182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Lehet, de nekem az már nem fér be. :)
-
G_ArchAngel #50812 de lehet abból is kihoznak 800 pacit:) -
hű ez szvsz óriási bré lenne..
A ChampCar, vagy bármi más lelépné a sorozatot.
Engem csöppet sem vonz a 4 henger és az 1500cc.
-
meg kétüléses is legyen....lécci -
:D
Sztem kamu, ilyen hülyék nem léteznek:) -
Úgy legyen:) -
fb2 #50807 FIA 2011 es szabaly valtoztatasi:
1.3, 1.5 Literes 4 hengeres motorok, utcai benzin, automatikus Downforce allitas mikor a masik auto mogott mesz, stb stb stb.
Csak annyit erre hogy: "gyonyoru"
Angol nyelvu link FIA -
Kedvenc pálya' Remélem jó verseny lesz. -
-
Hát igen Laudát bármiről kérdezik bele tudja szőni hogy ő mekkora ász:D -
Ja igen, innen volt ismerős ... -
Huh, ezt mintha már írtam volna ... :( -
Igen. Fél kemény pont volt a hatalmas "bölcseség beli fölény". Igen ám, csakhogy ha 1984-ben Prost nem reklamál Senna miatt Monacoban az esőben, hogy állítsák le, mert esik (meg megelőzik a Professzort - akit amúgy nagyon bírok), akkor nem állítják le a versenyt, és Prost nem 4.5 pontot kap az első helyért, hanem 6 pontot a másodikért, és ő veri meg Laudár. Na ennyi volt az az "észbeli fölény", amivel Lauda legyőzte Prostot ... :) -
fb2 #50800 Ott voltunk, lattuk a versenyt eloben. Az elso NASCAR verseny az igaz, es csak azert mentunk, mert itt mar a fiam versenyzett ezen a palyan es megyunk vissza ezen a hetvegen egy versenyre. a NASCAR autok nagyon sok gumit 'raktak le' a palyara, szoval kivancsi vagyok hogy mennyivel lessz jobb a tapadas, ami remelhetoleg meg ott lessz.
Azert latszik az hogy ki jott Road Racing bol, es ki jott oval bol. Azok akik oval versenybol jottek, nem mennek at a feher csikon a palya szelen, es nem mennek fel a curb re sem. akik pedig palya versenybol valok, azok mint a palya szelet kaparjak, es vagjat le a kanyart szepen. Beszelgettem egy verseny oktatoval, es allitolag ez azert van, mert az oval versenyzok a feher csikot ugy veszik, mint a palya szele. Palya szele az oval versenyben = beton fal..
Tehat ez mar egy 'szokas' hogy tartsak a tavot a palya szeletok (vagy beton faltol)
-
DJ BP #50799 ha mások fényezik, az más, de aki önmagát, az már nem tiszta -
ez már kb 1 hónapos cikk:O -
"Niki Lauda szerint Lewis Hamilton tönkreteheti Fernando Alonso F1-es karrierjét."
Az persze ez oylan mintha Alonso lenne a kiráylunk.Laude se mindig nyert szal neki sztem pofa be.És nem minidg Alonso lesz a VB-s ebbe belekell törödnie.Alonso sztem bunkó lett amióta VB-s lett mert azt hiszi h mindig ő lesz a VB-s.Hát csalódtam mindenkiben :( -
veled ellentétben ő fel tud mutatni pár serleget F1-ben szal..... -
DJ BP #50795 Újabb Alonso vs. Hamilton cikk
"Megfutottam a leggyorsabb kört az edzésen, de még be sem értem a bokszba, máris gyorsabb volt. Teljesen kikészültem! A győzelemhez meg kellett változtatnom a hozzáállásomat. Nem foglalkoztam azzal, hogy minden körben legyőzzem Prostot, és végül győztem is, mert bölcsebb voltam" - emlékszik vissza Lauda.
Nekem annyira unszimpi ez a Lauda, ,,végül győztem is, mert bölcsebb voltam", jaj de ügyes, pff nagyképű -
Akkor leadják az előző verseny végét:DD -
:DDDDD -
"reklámok nélkül nézhetik majd meg Lewis Hamilton versenyét a rajttól a célig"
ha kiesik akkor vége lesz?
-
Lesz hangulat a teremben az tuti :) -
kapcsolódó autók(nálam) 3 subaru
-
banner updated... -
MrTressy #50788 Mit ki nem találnak.Nem semmi lehet szélesvászonban f1 et nézni :) -
off
A NASCARban ezért nem igazán büntetnek. Mivel ezek burkolt stockcarok megengedett a lökdösődés. Csak akkor büntetnek ha szándékoságot vélnek felfedezni benne.
on -
dav1d #50786 off:
láttam kilököt valakit hogy h nem kapott büntetést? -
Hát ja. Én nem csípen de ha már ezt választotta legyen sikeres. Ezt kell kivánni neki. -
spect16 #50784 Off
Tudom, de nézd meg, hogy mennyi ow-s pilóta megy a NASCAR-ban, és elég jól átálltak a stock-ra. Példákat nem mondok mert gondolom kivülről fújod a nevűket. Monty -t is lehet szeretni meg nem szeretni, és lehet remélni, hogy nem egy hirtelen ötlet volt tőle a stock.
On -
Láttam! De a Cart az nem NASCAR. A NASCAR gépek nehézkesebbek instabilabbak stb. A Cart az ow és mindenbe eltér ettől. -
Amugy rájöttem, hogy Stepney beleszórta Ron Dennis korpáját a Ferrari tankjába, és ezért vádolják most!
-
télina #50781 Nem gyengén baszogatjátok itt egymást:D... azért különben jóban vagytok?:)... és ez csak egy vicc?!:D
Amúgy szerintem nem természetes, ha egy finn ennyit vigyorog:D... de valamit valamiért:D -
Mostanában elég népszerű vagy ! :)))))))))))))))))))))))9 -
spect16 #50779 Láttad volna a Cart-ban menni. -
#50774 -
Nem.. Te 1 röhejesen nevetséges papagáj vagy, aki félévente váltogatja a nézetét, mondjuk ezt már mindenki tudja itt a topicban rólad. Lehet jövőre már Hamilton lesz neked az etalon, és Alonsora mondod, hogy nem is tudod mit remélt Hamiltonnal szemben. Annó Raikkonen is gyorsan 1 közepes senki szintjére süllyedt nálad amikor kiderült átigazol a sötét oldalról:) Szélkakas-divat effektus. Ja és a barátocskáidnak linkelgess ilyeneket, akik a te szinteden vannak és viccesnek találják. Szvsz öngól volt. Szia Divat Drukker!
-
Nehéz a kis agyacskádnak felfogni azt a tényt hogy a McLarennek drukkolok, és felőlem maga az ördög is versenyezhet ott, ha jól csinálja akkor neki is szorítok, de nembaj legyen ez a legnagyobb örömöd továbbra is:)
ui: #50774 -
Én a helyedben nem reklámoznám magam, aki félévente váltogat kedvenckéket, real köpönyegforgató=0. Szóval a te szavad értéke a 0ához konvergál. -
:)