182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
pfff...láttátok aleshint hogy kipördült? -
Na jó..ezen a néven hogy ABS nem szerepelhet kütyü az autón :D
Viszont jövőre az egységes központi elektronikával végleg kiűznek minden kis trükköt..mondanám hogy ziher, de hát az F1-ről beszélünk, semmi nem ziher. :) -
jaja,én is azt nézem,a kis filippi tolja neki
-
akkor nagyon jól megtudják csinálni h ne blokkoljanak a kerekek mert igen ritkaság látni......... -
abs nincs már az F1-ben. :) -
Aha .....meg az Abs-t is kikéne :D -
Megint csak egy sorozat ahol az előzéseket/versenyhelyzeteket tekintve jól lehet szórakozni.
Egyébként gyönyörű volt ahogy B. Senna-t felültette Glock.
Sztem is jó a futam...jó harcos.
..és frankón látni mennyit tekergetnek a srácok, 6mp-vel lassabb tempónál mint az F1.
Jó lesz ha kiveszik a kipörgésgátlót a formulák királykategóriájából. -
DJ BP #47875 ,,0.030 lemaradás kb semmi... én erre számítottam. Holnap Alonso azt fogja megpróbálni hogy az elején elszakad"
Massa előtte lesz, nehéz lesz elszakania :DDD -
Qva jó ez a Gp2 ahgy észre vettem nincs kipörgés gátló és ABS sem.....Faxa a futam -
Akkor őket még nem engedték tévézni ^^ -
DJ BP #47872 Sumi idején mi volt? Dominózás? :DD -
Teis beállsz jósnak?:D -
az,lassan ki lehetne tenni,FORMA1-Kizárólag Ferrarisoknak 

de úgyis mindegy,hisz a meki fogja nyerni a futamot -
Hajrá Javier Villa és Bruno Senna :D -
Briós meg Ecclestone ott sétálgat a gp2 esek közt:D -
lehet én vagyok öreg de én még emlékszek rá miket művelt Ralf a sárga Jordan-nel, volt jópár szép megmozdulása..... -
Gabor_(HSF) #47866 Az írta ,hogy jópár!Ha te lennél olyan fakezű senki,most valószinüleg,nem a mamád adná kiskanállal a szádba a tejbepapit...
Ralfot nyilvánvalóan megviselte az Amcsi balesete és nem tudott túl lenni rajta,azt se mondom,hogy hu de nagy sztár az F1 -ben,de sokkal rosszabbak is vannak nála...
Arról itt senki nem beszél,hogy egyszerüen nem fekszik neki a Toyota,mint ahogy Kiminek sem a Ferka...
Volt már ilyen,nem is ritkán.... -
dav1d #47865 6=rengeteg????? 
az egy senki..., hogy kerül ő ide??? semelyik pilótát sem utálom...de őt igen, az egész ember irritáló amit művel az is, ha Alonsot utálják mert bekézelt akkor ezt az embert bekéne zárni valahova...azért Alonsonak van mire még ha nem is ő a legjobb de ennek a SENKINEK??? a többi pilótához képest... ne haragudj hogy beszólok de őszintén: ez szerinten versenyzés amit jelenleg csinál?
-
sztem meg a látszat csal!vagy nem tudom ennyire igazságtalan csak nem a fia, lehet lefizették LOL na az lenne a szép:S -
Miért kell az F1et bundafaluvá tenni?! Mindenki versenyezzen és pont... -
Nem hiszem. Ez nem a Ferrari szokása, annál inkább a Mekié. -
ferrari majd feljelenti őket és elveszik a pontokat, ilyen egyszerű..... -
vazz nézd ,ár meg nem lehet flexibilis elem és kb az a szar 5 centit hajlik FIA elmehet a p***ába meg meki is,ők sírták ki ferkát,ezek után megcsinálják ugyan azt és még csak le se szedetik velük szánalom -
f1-et biztos nem néz, mert az véget ért a 20. századdal
ma a forma0 korát éljük sajnos:D:D
különben simán törölni kéne az ilyen hsz-t -
Életkor: 14 alatt
Az a baj az ilyen emberekkel, hogy nem a sport miatt nézik amit néznek... életükben mást nem láttak eddig csak F1et, amit a rtlklubon vasárnaponta annyira reklámoznak. -
edeleny #47857 Milyen rendes ember lehetsz a való világban?
Nem jobbnak lenni,megsemmisiteni az ellenfelet.
gratula. -
Come on! Ha már ennyien utáljátok akkor menjetek el egy szektáshoz imádkozni! LOL -
ezaz csak keményen -
gyuri12 #47854 HAJRÁ SCHUMI!!! HAJRÁÁ! írtam volna ezt tavaly minden futam előtt:( de most inkább ezt írom: MENJ A FALNAK alonzó!!!!! de csak a kocsija törjön, össze,és a keze...:) -
A Ferrari is tavaly óta tajkolja ezt az F2007-esnek elnevezett prototipusát! -
Ugy hogy a csapat morál teljesen más, látszik rajtuk hogy nem azok a beszürkült emberek mint 1-2 éve, ez köszönhető a pilótáknak az arculat váltásnak a motor szabálynak a guminak és a tavalyi autónak ami idénra forrot ki mivel ezt fejlesztették már 1 éve. -
Nevetséges vagy... -
Na ez érdekes ezt mondja a Formula sportmagazin....."Fernando és én is a pálya piszkosabbik feléről rajtolunk, de ez nem jelent feltétlenül problémát." és ezt meg az F1Hirek sportmagazin....... Fernando és én is a pálya tiszta oldaláról vághatunk neki a holnapi versenynek, és azt már idén többször is láthattuk, hogy ez mekkora előnyt jelent”-fejezte be hamilton-----most mejk igaz?LOL -
há ja, én falonso helyében nem mentem volna a McLaren-hez! de csak jól járt a ... -
Holnap majd kiderül minden:) -
Norbert Haug<nincs ok a panaszra> -
igen vissza
, beszélhet az ember érvekkel itt, ha vakok és süketek olvassák és hallják...
-
Ne haragudj, de ez nagyon nem kifogás. Akkor ezekszerint a Ferrari most nyugodtan visszaszerelheti a flexi szárnyait? -
fölöslegesen vitáztok, ha gáz a szárny BIZONYÍTHATÓAN akkor max ugranak a pontok.... -
Ezért nem vagy meteorológus........:PErre jó példa a tavalyi augusztus 21. vihar be nem jelentése......meg lett erőssen büntetve a magyarországi országos meteorológiai szolgálat a nem tájékoztatásért.Ezek után már akkor is azt mondták h vihar van még ha nem is lesz csak ne vonják őket többet felelősségre.Ez a szánalom!