182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
dav1d #49731 

bocs de ez nagyon felhúzott... szerencsére győzőtt az igazság!
-
Hihetetlen szánalmas, ezek után nem fogok csodálkozni ha évekig nem lesz A1GP közvetítés nálunk... (a kommentek között van több info erről) -
Off, de érdemes elolvasni
Érdekes emberek léteznek kis hazánkban :))
Érdemes elolvasni a kommenteket is... -
Üdv!
Hát nemsemmi futam volt a mai, az biztos. Első pár percet nem láttam, de Kubica esését már igen, nagyon durva volt..
Massa fekete zászlója sajnos jogos volt, de lenne 1 kérdésem. Alonsó miért csak 10 mp-es büntetést kapott?????? -
jah bocs... 1 s vagy 2 s ilyenkor már fel se tünik :P inkább menek én is szunyáni..jóccakát :) -
Jó8, szép álmokat mindenkinek^^ -
ha azt mondtam volna, hogy keress, akkor 2 s-sel írom :)
de majd holnap folytatom..jó8
-
tán majd a napokban lesz pár kép róla, ugyis lesz még belőle balhé, hogy milyen idióta 1 szabály -
mondtam már hogy nem találtam :( -

LOÁL már, micsoda ötletek :DDD
[keres hozzá anyagot]
kezdetnek -
ő szokott általában törni-zúzni...
meg az is eszembe jutott, hogy kéne csinálni 1 olyan képet, amin a box-utcából pirosnál kijövő versenyzők elött elrobog 1 vonat, de nem találtam olyan képet, amin épp kifele jönnek és látszik a piros lámpa :) -
:DDD
De mét pont Sato? :DD -
Éjfél után tökéletes:DDD -
"Sato fiam, mi lesz ez ?
Fogpiszkáló, ha el nem b@szom.."
[apró]tudom, tudom, szakállas poén...[/apró] -
XD -
Az faragja ki az újat!:D -
és mennyire büntessék meg azt, aki elkaszálja ? :P -
Javaslom a boxutcára tegyenek ien kis sorompót is a lámpa mellé mint a vasúti átjárókba:) -
most komolyan.. ha most elvonatkoztatunk attól, hogy épp ki nyert, melyik verseny tetszett jobban ? a mostani vagy az ezelötti ?
-
G_ArchAngel #49712 amúgy nem lehet, hogy a reális erőviszony a Massa/Kimi és Alonsoé?
lehet, hogy a Hamilton simán fél-egy másodperccel gyorsabb azonos technikával?
a srác eddig nem is látta Kanadát, most meg elsőre oktatott... -
jóvanna :D
úgy értem, hogy kábéra az első otthagy mindenkit az első két körben, és a 2. is csak akkor látja újra, mikor lekörözi.. -
G_ArchAngel #49710 most szerinted ki nyert?:) -
jobb alatt mit értesz ? hogy uncsi verseny lesz, és kábé semmi nem történik egész verseny alatt, az nyer, aki legelőröl indul ? -
BIZ0906 #49708 Ez nagyon tré verseny volt. Most nem a pályára befolyt víz okozott kicsúszásos prblémákat mint anno braziliába? talán nem tom lehet, hogy tévedek, amikor szinte mindenki egyhelyen csúszott ki és a Baumgartner meg kibírta. Hanem a por a baleset által pályára került törmelék. Ez marha fúrcsa vereny vót. Remélem hogy a következő verseny jobb lesz. -
jah most látom, hogy azt írja hogy mégsem...
majd eldöntik idővel.. :) -
ehhez képest a lába eltört.. -
Kubica sértetlen a hatalmas baleset után!
ui: ha volt akkor bocs -
mondjuk ha azt nézzük nem csak az volt qrva mák, hogy csak a lába sérült meg, hanem az is, hogy se ő, se a leszakadt kocsialkatrészek nem találtak el senki mást, illetve őt se trafálta telibe senki, amíg keresztbepattogott a pályán.. -
tényleg -
Szerintem az az! -
zoolee #49701 NUB...
Én az állapotáró kérdeztem....
ui: Krhmm..Bényvagy CSalonzó..jeeee..XD
-
erről pont lemaradtam, ez nagyon durva volt.
-
Hát nem semmi. Jól látom, hogy a kocsi elején kilátszik a két lábfeje? 
kép -
most nézem, röptében a torro-rossoból is lecsippentett egy darabot -
:DDD -
G_ArchAngel #49696 aha, '84 december 7.-én született Krakkóban:) -
A Baleset. -
zoolee #49694 Heló...
Lehet valami közelebbit tudni Kubicáról azon kívűl, hogy eltört az 1 ik lába??
-
G_ArchAngel #49693 sztem meg hülye vagy
na, ez mennyivel jobb diagnózis?
A Ferraritól eljött a "beállítóbajnok" MS, a mérnökzseni RB, átszerveződött az egész csapat - ez egy ilyen év, vagy átállnak idén - ennyi belefér - vagy visszacsúsznak...
Renault sem rosszabb csapat, egyszerűen a Michelin elvesztése nagy érvágás volt...
Ami nekem tetszik, az a S.Aguri, RBR, Willams fejlődése... -
dav1d #49692 szarjon is rá nagyívből így kell versenyezni, ha meg nem jön össze megkapja a magáét de edig 99%os arányal be jött neki...tények