182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Te annak szurkolsz akinek jólmegy?:) -
Én nem tudnám váltogatni a kedvencemet:) -
hát az még változhat, amennyiben mindkét fél váltani akar, akkor bármikor.
Amennyiben csak az egyik akkor tárgyalások jönnek. :)
De az is lehet hogy változik még Kimi.
Ezt a hírt én is olvastam pl., néztem is kerek szemmel...de bármi lehetséges az ziher. :) -
Mindegy, mostmár úgyis BMW-s vagyok, mert a mekinél nincs finn, akinek lehet szurkolni, a ferrarit meg eddig se szerettem... a többi csapat meg nem megy jól... még a super agurinak szurkolok, hogy pontszerző helyen legyenek, de egy idő után már megszokott lesz ez is, úgyhogy nekik sem fogok szurkolni.
-.- -
3 évre írt alá. -
Állítólag.... LOL fel kéne kötni mindenkit aki ilyen pletykákat terjeszt -
fb2 #50681 Beindult a pletyka: ezekszerint, Kimi napjai a Ferrari nal meg vannak szamolva. Allitolag, a szezon vegen Kimi el lessz engedve. a Pletyka szerint, vagy Alonso, vagy Rosberg fog jonni, de azt is emlitik, hogy Michael talan vissza jonne. (ez mind pletyka es wishful thinkin)
Allitolag nem csak az a problema hogy Kimi lassubb mint Massa, de vannak problemai koncentralassal, es olyan hibakat csinal ami kezdo-hibaknak szamit.. hmmmm... -
WNW #50680 Beindultak a marketingosok, es az arculattervezok.. Most elkezdenek szepeket mondatni vele...
-
Pedig most pont erről Alonso-Hamilton boldog párkapcsolatról van szó:D -
Nem, csak ha nagyon unatkozok akkor szoktam... különösebben nemvagyok kíváncsi az írók magánvéleményére, az ilyen cikkeket kerülöm:). -
Olvastad az A5-ön a görbe tükröt?:) -
Alonso sokat viccel Hamiltonnal
Ron Dennis után maga Fernando Alonso is hangsúlyozta, hogy a versenypályán kívül kifejezetten jó viszonyt ápol McLaren-es csapattársával, Lewis Hamiltonnal. A két pilóta Indianapolisban parázs csatát vívott egymással, előtte pedig a sajtóban verbális összetűzésbe keveredtek. Alonso azonban az El Mundo spanyol lapnak kijelentette: "A pályán előfordulnak összecsapások, ez teljesen normális. De a kapcsolatunk remek. A pályán kívül sokat nevetünk, viccelődünk együtt." A világbajnok mindazonáltal elismerte: rossz szájízzel távozott az Egyesült Államokból, ahol csak második lett Hamilton mögött. "Természetesen nem repestem a boldogságtól, mivel úgy éreztem, gyorsabb vagyok, és vágytam a győzelemre. Úgyhogy nem jó szájízzel repültem haza" - mondta. -
DJ BP #50675 ,,The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later."
jah angolul van :DDDD -
Tessék csak az a baj h angolul vannak -
szitya01 #50673 75 G akkor is baromi sok, ha a feje sisakostul 10 kg akko 750 kg húzta előre. Lehet, h 75 G volt a becsapódás pillanatában de az akkor is a másodperc töredékéig lehetett. Vagy 75 G volt csak annak a nagy részét a kocsi elnyelte és Kubicára ennek csak töredéke jutott. -
regi 80-as evekbeli futamokat honnan lehetne beszerezni, nem tudjatok veletlenul? megneznek parat hogy lassam megint milyen szoros, izgalmas futamok voltak anno mindenfele elektronikai kutyuk nelkul... -
Count Adyn sikeresen feltöltötte a 06-os brazil futamot, akinek kell írjon privit:) -
de abban az esetben önnyebb volt:) -
DJ BP #50669 azért megállítani valamit sokkal könnyebb dolog, mint felgyorsítani,
Nem olyan biztos az minden esetben :) -
Hát... gondolom voltak rakéták, amik a másik irányba néztek, meg ráfogtak a sínre is valamivel... azért megállítani valamit sokkal könnyebb dolog, mint felgyorsítani, főleg ha az a valami egy hosszú, egyenes sínpáron mozog. -
WNW #50667 Jott a fal.... -
DJ BP #50666 1,25sec alatt megállították.
És hogy? :) -
Hmm... rosszul fogalmaztam, aggódtam Kubica miatt, de nem ijedtem meg annyira. -
Hát igen, ezért is nem aggódtam annyira Kubica miatt, mert láttam, hogy darabokra szakadt a kocsi, magyarul az energia nagy részét ez fogta fel, és nem a pilóta.
Egyébként az ember marha sokat kibír. Láttam Discovery-n (vagy nat geo-n, már nemtom) valami filmet. Volt benne egy rakétaszános kísérlet, melynek során a rakétaszánt 5sec alatt gyorsították 1107km/h-s sebességre, utána 1,25sec alatt megállították. Ült benne egy emberke is (gondolom jól beszíjazták:)), igazából semmi baja nem lett, csak elvesztette a látását egy időre. -
WNW #50663 Plusz utkozesnel a biztonsagi ov is nyulik, az is nyel el a G-k-bol... -
75 g volt 1 tized másodpercig, amikor becsapódott, de ennek java részét a gyűrőzónák elnylelték, ezért tört le teljesen a kocsi eleje, oldala. -
DJ BP #50661 lehetetlen, egy nagy fékezés 4-5G lehet, ez annál sokkal nagyobb lassulás volt -
szitya01 #50660 Hát sztem az 7.5 G lehetett nem? -
A BMW szakemberei részletesen elemezték az autóban található ADR (accident data recorder) által gyűjtött adatokat. Kubica Jarno Trullival való ütközése 280 km/h-s sebességgel történt, ezután az irányíthatatlanná vált autó nagyjából 230 km/h-s sebességgel csapódott neki a betonfalnak. Az ütközés ereje elképesztő, mintegy 75 G-s lassulást eredményezett (a Formula-1-es autók átlagos lassulása nagyjából 3-4 G körül mozog!).
Majdnem hanyatt estem,mikor láttam a 75G-t, sokszor nézem Bessenyeit aki 8-10 G-nél,hogy húzza a száját és érzi a nyomást, hát akkor 75 G-nél.Hogy a francba nem mentek szét a belei.......

-
Király a banner!!!!! Respect
-
Várjuk.....:D -
spect16 #50656 Majd várjuk meg Angliát. -
Ha jobb akkor had "alázza" nem lehet ellene semmit sem tenni, de legyen jó verseny:) -
Én meg remélem,hogy Alonso lealázza a franciáknál
[gondolom ez itt senkit se érdekel:) ] -
Remélem csak Alonso miatt nézed az F1et, mondjuk ha neked ez elég tétel.. nem is tudom miért.. miért? 
-
DJ BP #50652 Én is remélem,hogy az ien embereknek,mint te megjön már eccer az eszük.
Attól hogy valaki nem szereti, annak miköze ehhez? Csak más a véleménye... -
Én is remélem,hogy az ien embereknek,mint te megjön már eccer az eszük. -
BIZ0906 #50650 Remélem Hamilton mindíg meg fogja szivatni Alonsot!
De nagyon örülnék végre megkapná az a kis beképzelt szóval az najó ő.
Hajrá Hamilton! -
WNW #50649 Es akkor mit szoljon a Ferrari, atvitte a McLarentol a rontast rajuk..
-
biztos elb@sztál valamit
én mostantól a Porschénak drukkolok