182273
  • b-type
    muha, a két Honda között egy ezred :)))
    Ezt mutogatták a csávók.
  • sharpshooter #47761
    én nem írtam ilyet, de tényleg perverz állat vagyok...
    (ezt most elég durván befejezhetném, de annak ban lenne a vége...)
  • kirol
    Nem, Spanyolhonban.
  • dav1d
    így van...
  • mflex #47758
    Senki ne dögöljön meg,ellenben lássuk egy faxa versenyt gyerekek :-)
  • HUNtalicska93
    áhh te beteg vagy...akkor én meg azt mondom dögöljön meg kimi,na kvittek vagyunk
  • INeedspeed
    spongyát rá :D
  • Count Adyn
    Én semmiképp, te vergődtél, csak erre óhajtottam felhivni ifjonti figyelmedet:)
  • INeedspeed
    Majd meglátjuk country boy h ki fog pofára esni
  • Istencsászár
    1 mpvel jobbak a Ferkák, mert ugy fog kijönni a + fél mps előny, no para:)
  • Count Adyn
    Pff az ienek mint te szoktak nagyon pofára esni:D
  • INeedspeed
    Meki verhetetlen a 3. edzésen is ! Hol a ferka? még mindig altat?
  • desigo
    csak sérülés ne legyen...
  • Count Adyn
    Kubica 1.21.3 :O
  • bardocz
    loál ebben van vagy 3 centis hajlás naggyon gáz tuti tiltják XD
  • dav1d
    az érdekes durván 2éve nem írok ide rendszeresen...téged meg most látlak itt elöször, de mind1 stop flame győzőn a jobbik
  • Count Adyn
    Én még arra leszek kiváncsi mire fog jutni Kocka, nagyon érzi most:D
  • sharpshooter #47745
    a Tiéd meg erőltetetten okoskodő, személyeskedő - főleg ismerve korábbi idióta kommentjeidet...
  • dav1d
    egyéként én 1x se kivántam se a szurklóknak se Kiminek hogy essen ki...azt szerettem volna amit lejelbb írt totti hogy vérre menő küzdelem legyen
    (nem hallgatom meg nem eszem de pláne nem nézem le azokat az embereket akik ott élnek vagy mást szeretnek mint én) a te gondolkodás modod szörnyen gyerekes...
  • sharpshooter #47743
    arról, hogy nem esik az eső Etiópiában arról a skótok tehetnek?
    nem, de mégis kívánom nekik, hogy essen:)

Alonso is essen:)

nem vagyok Teréz Anya, van aki bizonyos nációkat utál, van aki más nemibeállítottságú embereket - én Alonso-t...
    biztos van amit Te sem szeretsz (zene, étel, ember, náció) - mégsem kérem rajtad számon...

ez egy fórum, ahol véleményt lehet nyilvánítani - nem káromkodtam, de fajgyűlöltem, nem politizáltam - van még kérdés?
  • Punker
    én qrvanagy balesetet akarok látni akkorát hogy az Aguri nyerjen a végén, mert akkor a köv futamon tuti mégnagyobb pörgés lesz
  • Istencsászár
    Ha az neked jobb... és aki Kiminek szurokolt?? éveken át mióta az F1be kerül?? -.- nemértelek. Szvsz most is, semmi bajom ha nyer.
  • dav1d
    nameg a szurkolói...
  • dav1d
    csakis Alonso a hibás ezekért ugye?
  • Istencsászár
    Ha nem is azért 1.21 eleje biztos lesz, de szvsz 20 is simán 2 csapatól elvárható.
  • Istencsászár
    Erre volt az FIA-nak 2 hete. Ott volt a hivatalos teszt és a tegnapi nap, ha ezek után kezdi el a kavarást, akkor megint a testület szegénységi bizonyítványa, és nem léptek előre semmit a tavalyi botrányos dolgaik óta.
  • sharpshooter #47736
    nem Alonsonak akarok rosszat, hanem a szurkolóinak - ismerjék meg, amit mi éreztünk, míg a finn a nyekklárent vezette
  • sharpshooter #47735
    én is azt szeretném, mint Te - csak a végén essen ki Alonso:)))
  • Count Adyn
    Coulthard meg 2 tizeddel mögötte:) Szvsz tán 1.20 alá is bemennek majd időmérőn.
  • dav1d
    magyar mentalitás... nem hogy jól verje el a kedvenced Alonsot, nem...essen ki...én meg kéz és lábtörést kivánok neked ha mégilyeneket kivánsz másnak, igaz ugy sem fog meg történni amit írtál ez (90%)
  • Istencsászár
    Teljesen tök mind1 hogy ki nyer, mer az Ferka vagy Meki lesz, csak legyen csata... nem is értem azt a mentalítást aki arra vágyik hogy essen ki a másik... ki a franc nézi emiatt a futamot??? én versenyt akarok látni, előzéseket, agresszíót, bevállálásokat az utolsó körig esélyt a győzelemre.....
  • sharpshooter #47731
    livetiming-on is...:)
  • sharpshooter #47730
    én is remélem, csak az utolsó körben essen ki...
    így amit Te szeretnél az is megtörténne és az is, amit én - így igazságos:)
  • a.carkey
    Nem tudom mennyire élő az RTL közvetítése, de ott Kimi vezet ...
  • HUNtalicska93
    eléggé irreális
  • dav1d
    álmodban?
  • Count Adyn
    Nem fogják betiltani szvsz:)
  • INeedspeed
    Egyezek a totti véleményével alonso mindent megtesz h poleba legyen majd.........és remélem sikerül is neki:D
  • HUNtalicska93
    jaja:( nem olyan látványosan,de azért előnyt jelent,és ezt be is fogják tiltani
  • BaliBoy
    Hajlik az biza. Az első kanyar előtti fékezőnél nagyon jól látszik, meg a videó vége előtti kanyarkombináció előtt is látszik, hogy centiket hajlik.