FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

rezsofiz
: - )))))

sazl : c

Furcsa vonzalom

Laffite
...majd ha ilyen izgalmak lesznek a forma-1-ben is, akkor újra érdekelni fog...

ETCC 2004 végeredmény

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

MrSpock
Jah én már évek óta ezt használom ha aludni akarok,szerintem orvosilag felkellene írni álmatlanság ellen.

Go Jeff Go!!!!

jah

Laffite
...a forma-1-es világbajnokságot szerintem már mint relaxációs mûsort árulják a tv-csatornák számára... :)

b-type
sztem egyáltalán nem baj.
legalább az emberek szeme képes lesz túlnézni a 'forma1'-en.
vannak olyan technikai sportok...akár aszfaltos zártpályás is amirõl lövésük sincs a nagyérdemûnek.
és mint amikor nincs mozgás a mezõny elején, akkor mutatják a középmezõnyt, ahol viszont akciók vannak.
hiába volt régebben az autózás csúcsa, mostmár csak egy 'marketingsz@rakodás-sráckodás' az egész.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

sztem forma 1nek má nincs igazán értelme, mert mindig schumaher gyõz, lehet én vok egyedül ezzel a véleménnyel

rezsofiz
Ott a pont<#eljen>

Laffite
hja, ekkora marhaságról sem hallottam még... egy többszáz millió dolláros sportvállalkozás sikereit (bármely csapat is legyen az) rábíznának egy olyan versenyzõre, aki kokainnal él... szerintem pont azért vannak csapatorvosok, hogy mindez ne fordulhasson elõ, mellesleg meg ez az exorvos egy kis figyelemre és botrányra vágyott, valszeg azért mert már csak EX orvos tud lenni...

Bucser
A halottról is szokás megemlékezni a szebb idõkrõl szóló kpekkel.... remélem jövõre produkálnak valamit a többi csapat részérõl....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

a.carkey
Minden esetre mással meg ez a helyzet ... Mondjuk, ha Bernie nem lenne, Magyar Nagydíj sem lenne, nem, mintha annyira hiányozna a naptárból.

A héten volt egy film az 1993-as idényrõl a MOTOURSon. Nos, akkor még se Schumachert nem utáltam, se nem volt rossz a F1.

Mell. már alig várom az új idényt, akármilyen szar is lesz. A film megnézése után jutottam erre az állaspontra.

A medve nem játék.

Laffite
Hát, nem tudom... Akkor is ezt mondanád, ha a köv. 4-5 évben is mindig a 2 Ferrari dominálna? Ne érts félre, nincs bajom a Ferrarival, sem MS-rel, de amíg tök feleslegesen vergodik másik 19 emberke a pályán, addig minek hívják az egészet versenynek és bajnokságnak...?

Az meg külön gusztustalan, hogy ha a BAR vagy a Renault kitalál egy új technológiát, akkor az "sportszerûtlen" és rögvest betiltják. Ha viszont a Ferrari trükközik, akkor semmi gond, az a technika hõs vívmányának számít...

Alien
Schumi is megtette már amikor a Ferrarihoz szerzõdött, hogy ott hagyta az akkor erõsebb csapatot egy gyengébb Ferrari kedvéért. Azóta pedig tudjuk, hogy mi a helyzet :D

Hajrá Schumi<#rolleyes>

Alien
:)

Laffite
Persze vannak MS hívek, meg antihívek, és mindenkinek vannak érvei. Én egyik oldalhoz sem tartozom, én egyszerûen egy jó F-1-et szeretnék, aminek - tetszik / nem tetszik - de ma a Ferrari a legnagyobb problémája, mert unalmassá teszik a versenyeket.

Majd ha MS szerzõdést bont a Ferrarival és az mondja, hogy "Uraim, én egy BAR-Honda vagy egy Toyota volánja mögött is szívesen megpróbálom a lehetetlent!", akkor azt mondom, hogy le a kalappal, ez a pasi bevállalja, ez már igen! Rossi pl lelépett a Hondátót, a mezõny nagyságrendekkel legjobb motorját cserélte le egy jó középmezõnyös motorral, mert be akarta bizonyítani, hogy nem a technika miatt a legjobb, hanem mert egyszerûen még mindig õ a legjobb.

Sajnos az MS híveknek el kell fogadniuk azt, hogy a semleges szurkolók általában az esélytelenebb versenyzõknek / csapatoknak szorítanak, MS-nél meg ugye mindenki esélytelenebb. Ha egy BAR-Hondával vagy egy Toyotával repsztene, még szurkolnék is neki, így viszont szimplán ellene vagyok, mert jobban örülök, ha végre nem Ferrarit látok elöl, pedig a nagy Enzo idejében még mennyire imádtam õket...
de hát ez van... :(

AnuluWork
Lehet, hogy a rázkódásban kiesett belõle a beépített cheater chip? :)

(Ok. Bocsi. Nem keverem tovább a kakkert ...)

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Alien
Ugyanarról beszélünk. Elõször egy-egy ellen ment Schumi és asszem Loeb egy buggyval. 2-1-re Schumi nyert.
Majd késõbb jöttek az országok közti versenyek és ti úgy mondjátok, hogy Scumi égett meg lealázták meg minden, senkinek nem tûnt fel, hogy aki a piros Ferreraival ment (asszema piros volt) szinte midnenkinek gondja volt vele?? (3 vagy 4 különbözõ embernek is) Nekem ne mondja senki, hogy ez véletlen... A döntõben is ugyanazzal a Ferrarival volt gond a finneknek és azért nem õk nyertek.
Most jöhet az, hogy persze persze, de Schumi azt nyilatkozta, hogy elnézte a köröket.. Most õszintén.. Szerintetetk mondhatta volna azt egy Ferrariról, hogy elromlott? :D Tuti volt valami azzal az autóval...

Bucser
Persze ezen verseny végeredményétõl nem volt hangos az itthoni "Hiteles" sportsajtó:D Sem a Német:)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Laffite

Laffite

Laffite
Hát ez az, csatlakozom az elõttem szólóhoz, mert a legutóbbi Race Of Champions gálán bizony mindenféle kocsival kellett menni, és ahogy az abmotours mûsorán én elnéztem, hát MS nem égett akkorát mint ha kétszer akkorát égett volna...

Valahogy egész "véletlenül" úgy alakult a két ág, hogy Loeb és Schumacher pont a döntõben találkozzon, erre jött a Nissan szériát nyerõ Kovalainen és az elõdöntõben lealázta mindenki Sumiját, miután elõtte végzett Coultharddal, Alesivel és aztán a döntõben Loeböt is megverte.

Amúgy a párharcokban mentek Peugeot 307 WRC-vel és Ferrari 360 Modena-val egyaránt.

AnuluWork
MS a legjobb versenyzõ részhez csak annyit, hogyha kicsivel több technikai hibája lett volna a Ferrarinak, akkor NEM MS lenne a legjobb versenyzõ!!!

AnuluWork
Párizsban viszont alázták. Egy rakat autóval ment mindenki, nem 1 fajtával, és NEM MS nyert!!! :)

Kit--Kat
ki ellen is cversenyzett? Solberg vagy McRae(tudom McRae má nem rallyzik!!!)???

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Alien
jaja én láttam :))

Kit--Kat
nem ebbõl indultam ki hanem abból, hogy rosszabbakk-e az f1 pilóták a többinél.
Most volt valami verseny hogy ki a legjobb versenyzõ a vilgáon, 1 rallys meg Schumi között, tudom ze csak játék volt és nem számít, de schumi nyert:)

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Laffite
Másrészrõl meg nem sokra mész a jó versenyzõkkel, ha a rajtrács mondjuk így néz ki:
1-2 Ferrari
3-4 Williams
4-5 McLaren
6-7 Renault
8-9 BAR
stb...
és most függetlenül az aktuális erõsorrendtõl, a mezõny baromira nem tud keveredni, mert nem is engedik keveredni. Hiába a jó pilóták, hiába a sok ígérgetés, fejlesztgetés, új pályák, új kanyarok, új szabálymódosítások, a lapok mindig le vannak osztva, mert a szabályok alapjaival van baj, és attól, hogy van 20-22 szenzációsan jó pilótád, még nem biztos, hogy nem alszom el a bajnokságodon, szal érted...

Laffite
Nem azt mondtam, hogy gyengébbek, de számold össze, hogy a F-1 mezõnye átlagosan hány élvonalbeli (nem csak F-1) versenyt teljesített, és mondjuk a WTCC-ben egy Tarquini, egy Larini, egy Giovanardi, egy Zanardi, egy Rydell... és sorolhatnám. Sokan az említett mezõnybõl a F-1-ben is lehúztak jónéhány idényt és a legtöbbjük már vagy 20 éve van az autósport abszolút élvonalában. Az általam említett sorozatokban nem mindig a fiatal, eladható arcokat keresik, sokkal többet számít a versenytapasztalat, én errõl beszélek...

Bucser
Ezt kéne ide is bevezeteni:D

b-type
van azért benne valami....
véleményem szerint, ha vki nem kerül huzamosabb ideig versenyszituációba, és a lekörözést nem feltétlen tartom akkorának mint egy kilogikázott elõzést, akkor azok a képességei csökkenek.
Ami valóban nem mondható el pl. a Wtcc-rõl, az eddigi Etcc sorozatról, ahol az egyik alapszabály, hogy az elsõ futam 8 helyezetje, fordított sorrendben rajtol a 2. futamon.
tehát elõzni kénytelen.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Kit--Kat
Azért mert Schumacher ilyen simán nyeri a VB-ket sem õ sem többi pilóta nem gyengébbek a többi versenysorozat pilótáihoz képets.
Nem értem a logikád:o

Laffite
2005-ben az lesz, hogy majd mindenki csúszkál mint a fergeteg, a két Ferrari meg megy mint a nyíl, és dettó az lesz mint idén, csak mégnagyobb különbségekkel. Na persze jó lenne bizakodni kicsit, naívnak lenni, de ha elkezdõdik a szezon úgyis mindenkit nyakoncsap a valóság... Én már átpártoltam a most induló WTCC-hez, sokkal látványosabb lesz, sokkal nagyobb nevek küzdenek majd, és persze ott van a Nascar is és a Champ Car, na meg az Indy sorozat. Aztán ha aludni akarok, akkor majd odakapcsolok a Dícsõítsük Michael Schumachert Bajnokságra és alszom rajta egy hatalmasat mint eddig is...

MrSpock
Miért, mit vártak egy ilyen unalmas sorozattól?:-)

Go Jeff Go!!!!

vajh miert:) hat azert bizom abban hogy ezekkel az uj (csuszkalos) szabalyokkal egy erdekes, akciokban es izgalmakkal teli 2005 os szezont lathatunk majd, ha megint kinszenvedes lesz akkor itt problemak lesznek amit nem biztos hogy sikerul majd megoldani. imho:)

Punkerwork

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

rezsofiz
"Hurrá"

Bandee1987

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

AnuluWork
"a gárda élni kíván a szabályok adta jogával (a pontverseny utolsó hat helyezettje három autóval körözhet a pénteki edzéseken). 'Ha ebbõl profitálhatunk, feltétlenül belevágunk'". :)

Hehe. Mire jó egy szar idény?! :)

rezsofiz
Hát igen ebben van igazság.

Bucser
Inkább törjék roncsá az aútókat minthogy mégegy ilyen szezon legyen mint az idén... A pilótavédelmi szabályokon úgysem változtatnak csak a stabilitáson meg egyebeken... Végre meg kell tanulniuk vezetni....

akyyy
mik az uj szabályok?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

rezsofiz
Pedig igaza van:)

rezsofiz
Hát az biztos

Bucser
Legalább nem fogunk unatkozni:)

Punkerwork
Montagny csúszkált az új beállításokkal

van 1 olyan érzésem hogy az új szabályoknak sok látványos balesetet köszönhetünk majd a köv szezonba <#eplus2>

Punkerwork
Häkkinen tesztpilóta lehet a McLarennél

"...új fõszponzora lesz Räikkönenéknek. Ha hinni lehet a cikknek, az ezüst nyilak jövõre már nem füstölnivalót, hanem alkoholt reklámoznak majd, a West cigarettamárka logóját a Johnnie Walker válthatja fel. A viszkit forgalmazó Diaegóval a McLaren 36 millió dolláros szerzõdést írt alá, az eddigi fõszponzor, az Westet forgalmazó Reemtsmát is birtokló Imperial Tobacco a dohánytermékek reklámozásának tilalma miatt a száguldó cirkusszal való végsõ szakítást tervezi. Emiatt még abba is hajlandó volt belemenni, hogy az eredetileg 2005 júliusában lejáró kontraktust idõ elõtt felbontsa, így a márciusi idénynyitón elvileg már Johnnie Walker-McLaren-Mercedesekkel találkozhatunk majd."

mindig is utáltam a West-et ha ez igaz már rögtön szimpatikusabb az egész csapat
<#nyes>

Bucser
és ezt pont õ mondja???? LOL:D