182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Miért ír ez xar hosszú ö helyett nagy Q-t?
-
Helyesbítek:
Inkább úgy fogalmaznék, hogy volt benne része bQven,mármint a nagyságra értem... -
ebben nagyon tévedsz!
A F1-es ferrarit SUMI hozta ki a gödörböl és hamarosan ugyan oda fognak jutni! -
Ja talán még a Porsche olyan nagy név az autósportban mint a Ferrari. Meg a sportkocsi építésben. -
Nemtudom de ha elém tolnának egy Ferkát, egy Lambót és Porsét akkor minden nyavajgás nélkül az utóbbit választanám... ne kérdezed miért, de a Porsche is egy szimbólum, nomeg az a hang és az az erő és az a forma... szerencsére volt alkalmam már 1ben ülni. -
Nem feltétlenül és ezt Te is jól tudod. Ez van.
-
A Sport kocsikkal ez álltalában igy van, mindenki szereti őket, meg ábrámdozik róla. -
Okkal szereti a félvilág a Ferrarikat.
Nem Schumacher tette nagyjá a Ferrarit. -
a ferrari hogy oda vette? :) -
spect16 #50638 'Grat. Egész jó lett. -
Már kezdtem örülni hogy Schumacher visszavonulásával lecsedesedik a mindent elborító vörös imádat, sajnos tévedtem...
Az lehet, hogy Raikkönen álma volt a Ferrarihoz szerződni, de az is biztos hogy 100x megbánta -
beszrás! nagyon állat! :)
grat
-
DJ BP #50635 ez nagyon zsír, big respect :) 
-
oksa:) -
ok, délután tudok adni majd egy címet,valamiért nem jön be a szerverem adminja és nem tudok ftp-t csinálni neki:) -
1.2 giga -
mekkora a mérete? -
Mond a tárhelyet, megpróbálkozok vele:) -
és megtudnád osztani?
tudok adni tárhelyet ahova feltudnád tölteni:) -
tzsoltika #50628 ok, mostmár jó :) -
Wáá megtaláltam végre:) Azt hittem már letöröltem véletlen, de csak elvolt rejtőzve:) -
nagyon zsír:) -
tzsoltika #50625 én nem látok semmit -
a banner újabb verziójában debütál a "Vissztekintő" rovat, amely az utóbbi verseny összefoglalója.
jelen esetben még a Kanadai, mert az Amerikai túl hamar volt még... ;)
észrevételek/hibák/javaslatok jöhetnek... -
ja hát valaki megteheti, hogy több gépe van?:O
Örülnék és megköszönném ha meglenne:) -
Nekem megvan, csak kicsit nemtudom hogy hol melyik gépemen :D -
Mislen pálya!:D -
Lazák vagytok. -
3. hely kiadó:)
senkinek nincs meg?:( -
Ferrári pálya?
-
Ne írjátok le a Ferkát sem! Az utóbbi években rendre vagy nyertek, vagy dobogósak lettek a Francia GPn. -
Ron Dennis:
"Nyugodt vagyok a helyzetet illetően. Természetesen nagyszerű dolog, hogy pilótáim vezetik a világbajnoki pontversenyt és csapatban is az élen állunk, de a legfontosabb az, hogy mindenki boldog legyen"- fogalmazott elégedetten Dennis.
Hát ez nem biztos,hogy megfog valósulni valaki nagyon csalódott lesz szezon végén, és úgy gondolom h ez alonso lesz, ha a francia nagydijon nem veri el hamiltont.Nagyon kiélezett a csata.Érdekes lesz ez a szezon folytatása.... -
WNW #50615 Egy ekkora cegnek gond lenne kikuszobolni ilyen aprosagot...? Csak at kell nevezni az egyik FIAT gyartmanyt, es maris kesz a DTM-es Ferrari alap.. Ne legyetek mat ilyen unkreativak..
-
Az ezüst Nyil.......... -
Ferrarinak nincs olyan autója ami a DTMbe indítható lenne... -
WNW #50612 Ferari a DTM-ben, Schumival, az lenne nagy durranas....
-
Valakinek nincs meg a 2006-os utolsó, brazil futam?
Torrenten kerestem de ahol van, nincs seed. Valaki venné a fáradságot és feltöltené valahova? Tárhelyet tudnék adni korlátlan menyiségűt. Nagy szükségem lenne.
Előre is köszönöm ha valaki van olyan kedves és megossza velem -
Jaja várom már, mert a ferrari nem csak az F1ről szól és a Fia GT meg nem nagy kunszt.
Én ezekre még talán büszkébb vagyok mint az F1es autóikra. -
a 3as befutót azt vágod amit beraktam, ugye?:) -
gyönyörű autók, a Ferka összerakhatna a prototipus osztályba is a Le Mans 24h-ra, és MS vezetné....az még nagy dolog lenne. :)