182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Ha forditva történik a dolog akkor senki sem mondja h Massa miért nem kapott fekete zászlót hanem az lenne a politika,hogy alonso mien béna h fekete zászlót kapott szvsz ez lenne...... -
Nem tudom most minek kell már megint spekulálni vagy keverni a szart ezt hozta a fia azt kész..... -
Williams úr is el@szt@ vagy akárki is ott a felelős ezért... persze ki lehet mindenkit zárni az sc miatt csak valahogy az látszott hogy, a csapatok nemtudták mivan, a pilóták nemtudták mivan, a csapat a pilótának ugat, a pilóta látja a másikat és vagy utána ment a hülyeségbe vagy nem... szvsz a pilóta az aki nemtehet semmiről mert azt se tudta mivan, hova álljon merre menjen mit csináljon, de a csapatok is bele bonyolódtak, mert a Ferrari sem akarta hogy Massát kizárják, a Rönó sem hogy Fiscot kizárják... Meki sem hogy Alonso pozíciót veszítsen a Williams se hogy Rosberg pozíciót veszítsen... -
G_ArchAngel #49814 nem tetszik, de szabály...
így is van jópár dolog amit nem tartanak be vagy egyik-másik pilótánál enyhébben kezelik - inkább amit lehet kezeljenek korrekt módon, mert soha nem lesz rend... -
Szerintem is marhaság ez a SC-boxos szarkeverés... -
Jólvan, neked tetszek ez a szabály nekem nem ennyi ( pont ). -
G_ArchAngel #49811 úgy tűnik Neked, hogy érdekel is mivan akárkivel mostanában?
Kimi tavaly megtanulta Monty mellett, mi a boxutcai orális szex, most majd Massa is megtanulja, a furcsa, hogy Ron-nak sikerült elfelejteni JPM fekete zászlóját - pedig kijárt volna a boxba bejövőknek, nem csak a kimenőknek is -

-
Nemkell elhinni, de lehet következő futamon Kimi kerül ilyan helyzetbe és kifogy a benzin a pályán, szopóka nyalóka, gondolom legyintenél rá, hát ez a szabály. -
G_ArchAngel #49808 [URL=http://formula.hu/index.php?lap=cikk&id=12979]"Ha világít a piros lámpa, és ennek ellenére valaki nem áll meg, akkor egyértelmű, hogy az eset kizárást von maga után. Sajnos pontosan ez történt, éppen ezért nagyon óvatosan és körültekintően kell kezelni az ilyen szituációkat." - nyilatkozta a Kanadai Nagydíjon történtekkel kapcsolatban Jean Todt.[/URL]
ez a különbség: egyik elismeri, másik kifogásokat keres - azt meg pont nem tudom elhinni, hogy akkor fogyott ki az üzemanyag, mikor SC alatt felére esik a fogyasztás...
Mese az egész:) -
Asszem ez a cikk nem Ronról szól, nemis azmiatt raktam be, hanem a szabályról amit nem jött be a 7végén... ha már a többek kussolnak akkor Ron leglább pofázzon és lehet belőle valami változás. -
G_ArchAngel #49806 azért ezt majd nyílvános dokumentumokkal is igazolja, amik hitelesek és nem Ő printelte - addig meg hess a sarokba, Ron... -
[URL=http://f1hirek.hu/?t=article&id=17401]Ron Dennis nemtetszésének adott hangot "Mennyire butának néznének bennünket az emberek, ha hagynánk, hogy egyszerűen kifogyjon az üzemanyag az autónkból a safety car mögött?!"[/URL] -
Rajt gondolom. -
ez melyik kicsuszása? volt hogy 3-4 járgány is elment mellette mind elengedte. -
Mondom nem csak Alonso csinálta ezt a futamon, de mivel ő veszít pozícíót és nem vágja át a kanyart sőt még Hamiltonról is leszakadt, ezért nem büntethetik meg, mert semmi nem csinált csak visszatért a pályára és beállt a sorba. Amugymeg azt is mondhatja hogy nézzétek nem tudtam már megállni... -
Azert meg egy kis szosszenet az Alonso kicsuszasaval kapcsolatban.
Nagyon sokszor lattuk, ha kicsuszik egy versenyzo, es utana bevag a mogotte levo auto ele (teljesen mindegy,hogy onhibajan kivul tortent e az eset) es nem engedi el maga mellett, bizony megbuntetik, hiszen jogosulatlan elonyhoz jutott a mogotte haladoval ill haladokkal szemben.Ilyenkor altalaban elszoktak engedni a pilotak a mogottuk haladot, kulonben buntivel szoktak a versenybirak jutalmazni. Itt ezt nem lattuk. Persze itt az egesz mezony mogotte volt, de ettol meg jogosulatlan elonyhoz jutott a bevagassal a mogotte haladoval szemben.
Gondolom a versenybirak tortek is a fejuket, mi tevok legyenek az esettel kapcsolatban. Amugy volt dolguk rendesen ezen a futamon. Viszont az is kiderult, hogy rengetek buta szabaly van az F1-ben es jo lenne mindent alaposan atgondolni ujra. -
azért ez nem semmi, jól megúszta akkor mindenki... -
Nem ültem ott, viszont megvan a teljes futam felvételen, úgyhogy volt alkalmam többször is visszanézni. Megdobta a kerékvető az autóját, majd arra a narancssárga bigyónra tulajdonképpen ráesett a jobb első kerekével, amit le is tört. -
dav1d #49798 ő nem szólok be mert te lehet közelebb ültél mint Scot Speed az alábbi képen boztos csak viccből nyilatkozott ilyet
-
indeed -
Nem a kocsijának ment neki, hanem annak a narancssárga bigyónak. -
edeleny #49795 Az a lába volt,nézzétek meg a NemzetiSport oldalaán,ott a fénykép.
Ugyan ugy letört a cocpit orra,mint Suminál Silverstoneban -
marha nagy mákja volt! -
igazi sportember ;) -
"Jól vagyok, nem fáj semmin. Szeretnék köszönetet mondani a gondos orvosi ellátásért, a figyelemért és a számos jókívánságért. Mario Theissen és a csapat többi tagja is meglátogatott, és Jarno Trulli látogatásáért is szeretnék köszönetet mondani. Boldog vagyok, hogy elhagyhattam a kórházat, így fel tudok készülni az indianapolisi versenyre." -
dav1d #49791 -
dav1d #49790 scot speed ott ült miután kiesett ahol becsapodott kubica...még a kocsijának is neki ment! 
-
ezek pont olyan infók amiket én is leíro látatlanba:D -
tudtam én hogy nem ablakmosó
-
Felfüggesztés része.
-
az nem az volt
megnézed úgy, hogy nincs rajt az orr rész a kocsin, akkor látsz két fehér hengeert egymás mellett, az volt az sztem. Hogy ez mire való, arról fogalmam nincs, gondolom nem hűtővíz meg ablakmosó -
RTL Híradó:"nem kizárt hogy kubica indul indianapolisban
am...láttátok hogy kubica lába kint volt a kocsiból?
-
aha -
Sok nagy baleset volt az elmult években, és mindenki megúszta, persze lehet valaki olyan szerencsétlen hogy rosszul esik és megsérül, de mint látjuk a pilóta fülke szinte sérthetetlen. -
ennyivel megúzta,basszus,milyen nagy volt már az ilyettség -
De némi agyrászkódás bokaficam,és néhány könnyebb zúzódás...;) -
akkor nincs semmi nagyobb baja?:) -
nem tört el a lába -
Mindenesetre azon gondoloznak, hogy Kubica induljon e a köv futamon.