182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Tavaly az FIA össze vissza változtatta a véleményét. Az a múlt, rossz döntések sokságával. Idén a padló lemezek ügyében azonnal és határozottan járt el. A csapatok ezen szárny miatt is sírtak, de nem történt lépes 2 hete s a 7végén se, ha olyan szabálytalan akkor tegnap le vetették volna, de nem tették szvsz. -
Ok, de akkor a Ferrarinál is lazán engedjék vissza azt a bizonyos padlólemezt, és akkor ismét meg lesz az 1 mp.
Merk kb. így lenne korrekt a dolog. Anno MSt fél mm miatt meszelték el egy futam után. Ez a szárny meg minden, csak nem fix ... -
Jah, ha eltud menni hamar akkor jó esélye van, de egyébként komoly gondjai lesznek ha massa diktálja a tempót. -
Nem, én ha felhős az ég, nem állítom hogy vihar lesz:) -
De én ezektől függetlenül Hamiltonra figyelnék, Kimi esetében minden kép mer ő ott le fogja mosni a pályáról a finnt az 1. kanyarban, és még Alonso nyakára is ráeshet a többiről nem is beszélve. -
Hát persze. Mert most a Mekiről van szó. Szerintem meg az volt szánalmas amikor a Ferrari szárnyai miatt sírtak. Ja meg amikor a padló miatt, ja meg amikor a tükrök miatt... Azért remélem érzed a dolog visszáságát. -
és ez a 30 ezred az már mázli kérdése szerintem az hangyaszarnyi se! -
Akkor Alonso mondhatja hogy ez nem Sport többé és milyen igaza lesz megint. -
0.030 lemaradás kb semmi... én erre számítottam. Holnap Alonso azt fogja megpróbálni hogy az elején elszakad és ha azt hozza mint teszten hogy 1. körben is olyan gyors mint 10.ben akkor felszedhet egy 10-15 seces előnyt, és onnantól nehéz lesz megfogni, ugy mint tavaly. -
természetesen nem jött be a tipp,vagy te nállad mindig minden úgy van ahogy te akarod? ha azt akarod ne essen az eső az nem is fog ugye? -
Én kinézem belőlük. -
Már irtam, ha verseny után menni fog a sírás és az FIA is elkezd kutakodni ( nem mintha eddig nem tette volna meg, csak eddig szabályos ) akkor az FIA szánalmasabb mint valaha. -
Időmerő előtt a mekisek tobzódtak, de aztán vmiért csend lett. Ugye?
-
Szánalmas!!!!!!!!!! 
-
Jó ez a fórum....feszt Anti alonsó tagokból áll! 6ból 5-en rühellik! -
nirdo #47827 Üdv. Nos, valóban úgy néz ki, h rugalmas szárnyakkal állunk szemben a McLaren részéről. És ha már itt tartunk, emlékezzetek rá, hogy 2006-ban a Ferrariról is leszereltették a maláj verseny után. Akkor a McLarenesek nagy zászlővívőként tiltakoztak ellene, és most tessék......... És ha leszerelik, akkor ott lesz az a fél szekundum, amit a barcelonai teszten kimiék megtaláltak:-))) Holnap örülnék egy Ferrari 1-2.-nek, és Alonso ronthatna nagy idegeskedésében. Mondjuk esetleg egy BMW-vel összeakad. Juj, most meg kellett csípnem magam, hogy sikerüljön felébredni:-) -
A szárnyakról holnap lesz szó. Szerintem a verseny előtt óvnak majd a többiek, és leszereltetik a Ferkával (meg is lesz az 1 mp). -
nem tom, majd meglátom! -
Én nem is értem, hogy lettek most ilyen jók, amikor milyen szarok voltak pl. tavaly is. -
Hát a füstölést szvsz elfelejtheti mindenki az Rpm limit miatt.) -
azért sztem az utóbbi években 1 jónéhányszor elfüstöltek a Mclarenek... -
Első kanyarban lezúzza valamilyik értelmes és kiesik. Ennyi. -
szép álom,hogy alonso utolsó lesz...csak nem jön be! -
Az én holnapi reményem:
1. Massa
2. Hamilton
3. Raikkonen
...
22. Alonso
-
ÓóóóYeah! Nagyon örülök, hogy Masszácska újra a pollban van. Végig olvasva a mai postokat azért remélem néhányotóknak nem fáj nagyon az arca az eséstől. (sry. csak poénkodom, nem komolyan venn!)
Viszont a meghajló szárnyakról nem nagyon láttam eszmefuttatást a Mekisektől? Ez most szabályos? Csak mert ott tartunk, hogy ha a Ferrarin már nem úgy áll egy csavar ahogy kéne akkor egyből kötözködnek. (ezzel most utalva arra, hogy a múltkor már majdnem a tükrökért is bepanaszolták őket meg még 1-2 csapatot) És a felvételen jól látszik, hogy bizony nem kicsit hajlanak azok a légterelők.
Holnapi reményem:
1. Massa
2. Kimi
3. Hamilton -
Kimi
Massa
utánna mind1 örülnék a 2 BMW-nek! -
DJ BP #47816 Massa
Kimi
Alonso
Hamilton -
Ennyi.... Ezt akartam én is.... -
az a fakezű jópár futamgyőzelmet aratott! -
Max ha kapna egy turbos autot a fakezu ingyen elo akkor lehetne ez az eredmeny:) -
1.Ralf Schumaher
2.Massa
3.Alonso
4.Hamilton
5.Kimi
az első poén lenne :) -
szerintem a legviccesebb ez lenne:
Massa
Hamilton
és innen mindegy :) -
ez a sorrend tetszik ... -
Meki verhetetlen a 3. edzésen is ! Hol a ferka? még mindig altat?
Pff az ienek mint te szoktak nagyon pofára esni:D
1 mpvel jobbak a Ferkák, mert ugy fog kijönni a + fél mps előny, no para:)

MEnnyire igaza volt:DDDD Ezen nagyot röhögtem:DDD -
tippetek holnapra?
Alonso:D
Hamilton
Massa
Kimi -
"vagy nehezebb az autója, és valami hihetetlent ment másodjára?"
Hát ha ez így van , akkor nagyon elkeni mindenki száját holnap:) -
LOL :D -
hát első kijövetelkor csak nem szívtak le a benzinből -
DJ BP #47804 Massa beleköpött a levesbe :DD, kérdés vajon Massa hibázott először, és ugyanúgy tankolták mint Alonsot, vagy nehezebb az autója, és valami hihetetlent ment másodjára? :) -
-Meddig baxakodsz még azzal a qrva tükörrel , már rég ki kelett volna mennem egy polt futni:DDDD