182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
tzsoltika #49771 Kubicának nem volt egy onboard kamerája? Arról pontosan lehetne látni az eseményeket -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!torrentről -
Nem tört el semmije. -
mazlista #49768 szépet ütközött Kubica
el is törte a lábát szép
-
WNW #49767 Az RTL riportereire ne ijedj meg.. Senna azert halt meg, ha jol tudom, mert egy felfuggesztesi elem atszurta a sisakjat, es nem magatol az utkozestol.. Vagyis az utkozesz szogenek semmi koze nem volt a halalahoz.. Az osztrak srac halt meg utkozes miatt, pl. ezert is vezettek be a nyakvedot.. Es a pelda mutatja, hogy volt ertelme.. Mar a motoros valtozatan is boszen dolgoznak... -
valahonann le lehet szedni a futamot? Lemaradtam. -
Hát igen... Szerencsére azóta félelmetesen sokat javult a biztonság -
origon megin néztem kubicát... 
akkor ijedtem meg nagyon amikor tegnap mondta a kommentátor,hogy:"nem akarom kimondani...de annak idején senna is ijen szögben csapódott neki a falnak...csak kimondtam"
-
Oké, igazad volt, nem értelek
-
A vélemények nem nagyon léteznek nincs oan h 1 alonso fan és 1 massa fan ne vesszen össze.......ezért jó ez a topic tegnap is nagyokat kacagtam a flameken......nevetséges ez az igazság de ez van nincs mit tenni! -
Mert tudod ha nem lenne akkor nem mondanám,de tudod "....a hátam mögött megmondod h mivan, szemembe birni nem birsz,de király vagy a topicban, én saját magam csicskája de te kitudja h kié,dinamitot dugok a segg//be 1 ujabb világ egy újabb esszé iródik a falak mögöt......." 1nnyi -
Ez a meg nem értett zsenik sorsa látod 
A vita lényege a véleménykülönbség vagy mi, értem én mit mondasz, de honnan tudod, hogy neked van igazad?:) -
úgysem fogtok megérteni.......tök mind1 mit irok. -
Épp most flémeltél a spekulációkon:D -
nem én sem tudok többet de én nem flamelek a spekulációkon nem tudom nézd vissza h mikor irtam utóljára ide ;) -
mert te biztos többet tudsz, apád testvérének a haverja a fia-nal takarító?:D -
És végül ennyit róllatok! mivel semmit sem tudtok vagy talán ott voltatok a Fia döntésein vagy nem értem azokból szedtek infót amit láttok az a5-ön,f1hireken,vagy a formulán ezé van a sok flame meg minden szar.A látszat nem minden, van hogy a hátterében oan dolgok vannak amiket nem tesznek közzé tehát csak bulvárpletykákon vitáztok szal ez marhaság sztem de sok sikert a folytatáshoz;) -
Ebbe a vitába az ilyen meglátás miatt nem akarok jobban bele menni: #49747
Úgysem fogunk semmin sem változtatni. Sem azon, hogy levegyék, sem azon, hogy a Meki drukkerek ne lássák szabályosnak. :(
Max annyit mondok, hogy az FIA szabályosnak találta tavaly a szárnyakat, a Renaultos próbálkozást, idén a padló lemezeket, mert a teszteken átment. Csak az állandó rinyálás miatt szedette le ezeket. Ennyit a Mekiről, és a Forma1 hitelességéről és következetességéről.
-
WNW #49753 Jaja, Alonso azt elrontotta.. Rament a jobbos razokore, ami kicsit megdobta, ettol lelassult, es igy a balos belso ivre huzta a kocsit, ott meg tormelek volt.. Kimi meg ment az idealis iven, ami gyak. tiszta volt.. -
Én hang nélkül néztem, bocs:D
Alonso mág most is köcsög nem csak akkor:D -
De mikor tavaly Alonso Sumi parkolása közben nyomta akkor köcsög volt:DDDd -
na ja -
ja tényleg a boxutca elején is van lámpa bocs -
dav1d #49748 nem kéne a komentárra hallgatni...lool te tényleg nem látad hogy elötte hibázott és ezért majdnem a törmeléken ment át míg kimi tiszta iven ment mert jól vette a kanyart? amugy ő is hibázott sokat most a hétvégén -
Csak szól és az FIA dönt, a Ferrari is pattoghat de nem teszi mert most "szabályosak", vagy szólj te ha nem tetszik, de ott mérnökök dolgoznak és elhiheted hogy ha valami nem stimmelne a kocsin akkor szolnának, persze ha nincs mit akkor nincs mit... Meki most jobb ezvan, a Ferrari is lesz még jobb a jövőben ilyen az élet. -
Mit csináljon? vagy megáll és elmegy a mezőny, vagy beragad vagy megpróbálja a lehető legtöbbet kihozni belőle... bárki ezt csinálta volna, nem hülyeék hogy álljanak... amugy valaki ( később ) megpördült az aszfalton és kettőt elengedett a 3. elé bevágott és ujra versenybe volt... az még veszélyesebb volt mert egyenesbe csinálta, de jól csinálta, mert senki sem fog parkolni és várni a többire...
Sato meg könnyű helyzetbe volt mert az előtte levők gumija teljesen elkopott, persze lehet rá izgulni meg minden, de normális esetben nem előzi meg, persze ez nemvon le semmit az érdméből mert pontokat szerzett ami nagy szó, de nemkell dramatizálni, 1-2 körön belül Kimi is meglett volna neki. -
Nagyot nem elemzett, egyszeruen egyenesen visszajott a kanyarba. Raadasul nem iranyba, hanem az ivre merolegesen, ocsmanyul. Akkor viszont orulem mikor Sato elment mellette ;) -
Ja, de ha esetleg a Ferrari valami trükkel próbálkozik, vagy csak egyszerűen gyorsabb, akkor a meki egyből csalást kiált. -
Talán majd az éved második felére. Maszat se volt sehol tavaly ienkor. Jó, persze más, de hátha:) -
Ezt nem tudjuk meg, Alonso elején elszállt ( mert ő leglább próbállkozik... )még van pár verseny USÁban még többet fogunk tudni... de szvsz Kimi és a Ferrari nem tartoznak egy kategóriába, nem fekszik neki a kocsi, nem fkszik neki a Ferrari... a mostani Mekivel el tudnánk képzelni miket művelne őis, azzal ment ezzel nem és semmi jel nem utal arra hogy ez változni fog. -
Ha nem is előzött legálbb tökös volt... kezd magára taláni... -
Na...
A első kanyarba, mikor alonso füvet nyírt, belekoccant talán épp massába ha jól láttam...
Mindenesetre az tökös dolog volt Kimitől, amikor átment padlógázon a végefele a törmelékes részen, ahol alonso elvette:D Már ha szándékos volt:D Legalább valami harci szellemet érzett az ember benne. -
akkor hogy ment be rosszkor?:D
vagy zöld a lámpa vagy piros, büntit csak azért lehet kapni amiért bement a boxba, de nem lehetett volna(tehát piros volt a lámpa, hisz ha zöld lett volna akkor be lehet menni) -
mert roszkor ment be a boxba de ő nemmennt át a piroson(szerintem) -
hát igen...:(sajnos ilyenkor mikor epül a pilóta már nemtehet semmit:( -
DJ BP #49736 Kubica bezzeg látta a pirosat, hidegvérű a srác, biztos röhögött amikor elmentek mellette :DDD Bár azt is hihette, hogy valamitt elkúrtak a bírók, de mindegy, ha piros meg kell állni. Aztán csúnyát bukott, ahogy fölrepült, nagyobb baj is lehetett volna, pl. nem oldalra bukfencezik az autó, hanemm orral előre, és a következő szalagkorlátra esik rá fejjel lefelé, akkor hiába van bukókeret, de erről ne is beszéljünk... -
huh, lenne mit olvasnom, de annyit mondanék, hogy ezt nevezem versenynek ;)
nagyon brutál volt.... egyedül a fekete-zászlókat sajnálom, mert elég nagy volt a káosz, de akkor is nagyon durva menet volt.
csak így tovább ;) -
Egyébként nem semmi. Egy nap alatt 8 oldalnyi Postot létrehozni. 
-
Ezen ne csodálkozz! A Mekinek mindent szabad. Hajlékony szárnyakat is használhatnak. Asszem ezzel meg is van magyarázva, hogy miért csak 10 mp. -
dav1d #49732 engem tavaly a ferrari keresett meg egy szerződéssel de nem érzetem elég motivációt abban hogy massa csapatársa legyek Scumacher után...