182273
  • gordon 24
    A Vodafone tehet mindenről:DDD Ő viszi az erőt!! Amig a Ferarinál volt jól mentek most a Mekinél van azok mennek jól:D
  • Monoton
    sztem ha marad a merci nel maradnak szarok
  • Kit--Kat
    nem az első volt, hogy szart másokra...
  • Djemba
    Hamilton bejelentkezett Alonsonal a VB címért
    Raikkonent meg sajnálom mert eljött a mercitől és annyira szerencsétlen, hogy most lett jó a merci a ferrari meg elkezdett lefelé zuhanni kár
  • dav1d
    ja szerintem is tök mind1 hogy az első vagy az utolsó 6 versenyzőt kockáztatod...utolag meg künnyű kielemzni egy olyan döntést ami 2 másodperc alatt születik. a lényeg hogy 1 ralf schumis kocon kivül alonsonak még nem volt rajtbalesete igy nonszensz ezért hibáztatni. melesleg mikor élen volr én még nem láttam kanyart vágni őt
  • desigo
    Nade nem ment neki senkinek.Esetleg tudta,hogy nem megy bele senkibe...
    Nem származott előnye az egészből szal a témát le is lehet zárni.
  • G_ArchAngel #49685
    Kubica képgaléria
  • gordon 24
    Miért lennél ott? Ahol én rajzoltam kijön a pályára és a többiek elférnek mellette. De Alonso nem ott ment vissza!!!
  • dav1d
    akkor ugyan ott vagyunk ugye?
  • gordon 24

Pl igy.
  • dav1d
    szerintem ha fékez mégkisebb tempoval jön be nagyobb baleset lehet mint így!
  • desigo
    az az ábra:)

megvárod míg elmegy mindenki és uccsónak visszajössz
    de lehet az se lenne jó....
  • dav1d

gyors csináltam egy ábrát hátha könnyeben felfogom. na szoval hova megyek ki?
  • Kit--Kat
    Alonso gondolkodás néllkül tök gázzal megy át a füvön és megy vissza a pálya közepére, nem is a a legnagyobb baj, hogy visszajön, hanem, nem a pálya szélére teszi ezt hanem 1ből átmegy rajta keresztbe, vagya pálya közepére kanyarodik vissza lelassult tempóban és ezért a többieknek kell fékeznie, kikerülni, holott aki a pályán van annak van elsőbbsége, nem annak aki a fűről/kavicságyból jön vissza. Hát nem ÍGY!!!
  • gordon 24
    Egyszerű..

Kimész ugy fordulsz hogy irányba legyél bele nézel a tükörbe és kimész a pályára. De ha mögötted jön egy autó 200-al nem mész ki elé ennyire egyszerű.
  • G_ArchAngel #49676
    nem kell szegény Lonzit fikázni, elég csapás Ő sajátmaga számára is
  • Count Adyn
    Elgurulni vonalig,megállni, balra, jobbra, megint balre nézni, kitenni indexet, majd visszajönni
  • dav1d
    de azt még mindig nem magyarázta meg senki hogyan kell vissza jönni a pályára?erre lennék kiváncsi
  • dav1d
    mert megcsonálta életébe 2szorra? ne sírk amedig még nem lett belőle para
  • Kit--Kat
    Spanyolban is padlóval ment visszapályára anélkül, hogy tükörbe nézett volna, a pálya közepére.... vagy sárgazászlónál is szar bele mindenbe ennyi, ne sírj, mert nem a vezetői tudásába kötöttem bele meg ilyesmi, hanem tényszerű dolgot mondtam.
  • dav1d
    na azért ne túlozz közel sem vág annyit, melesleg szerintem itt az első volt csak saját hibából. és szerintem akkor büntetnek ha valaki jogtalanul szerez előnyt de ő ott pozicióért harcolt
  • gordon 24
    Ja értem.. :D csak ez nem erről szól. Sportszerüség stb.... Érdekes a többieknek nem gond bevenni egy kanyart.
  • tzsoltika
    oké köszi, akkor megúszta :)
  • desigo
    Legalább küzd és nem csak kocsikázik körbe-körbe...
  • gercse
    pech :D (amúgy nekem nem volt vele bajom, de lehetett volna kicsit óvatosabb)
  • gordon 24
    Nem az van hogyha valaki kicsuszik nem jöhet vissza. Arról van szó hogy sok bajnokságban ugy van hogyha egy versenyen egy autó x nél töbször 4 kerékkel lecsuszik a fehé vonalon kívülre kizárás járhat érte.
    Pl Magyar Clio kupa. Pont Czolnerrel csinálták meg a multkor ezt. Szóval sok helyen ezért büntetnek és kizárnak. Dehát ő Alonso és ez az F1.. Alonso minden versenyen szinte vágja a kanyarokat leröviditi a sikánokat. Senki nem szól, senki nem höbörög. Elviselik, nem büntetik. Szerintem ez elég csúnya.
  • dav1d
    akkor beragad a fűbe és kiesik legalább is ott ez lett volna
  • Count Adyn
    Nekemis ő volt az elős kedvencem, bár akkor még elég kicsi voltam:(
  • gercse
    meg kell várni míg mindenki elmegy:D
  • dav1d
    jó ha elmagyarázod hogy kell visszajönni akkor megértem
  • G_ArchAngel #49661
    lába tört, ennyi
  • bardocz
    eltört a lába
  • gordon 24
    Lábát törte jól van.
  • tzsoltika
    Kubicáról van valami hir?
  • gordon 24
    Azért azt se feled, hogy egy csomó verseny sorozatban ezért kizárás jár. Remélem egyszer ezt is megteszik itt is.
  • dav1d
    mesélj:D hányszor lett belőle para? miota is van f1ben
    lol ne védd :D
  • G_ArchAngel #49655
    Nekem az isteni Senna hiányzik, mégsem rinyálok, mint egy fürdős...
  • Kit--Kat
    De mindíg ezt csinálja és nevédd veszélyesen csinálja ezekt a dolgait.
  • Count Adyn
    Hát igen, hiányziik az Öreg... Főleg jövőre nézném meg kipörgésgátló nélkül:)
  • gercse
    így van :)
    én is ferrari drukker vagyok, és be is tudom ismerni hogy gagyi a kocsi,
    mondjuk én igazán az Irvine-os időszakot szerettem, kár hogy nem lett vb-első 99-ben, ő egy szinfolt volt, Schumi meg...(hát ő tényleg majdnem Isten :))