182279
  • b-type
    Lehet, de nekem az már nem fér be. :)
  • G_ArchAngel #50812
    de lehet abból is kihoznak 800 pacit:)
  • b-type
    hű ez szvsz óriási bré lenne..
    A ChampCar, vagy bármi más lelépné a sorozatot.
    Engem csöppet sem vonz a 4 henger és az 1500cc.
  • otrosinka
    meg kétüléses is legyen....lécci
  • passatgt
    :D
    Sztem kamu, ilyen hülyék nem léteznek:)
  • Count Adyn
    Úgy legyen:)
  • fb2
    FIA 2011 es szabaly valtoztatasi:

1.3, 1.5 Literes 4 hengeres motorok, utcai benzin, automatikus Downforce allitas mikor a masik auto mogott mesz, stb stb stb.

Csak annyit erre hogy: "gyonyoru"

Angol nyelvu link FIA
  • Istencsászár
    Kedvenc pálya' Remélem jó verseny lesz.
  • Punker
  • Count Adyn
    Hát igen Laudát bármiről kérdezik bele tudja szőni hogy ő mekkora ász:D
  • a.carkey
    Ja igen, innen volt ismerős ...
  • a.carkey
    Huh, ezt mintha már írtam volna ... :(
  • a.carkey
    Igen. Fél kemény pont volt a hatalmas "bölcseség beli fölény". Igen ám, csakhogy ha 1984-ben Prost nem reklamál Senna miatt Monacoban az esőben, hogy állítsák le, mert esik (meg megelőzik a Professzort - akit amúgy nagyon bírok), akkor nem állítják le a versenyt, és Prost nem 4.5 pontot kap az első helyért, hanem 6 pontot a másodikért, és ő veri meg Laudár. Na ennyi volt az az "észbeli fölény", amivel Lauda legyőzte Prostot ... :)
  • fb2
    Ott voltunk, lattuk a versenyt eloben. Az elso NASCAR verseny az igaz, es csak azert mentunk, mert itt mar a fiam versenyzett ezen a palyan es megyunk vissza ezen a hetvegen egy versenyre. a NASCAR autok nagyon sok gumit 'raktak le' a palyara, szoval kivancsi vagyok hogy mennyivel lessz jobb a tapadas, ami remelhetoleg meg ott lessz.

Azert latszik az hogy ki jott Road Racing bol, es ki jott oval bol. Azok akik oval versenybol jottek, nem mennek at a feher csikon a palya szelen, es nem mennek fel a curb re sem. akik pedig palya versenybol valok, azok mint a palya szelet kaparjak, es vagjat le a kanyart szepen. Beszelgettem egy verseny oktatoval, es allitolag ez azert van, mert az oval versenyzok a feher csikot ugy veszik, mint a palya szele. Palya szele az oval versenyben = beton fal.. Tehat ez mar egy 'szokas' hogy tartsak a tavot a palya szeletok (vagy beton faltol)
  • DJ BP
    ha mások fényezik, az más, de aki önmagát, az már nem tiszta
  • passatgt
    ez már kb 1 hónapos cikk:O
  • Attila889
    "Niki Lauda szerint Lewis Hamilton tönkreteheti Fernando Alonso F1-es karrierjét."
    Az persze ez oylan mintha Alonso lenne a kiráylunk.Laude se mindig nyert szal neki sztem pofa be.És nem minidg Alonso lesz a VB-s ebbe belekell törödnie.Alonso sztem bunkó lett amióta VB-s lett mert azt hiszi h mindig ő lesz a VB-s.Hát csalódtam mindenkiben :(
  • Punker
    veled ellentétben ő fel tud mutatni pár serleget F1-ben szal.....
  • DJ BP
    Újabb Alonso vs. Hamilton cikk

"Megfutottam a leggyorsabb kört az edzésen, de még be sem értem a bokszba, máris gyorsabb volt. Teljesen kikészültem! A győzelemhez meg kellett változtatnom a hozzáállásomat. Nem foglalkoztam azzal, hogy minden körben legyőzzem Prostot, és végül győztem is, mert bölcsebb voltam" - emlékszik vissza Lauda.

Nekem annyira unszimpi ez a Lauda, ,,végül győztem is, mert bölcsebb voltam", jaj de ügyes, pff nagyképű
  • Count Adyn
    Akkor leadják az előző verseny végét:DD
  • Kit--Kat
    :DDDDD
  • bardocz
    "reklámok nélkül nézhetik majd meg Lewis Hamilton versenyét a rajttól a célig"
    ha kiesik akkor vége lesz?
  • desigo
    Lesz hangulat a teremben az tuti :)
  • bardocz
    kapcsolódó autók(nálam) 3 subaru
  • M@TriX
    banner updated...
  • MrTressy
    Mit ki nem találnak.Nem semmi lehet szélesvászonban f1 et nézni :)
  • gordon 24
    off

A NASCARban ezért nem igazán büntetnek. Mivel ezek burkolt stockcarok megengedett a lökdösődés. Csak akkor büntetnek ha szándékoságot vélnek felfedezni benne.

on
  • dav1d
    off:

láttam kilököt valakit hogy h nem kapott büntetést?
  • gordon 24
    Hát ja. Én nem csípen de ha már ezt választotta legyen sikeres. Ezt kell kivánni neki.
  • spect16
    Off
    Tudom, de nézd meg, hogy mennyi ow-s pilóta megy a NASCAR-ban, és elég jól átálltak a stock-ra. Példákat nem mondok mert gondolom kivülről fújod a nevűket. Monty -t is lehet szeretni meg nem szeretni, és lehet remélni, hogy nem egy hirtelen ötlet volt tőle a stock.
    On
  • gordon 24
    Láttam! De a Cart az nem NASCAR. A NASCAR gépek nehézkesebbek instabilabbak stb. A Cart az ow és mindenbe eltér ettől.
  • Count Adyn
    Amugy rájöttem, hogy Stepney beleszórta Ron Dennis korpáját a Ferrari tankjába, és ezért vádolják most!
  • télina
    Nem gyengén baszogatjátok itt egymást:D... azért különben jóban vagytok?:)... és ez csak egy vicc?!:D
    Amúgy szerintem nem természetes, ha egy finn ennyit vigyorog:D... de valamit valamiért:D
  • lac coo
    Mostanában elég népszerű vagy ! :)))))))))))))))))))))))9
  • spect16
    Láttad volna a Cart-ban menni.
  • Istencsászár
  • Kit--Kat
    Nem.. Te 1 röhejesen nevetséges papagáj vagy, aki félévente váltogatja a nézetét, mondjuk ezt már mindenki tudja itt a topicban rólad. Lehet jövőre már Hamilton lesz neked az etalon, és Alonsora mondod, hogy nem is tudod mit remélt Hamiltonnal szemben. Annó Raikkonen is gyorsan 1 közepes senki szintjére süllyedt nálad amikor kiderült átigazol a sötét oldalról:) Szélkakas-divat effektus. Ja és a barátocskáidnak linkelgess ilyeneket, akik a te szinteden vannak és viccesnek találják. Szvsz öngól volt. Szia Divat Drukker!
  • Istencsászár
    Nehéz a kis agyacskádnak felfogni azt a tényt hogy a McLarennek drukkolok, és felőlem maga az ördög is versenyezhet ott, ha jól csinálja akkor neki is szorítok, de nembaj legyen ez a legnagyobb örömöd továbbra is:)

ui: #50774
  • Kit--Kat
    Én a helyedben nem reklámoznám magam, aki félévente váltogat kedvenckéket, real köpönyegforgató=0. Szóval a te szavad értéke a 0ához konvergál.
  • Istencsászár
    :)