182273
  • Istencsászár
    Te annak szurkolsz akinek jólmegy?:)
  • Count Adyn
    Én nem tudnám váltogatni a kedvencemet:)
  • b-type
    hát az még változhat, amennyiben mindkét fél váltani akar, akkor bármikor.
    Amennyiben csak az egyik akkor tárgyalások jönnek. :)
    De az is lehet hogy változik még Kimi.
    Ezt a hírt én is olvastam pl., néztem is kerek szemmel...de bármi lehetséges az ziher. :)
  • nearo
    Mindegy, mostmár úgyis BMW-s vagyok, mert a mekinél nincs finn, akinek lehet szurkolni, a ferrarit meg eddig se szerettem... a többi csapat meg nem megy jól... még a super agurinak szurkolok, hogy pontszerző helyen legyenek, de egy idő után már megszokott lesz ez is, úgyhogy nekik sem fogok szurkolni.
    -.-
  • Istencsászár
    3 évre írt alá.
  • DjDano
    Állítólag.... LOL fel kéne kötni mindenkit aki ilyen pletykákat terjeszt
  • fb2
    Beindult a pletyka: ezekszerint, Kimi napjai a Ferrari nal meg vannak szamolva. Allitolag, a szezon vegen Kimi el lessz engedve. a Pletyka szerint, vagy Alonso, vagy Rosberg fog jonni, de azt is emlitik, hogy Michael talan vissza jonne. (ez mind pletyka es wishful thinkin)
    Allitolag nem csak az a problema hogy Kimi lassubb mint Massa, de vannak problemai koncentralassal, es olyan hibakat csinal ami kezdo-hibaknak szamit.. hmmmm...
  • WNW
    Beindultak a marketingosok, es az arculattervezok.. Most elkezdenek szepeket mondatni vele...
  • Count Adyn
    Pedig most pont erről Alonso-Hamilton boldog párkapcsolatról van szó:D
  • Istencsászár
    Nem, csak ha nagyon unatkozok akkor szoktam... különösebben nemvagyok kíváncsi az írók magánvéleményére, az ilyen cikkeket kerülöm:).
  • Count Adyn
    Olvastad az A5-ön a görbe tükröt?:)
  • Istencsászár
    Alonso sokat viccel Hamiltonnal

Ron Dennis után maga Fernando Alonso is hangsúlyozta, hogy a versenypályán kívül kifejezetten jó viszonyt ápol McLaren-es csapattársával, Lewis Hamiltonnal. A két pilóta Indianapolisban parázs csatát vívott egymással, előtte pedig a sajtóban verbális összetűzésbe keveredtek. Alonso azonban az El Mundo spanyol lapnak kijelentette: "A pályán előfordulnak összecsapások, ez teljesen normális. De a kapcsolatunk remek. A pályán kívül sokat nevetünk, viccelődünk együtt." A világbajnok mindazonáltal elismerte: rossz szájízzel távozott az Egyesült Államokból, ahol csak második lett Hamilton mögött. "Természetesen nem repestem a boldogságtól, mivel úgy éreztem, gyorsabb vagyok, és vágytam a győzelemre. Úgyhogy nem jó szájízzel repültem haza" - mondta.
  • DJ BP
    ,,The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later."

jah angolul van :DDDD
  • INeedspeed
    Tessék csak az a baj h angolul vannak
  • szitya01
    75 G akkor is baromi sok, ha a feje sisakostul 10 kg akko 750 kg húzta előre. Lehet, h 75 G volt a becsapódás pillanatában de az akkor is a másodperc töredékéig lehetett. Vagy 75 G volt csak annak a nagy részét a kocsi elnyelte és Kubicára ennek csak töredéke jutott.
  • Mersant
    regi 80-as evekbeli futamokat honnan lehetne beszerezni, nem tudjatok veletlenul? megneznek parat hogy lassam megint milyen szoros, izgalmas futamok voltak anno mindenfele elektronikai kutyuk nelkul...
  • passatgt
    Count Adyn sikeresen feltöltötte a 06-os brazil futamot, akinek kell írjon privit:)
  • passatgt
    de abban az esetben önnyebb volt:)
  • DJ BP
    azért megállítani valamit sokkal könnyebb dolog, mint felgyorsítani,

Nem olyan biztos az minden esetben :)
  • nearo
    Hát... gondolom voltak rakéták, amik a másik irányba néztek, meg ráfogtak a sínre is valamivel... azért megállítani valamit sokkal könnyebb dolog, mint felgyorsítani, főleg ha az a valami egy hosszú, egyenes sínpáron mozog.
  • WNW
    Jott a fal....
  • DJ BP
    1,25sec alatt megállították.

És hogy? :)
  • nearo
    Hmm... rosszul fogalmaztam, aggódtam Kubica miatt, de nem ijedtem meg annyira.
  • nearo
    Hát igen, ezért is nem aggódtam annyira Kubica miatt, mert láttam, hogy darabokra szakadt a kocsi, magyarul az energia nagy részét ez fogta fel, és nem a pilóta.

Egyébként az ember marha sokat kibír. Láttam Discovery-n (vagy nat geo-n, már nemtom) valami filmet. Volt benne egy rakétaszános kísérlet, melynek során a rakétaszánt 5sec alatt gyorsították 1107km/h-s sebességre, utána 1,25sec alatt megállították. Ült benne egy emberke is (gondolom jól beszíjazták:)), igazából semmi baja nem lett, csak elvesztette a látását egy időre.
  • WNW
    Plusz utkozesnel a biztonsagi ov is nyulik, az is nyel el a G-k-bol...
  • Istencsászár
    75 g volt 1 tized másodpercig, amikor becsapódott, de ennek java részét a gyűrőzónák elnylelték, ezért tört le teljesen a kocsi eleje, oldala.
  • DJ BP
    lehetetlen, egy nagy fékezés 4-5G lehet, ez annál sokkal nagyobb lassulás volt
  • szitya01
    Hát sztem az 7.5 G lehetett nem?
  • INeedspeed
    A BMW szakemberei részletesen elemezték az autóban található ADR (accident data recorder) által gyűjtött adatokat. Kubica Jarno Trullival való ütközése 280 km/h-s sebességgel történt, ezután az irányíthatatlanná vált autó nagyjából 230 km/h-s sebességgel csapódott neki a betonfalnak. Az ütközés ereje elképesztő, mintegy 75 G-s lassulást eredményezett (a Formula-1-es autók átlagos lassulása nagyjából 3-4 G körül mozog!).

Majdnem hanyatt estem,mikor láttam a 75G-t, sokszor nézem Bessenyeit aki 8-10 G-nél,hogy húzza a száját és érzi a nyomást, hát akkor 75 G-nél.Hogy a francba nem mentek szét a belei.......
  • Gyocsika
    Király a banner!!!!! Respect
  • INeedspeed
    Várjuk.....:D
  • spect16
    Majd várjuk meg Angliát.
  • Istencsászár
    Ha jobb akkor had "alázza" nem lehet ellene semmit sem tenni, de legyen jó verseny:)
  • desigo
    Én meg remélem,hogy Alonso lealázza a franciáknál

[gondolom ez itt senkit se érdekel:) ]
  • Istencsászár
    Remélem csak Alonso miatt nézed az F1et, mondjuk ha neked ez elég tétel.. nem is tudom miért.. miért?
  • DJ BP
    Én is remélem,hogy az ien embereknek,mint te megjön már eccer az eszük.

Attól hogy valaki nem szereti, annak miköze ehhez? Csak más a véleménye...
  • INeedspeed
    Én is remélem,hogy az ien embereknek,mint te megjön már eccer az eszük.
  • BIZ0906
    Remélem Hamilton mindíg meg fogja szivatni Alonsot!
    De nagyon örülnék végre megkapná az a kis beképzelt szóval az najó ő.
    Hajrá Hamilton!
  • WNW
    Es akkor mit szoljon a Ferrari, atvitte a McLarentol a rontast rajuk..
  • nearo
    biztos elb@sztál valamit

én mostantól a Porschénak drukkolok