182273
  • Dexantreal
    Háhh, én is 97 óta, amitóa F-1-t nézem, azóta Ferrari és Michael Schumacher! Jó, elején csak Michael, de aztán a csapat is.
  • edeleny
    Nem mondom,hogy ez a megoldás a problémára,viszont elnézve,hogy mindenki tapadásssal küzdött,nagyon is elképzelhetö,hogy most nem ugy mentek a Bridgestonok alatta,ahogy ö azt szerette volna.

Persze könnyen lehet,hogy Pat Simonds-nak van igaza,mondjuk ez nem mentség a többiek bénázására,és Alonso tényleg nagyon-nagyon rosszul viseli,ha a csapattársa megveri.

Más:
    Haug: vállalni kellett a büntetést

A Mercedes sportigazgatója, Norbert Haug nagyon örült Hamilton győzelmének, és annak, hogy Robert Kubicának nem esett komolyabb baja a hatalmas ütközésben.

"Lewis zseniális. De örülök, hogy Robertnek nem esett komoly baja, Szörnyű volt. Ami Lewis győzelmét illeti, számítani lehetett rá. Nem tudjuk mi történt Fernandonál, miért esett vissza, őrületes verseny volt."

Fernando Alonso tíz másodperces büntetést kapott, ugyanis még nem volt zöld jelzés a boxutca bejáratánál, amikor az első biztonsági autós fázis alatt tankolni igyekezett. "Ha üres a tank be kell menni a boxba, akkor is, ha büntetést kap. Dobogós is lehetett volna, de a két pont is rendben van. A szabályok ilyenek. De van ennél rosszabb is."

"Gratulálok a BMW-nek is, megérdemelték, és Alexnek is örülök. Szép dobogó volt."

• Count Adyn
    Most elrondottad az óvodás foglalkozásunkat
  • Dexantreal
    Én nem köpködtem, szal no comment.
  • dav1d
    ha megáll 1beragad kiesik 2estleg becsuszik ... 0lendület és karamból. te melyiket tennéd?
  • gordon 24
    Olyanok vagytok mint a gyerekek, komolyan:D én meg rajtatok röhögök:D

A Ferrari szar mert szar. Kimmi és Massa gyengélkedik. Én ferrarinak drukkolok 97 óta. Nem fogok megváltozni azért mert nem nyernek. Ha nem nyernek nem nyernek.

A mclaren az most nagyon jó, Alonso Hamilton nagyon jó. De ma szerintem nagyon gáz volt Alonso produkciója. Ha jó ha nem jó.

Ennyi a lényeg.. Mindenki elfogult a saját csapata iránt, de az amit itt müveltek az gázabb mint hogy leköröznek egy 8xvb-t, és hogy megelőz valakit egy hurkarudi utolsó senki.
  • dav1d
    "Én inkább Alonso vezetési stilusában,és agumikban keresném a választ az egyes kanyarbéli bénázásra,a Spanyol nagyon szereti használni az auto elejét " de edig nem volt ilyen gondja!
  • Count Adyn
    Ez igaz, azon is mosolyogni lehetett, én nem hisztiznék ien miatt:D
    És SATO az Isten, igen:DDD
  • Kit--Kat
    Amúgy már kezd nagyon unalmas lenni, ha Alonso kicsúszik a pályáról úgy megy vissza, hogy mindenki kuss és fékezzen kerülje, elég életveszélyes, lassan már szólhatnának, hogy azért mert megsértődik és elvéti a kanyarokat vagy stb. ne higyje hogy ő a teremtő és a többi meg csicska aki vigyáz,és arra figyel hova rántja vissza a kocsit.
  • desigo
    Igazad van
    Át is kellene adni azt a két VB címet Satonak.
    Mert ő az isten:)
  • dav1d
    a 8xorosnak kört adtak 2003ban :) találd ki kivolt? ne reagálj rá pls én is csak elfelejtem a körülményeket
  • Count Adyn
    Amugy szar volt a Ferrari ez van. És?:D
  • G_ArchAngel #49639
    hozzájuk csak felelmelkedhetsz:)))

(mondjuk én vagyok a legrosszabb, mert minden csapatot utálok, az egykori kedvencemet, mert leigazolta csAlonzót, a Ferrarit meg mert Ferrari és mert olasz:DDD - de én legalább nem játszom az agyam, mint a sok divatmajom és beismerem, ha a kedvencem fatökű)
  • edeleny
    Én inkább Alonso vezetési stilusában,és agumikban keresném a választ az egyes kanyarbéli bénázásra,a Spanyol nagyon szereti használni az auto elejét,és szemmel láthatoan alulkormányzott volt az autoja.
    a két Ferrarirol meg annyit,hogy nagyon gyorsak tiszta légáramlatban,viszont nagyon nem lehet vezetni öket valaki után menve.
  • dav1d
    én még mindig Alonsoban látom a bajnokot remélem így lesz
  • Count Adyn
    Én nem fogok itt veled veszekedni:)
    Pont azon a szinten vagy te is, mert ugyanugy beszóltál, erről ennyit.
    Ha egy 2x VB-t megelőz egy Sato, azt meg ki fogja röhögni mindenki, ha tetszik neked, ha nem.
  • edeleny
    Arra még nem gondolt senki,látva a sok tapadás hiányt,és a ki csuszást,hogy ez a pálya tavaly se feküdt a Bridgestonenak.
  • Shiwo
    ma mentek is, nem ? :)
  • desigo
    Akkor mondok jobbat.

A ferrari fanoknak ha nincs kinek szurkolni hát köpködik Alonsót.
    Nincs kinek szurkolni hát örülnek Satonak mert leelőzte Alonsot.
    Mindegy mi van a ferrarival a lényeg lehessen fikázni...

Én miért nem kezdek el kárörvendeni Kimi vagy Massa gyengeségétől?
    Mert nem alacsonyodok le a szintjükre...
  • dav1d
    Alonso versenye az első körben eldölt,blokkoltak a kerekei buta volt...az már csak a következmény h szarrá mentek a gumija a fűtől és csuszkált.aról nem tehet viszont h s csapat szétkurta az adig sem "tökéletes" versenyét satonak meg mákja volt
  • DjDano
    Lehet Kimit szidni, talán némileg jogosan is, de a Ferrinál ma nem csak a McLaren volt gyorsabb, hanem a BMW is!

Utólag könnyű okosnak lenni,de Kimi óriásit hibázott amikor a Ferrarihoz igazolt... persze ha marad, akkor egy Hamiltonnal szegényebbek lennénk
  • lac coo
    Én is ezen gondolkodtam egyből :)))))
    Nagy értelmét nem látom... mire jó ez a szabály, ha SC van miért ne mehetne be mindenki intézni a dolgát, addig sincs a pályán amikor amúgy sem biztonságos a helyzet ....
  • Dexantreal
    Aha, hát most tényleg nem ment valami jól Massának, de eddig ő neki áll a zászló csapaton belűl.
    Alonso és Massa mai teljesítményére esetleg így váalszolnék: forma hanaytlás? Persze átmeneti időszak, vagy csak egyszerűen ne mjött össze nekik jól?
    Itt, ezen a pályá azért én nem nagyon autóznék határon a falak miatt, de tény, ezért fizetik.
    Milyen Maszat? :S
  • G_ArchAngel #49628
    figyelni kell, addig a vonalig, ahol a lámpa van sebességkorlátozás van érvénybe - ha nem fogja fel, menjen dodzsemezni
  • desigo
    Nem piros volt az hanem még csak rózsaszín
  • Count Adyn
    Ez nagyon logikus volt:D
  • Shiwo
    mondjuk az is szép lenne, ha a boxból kifelé jövő pont pirosat kap, nyom egy padlóféket, hogy ne legyen szabálytalan, és a mögötte kimenni akaró meg belerongyol..
  • Picar77
    és?
    nekik nem piros a piros?
    én őket is kiraktam volna ezzel az erővel
  • desigo
    Még mindig 1 ferka szidásra jut 20 Alonso szidás
    szal csitt
  • edeleny
    Nagyon is jo ez a boxutca szabály,most már mindenki megtanulta.Ha piros lámpa van meg kell állni,nekem is lenn a sarkon,meg Massának is a boxutca végén,egyszerü ez.
    Én csak egy dolgon gondolkodnék el,mi van ha Alonso,és Rosberg azért ment ki,mert már nem volt egy körre valo üzemanyaguk,mondjuk ez szivás.
  • Picar77
    szivemből szóltál :DD
  • G_ArchAngel #49620
    Massa egy láma, nem a Ferrariban a helye, szerencsére a finn is béna, de egyelőre mindkettő impotens a vezetéshez...

ezt Kimi-fanként írom, szégyen amit művel - biztos van rá magyarázat, csak rajongóként nem azt várom, hanem az eredményeket...

rendben, bizonyítani akar, nekimegy a falnak, hoz egy pontot, most a rajtot az egész "oszlop" megszívta Alonso mögött, erről sem tehet, na de egy pillanatig nem láttam, hogy határon autózna azért, hogy elkapja Rosberget - pedig ezért fizetik...

Alonso meg a másik marha, nem szeretem, ez tény, de eddig elismertem a tehetségét - most pedig kb. Spyker szinten vezetett az 5 körös fellángolástól eltekintve...

Attól félek, hogy mind a finn, mind a spanyol csak akkor fog nyerni, ha első sorból indul - többre egyik sem képes...

A színvak Maszatnak meg BAN járna...
    Az ember azt gondolja, hogy JPM esete tanulságos volt, de ugye ezek az emberkék nem vizílabdázók, akik doktorok, ellenben a pirost megismerhetnék...
    Legközelebb a kis pösze beül egy Rondába, mert a zöld-kék majdnem piros?
  • Kit--Kat
    Addig volt piros amíg az SC a környéken volt, nem percekig, nem tudom miért ilyen érthetetlen.
  • spect16
    OFF
    No Flame:
    Az ember állat, vagy az állat ember? Döntsd el légy' szí.

Nem kiabálásnak szántam a nagybetűs részt hanem megdöbbenésnek mert egy ekkora és ilyen nagy balesetet nem vártam ettől a versenytől. Sajnos nem láttam azt amikor ráment Kubica Trulli kerekére, csak attól amikor frontálisan nekicsapódott a korlátnak. És az azt követő repülést. Amikor megláttam azt hittem, hogy a nagy igyekezetében történt. Örülök, hogy nem lett komolyabb baja. Elnézést kérek a fanoktól ha kárörvendésnek hitték a hozzászólásomat
    On

Monty 2005 Kanada-i futamon kapta fekete zászlót.
  • Count Adyn
  • Kit--Kat
    Bírom aki akkor van elemében és osztja az észt, hogy hol vannak a Ferrarisok ha épp jól megy a kedvencének. Ha ez neki jóleső boldogságot hoz, csak sajnálni tudom.
  • Shiwo
    erre válaszolthatnám, hogy "gondolod, hogy felfogná ?" de az szintén kicsinyes lenne, így nem mondom...
  • Dexantreal
  • Count Adyn
    Közöld ezt azzal aki kezdte:)
  • gercse
    hát ez az :D