182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
nálunk egész család örült az előzésnél:) -
:D
azt sem lehet elég korán kezdeni -
Dexantreal #49609 Én a versenyzők helyében összehívnék egy kupak tanácsot és nem tudom melyik szabályjal votl ez így - talán a régi időmérő szabályjal -, de megvétóznám, vagy, hogy is mondjam; fellebbezném a szabályt.
Szóval azt akarom az egészből kihozni, hogy újítást kérnék a FIA-tól, mert ez így ratyi nagyon.
Most, Kanadán láthatta mindenki, hogy mennyire összekavarja a mezőnyt, még, ha nem is nézzük Kubica balesetét, mert hát gondolom sokak már, akkor ott nem mentek tiszta fejjel és csak Kubicára gondoltak.
Szóval új szabály kell boksz utca ügyben - már csak Massa miatt is
, nah, jó, vicceltem
-, mert ez így nem jó.
Nagy a kavar. -
fura két kört állhattak volna bent mert kb addig volt piros
két kör hátrány meg érdekess lenne :DD -
kicsinyes beszólások helyett valahogy többre értékelem a Dexantreal-féle értelmes kommenteket -
G_ArchAngel #49606 Én is nagyon örülök Hamiltonnak, remélem év végén is Ő örülhet a legjobb, a srác az űrből jött:)
Nick is szépet ment, Alex szimpatikusan bevallotta, hogy nagy mákos és végre Kovanak sem az árnyékban kell elsunnyognia, hogy Biatore ne vegye észre (összetört autó, motorcsere), Kimi behozta azt a sz*rtalicskát, amivel sem egyenesben, sem kanyarban nem lehet egy Agurit vagy Williams-t utolérni, remélem jön vissza R.Brawn minnél előbb...
Nálam Sato a nap hőse...:)))
A gyári Toyota és Honda meg jobb, ha elhúz az F1-ből, lassan porigégnek...
Kubicának gyógyulást, de öröm az ürömben, hogy éles helyzetben láthatjuk Vettelt! -
mellettem volt a két éves fiam, úgy néztük a tv-t (mármint a F-1-et nyilván)
majdnem leragadt a szeme, nem mertem nagyon felkiabálni Alonso előzésénél...
erre helyettem a gyerek ujjongott fel :) még sokra viheti, ha már 2 évesen ferraris
:)) -
jaja -
nekem is az tetszett a legjobban :DDD -
az..épp ezért fognak rajta változtatni sztem
de már megszokhattuk, hogy idióták hozzák a szabályokat..és persze a szabályok is idióták.. -
Dexantreal #49601 Az igaz. -
azt nem értem ha befelé zöld volt, és közben piros lesz, akkor addig ott kell állni amíg zöld nem lesz? legalább aki éppen akkor bent van annak kéne engedni hogy kijöhessen, hülye egy szabály -
Tudom én, de ha kicsinyes beszólás kell, akkor nekünk is van muníció:DD -
tényleg ez volt az egyetlen élményem egész futam alatt :) -
Dexantreal #49597 Jó, Alonsot ne mnagyon említettem, de nem baj. Azt azért vegyük figyelembe, hogy más fajta gumi volt a két versenyzőn, úgy, hogy ezért sikerült részben Satonak. Azért tudás is kellett meleltte persze és a japánok, hogy örültek már 
, meg én is persze, mikor Sato elrobogott Alonso mellett
.
-
van benne valami,de ha kizárták volna akkor nem láthattuk volna ahogy sato földbe döngöli porig alázza
-
Erre énis kíváncsi leszek, biztos lesz még errő sok szó. -
egyetértek [ferraris ő is] -
raikönen helyére jöhetne nyugodtan :DDD
sokan örülnének neki szerintem -
az szép :DD -
gondolom befelemenet nem veszélyezteti annyira a népet, mint kifele menet.. -
amúgy gratulálok Hamiltonnak, megérdemelte a győzelmet, remélem, hamarosan a Ferrariban láthatom :) -
Dexantreal #49590 Thanks! 

-
egyetértek (ferraris ő is) -
Hol van Alonso? Sato mögött
-
nem akarok vitát nyitni vele, sztem ne is válaszoljon rá senki, hiszen egyszerű a válasz: a szabály az szabály.
csak érzékeltetni szeretném: Alonso a box utca elején a piros lámpánál csak 10 mp, Massa a box utca végi piros lámpánál kizárás.
mi a különbség? másik színárnyalatú a piros?
hadd ültessem át a KRESZ-be (vagy inkább a BTK-ba):
"Az a gépjárművezető, aki a város széli temetőnél elhelyezett közlekedési lámpa piros fényét figyelmen kívül hagyja, 500-tól 2000 ft-ig terjedő pénzbüntetéssel sújtható. Az a gépjárművezető, aki a belvárosban a Rendőrkapitányság előtt elhelyezett közlekedési lámpa piros fényét figyelmen kívül hagyja, a vezetői engedély bevonásával büntetendő."
:) -
Ferrari szurkolóként teljes mértékben támogatom! -
Dexantreal #49585 Csúnya beszólás :P. Itt vannak sz sg-n, ahogy én is. Bár nem látogatom a topikot, de most benéztem.
Nah és kézpeld, egy Ferraris is tud örülni annak, ha Hamilton nyer.
Legalábbis én örülök a srác első győzelmének!

Heidfeldnek is örülök, jó látni a dobogón - sry, ha rosszul írtam nevét :S - és Alexander Wurznak is nagyon örülök
. Pont tíz éve, ahogy a tévében is mondták, hogy debütált Kanadában és még rémlik is a balesete, ahogy fejtetőn van, vagy nem tudom :S, nah mindegy. Szóval boldog vagyok a harmadik helyezésének.
Továbbá Sato milyen nagyot ment!
Neki is nagyon örülök.
Emellett sajnálom Massát, szerintem nem nagyon tudta, hogy mi van, ha meg igen, hát előfordul. Játszott a tűzzel és megégette magát, de nem nagyon tudom most itt a tény állást, mindegy. A bemutatása ne mvolt szép dolog, ez tény, de hát emberek vagyunk és az érzelmek dúlnak bennünk nagy csatát az ésszel és Massában az érzelem győzött, ezért mutatott be egy nem szépet Alonso kicsúszásakor.
Majd Massa még nyer idén bőven szerintem és utoléri a két McLarenest.
Raikkonen ötödik helye. Erről azt tudom mondani, hogy szép munka, mert ahogy Czolnerék is mondták, sok minden a Ferrarisok taktikája ellen játszott és emellett bizony szép teljesítmény ez. Kicsit hasonlít Michael Monaco-i ötödik helyének, de csak egy kicsit, mert ott Michael jobbat ment, mint itt Raikkonen szerintem.
Ralph 8-dik helyének és egy pontjának is örülök
. Biztos majd megdícséri is Michael és váltanak pár szót, mert hát Ralph nagyon eltűnt az utóbbi években és most talán ez egy kis lökést adhat neki a továbbiakban.
Azt hiszem ennyi, szóval egy Ferraris nem csak, akkor áll a csapata mellett, ha jól megy nekik a szekér, hanem, akkor is;> mikor éppen nem klaffol minden és mindenben igyekszik a jobbat nézni, látni.
Tehát a beszólásod nem volt szép :P.
Jah és utólag így végére bigyesztem, de ez a legfontosabb most az egész hsz-omban:
örülök, hogy Kubicának nem lett komolyabb baja, "csak" lábtörése és majd ismét autóba ülhet. Igaz, Amerikát sajna kihagyja, de lesz még versenye neki is bőven.
Úgyhogy sikeres és jó gyógyulgatást kívánok Kubicának!
-
spect16 #49584 Sorry: muszáj. -
Nem rémlik.....
Néha sajnos nem tudok tv közelben lenni.. -
ja és Sato hát... -
jó futam volt örülök heidfeldnek alonsonak is hogy béna volt de kubicát nagyon sajnálom csúnyát bukott -
Akkor nemláttad a tavalyi Ausztrál futamot? -
Ez az utóbbi évek leg kaotikusabb futama volt...
Grat Hamiltonnak megérdemelten nyert...
Ha jól emlékszem Senna tragikus baleseténél is megállt egy versenyző, és kiszállt a kocsiból, talán Berger volt az, nem tudom jól emlékszem-e..... -
Hová tűnt Damon Hill? Hová tűnt Damon Hill?
-
8. Ralf Schumacher ---- 1 point:))))))))))))))))))))))))))))))))))))) -
Damon Hill -
1. Lewis Hamilton GBR McLaren-Mercedes B 1ó44:11.292 70
2. Nick Heidfeld GER BMW-Sauber B + 4.343 70
3. Alex Wurz AUT Williams-Toyota B + 5.325 70
4. Heikki Kovalainen FIN Renault B + 6.729 70
5. Kimi Räikkönen FIN Ferrari B + 13.007 70
6. Takuma Sato JAP Super Aguri-Honda B + 16.698 70
7. Fernando Alonso SPA McLaren-Mercedes B + 21.936 70
8. Ralf Schumacher GER Toyota B + 22.888 70
9. Mark Webber AUS Red Bull-Renault B + 22.960 70
10. Nico Rosberg GER Williams-Toyota B + 23.984 70
11. Anthony Davidson GBR Super Aguri-Honda B + 24.318 70
12. Rubens Barrichello BRA Honda B + 30.439 70
13. Jarno Trulli ITA Toyota B + 12 kör kicsúszás 58
14. Vitantonio Liuzzi ITA Toro Rosso-Ferrari B + 16 kör kicsúszás 54
15. Felipe Massa BRA Ferrari B + 19 kör kizárás 51
16. Giancarlo Fisichella ITA Renault B + 19 kör kizárás 51
17. Christijan Albers NED Spyker-Ferrari B + 23 kör kicsúszás 47
18. David Coulthard GBR Red Bull-Renault B + 34 kör műszaki 36
19. Robert Kubica POL BMW-Sauber B + 54 kör baleset 16
20. Adrian Sutil GER Spyker-Ferrari B + 49 kör kicsúszás 21
21. Scott Speed USA Toro Rosso-Ferrari B + 62 kör kicsúszás 8
22. Jenson Button GBR Honda B + 70 kör műszaki 0 -
bele fáradt... -
Nagyon lol futam volt nekem nagy tetszett végén már csak röhögtem:DDD
a nagy baleset viszont csúnya volt:((( egy lábtörés...szerencséje volét meg is halhatott volna....