182273
  • Shiwo
    remélem megbüntetik őket
  • Shiwo
    nabazze..a retek-klubb csak betett reklámot az F1-be..
  • HunnernesKonge
    Azakomoly. REKLÁM B*ZDMEG. Hogy fordulna fel az rtlklub
  • b-type
    reklám bazz, faxom ki lesz ha ezt most bepróbálják :(
  • MrTressy
    Anyám reklám menetközben....na elmennek a büdös francba
  • akyyy
    úramisen rtlklub
  • BaliBoy
    Na ne szo... reklám??
  • gman906
    Reklám? ez most komoly?
  • MrTressy
    Ferrari utánégetövel...az igen mi lesz itt még ma
  • BaliBoy
    Hogy osztja már Gyulát. :DDD
  • 5w0rdf15h
    sajnos el :(
  • akyyy
    dehogynem:D
  • Kit--Kat
    ŰÁhhhhhhhh ez nem lehet!!! Egy Ferrari sosem romolhat el!!!
  • MrTressy
    hát b+ ilyen nincs kimi :(((
  • Shiwo
    off...Kimi o.O
  • Shiwo
    valaki leírná pár szóban, hogy mi történt eddig...pont lemaradtam a legelejéről..
  • 5w0rdf15h
    Massa gyönyörűen csinálta :)
  • akyyy
    ilyen de rég volt:)
  • akyyy
    hajrá kimi
  • Count Adyn
    Na jó versenyt mindenkinek
  • dienesoft
    Tök jó, hogy pont most ment el a tv adás:DDD minden csatorna eltünt. na grat a szolgáltatómnak :S
  • Kit--Kat
    Azt ne felejtsd el, hogy az utóbbi 2évben csak Ralf vitt dobogós helyezést a Toyotanak, és előrébb végzett Trullinál.
  • BaliBoy
    Még az utolsó futamon is megvolt Sumi esélye, hogy megnyerje a bajnokságot. (igaz elég minimális volt, de megvolt)
  • Zsolti9014
    de végülis egy ideig az volt. de hamarabb eldőlt.
  • HUNtalicska93
    szerintem igen,mer tehetséges(volt?) de nem úgy mint massa:)
  • DJ BP
    +3 tized, sztem még várjuk meg a futam végét, ha ott is lassabb, akkor tényleg nem érzi még az autót
  • INeedspeed
    Érdekesség....tudjátok honnan kapta a merci az ezüst nyil elnevezést?

1934-ben új szabályokat léptettek életbe, amelyek értelmében az autók maximális tömege nem haladhatta meg a 750 kilogrammot. A Mercedes súlya 751 kilogramm volt, ezért Alfred Neubauer lekapartatta a lakkot az autóról egészen a lemezekig. Innen kapták az Ezüstnyíl elnevezést.:))
  • INeedspeed
    Azért kiváncsiságból leigazoltatnám jövőre ralfot 1 mercibe vagy 1 ferrariba,szerintetek ugyanúgy kitudná hozni a maximumot az autóból,mint Felipe a tegnap?
  • INeedspeed
    alkottak*
  • INeedspeed
    Igy van még ha nem is lettek vb-t de hatalmasat alkottam feleveniteném itt Gilles Villeneuve hatalmas Fuji balesetét ahol 2 embert ölt meg aki mondjuk tiltott területen voltak de akkor is azt is nagy mázlival túl élte.....Azután való évben ahelyett h sirna h milyen balesete volt, a forma1(szerintem legnagyobb csatáját) vivta René Arnoux-val...Szal hagyjuk ezt a balcsis dolgot..ez nem kifogás....
  • dav1d
  • Istencsászár
    Ha Ralfot ennyire megrázta az az Indy oval fale 2szer is és azóta nem megy ugy akkor ne F1ezzen... mások sokkal nagyobb balesteket éltek át és utána Vbk lettek, vagy maradandót alkottak... A Toyota pedig Ralfra gyurja a kocsit, de ebből semmi sem látszik, mivel még szarabb mint volt...

Kimi is odáig volt hogy milyen jól rászabták a kocsit a teszteken a fejlesztésekkel, erre megint +3 tized... lehet nem ő a leggyorsabb pilóta az F1ben? vagy nem mindig a leggyorsabb, ez is lehet egy oldala a dolognak, vagy csak tényleg nem érzi a kocsit, de már lassan 4 futam eltelt illene ezt kiküszöbölnie, persze nincs lemaradva a többiekhez képest.
  • dav1d
    "Az írta ,hogy jópár!Ha te lennél olyan fakezű senki,most valószinüleg," valóban szeretnék olyan fakezű lenni ezért is írtam oda hogy (a többi pilótához képest)

"nem a mamád adná kiskanállal a szádba a tejbepapit..."
    nc

"Ralfot nyilvánvalóan megviselte az Amcsi balesete és nem tudott túl lenni rajta,azt se mondom,hogy hu de nagy sztár az F1 -ben,de sokkal rosszabbak is vannak nála..." haha ezen jól beröhögtem mintha nem lett volna annál nagyobb balesete senkinek, pedig volt és mégis úgy nyomják mint rég ... ez gyenge kifogás, elötte se volt sztár
    "Arról itt senki nem beszél,hogy egyszerüen nem fekszik neki a Toyota,mint ahogy Kiminek sem a Ferka..." se a BMW? én nem tartanék nagyra egy olyan versenyzőt aki 1 alkalmon kivül mindig kikapott a csapatárstól (most is kifog)
    "Volt már ilyen,nem is ritkán...." ekkora különbség már igen nehezen kimagyarázható úgy h állíitolag alá szabják a kocsit...
  • b-type
    De.
  • alonso82
    nem is volt
  • Istencsászár
    Tavaly nem az volt?:)
  • Zsolti9014
    sztem idén elég izgalmas futamok vannak. persze nem olyanok mint Mansellék idejében (azt csak felvételeken láttam) de az utóbbi években csak 2005-ben volt ilyen kiélezett VB.
  • INeedspeed
    Grat Villának!
  • Count Adyn
    Előző két versenyhétvégén Hamilton csinált 1-2 füstölős féktávat:)
  • INeedspeed
    hmz......A forma 1-ben nagy szabálymódositásokat kéne csináljanak h ismét izgi legyen.....lassan már több jegy elfog kellni 1 gp2 es versenyre mint az f1-esre...sajnos:(