182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Alonsonak 1értelmüen nem jött ki a lépés canadában, szerintem felfogja sziivni magát eura......usa az nem az ő pályája anno tavaly sem volt valami jó ott.... -
Én meg leszedtem a Canadai futamot! Endless 4ever! ;):D -
Leszedtem a Canadai időmérő onboard felvetelét, Alonso az utolsó gyorskörében vagy elveszi a gázt a célegyenes előtt 20 méterre vagy elromlik valami....:))))) Este kivágom és felrakom valahová . -
edeleny #49848 Az angol sajtó "vért" szimatol,új angol bajnok a láthatáron.
Mikor is volt ilyen utoljára, 96',nem ma volt.
Ja és az angolok az F1 egyik feltalálójának vallják magukat,a Mc.-i meg az egyik legsikeresebb angol istálló.
Az valoszinüleg már a képmutatás kategoriájába tartozik,hogy ha Hamilton a várakozásoknak megfelelöen szerepelne,(4.-5. hely),és Alonso vezetné a VB-t,akkor a Spanyolt istenitenék.
Az F1 a nemzetek közötti bajnokságnak indult,és ez most ii meg van bizonyos mértékig. -
fisicónak tök mind1 nem tud folytonosan jó teljesitményt nyújtani,kovának meg kell még több tapasztalat..... -
vagy csak full sz@r a járgány..... -
fisicóról meg nem is beszélve........... -
Nem egy legjobb befektetés volt kova a renaultnak :P -
:D -
A csúcson kell abbahagyni:D -
G_ArchAngel #49841 pont most villantott Alex:) -
Wurz helyére? Rosberg-Kova hmm jól hangzik... -
G_ArchAngel #49839 Heikki Kovalainen, a Renault finn versenyzője a Kanadai Nagydíjon esett-kelt, összetörte néhányszor az autóját, de végül a negyedik helyen ért célba. Ezzel együtt a csapatfőnök, Flavio Briatore elégedetlen a finn újonc teljesítményével.
Briatore már rögtön az első versenye után kritizálta Kovalainen teljesítményét, a Speed TV értesülései szerint most pedig már meg is válna tőle. A hírek szerint a Renault vezetője azzal kereste meg Frank Williamst, hogy átadja neki a finn pilótát az idény hátralévő részére. Arról, hogy kinek a helyére kerülhetne Williams csapatnál Kovalainen, versenyzői vagy tesztpilótai pozícióba, és hogy mennyiért történhetne meg az átigazolás, nem szól a hír. -
spect16 #49838 A hétvégén meg volt az előzetes:) -
A média ilyen, de a Monacoi dolog után a Brit sajtó viszi a pálmát, habár mind a kettő azt istenít aki az élen van és mindkettő azt fikázza amelyiket lehet. -
G_ArchAngel #49836 bisszaolvashatnánk a spanyol sajtót is korábbról... -
Annyiban igaza van hogy az angol sajtó nagyon tudja nyomatni a saját kedvencét, de a spanyolra ez méginkább jellemző, csak neki nem tünik fel
-
G_ArchAngel #49834 Mr. Kétszínűnél eddig a McLaren volt az Istenek Fegyverzete, most meg szemét angol banda... -
Érthető, nyomás alatt van, de Kimi is elmondhatja ezt magáról... attól függetlenül össze teheti a kezét hogy egy jó kocsi van alatta, mert a Renaultal nem nyert volna 2 versenyt az tuti... Az igaz hogy a Britt sajtó közte és Hamilton közt fenttartja a légkört, de ezt neki kezelni kell tudni... persze ha valaki nem érzi jól magát valahol akkor nem is fog 100%ot nyjtani. Az is igaz hogy Alonso sír akkor nagyon sír, és el fogja érni amit majd akar, ahogy tavaly a Rönónál tette... -
Ez csak idő kérdése volt. -
4 kerék meghajtás bazz,menyenek rallyzni,ha azt akarnak ezeke a szerencsétlenek -
ja, bocs, 2011-től 2014-ig akarják ezeket bevezetni -
DJ BP #49829 négykerékmeghajtás
:O Az meg ugyen minek vajon? :) Az nem épp környezetkímélő :) -
Ti olvastok f1 racing újságot? Abba volt, hogy 2011ig milyen szabályokat akarnak bevezetni. Bioetanol üzemanyag, egyforma kasztni minden kocsinak, 2,2l-es turbófeltöltős motorok, négykerékmeghajtás... mi a véleményetek?
sry ha már volt, de nincs kedvem több száz hsz-t visszaolvasni -
"Mellesleg a spanyol sajtó sokkal tisztelettudóbb, mint a brit" ezen röhögtem a legjobban:DDD -
MrTressy #49826 Alonso nyafi érdekes módon addig nem volt semmi baja mig pont egyenlöség volt... -
engem nem zavar h utálja.... -
De, meg arról is volt szó a kezdetek óta... Lehet hogy most a Meki inkább a VB összpontosít? vagy valami van a hátérben, vagy csak kavarják a levest:) hamarosan kiderül, de az érdekes hogy a BMW nemet mondott, akkor mégse a Meki volt az elsődleges célpont, ha ez igaz. -
G_ArchAngel #49823 hmmm
pedig a prodrive-direxiv nem Dennis haverjaiból áll? -
Prodrive: McLaren vagy Ferrari?
A Nemzetközi Automobil Szövetség 2006-ban elfogadta a Prodrive nevezését a 2008-as esztendőre, a csapat a tervek szerint David Richards irányításával rajtol majd a Formula-1-ben. Az elkövetkezendő esztendőben engedélyezett lesz a kasztnik adás-vétele, ám ez önmagában még nem garantálja az indulást.
A BMW-Sauber istálló nemet mondott az együttműködésre, és egyelőre a McLaren-Mercedesszel sem sikerült szerződést kötni.
"A Prodrive egy céltudatos vállalkozás, de az együttműködés nem jelenthet anyagi kockázatot. Egyelőre nem kötöttünk semmiféle szerződést, és ha július közepéig nem kapunk semmiféle hivatalos dokumentációt, akkor nagy valószínűséggel nem fogunk részt venni ebben a projektben." - jelentette ki a McLaren csapatfőnöke, Ron Dennis.
Egyes sajtóértesülések szerint Richards fontolóra vette, hogy eladja a tizenkettedik csapat indulási jogait. Ezzel összefüggésben felmerült Nicolas Todt neve, és a Ferrari partnerkapcsolat lehetősége is.
Érdekes lenne... Toro Rosso Ferrari, Spyker Ferrari, Pro Drive Ferrari:)) vagy az első kettő megy a levesbe, de 6 Ferrari:)) -
G_ArchAngel #49821 idegesítő, hogy egy szó nem esik a spanyolról, te meg egyből felhozod, mint egy összeesküvés elmélet célszemélyét - komolyan kérdezem, Neked már csak akkor áll fel, ha Alonso nyer?
beteges, hogy minden témába belelátod, hogy más utálja a szerelmedet... -
zárjuk már le ezt a témát,és folytassátok privibe,de ne itt -
túlzásba viszik 1esek..na mind1 boccs h beszóltam.. -
Ha nem érdekel, amiről mások beszélgetnek, nem kell beleszólni, se elolvasni egyrészt. Másrészt nem értelek, hiszen Alonso szerelmed is szopott emiatt a boxutcás hülyéskedés miatt. -
Ha forditva történik a dolog akkor senki sem mondja h Massa miért nem kapott fekete zászlót hanem az lenne a politika,hogy alonso mien béna h fekete zászlót kapott szvsz ez lenne...... -
Nem tudom most minek kell már megint spekulálni vagy keverni a szart ezt hozta a fia azt kész..... -
Williams úr is el@szt@ vagy akárki is ott a felelős ezért... persze ki lehet mindenkit zárni az sc miatt csak valahogy az látszott hogy, a csapatok nemtudták mivan, a pilóták nemtudták mivan, a csapat a pilótának ugat, a pilóta látja a másikat és vagy utána ment a hülyeségbe vagy nem... szvsz a pilóta az aki nemtehet semmiről mert azt se tudta mivan, hova álljon merre menjen mit csináljon, de a csapatok is bele bonyolódtak, mert a Ferrari sem akarta hogy Massát kizárják, a Rönó sem hogy Fiscot kizárják... Meki sem hogy Alonso pozíciót veszítsen a Williams se hogy Rosberg pozíciót veszítsen... -
G_ArchAngel #49814 nem tetszik, de szabály...
így is van jópár dolog amit nem tartanak be vagy egyik-másik pilótánál enyhébben kezelik - inkább amit lehet kezeljenek korrekt módon, mert soha nem lesz rend... -
Szerintem is marhaság ez a SC-boxos szarkeverés... -
Jólvan, neked tetszek ez a szabály nekem nem ennyi ( pont ).