182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Valami megszallott F1-es, keressen nekem egy Valencia palya terkepet (a tervezett utcairol):) Talatam ezt-azt, de azokon 90%-ban nem a meglevo utakra van tervezve a nyomvonal, hanem keresztul mindennen, teljesen friss aszfaltra (vasut, gyartelep, kikoto, epuletek, stb)?!?! Kepesek lennenek nullarol epiteni egy palyat a varos "kozepebe"?! Jo, jo az nem Magyarorszag, nem 5km/ev az utepitesi sebesseg, de azert megis...:)
A lenyeg, hogy kellene egy terkep, hogy kiprobaljam jatekban, milyen is lenne/lesz a nyomvonal;) THX! -
Ja, mi a fütyi volt ez a reklám?
Beszarás. Német RTL-en eddig is volt, de mi ez a rendszer, hogy bár ide is berakták ezt a szar ásványvizet, vagy mit. -
zoloz #47959 Nem Kimin múlott, hogy elszállt alatta a Ferrari ugyanis ez előfordul így 2 versenyhétvége után, másodszor olyan, hogy autót "szétcseszni" nincs mivel nem lehet, mert a pilóta a boxból kapott utasítások alapján állít az autón. Massához pedig csak annyit fűznék, hogy 3 pole, 2 győzelem !!! DE a pontverseny állása 1. Hamilton, 2. Alonso a konstruktőröknél pedig 1. McLaren, 2. Ferrari, szóval hiába nyert a Ferrari 4 futamból hármat és ez még csak a kezdet. -
Gabor_(HSF) #47958 Mulass inkább a saját ostobaságodon..
Amióta itt garázdálkodz,egy értelmes gondolat nem volt még a hsz-idben..
Valakit megvisel egy baleset,valakit nem,van aki könnyen átlépi van aki nem ,ez ilyen egyszerű..
Ha most meg kellene válaszolnod a 2. 10 ben melyik pilóta jobb nála,sz@rba lennél megint..
Te is azok közé tartozól akik az utóbbi 3-4 évben véletlenül megnézett 1-2 futamot és a saját nyelvén leforditja Palikék marhaságait...
Ennél sokkal komolyabb volt ez a topic,de hát a F1 sem a régi már..
-
Massa 
reklám
Alonso meg Kimi mehet nyugdíjba lassan ha ez igy marad:D -
Na de ha jobb lesz akkor nem megy tönkre, bár igaz lehet úgy is jobb, hogy beszarik. Na legyen köv futamon 3. mint tavaly aztán jó :) -
Inkább ne menjen tönkre alatta:), mer jó volt, csak mégse volt jó, de ez DC skill, lehet más ilyen váltóhiba miatt már bepánikolt volna. -
lesz még jobb futama is Kiminek... -
Ez megint olyan hogy a McLaren kibírt műszaki gond nélkül 4 versenyhétvégét a Ferrari pedig 2őn tönkrement. A napokban is arról volt szó hogy Alonsó essen ki, erre Kimi esett ki, lehet ennyire nem kéne erőltetni a dolgokat, mer visszafele fog elsülni. -
Ismét DC volt a legjobb, végre ismét bizonyít, remélem legközelebb mégjobb lesz a gép is alatta. -
-
Dodo55 #47950 "Bár előbbire talán az ok, hogy eljött Raikkonen, aki szétcseszte az autót állandóan.
A baj csaj azt, hogy most a Ferrarinál csinálja ugyanezt."
Lol. Erre csak ennyit tudok mondani.
Majd kíváncsi vagyok milyen képet vágsz, amikor Alonso alatt elfüstöl majd a McLaren, Kimi meg világbajnok lesz. -
Vitázni felesleges az itteni erőviszonyokat nézve csak anyázás lenne, vélemény lehet... de inkább ne, mer a flém felesleges, meg az ugatás is. -
hát nézd a második boxkiálás elött 20 másodperc volt, te ezek után széthajtanád az autódat? gondolkodj logikusan és rájössz h megvan az! -
Figyelj. Ne azt nézd, hogy a végén mennyi a különbség mert nem tudhatod, hogy ki mennyit spórolt. Inkább azt nézd, hogy mennyivel volt gyorsabb az elején, közepén akár Hamiltonnál, akár Alonsonál akivel nem mellesleg 1forma taktikán voltak. -
Ha meg akar valaki vitatkozni a start-on, itt a felvetel:) Erosen fos minoseg, mivel nincs TV-m, csak TV-kartyam, es a kabel-tv sincs bekotve, igy csak 2-3 meter vezetek szolgaltatja a komoly vetelt;)))
http://alexease.extra.hu/files/F1_Barcelona_Start_FoshQuality.avi (AVI, DivX, 11Mbyte)( :)))))
-
7 másodperc az aztán nagy fölény.... -
Még az én vérnyomásom akkor megy fel, amikor ez az idióta Palik nyomja a hülye dumáját, hogy nézd már, most biztos felment Raikkonen pulzusa 10-re.
Hát szerintem pont ellenkezőleg van. Nézzétek meg a tegnapi időmérő interjút. Tökéletesen látszik, hogy zavarban van, meg ideges. Legalábbis erre utal a testbeszéde. Folyamatosan piszkálja a fülét, az orrát, a haját, a mikrofont vagy 20x megigazítja, pegig még hozzá nem is szólt senki, na meg a pohatar is vagy 50x felemelte, bár ennek oka inkább az alkoholizmusára vezethető vissza.
Tehát ez a sok pótcselekvés nem olyan dologra utal, hogy hű de nyugodt, mert akkor csak simán elaludna. -
Jaj a Ranault az elég szánalmas. Nem értem a Merci hogy lett ilyen jó, a Renault meg ilyen szar.
Bár előbbire talán az ok, hogy eljött Raikkonen, aki szétcseszte az autót állandóan.
A baj csaj azt, hogy most a Ferrarinál csinálja ugyanezt.
Jaj Istenem, minek hozták ide.
-
Gratula Massának, nagyon jól nyomta, remek taktika. Kimiért kár, majd legközelebb. Emléxem, egyszer Schuminak is hasonló volt a helyzete, asszem még Ausztriában, ott is lángolt a kocsi a boxban, de nyert :)
Ja, és gratula még Takumának is :)))) -

Massa nagyon zsírul csinálta, Coulthard is behozta a végére, renaultok megin leszerepeltek...
-
nemtom ki írta tegnap h lóf@szt van fél másodperc a ferrariban körönként, hát pedig én ezt láttam:) igen nagy fölénnyel nyert massa, csak így tovább! -
Igaz nem bement (kanyarfelől nézzük a támadást), de mellément egyszer...jó az végül is egy vesztes pozició volt, inkább a következő elgyorsulás volt a fontos, amit azért Kimi teljesített is.
Lapos volt, tényleg lapos volt, de azért voltak benne pillanatok.
Massa kemény volt, de ez kellett, sok lett volna ha hagyja hogy Alonso elvegye töle az ívet.
Tartani kellett, és jó volt...kis csata, de kellett. -
tehen_m #47938 "Azon kívül hogy Massa kitette Alonsot, Alonso bement Kimi mellé,"
csak szeretnéd
.
Alonso elb*szta, kimi kiesett. nem volt semmi "bement" -
Biztos van, ilyen levelezések hatnak némely csatornára, de akkor kell egy "hivatalos" szöveg, és aki tudja elküldeni. -
Hammilton! 
Sato!!! 
-
Sató is jó volt, meg Heidfeld mit alkotott a kerékcsavar nélkül.
De a legkirályabb az elején Massa volt. Kis köcsög Alonso azt hittem, majd Massa csak úgy elengedi. :) -
Szép volt Massa!, bár a rajtnál kicsit túl agresszívis volt.
Kimi megint elaludt...
Hamilton hozta a szokásost .
Alonso csalódás.
DC óriásit ment!
Sato is nagyot ment! -
A reklam gusztustalan volt, meg ha kint termeszetes is. Ha van valami retekklubbos e-mail, akkor ossze lehetne fogni, es neki allni bombazni oket! Bar valszeg l*sz*rjak... -
gratta Massa-nak, szép kerek győzelem volt.
Coulthard-nak, Sato-nak dettó, kemény volt. -
Na álmomban nyert csak Massa, mi?
Szuper volt Massa! Csak így tovább.
És Hamilton is zsír volt. Beszopatta Alonsot.
Kimi meg most is b@lfasz volt, mint mindig, a rajtot is elkúrta, meg a kocsit is. Érdekes, hogy mindig nála romlik el az autó, legyen az merci vagy bármi. -
hát ja,én is néztem délelőtt a gp2-őt,ami qurva izgi volt,aztán porsche super cup,az is jobb volt mint a mai f1,és a csúcspont az SBK ami zseniális volt amiket előzgettek,na ennyit az f1-ről,itt mi megy,taktika,taktika,taktika
-
Azon kívül hogy Massa kitette Alonsot, Alonso bement Kimi mellé, és Button nekiment Barinak, semmi nemvolt... semmi, 1 db előzés sem, 1 db sem!!
Mé jó hogy előtte néztem a SBK-t ahol az első kettő oda vissza előzte egymást körökön át...
Hol tart ez az F1??? -
hát mert éppen nem történt semmi (éppen most sem).
de én spec. élő adásban alapból útálom a reklámot. -
de az, hogy reklám jön/reklám volt, az kitakart mindent.. maga a reklám valóban osztott-képernyőben történt.. -
Elvégre nem maradtatok le semmiről :) igaz én is ledöbbentem a reklámon XD -
dehogynem nincs mindig karácsony vaazzzeee:D -
MrTressy #47924 Remélem ez nem lesz tendencia, mondjuk a német rtlen teljes képernyön megy... -
ehh én a fia helyében büntetném orbaszájba még csődbe nem jut, hát eleve tele van az autók reklámokkal meg a pálya is, miegymás.... erre pff... -
Kockááák még F1 közbe is a gép előtt ültök :D (énis)
Nem büntethetik meg őket, mert adták az élőképet is :(