182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
a régi hokkenheimben(tudom hogy nem így kell írni)lehetett száguldozni -
én látom de explorerbe netezek -
Indianapolisba be kéne kavarjon 1 kis f1-f2 es tornádó :D:D:DxD -
Indyanapolisi égbolt:) -
kiba**** nagy mázli hogy az első falat is suhintotta,ha nem akkor szerintem jobban öszetöri magát -
így néz ki :)))) -
WNW #49885 En sem latom... Csak egy kodos kek mezo van helyette.. -
de, a Banner sirály (mint mindig)
-
stoner27 #49883 amúgy mivan a bannerral?ti se látjátok? -
MS utolsó futama számomra hosszú időre visszamenőleg a legnagyobb teljesítés volt. 
Amit akkor kirakott a pályára az bődűlet, ez a fickó ezzel a pályafutással a háta mögött nekem(!) azon a futamon mindenkit elhomályosított.
Mondom ezt úgy hogy nem vagyok MS drukker, pusztán önző módon csak a saját szórakozásomat keresem az F1-ben. -
Hát azért az nem ugyanaz, mert kibírta a teljes versenytávot, mig egy teszten szarnak bele hogy leáll vagy se:) Meg a kismaszat is adott fél percet a többieknek:) -
hát ja ezért dicsőitették schumit is ő neki is felvolt tekerve brazilban minden az autóján mondjuk jó utsó versenye volt meg is értem, de azelőtt nem nagyon villangatott meg úgy ahogy akkor, -
Még Glock-ra leszek kiváncsi, felhozza-e a Bímer, és ha igen kinek a helyére. -
Vettelt nemtudom miért tartják annyira nagyra... néztem tavaly az F3at és, hát annyira nemvolt átütő mint ahogyan sztárolják... kiváncsi lennék élesbe mit csinál mert teszten feltekert kocsival bármi lehet. -
Nem leszek többé Alonso Fan. :D Az én favoritom ezentúl Sebastian Vettel! -
MrTressy #49876 Az is igaz jah, rohadt egy mákos baleset volt annak ellenére hogy úgy tünt elsöre hogy Kubicának annyi -
WNW #49875 Arra nem is gondoltok, hogy csak kb. fel meter hianyzott, hogy atropulve a betonkorlat felett, beleszalljon a visszaforditobol kigyorsito szembejovokbe... -
hát kb...... -
MrTressy #49873 Annak a 2 fickónak egy f1es autó hosszán múlt az élete... -
Szvsz DC minden kép marad ( csak egy jó autó kéne alá aminek semmi baja... )
Bari miért is menne? veri Buttont, hozza azt a szintet ha nem többet... semmivel sincs kevesebb joga az F1ben maradni mint Buttonnak.ű
Davidson szerintem remekül hejt áll az Agurinál csak peches.
Fiscoban is még van láttuk Monacoban, ha a Rönótól el is menne egy kis csapatnál sztem szívesen fogadnák.
Albers, Liuzzi, Speed, azok akik egy kis csapatba szenvednek és én közülül Liuzzit minden kép jó pilótának tartom csak hát lehet ezt sose tudjuk meg, ha nem lép feljebb.
Kovát még beraknám tesztelni, vagy csak az idei Rönó nem fekszik neki, vagy túl sokat akar és a kocsi nem bírja azért ennyire ingatag.
Ralf, Wurz meg egyértelmű hogy pá!. Wurz teszt pilótának kiváló, ő biztos marad. -
Kubica balesete a lehető legjobb szögből -
Éljen, jövőre is lesz SATO :) Ő legalább mindig csinál valami érdekeset...:) -
oan kaszkadőr féle XD -
Az a kérdés hogy arcal, vagy seggel fog a falba szállni, de ezek már voltak, most fejjel lefele kellene valamit mutatni... amugy milyen érzés lehet a Toyotába ülni ugy hogy a felfüggesztés bármikor leeshet? :I -
Élete első és utolsó forma 1-es pontját szerezte itt meg. -
ez jó pálya, itt nyert baumgartner
-
És lehetőséget kap mondjuk 1 jobb pilóta,mint ő...a bulvársajtó szerint sutil kapná meg a helyét de sztem ez még messze van......koncentráljunk a jelenre :D -
DJ BP #49864 nem, most a 4-es kanyarban száll el :DD -
Hát szerintem elhagyja év végén a csapatot....... -
G_ArchAngel #49862 igen, egyszer meg nem indult... -
Elképzelhető....ugye Archangel jól tudom h eccer a williams-el és egyszer a toyotával szentelte meg az Indianapolisi 13-as kanyart? -
G_ArchAngel #49860 Kérem tegyék megtétjeiket:
Ralf Schumacher lebontja-e a 13-as kanyar környékét a falat avagy nem?
(szerintem nem, inkább arra fog figyelni, hogy 1-2 pontot hozzon, mert ég az ülés a segge alatt) -
335 öt a végsebesség....hm.....:Dérdekes futam elé nézünk remélem... -
-
érthető:D
és a cserék is azok -
nah ezt jól elmondtam ...........:S -
Kovalainen ha nem bizonyit akkor őt nagy valószinűséggel váltja, Piquet, Liuzzi-t és Speed-et, Sebastian Bourdais és Vettel válthatja.... -
na akkor jöjjön 1 kis érdekesség is.
Biztos indulók 2008-ban
Robert Kubica (BMW-Sauber)
Felipe Massa (Ferrari)
Kimi Räikkönen (Ferrari)
Jenson Button (Honda)
Fernando Alonso (McLaren-Mercedes)
Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes)
Mark Webber (Red Bull Racing)
Adrian Sutil (Spyker)
Takuma Sato (Super Aguri)
Jarno Trulli (Toyota)
Nico Rosberg (Williams)
Nick Heidfeld
Nem biztos a maradás a Formula-1-ben
Christijan Albers
Rubens Barrichello
Anthony Davidson
David Coulthard
Giancarlo Fisichella
Heikki Kovalainen
Vitantonio Liuzzi
Ralf Schumacher
Scott Speed
Alexander Wurz
-
lehet h csak arra utalt, hogy nincs vége és örökké megy a futam, egy ilyen verziót talált:D -
G_ArchAngel #49852 nem kellene reklámozni torrent oldalakat, hamar BANamákon találof magad...