182273
  • norbi56
    dikkpedig sztem indianapolis az 1ik legjobb pálya
  • b-type
    itt van videóban
    Az F50-s Ferkáig néztem, de aztán ez már csak Ferkaőrülteknek :DD
  • spect16
    Elment a hajó:(
  • b-type
    sajna ehez én kevés vagyok, pedig segítenék ha nem lennék az :)
  • Count Adyn
    Persze, de a pesszimista csak kellemesen csalódhat, tudod
  • Istencsászár
    Majd kiderül, tényleg a Ferrari volt jobb, de a Meki ott volt mögötte, és onnan elé ugrott... a Ferrarinek most valamit nagyon kikell találni mert a gumikban nem bízhat hanem csak az autóba, és itt a Monacoi lemaradás a valós mert Canadában is azt kapták... de USA más pálya lesz most tényleg itt lehet jobbak lesznek ha nem jobbak, kiváncsian várom.
  • WNW
    Gyerekek, az F1-ben nem kell az elcsapatokat temetni 1-2 verseny utan.. Az ideny elso 2-3 versenyen a Ferrari tunt jobbnak, most a McLaren.. Allandoan fejlesztenek, epp ki hogy kapja el az utemet, ugy javulnak, vagy esnek vissza.. Ez mindig igy volt, es igy is lesz, amig kulonbozo csapatok, kulonbozo technikakat fejlesztenek..
  • Count Adyn
    Én már nemis remélek sokat, csak hogy futnak pár normális versenyt és jövőre belerázódik Kimi is:) Meg hogy idén Hamilton behúzza a VB-t, hamár a ferrariknak nem megy, ahogy jelen állás szerint kinéz.
  • Istencsászár
    Kifogás szagot érzek... ennyi szerencsétlenség nem érthet valakit egy futamon...
  • Kit--Kat
    Pontosítok, milyen sok Ferrari:)
  • M@TriX
    hejj, miez a gyors feladás?
    munkára!, amúgy meg mivel ez off, PM-be jöhet ha valakinek sikerül...

tudom hogy nagyon jó vagyok és ha nekem nem megy akkor nincs sok esély, de azért reménykedem...

na jó még annyit segítek, hogy így kellene kinézni-e a letöltött flashnek... pályaflash

adatokkal és kis képekkel kellene természetesen... ;)
  • passatgt
    szvsz ez nem megoldható:)
  • M@TriX
    át lett pakolva az ATW-re remélem itt már nem lesz gond....

Aki tud SEGÍTsen. Készül egy kicsit tuningoltabb banner, ehhez Szükségem lenne a www.formula1.com egyik könyvtárának a tartalmára, konkrétan erre: http://www.formula1.com/flash/circuit_maps/

eddigi programok mind elbuktak, a HTTrack, a TeleportPro, BackStreet...

ki lehet indulni ebből az oldalból is, http://www.formula1.com/race/circuitmap/777.html, végülis pl erről az oldalról kellene minden, csak a honlapmentők csak az oldalt flashel szedik le, de a flashben is van hivatkozás, azt már kiszedtem, hogy a fennt említett könyvtárból kell neki pár dolog, de nem sikerült beröffentenem, ezért kellene inkább az egész könyvtár.

előre is kösz ha tud segíteni valaki, jutalom az, hoyg elmondhatja hogy részt vett az SG legjobb bannerének készítésében ;)
  • desigo
    hehe
    én is:)
  • stoner27
    OFF
    látom a bannert:D:D
  • stoner27
    mennyi autó,tejóég:O:O
  • desigo

• stoner27
    a sok stressz öregíti a bőrt:D
    (azon stresszel,lesz-e helye jövőre az f1-ben)
  • INeedspeed
    De öreg ez a ralf....:D

• Count Adyn
    Igen, igy az igazán pontos:)
  • Tigristank
    Az attól függ, milyen téren. Nedves aszfalton tavaly nem voltak valami jók a Michelinhez képest. :)
  • INeedspeed
    Én azért szerettem volt meg alonsot anno mert tetszett az agressziv vezetési stilusa..........
  • DJ BP
    mondjuk ez is az, csak van benne 3 vágás :D
  • Istencsászár
    A Bridgestone fejlődött nem a Ferrari.
  • Istencsászár
    Egy gumihoz való alkalmazkodás nehogy már gondot jelentsen egy pilótának amikor minden 7végén több keverékű gumikat próbálnak ki és tanulnak meg... itt az autó és vezetési stílus a kulcs kérdés... nézegessétek, hogy megy Hamilton-Massa és hogyan megy Alonso-Kimi... talán nekik néne a fiatalokhoz alkalmazdkoni és lehet gyorsabbak lennének... főleg Hamilton stílusa nagyon szembetünű Alonsoéval összeveztve.
  • b-type
    és teljesen új gumit, mivel slick-n ment előtte.
  • Tigristank
    "Alonso nagyszerű képességeiről árulkodik, hogy tavaly egy gyengébb autóval megverte Michael Schumachert..."
    Ezzel azért tudnék vitatkozni. Lehet, hogy az évad második felétől már a Ferrari volt a gyorsabb, de az USA GP-ig a Renault tűnt nekem az erősebbnek.
  • WNW
    Na ja, csak Alonsonak egy F1-es kocsirol kellene atallnia egy masik F1-esre, ami kisebb atallas, mint Hamiltonnak, akinek egy teljesen uj kocsit, es korulmenyeket kell megszoknia..
  • INeedspeed
    Csak arról azé elfeledkezett h alonso anno Michelines volt és Renaultos hamiltonnak csak 1 fajta autóhoz és 1 fajta gumihoz kellett alkalmazkodnia, alonsonak meg át kellett állnia ami még nem sikerült egész teljesen...vagyis szerintem....
  • Istencsászár
    Anderson szorosabb küzdelemre számított

A korábbi Jordan istálló munkatársa, Gary Anderson úgy véli, hogy a McLaren-Mercedes az idei év sikercsapata. Az Ezüstnyilak 88 pontot szereztek az első hat futam során, míg a Ferrari hatvanat.

"Azt hittem Kanadában sokkal szorosabb lesz a küzdelem. A Ferrarinak át kell gondolnia a fejlesztési stratégiáját." - véli a szakember.

A Kanadai Nagydíjat követően Lewis Hamilton átvette a vezetést a bajnoki összetettben, míg Fernando Alonso a második helyre csúszott vissza. "Lewis átlagosan nyolc pontot szerzett futamonként, ami igen konstans teljesítmény. Alonso nagyszerű képességeiről árulkodik, hogy tavaly egy gyengébb autóval megverte Michael Schumachert, de Hamiltonnak sikerült őt is felráznia. Alonso a tapasztaltabb versenyző, és mégis ő az, aki hibázik."

• M@TriX
    köszi ;)

amúgy át lesz pakolva egy másik helyre mert a dox állandóan bénázik, amikor nem kéne... pl most FTP-n sem tudom elérni...

nézek valami free helyet...
  • INeedspeed
    Hehe' Ez szép volt :D
  • INeedspeed
    Valaki le tudná irni a tavalyi pole time-ot ide pls?(indianapolis)
  • dav1d
    :D
  • desigo
    a bannerben lévő képnek mi az urlje?
    mert bekeveredett a link az adblock listájába és nem találom melyik az...
  • bardocz
    de ez a 2001-ben vagy 2002-ben volt,de egyik kedvenc pályám volt,vagy a carrer challenge vagy melyik
  • INeedspeed
    aha;)
  • bardocz
    én ott 370-re hangoltam a ferkát,és ha picit ráléptema fékre öszevisza pörögtem:-)
  • INeedspeed
    az télleg jó pálya volt még emléxem h ott mindig nyertem az Official Formula 1 Racing 98 as játékkal......
  • passatgt
    nymtok egy ctrl+f5-öt majd nem látjátok