FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amse
Ez a teszt 2 napja volt és a 4. tesztnap volt 😊
Azóta már volt tegnap is teszt ahol a következõ lett az eredmény:

1.Alex Wurz AUT McLaren-Mercedes M 1:16.052 102
2. Juan-Pablo Montoya COL McLaren-Mercedes M 1:16.558 0.506 0.506 102
3. Nick Heidfeld GER BMW.WilliamsF1 M 1:16.736 0.684 0.178 117
4. Antonio Pizzonia BRA BMW.WilliamsF1 M 1:17.070 1.018 0.334 125
5. Ricardo Zonta BRA Toyota M 1:17.305 1.253 0.235 163
6. Jarno Trulli ITA Toyota M 1:18.048 1.996 0.743 75
7. Marc Gené SPA Ferrari

Random work
Elsõ tesztelések

A jerezi Forma-1-es teszteken, csütörtökön elõször gyakorolt együtt a McLaren-Mercedes két pilótája, Kimi Raikkönen és Juan Pablo Montoya. A finn, aki már három éve a gárda tagja, csekély elõnnyel volt gyorsabb Williams-BMW-tõl érkezett új csapattársánál. A legjobb idõt a Toyota tesztpilótája, Ricardo Zonta érte el az istálló tavalyi kocsijának módosított változatával.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Kit--Kat
Irvine is mindíg ezt mondta😄
aztán az lett a vége, hogy inkább elment a csapattól, mintsem negyedszer is kikapjon sumáktól😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

ÁjjLe BoBBi
ez hülye...valaki ébressze már fel.

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

rezsofiz
Lol Barrichello

sazl : c

Laffite
na ja, meg van ez tervezve, ezért nem volt jó kuncsaft az ír eddie gyerek, mert õt nem bírták így elbirkásítani, ki is dobták azon nyomban...

amúgy a versenytörténelemben pont azok a pilótapárosok maradnak meg emlékezetünkben, akik harcoltak egymással csapaton belül, még akkor is ha ez nem mindig használt a csapatmunkának: mansell-piquet, prost-senna, lauda-prost, arnoux-prost, pironi-villeneuve, stb...

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

Laffite
teljesen igazad van, rubens már nem mai gyerek... megvolt a lehetõsége, nem élt vele, innen már csak egy ismert név, aki jól mutat majd le mans-ban, a dtm-ben, a wtcc-ben (remélem oda nem jön), de nem tudnám elképzelni, hogy bárki komolyan számítana rá az f-1-ben, hacsak nem az esetleges technikai információiért, amiket estleg tudhat mint benfettes.

Punker
Pontosan, ha nem lenne olyan pilótája a ferrari-nak aki belemegy abba hogy õ csak másodlagos sokkal kevesebb dolgot tehetnének meg, és tuti nem vennének fel 1 pancser "csak a pénz számít" pilótát, mert a tech VB címhez kell a másik segítsége.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

b-type
áá...én nem hiszek benne, hogy ténylegesen elmenne más csapathoz, sztem innen csak a Le Mans series, vagy ilyesmi...
Sztem még csak nem is önbecsapás amit csinál...sokkal rosszabb,
ha egy versenyzõ nem a gyõzelemért hajt...akkor csak foglalja a helyet az én felfogásom szerint, és ezért haragszom rá, részt vesz abban, hogy ez a versenysorozat azzá váljon, ami nem méltó a múlthoz.
😞

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

a.carkey
Ez olyan mint Coulthard:

"Idén világbajnok leszek ..." 😊

A medve nem játék.

Laffite
nem értem a brazilt... bármikor elmehetett volna a ferraritól akármelyik csapathoz és megpróbálhatta volna ott... ehelyett minden évben beetetik, hogy "nincs pilóta rangsor csapaton belül", aztán egyszercsak mindig kiderül, hogy mégis van... ha valaki ennyire naív, akkor meg is érdemli, hogy csak a szürkeség maradjon meg róla az utókornak

Bucser
Barrichello ugyanolyan mint az F-1... Komolytalan...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

b-type
muha..
Bari-Bari...egy másik csapatban lehet.
az eddigiek alapján én az gondolom, hogy ha csak nem száll el végletesen Summa, akkor Bari max ezüstérmet kaphat.
egyébként pilótaként is jobbnak tartom Summát, ambiciózus pilóta nem hajolna minden évben ekkorát....

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Laffite
...na persze, legyõzi... már az is eredmény volna, ha végre megpróbálná, de csak a szája jár, a versenyeken meg úgyis mindig az van, amit mondanak neki, és neki nem ezt fogják mondani...

rubens csak egy báb, ezt már a saját braziljai is tudják

Punkerwork
Barrichello: Legyõzöm Schumachert!

a sírjára is ez lesz írva? fel kéne már ébrednie <#eplus2>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Bucser
Az egész egy szép nagy monopoly lett... Ezen nincs mit csodálkozni....Pénz beszél kutyaszar táncol😊 bernie meg számolgatja a perköltséget😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Amse
Hát sajnos tényleg ez van.

Laffite
nem mondasz hülyeséget, mert a magyar piac sajnos nem kulcsfontosságú gazdasági felület, tehát a nemzetközi szponzoroknak nem éri meg egy jó magyar szerzõdtetése, de érdemes belegondolni, hogy olyan egykori f-1 nagyhatalmak, mint a franciák, az olaszok, vagy az angolok szintén utánpótlási gondokkal küzdenek, mert az egész f-1 üzletileg sajna totálisan német- (és némileg japán)centrikus lett 😞

Amse
Persze.A lényeg az F1-ben, hogy szénné huzasd az autót amíg szét nem szekad és ha látják, hogy ez a fiú merész csak 1 kocsi kéne a segge alá akkor elkezdenek érte kapkodni.

Laffite
ettõl függetlenül a megbízhatóság is lehet(ne) elõny, csak szerintem ez a forma-1ben nem elég, mert ez itt nem le mans, ahol folyamatosan megbízható köröket kell menni...

itt nem erre figyelnek fel, hanem ha borzasztóan megvered a csapattársadat vagy a nálad jobb autóval menõket, akár 1-2 másodperccel is minden futamon, onnantól kezdve egyenes a jövõd, mert felkap a média, felkapnak a szponzorok, a csapatok pedig majd versenyeznek érted. Amse felsorolásában ilyen versenyzõk szerepeltek.

Amse
Ja.A F3000-ben a csapattársa dobogón volt majdnem minden futamon õ meg asszem 1x volt 7. és ez volt a legjobb eredménye.

Amse
Nem arról van szó, hogy milyen autóval, megy hanem a vezetési mentalitásáról.Akiket felsoroltam azok azért nagyon jók, mert mindent kihoz abból a kocsiból amiben épp ül.Pl: Kimi tavaly a versenyek felét sem felyezte be, mert szar motor volt a kocsiban és nem bírta amit Kimi ki akart hozni belõle.Amíg ment jó pozícióban volt, de kiesett ellentétben David-el aki annyira, ment, hogy biztos végigérjen és alig ha volt pontszerzõ.Én szurkolok a Zsoltnak, hogy tovább maradjon az F1-ben és lássuk mit tud, de nem igazán hiszem, hogy jó eredményeket fog elérni.

Laffite
Zsolti is volt jó autóban, igaz nem a F-1-ben, de pl F-3000-ben volt hogy megkapta a bajnokcsapat autóját. Semmire nem ment vele...

AnuluWork
Egy jó autóban. 😊

A tavalyi Minardival õk is max. azt tudták volna megcsinálni, hogy ha sokan kiesnek vajon a 14-bõl 13. helyen végeznek, vagy a 14. helyen.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

rezsofiz
Hm ez mekkora lol már

Amse
Hááát....

Punkerwork
fûnyíróval az is nagy szó 😊

Amse
Jah, de épp azért mert csak ment a mezõny után.Nem azért szerzett pontot, mert jól ment, hanem mert õ az egyike volt akik célba értek és kiesett elõle mindenki.

Punkerwork
szerzet pontot, és nem törte össze minden futamon a kocsit 😊

Amse
Nem béna, csak éppenséggel nem csinál semmi olyat amit más ne tudna.Csak végigmegy a versenyen nem úgy mint Pl: Alonso, Kimi, Button, Monty, Webber akik versenyezni, pontot szerezni, minél elõbb végezni próbálnak.

Amse
ÁÁÁÁ.Nem engedik olyan közel az autókhoz 😊 Hova gondolsz? 😄

Punkerwork
viccet félre téve lol az egész, bebizonyította hogy nem akkora pancser mint elsõre gondoltuk, szal nem értem a szponzorok miért nem támogatják tuti behozta az árát amit belenyomtak.

Punkerwork
õ tartja majd a táblát kerékcserénél? 😊

Amse
Hajrá

Alien
😄

Punkerwork
zsófika még szerelõi állást se kapott? 😊

AnuluWork
Itt sem volt több szponzor! 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Punkerwork
a lényeg hogy mikor pofával kiesik a járgányból ne legyen rajta bukósisak <#eplus2>

AnuluWork
Laffite
hát én is remélem, hogy trulli végre szétvágja a mezõnyt, bár az igazat megvallva elég pesszimista vagyok az ügyben, de télleg jó lenne, ha végre menne is ez a gép és nem csak a szépségét lehetne csodálni

rezsofiz
Jah😊

Punker
március 6-ig már nincs 2 hónap, ezért jó hogy több futam van 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

rezsofiz
én is

Punker
remélem végre feltámadnak

rezsofiz

Laffite
tök jó, úgy izgulok
<#ijedt>

Punker
még valami bank lesz

Laffite
már minden új szponzort is megbeszéltek? akkor télleg pangás lehet...