FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.
És azért lehet, hogy néhány pilótánál jobb is.
Szerintem mókás volt.
Palik most miért nem volt ez már mindig így lesz vagy ha nyer Schumi õ is visszajön magasztalni?? :)
Sokan fikázták a kommentálást, nekem tetszett jobb mint Palikkal.
Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Egyébként a ferrarisok is elõznek annyit, mint mások, ha hátrébb esnek egy gyengébb ember-gép párosnál.
Akkor átfogalmazom magukhoz képest szarok.
Sumi 7. helyére inkább semmit nem kommentálnék,ha Fisichelláék nem bénáznak akkor sose szerzett volna pontot.....
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
sazl : c
Nem mondom,hogy nem lesz jobb,de egyelõre ez van...
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Amúgy szerinted egy jó PRos ilyenkor mit mond?
Minden jobb lesz? AKkor meg segget csinált a szájából, ha nem ...
Ha viszont nem tagadja, akkor meg õk lesznek nagyok, ha kikecmeregnek belõle.
Mellesleg:
MS nyilatkozata
A medve nem játék.
Szal ha õk is ezt mondják,akkor csak lehet ott valami nem???
Az, hogy Sandokánéknál beszopták, az egy dolog, de még enyhe kisérletet sem tennék arra, hogy leírjam õket, különösen, hogy nincs meg az új autójuk. Motorilag, elektronikailag megbízható a Ferrari, szóval nem hinném, hogy nagyon le fognak maradni a többiektõl.
Tény, hogy a Bridgestone puha szettje elég szarnak tûnt, és keményebb gumin nem volt elég versenyképes a Ferrari, de akkor mit keresett MS a 7. helyen, míg Kimi pontot sem szerzett, sõt MS miért is elõzi meg a sokkal jobb Kimit???
Meg ugye innen szép nyerni! :)
Aki nézte, az emlékezhet, hogy NIGEL MANSELL mit össze bénázott 1991-ben az elején, semmi sem volt jó, aztán Japánban vesztette csak el a VB-t ...
Kár lenne két felemás verseny miatt egy akkora túlélõt, mint a Ferrari leírni.
Ralfot sem értem mit ugat egy olyan hiba miatt, amit vétett??? Még, hogy Webber volt a hibás ... :)
Ja, és 2 db ponttal van neki több, mint Michaelnek ...
Mindezek után leszarom, hogy ki nyer idén, csak
1. ne legyen unalmas, mint amilyen unalmas most;
2. ne állandóan ugyanaz nyerjen;
3. Tûnjenek már el ezekrõl a ratyi pályákról! :)
Jöhetne már Imola!
A medve nem játék.
1. nem számitottak rá hogy ennyire összekapják magukat a csapatok/nem vettek számításba hogy a szabályváltoztatások ilyen hatással lesznek rájuk
2. vagy nem voltak még kész az uj autojukkal.
sazl : c
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
Ralf Schumacher: "Hogy lehet a Ferrari annyira beképzelt, hogy tavalyi autójával kezdi a szezont?" - tette fel a költõi kérdést a német. "Hogy engedheti meg magának, hogy olyan gumiszállítóval álljon szerzõdésben, amely adatok híján csak a sötétben tud tapogatózni a fejlesztések terén? A Ferrari csak magának köszönheti, hogy ott tart, ahol, hihetetlenül messze van az élmezõnytõl. Valószínûtlennek tartom a késõbbi javulást is, szerintem új világbajnoka lesz a sportágnak. Ez csak jót tehet a Forma-1-nek."
most én vagyok túl érzékeny, vagy ez tényleg egy hímivarszerv?
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
(most nem szeretem a kötözködést) :)
az utóbbi 2 versenyen a poleból indulók elsõk lettek. :)
persze csak kötöszködök. :)
Behalok... Szerintem más csapatnál max egy millióval kevesebbért tudna enni adni a csialádjának de legalább megmaradna a büszkesége.... Ez a dolog annyira gáz volt, hogy na:)
Másik dolog: Hát nekem meg azvolt az unalmas, hogy állandóan úgy történtek az elõzések, hogy a ferrari tovább kinnmaradt mint a többiek összegyûjtötte az idõcskéjét aztán felvéve az új papucsot megint elszaladt... NEkem ez a Mostani 1000-szer izgalmasabb mint az elõzõ idény akármelyik futama... (tavaly Schumacher elindult az élrõl és beért a célba. ha nem az élrõl indult akkor fixre lehetett venni, hogy az elsõ kerékcsere után oda megy vissza) Gí megnéztem a futam elején a rajtot aludtam 2 órát aztán megnéztem az eredményt másnap az újságban...) MOst legalább végignézem a versenyt és nem csak bambulok olvasok alszok a TV elõtt...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
ezen lehet vitatkozni, senki nem volt még a helyükbe, úgyhogy felesleges is. de annyit hozzáfûzök, hogy nekem sem tetszik, hogy csak másodhegedül.
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Rubens esetében ne azt nézd, hogy beletörõdik a másodhegedûs szerepébe, hanem inkább azt, hogy elviseli a "megaláztatást, lenézést" azért hogy enni adjon a családjának. Ez is egy szélsõséges nézõpont, nem?
Mindenesetre sajnálom hogy ez az eset befolyásolta a futamot, és Kimi évkezdetét, helyezkedését a Vb tabelláján :(, Monty egyenlõre 7 ponttal elõrébb van a csapaton belül, tehát Kimi a következõ futamon oda kell hogy figyeljen, hogy faragja a hátrányt.
Szó esett Wéber Gábor F1 szakkommentátorról is....
Wéber Gabi pályafutása:
Wéber Gabi Clio Kupa
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type