182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
A Vodafone tehet mindenről:DDD Ő viszi az erőt!! Amig a Ferarinál volt jól mentek most a Mekinél van azok mennek jól:D -
Monoton #49690 sztem ha marad a merci nel maradnak szarok -
nem az első volt, hogy szart másokra... -
Djemba #49688 Hamilton bejelentkezett Alonsonal a VB címért 
Raikkonent meg sajnálom mert eljött a mercitől és annyira szerencsétlen, hogy most lett jó a merci a ferrari meg elkezdett lefelé zuhanni kár

-
dav1d #49687 ja szerintem is tök mind1 hogy az első vagy az utolsó 6 versenyzőt kockáztatod...utolag meg künnyű kielemzni egy olyan döntést ami 2 másodperc alatt születik. a lényeg hogy 1 ralf schumis kocon kivül alonsonak még nem volt rajtbalesete igy nonszensz ezért hibáztatni. melesleg mikor élen volr én még nem láttam kanyart vágni őt -
Nade nem ment neki senkinek.Esetleg tudta,hogy nem megy bele senkibe...
Nem származott előnye az egészből szal a témát le is lehet zárni. -
G_ArchAngel #49685 Kubica képgaléria -
Miért lennél ott? Ahol én rajzoltam kijön a pályára és a többiek elférnek mellette. De Alonso nem ott ment vissza!!! -
dav1d #49683 akkor ugyan ott vagyunk ugye? -
Pl igy. -
dav1d #49681 szerintem ha fékez mégkisebb tempoval jön be nagyobb baleset lehet mint így! -
az az ábra:)
megvárod míg elmegy mindenki és uccsónak visszajössz
de lehet az se lenne jó.... -
dav1d #49679
gyors csináltam egy ábrát hátha könnyeben felfogom. na szoval hova megyek ki?
-
Alonso gondolkodás néllkül tök gázzal megy át a füvön és megy vissza a pálya közepére, nem is a a legnagyobb baj, hogy visszajön, hanem, nem a pálya szélére teszi ezt hanem 1ből átmegy rajta keresztbe, vagya pálya közepére kanyarodik vissza lelassult tempóban és ezért a többieknek kell fékeznie, kikerülni, holott aki a pályán van annak van elsőbbsége, nem annak aki a fűről/kavicságyból jön vissza. Hát nem ÍGY!!! -
Egyszerű..
Kimész ugy fordulsz hogy irányba legyél bele nézel a tükörbe és kimész a pályára. De ha mögötted jön egy autó 200-al nem mész ki elé ennyire egyszerű. -
G_ArchAngel #49676 nem kell szegény Lonzit fikázni, elég csapás Ő sajátmaga számára is
-
Elgurulni vonalig,megállni, balra, jobbra, megint balre nézni, kitenni indexet, majd visszajönni
-
dav1d #49674 de azt még mindig nem magyarázta meg senki hogyan kell vissza jönni a pályára?erre lennék kiváncsi -
dav1d #49673 mert megcsonálta életébe 2szorra?
ne sírk amedig még nem lett belőle para
-
Spanyolban is padlóval ment visszapályára anélkül, hogy tükörbe nézett volna, a pálya közepére.... vagy sárgazászlónál is szar bele mindenbe ennyi, ne sírj, mert nem a vezetői tudásába kötöttem bele meg ilyesmi, hanem tényszerű dolgot mondtam. -
dav1d #49671 na azért ne túlozz közel sem vág annyit, melesleg szerintem itt az első volt csak saját hibából. és szerintem akkor büntetnek ha valaki jogtalanul szerez előnyt de ő ott pozicióért harcolt -
Ja értem.. :D csak ez nem erről szól. Sportszerüség stb.... Érdekes a többieknek nem gond bevenni egy kanyart. -
tzsoltika #49669 oké köszi, akkor megúszta :) -
Legalább küzd és nem csak kocsikázik körbe-körbe... -
pech :D (amúgy nekem nem volt vele bajom, de lehetett volna kicsit óvatosabb) -
Nem az van hogyha valaki kicsuszik nem jöhet vissza. Arról van szó hogy sok bajnokságban ugy van hogyha egy versenyen egy autó x nél töbször 4 kerékkel lecsuszik a fehé vonalon kívülre kizárás járhat érte.
Pl Magyar Clio kupa. Pont Czolnerrel csinálták meg a multkor ezt. Szóval sok helyen ezért büntetnek és kizárnak. Dehát ő Alonso és ez az F1.. Alonso minden versenyen szinte vágja a kanyarokat leröviditi a sikánokat. Senki nem szól, senki nem höbörög. Elviselik, nem büntetik. Szerintem ez elég csúnya. -
dav1d #49665 akkor beragad a fűbe és kiesik legalább is ott ez lett volna -
Nekemis ő volt az elős kedvencem, bár akkor még elég kicsi voltam:( -
meg kell várni míg mindenki elmegy:D -
dav1d #49662 jó ha elmagyarázod hogy kell visszajönni akkor megértem -
G_ArchAngel #49661 lába tört, ennyi -
eltört a lába -
Lábát törte jól van. -
tzsoltika #49658 Kubicáról van valami hir? -
Azért azt se feled, hogy egy csomó verseny sorozatban ezért kizárás jár. Remélem egyszer ezt is megteszik itt is. -
dav1d #49656 mesélj:D hányszor lett belőle para? miota is van f1ben
lol ne védd :D -
G_ArchAngel #49655 Nekem az isteni Senna hiányzik, mégsem rinyálok, mint egy fürdős... -
De mindíg ezt csinálja és nevédd veszélyesen csinálja ezekt a dolgait. -
Hát igen, hiányziik az Öreg... Főleg jövőre nézném meg kipörgésgátló nélkül:) -
így van :)
én is ferrari drukker vagyok, és be is tudom ismerni hogy gagyi a kocsi,
mondjuk én igazán az Irvine-os időszakot szerettem, kár hogy nem lett vb-első 99-ben, ő egy szinfolt volt, Schumi meg...(hát ő tényleg majdnem Isten :))