182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
fb2 #50727 Az angol hirek valltozata szerint csak a hatso tengely ment, ami nem nagy dolog igazan. $150 ert vehetsz egy uj tengelyt legyen az Soft Medium vagy Hard.
De aki ennyi penzt ad a kart ert annak sok penze lehet. Ez a gokart er kb $6000-ret ahogy van, meg akkor is ha CRG vaz, es Rotax motor. de az eszmei ertek az mar mas tema. Ez a kart fog erni meg tobbet is egy par ev mulva sztm. En majd veszek kettot is.
-
ja hat aki 15 millat ad egy gokartert annak mar van egy-ket porscheja, avagy bmw-je. -
DJ BP #50725 azért jót röhögött...
A vevő végképp nem csinált jó üzletet, ha figyelembe vesszük, hogy ennyi pénzért vehetett volna egy M3-as BMW-t vagy egy Porsche Boxstert.
Aki ezt írta normális? Eszmei értékről nem hallott? Mellesleg van ott több pénz is valószínűleg. Ha meg viccnek szánta, nagyon humoros lehet mondhatom -
ezt az egest xD egyebkent ez egy szokvanyos index cikk, szokvanyos index tulzasokkal.. -
Jó szar szűk pályát raktak neki össze... -
Kicsit tulzás:) -
Lewis Hamilton lenullázta a tizenötmilliós gokartot -
G_ArchAngel #50720 szerintem most érezte Massa Australia után újra, hogy még baja lehet Kimi-vel, eddig nagyon optimista volt a kis brazíl az 1-es ülést illetően...
ideje lenne Kiminek felébrednie... -
DJ BP #50719 ,,Ez így már ütőképes lenne, évvégére Massa sehol sem lesz Kimihez képest."
Azért ilyet nem jelentenék ki, mivel arra van kisebb esély...
"És én nem vagyok divat, hogy félév után azt mondjam áhhh béna új kell."
Nem erről van szó, attól hogy a tényeket elismerjük, attól még szurkolni miért ne lehetne? Nem kell egy szurkolónak elvakultak lenni :) -
Egy Alonso drukker még hisz benne:), egyre ritkább manapság... -
"Szeretnék egy évet a Ferrarin kívül eltölteni":S:S:S azért hogy ahova megy oda átvigye a tapasztalatokat meg minden... -
G_ArchAngel #50716 A Ferrari feljelentést tett Nigel Stepney ellen
Újabb kémbotrány?
A modenai ügyészség a Ferrari feljelentésére bűnügyi nyomozást indított a maranellói gárda elismert szakembere, Nigel Stepney ellen, aki nemrégiben nyíltan kritizálta az istálló politikáját.
Két hónappal azután, hogy a modenai bíróság ipari kémkedésért jogerősen elítélt két volt Ferrari-alkalmazottat, az olasz város ügyészsége ismét az F1-es istálló ügyében nyomoz.
A helyzet azonban ezúttal fajsúlyosabbnak tűnik, mert a Ferrari maga jelentette fel egyik legnagyobb becsben álló szakemberét, Nigel Stepney-t, aki a versenycsapat koordinátoraként kulcsszerepet játszott Michael Schumacher világbajnoki címeiben.
Az autosport.com csütörtök este tette közzé a hírt, miszerint a modenai ügyész bűnügyi nyomozást indított Stepney ellen, miután a Ferrari dokumentumokkal alátámasztott, írásbeli feljelentést tett ellene a hét első felében. Ezt az információt a portál megkeresésére a csapatnál is megerősítették.
"A Ferrari lépéseket foganatosított Nigel Stepney ellen, és most nyomozás van folyamatban" - közölte az istálló szóvivője, aki nem kívánta nyilvánosságra hozni, milyen ügyben kezdeményezték az eljárást. A grandprix.com mindenesetre néhány napja úgy értesült, hogy egy Ferrari-csapattag terveket adott el rivális istállóknak.
A szóvivőe elárulta: Stepney még mindig a Ferrari alkalmazásában áll, a szabadságon levő szakembert azonban az autosport.com több napos, kitartó próbálkozás ellenére sem tudta utolérni. Információi szerint a modenai ügyészség kijelölt számára egy ügyvédet, aki távollétében is ellátja jogi képviseletét.
Nigel Stepney 1992-ben, vezető versenymérnökként állt a Ferrari alkalmazásába. Ő volt az, aki a 2000-es Spanyol Nagydíjon megsérült Michael Schumacher egyik boxkiállása során, amikor a "nyalókás ember" idő előtt engedte útjára a németet, aki így magával rántotta az angol szakembert.
Miként megírtuk, Stepney februárban nyíltan kritizálta a Ferrari téli átszervezéseit, és arról panaszkodott, hogy a maranellóiaknál nincs lehetősége előrelépni karrierjében. "Szeretnék egy évet a Ferrarin kívül eltölteni" - nyilatkozta az Autosport című brit szaklapnak.
"Nem vagyok elégedett a csapatnál kialakult helyzettel - komolyan előre akarok lépni a karrieremben, amire mostanában nem volt lehetőségem. Az lenne a legjobb, ha itt, a Ferrarinál kapnék új feladatkört, ha azonban egy másik csapattól kapok ajánlatot, azt is mindenképpen megfontolnám."
Bár sajtóértesülések összefüggésbe hozták Stepney nevét a tapasztalt mérnökökre vadászó Hondával, február végén a Ferrarinál kapott új feladatkört, amikor kinevezték a "teljesítmény-fejlesztés" felelősévé. Ebben a minőségben többé nem a versenypályán, hanem a maranellói gyárban kapott munkát.
a5.hu -
halas koszonet -
google
F1History -
Tud valaki olyan oldalt adni ahol tudnék választani a pilóták közül hogy infókat halhassak róluk..hogy kezdödött a pályafutásuk,meg stb.... :)
-
Michael Schumacher:
Nagydíjak száma 250
Egyébként Coluthard is lassan utoléri :D :D :D
Ő már az F1 legöregebb tagja :) -
neem.Egyébként azt nyilatkozta az újságírónak(Ala Autó Motor 2001 24-25.-ös szám) hogy kiment belőle a verseny szellem és hogy 1 év pihizés után újra vissza áll az F1-be.És mégse jött vissza mert belépett a DTM-be méghozzá ott is a mai napig a Mercedes Színeibe versenyzik :) -
nem is hittem volna hogy Mansel csak 1 volt VB-s.Hisz nagy tehetség volt.Mondjuk ott volt még Prost is... :S meg ezek a jó pilóták :) -
Hát biztos úgy érezte, hogy öreg már hozzá hogy visszaszokjon megint az F1 hez:) -
Egyébként ha már itt tartunk akkor beszélgessünk a múltról és keressünk képeket is amiket beszúrhatunk :)
Mert engem érdekel a múlt F1-e. -
Ja és 1992 Mansell
1993 Prost
De a teljes lista:
itt -
hmm értem köcce.Ezek szerint Hakkinen 2-szeres világbajnok.És erre a hsz-re mi a véleményed? #50701 -
1996 Damon Hill
1998 Mika Hakkinen
1999 Mika Hakkinen -
igen derengenek.De Hakkinen világbajnok volt?Azt tudom hogy Hill 95-ben VB-s volt...vagy 96-ban....és Hill 99-ben hagyta abba és a Grand Prix legends-ben autózik ő.De Hakkinen VB-s volt?Hány szóros VB-s? :) -
Hová tünt Damon Hill, mondhatnénk:D -
hill? Hakinnen? ezek a nevek derengenek? -
egyébként Hakkinen 2001-ben azt mondta hogy egy évig nem szeretne F1 autóba ülni.2003 elején mégsem indult.Azért mert már a DTM-ben versenyzett és ott nagyobb sikerre tett szert? :D -
Egy érdekes kérdést szeretnék feltenni.Méghozzá:
1990-ben Senna lett a bajnok?
91 Senna?
92 Senna?
93 Senna?
94-ben Schumi?
95-ben Schumi?
96-ban kilett a bajnok?
97-ben Villenuev azt tudom :D
98-ban kilett?
99-ben kilett?
A válaszotokat előre is köszönöm :D -
spect16 #50699 Mihez? Na jó hülyén és bénán írtam le. -
Gratulálok:DDD -
spect16 #50697 Nagy Schumival akkor lett tele a töke jópár fannak és anti fannak amikor a többi csapatot a földbe döngölték. Mellette még az arca is nagy lett(na jó egy VB győztes nyugodtan megteheti). Mutatták néhányszor a német szurkolókat, érdekes volt.
Massa-t nem kell bántani, jó munkás pilóta, ha Kiminek akarják a ferkánál a VB címet jövőre, jó hátvéd lehet, mint anno Barrichelo.
DC Hamiról.
-
Amerikai nagydíjon látszott meg mekkora különbség van Kimi és Massa között, ha bár aki csak az eredményeket figyeli az nem értheti meg. -
fb2 #50695 nem ram gondoltal...... gondolom en.... -
Hát én ki nem állhatom a Ferrarit, ennek ellenére mégis Kiminek szurkolok, nehogymár egy csapat befolyásoljon abban, hogy kinek drukkolsz!
-
Massával énis igyvoltam, de hozza azt amit kell... és ha Kimi 1szer felgyorsol a régi szintjére, akkor Massa kiváló hátvéd lehet, mert stabil és képes dobogón végezni ha a kocsi megy minden gond nélkül, de lehet ez pont fordítva lesz... -
Kimi nagyon jó pilóta, ezt bizonyította a Sauberben és a Mclarenben is.
És én nem vagyok divat, hogy félév után azt mondjam áhhh béna új kell. Schumi sem az 1. évében lett VB a Ferrarival. Idő kell sajna nekem is csalódást okozott, de én ésszel vonom le a következtetést sokmindenkivel ellentétben. Továbbá más penge pilóta nem nagyon van a piacon akit eltudnék képzelni hogy paliban lenne Alonsoval és Hamiltonnal. Rosbergnek még tanulnia kell de szerintem Ő belőle is nagy pilóta lesz.
Másrészről én már akkor is vertem a fejemet a falba amikor 2006ba Massat leigazolta a Ferrari, hogy éppen őt kellett. A Ferrarin kívül szeretném látni jövőre. -
Egy Ferrari drukker még hisz Kimiben:), egyre ritkább manapság... -
jefferson83 #50690 Én meg pont fordítva vagyok. Csapatnak nem nagyon szurkolok, csak személyeknek :) -
Én inkább Massat küldeném el és a helyére Rosberg. Ez így már ütőképes lenne, évvégére Massa sehol sem lesz Kimihez képest.
Nem hinném, hogy félév alatt már el is küldenék Kimit. -
hát jó, de érted, eddig Raikkonennek szurkoltam, a Ferrarit meg kifejezetten nemszerettem, és erre meg Raikkonen odamegy a Ferrarihoz... Heifeldet meg régebben is kedveltem. Egyébként csak kevésen múlott, hogy anno Kimi került a mekibe, és nem Heidfeld.