FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punkerwork
valag pénzt 3 év alatt is tudott volna keresni, aztán átmenni olyan helyre ahol versenyezhet is nem csak köröznie szabad, vagy nem?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Lteebee
Szerintem abba törõdött bele, hogy keres egy valag pénzt, ha zonta vagy valamelyik másik idióta nem száll bele nem ütközik és sumákon kívül bárkit megverhet.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.

Punkerwork
évekkel ezelött beletörõdött hogy örök második lesz, nekem ez elég furcsa.

Lteebee
Hát elõzni még tényleg nem láttam.

Punkerwork
engem zavar hogy igazán nem akar nyerni.

Lteebee
Nem tör, nem zúz, nem ugat.
És azért lehet, hogy néhány pilótánál jobb is.

Punkerwork
annyi elég is lesz neki elég évre :)

AnuluWork
Rubensnek 8 pontja van. Mirõl beszélünk?

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Lteebee
Én Palikkal is bírtam a dolgot.
Szerintem mókás volt.

Random work
Jaj ne! Könyörgöm egyiken se!
Palik most miért nem volt ez már mindig így lesz vagy ha nyer Schumi õ is visszajön magasztalni?? :)
Sokan fikázták a kommentálást, nekem tetszett jobb mint Palikkal.

Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Punkerwork
szerintetek melyik futamon hallhatjuk elöször Zsóti kommentárját? :)

rezsofiz
Jah magukhoz képest valoban gyengék

sazl : c

Amse
Igaz és én pont ezt utálom.

Lteebee
Én csak arra próbáltam világítani, hogy a jelenlegi F1 biznisz arról szól, hogy ha valaki jobb technikailag, jó a csapat és nem egy zonta-kategóriájú dodgemhuszár a pilóta, az sajnos így nyeri a vb-t.

Amse
Nem utálom a ferrárit[nem is igaz<#hehe>], de nem tetszik ahogy nyernek.Ennyi.Elismerem, hogy õ nagyon nagy technikai fölényben volt/lesz mostanában, de nem tetszik az ovatosságuk.1 kis kockáztatás beleférne.

Lteebee
De ha nem a ferrari lett volna a legjobb csapat-technika kombó, akkor meg mást utálnál most, mert más nem elõzött volna.

Egyébként a ferrarisok is elõznek annyit, mint mások, ha hátrébb esnek egy gyengébb ember-gép párosnál.

Shaman
hátöööö nah mind1...

Akkor átfogalmazom magukhoz képest szarok.
Sumi 7. helyére inkább semmit nem kommentálnék,ha Fisichelláék nem bénáznak akkor sose szerzett volna pontot.....

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

rezsofiz
Mondjuk sztem azért nem szar. Minardik azok szarok, de multkor Bari behozta a Ferrarit 2. helyre, most MS 7. helyre.

Shaman
Én nem akarok nagy spekulációkba bocsátkozni,de szögezzük le egyelõre szar a Ferrári,gondolom ezzel nem vitatkozik senki....

Nem mondom,hogy nem lesz jobb,de egyelõre ez van...

rezsofiz
Hát igen, elõzgetéssel szebb gyõzelem lenne, de így is úgy is gyõzelem.

rezsofiz
<#eljen><#eljen><#eljen>

Amse
Én csak azt utálom, hogy a ferrárinál nem a pilóta nyeri meg a VB-i címet magának, hanem a csapat.Úgy értem, hogy régen elõzések, harcok, izgalmas jeleneteket lehetett látni a vb címért szóló küzdelemben, de most csak kitaktikázzák a gyõzelmet.Nem is tudom mikor elõzött meg Sumi utoljára valakit a pályán.Mindíg kiokoskodják és a boxban intézik el ami nekem nagyon nem tetszik.

Nincs is szükség a gyors javulásra..elég ha csak az utolsó 10 futamot nyerik meg és máris viszik a pálmát megint

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Pontosan..elég csak 2 évet visszamenni amikor is hasonló problémái voltak a Ferrari-nak,az elsõ futamokon alig szereztek pontokat(szintén) aztán az lett a vége ,hogy Sumi ismét VB lett

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

a.carkey
Ez kb. olyan, mint amikor David Kocka azt mondta folyamatosan, hogy világbajnok lesz. :)

Amúgy szerinted egy jó PRos ilyenkor mit mond?

Minden jobb lesz? AKkor meg segget csinált a szájából, ha nem ...

Ha viszont nem tagadja, akkor meg õk lesznek nagyok, ha kikecmeregnek belõle.

Mellesleg:

MS nyilatkozata

A medve nem játék.

Shaman
"A csalódást keltõ Malajziai Nagydíj után a Ferrari nem remél gyors javulást, Ross Brawn technikai igazgató szerint az új autó sem oldhatja meg a maranellóiak gondjait."

Szal ha õk is ezt mondják,akkor csak lehet ott valami nem???

a.carkey
... egy olyan hiba után ...<#vigyor3>

A medve nem játék.

a.carkey
Nem szeretem Michael Schumachert, de szerintem az, hogy Rubens lazán beevezett Ausztráliában a Ferrarival a 2. helyre a 11. helyrõl, és alig volt lemaradva a többiektõl idõben is, szerintem nem a Ferrari végét jelenti. Tény, hogy elég szar csapatokkal áll szerzõdésben a gumigyártója, de attól még - mivel japánok - nem hinném, hogy feladnák a harcot. Valamitõl egy idõben jók voltak. A Ferrari motor sem lett lassabb, és mivel alig van különbség a pontozásban, pár némi ponthátrányból is simán fel lehet jönni.

Az, hogy Sandokánéknál beszopták, az egy dolog, de még enyhe kisérletet sem tennék arra, hogy leírjam õket, különösen, hogy nincs meg az új autójuk. Motorilag, elektronikailag megbízható a Ferrari, szóval nem hinném, hogy nagyon le fognak maradni a többiektõl.

Tény, hogy a Bridgestone puha szettje elég szarnak tûnt, és keményebb gumin nem volt elég versenyképes a Ferrari, de akkor mit keresett MS a 7. helyen, míg Kimi pontot sem szerzett, sõt MS miért is elõzi meg a sokkal jobb Kimit???

Meg ugye innen szép nyerni! :)

Aki nézte, az emlékezhet, hogy NIGEL MANSELL mit össze bénázott 1991-ben az elején, semmi sem volt jó, aztán Japánban vesztette csak el a VB-t ...

Kár lenne két felemás verseny miatt egy akkora túlélõt, mint a Ferrari leírni.

Ralfot sem értem mit ugat egy olyan hiba miatt, amit vétett??? Még, hogy Webber volt a hibás ... :)

Ja, és 2 db ponttal van neki több, mint Michaelnek ...

Mindezek után leszarom, hogy ki nyer idén, csak

1. ne legyen unalmas, mint amilyen unalmas most;
2. ne állandóan ugyanaz nyerjen;
3. Tûnjenek már el ezekrõl a ratyi pályákról! :)

Jöhetne már Imola!

A medve nem játék.

JackDaniels
Nem bánnám ha igaza lenne.:)

\"Never say never!\" W Churchill

rezsofiz
Nos Ralf Schumacher elég nagypofáju, fõleg mostanában, miota Toyotás. A Ferrari pedig azért kezdte az évet ezzel az autojával, mert
1. nem számitottak rá hogy ennyire összekapják magukat a csapatok/nem vettek számításba hogy a szabályváltoztatások ilyen hatással lesznek rájuk
2. vagy nem voltak még kész az uj autojukkal.

Felfedezõ
Én nagyban egyet tudok érteni vele, bár kétségtelenül kicsit túloz..

Felfedezõ
Hát ja én a 3. variációra tippelek <#vigyor>

M@TriX
:)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Lteebee
Ha csak ennyit olvastam volna: "adatok híján csak a sötétben tud tapogatózni a fejlesztések terén", akkor a Toyota jutna eszembe.

Punkerwork
sok igazság van benne, de persze kell a botrány a médiának

M@TriX
Az új autó sem segíthet a Ferrarin

Ralf Schumacher: "Hogy lehet a Ferrari annyira beképzelt, hogy tavalyi autójával kezdi a szezont?" - tette fel a költõi kérdést a német. "Hogy engedheti meg magának, hogy olyan gumiszállítóval álljon szerzõdésben, amely adatok híján csak a sötétben tud tapogatózni a fejlesztések terén? A Ferrari csak magának köszönheti, hogy ott tart, ahol, hihetetlenül messze van az élmezõnytõl. Valószínûtlennek tartom a késõbbi javulást is, szerintem új világbajnoka lesz a sportágnak. Ez csak jót tehet a Forma-1-nek."

most én vagyok túl érzékeny, vagy ez tényleg egy hímivarszerv?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Azt hiszem Bari nem kellett egyik csapatnak sem. Szal ennek is örülhet. A Ferrari lehet nehezen találna ilyen engedelmes, kiszámítható, türhetõ képességû pilótát. Az "enni adni" csak a kontraszt miatt volt. :)

Random work
Na meg azért a 3-4-5-6 helyen volt csata.

Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

DannyL
Jó de azért lásd be hogy erõsen mûködik az emberi tényezõ is. Alonsonak jobban feküdt a sepangi pálya mint Fisichellanak, Ausztráliában meg fordítva. Arról nem beszélve, hogy az élrõl indulni mindig is nagy elõny volt, most is az. Nem hiszem, hogy ez olyan vészesen lutri lett volna a 2 Benetton között, szerintem mindössze Alonso helyzeti elõnye volt.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Megint nem értetted meg mirõl beszélek,nem attól lett uncsi a futam,hogy nem Sumi nyer és nem is attól lutri, hogy a 2 renault 2 gyözelem,egyik nagy gond,hogy pl. az elsõ 3 között majd 1 perc külömbség van...és hogy mitõl lutri??? hát vegyük a 2 renault-t..Mind2 futamon 2 azonos képességü pilóta és a 2 autónak semmi köze sem volt egymáshoz, egyik futamon sem.......

Random work
Persze mert ha az elején megugrik akkor nincs félnivalója. Viszont nem ugyanaz az ember nyerte a 2 elsõ futamot.
(most nem szeretem a kötözködést) :)

M@TriX
"tavaly Schumacher elindult az élrõl és beért a célba"

az utóbbi 2 versenyen a poleból indulók elsõk lettek. :)
persze csak kötöszködök. :)

Random work
Ezt én is így látom. Most azért a Red Bull és a Toyota is följavult nekem kiegyenlítetnek tûnik a mezõny persze van pár csapat akik fényévekkel lemaradtak. A Bar Hondára még kíváncsi vagyok mert ott személycsere volt a vezetõségben és nem tudom mennyiben változik a teljesítményük.

Bucser
HOgy enni adjon a családjának:D:D:D:D:D:D:D:D

Behalok... Szerintem más csapatnál max egy millióval kevesebbért tudna enni adni a csialádjának de legalább megmaradna a büszkesége.... Ez a dolog annyira gáz volt, hogy na:)

Másik dolog: Hát nekem meg azvolt az unalmas, hogy állandóan úgy történtek az elõzések, hogy a ferrari tovább kinnmaradt mint a többiek összegyûjtötte az idõcskéjét aztán felvéve az új papucsot megint elszaladt... NEkem ez a Mostani 1000-szer izgalmasabb mint az elõzõ idény akármelyik futama... (tavaly Schumacher elindult az élrõl és beért a célba. ha nem az élrõl indult akkor fixre lehetett venni, hogy az elsõ kerékcsere után oda megy vissza) Gí megnéztem a futam elején a rajtot aludtam 2 órát aztán megnéztem az eredményt másnap az újságban...) MOst legalább végignézem a versenyt és nem csak bambulok olvasok alszok a TV elõtt...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

M@TriX
azért annyiból nem hinném, hogy csak enni lehetne adni. :)

ezen lehet vitatkozni, senki nem volt még a helyükbe, úgyhogy felesleges is. de annyit hozzáfûzök, hogy nekem sem tetszik, hogy csak másodhegedül.

DannyL
Ti nem kaptok kiütést a Dávid Sándortól?

DannyL
Neked 2 R<#idiota>enault gyõzelem úgy néz ki mintha lutri lenne?

Én úgy látom a Ferrari-t az ág is húzza. Régi az autó, szar a gumi, és most már az "atomfizikusok" nem tudnak elõre számolni a kiállásokkal úgy mint régen. Sokkal egyértelmûbb a helyzet. Nekem unalmas:(
Rubens esetében ne azt nézd, hogy beletörõdik a másodhegedûs szerepébe, hanem inkább azt, hogy elviseli a "megaláztatást, lenézést" azért hogy enni adjon a családjának. Ez is egy szélsõséges nézõpont, nem?

Úgy láttam csak a defekteset cserélték, és félig lekopottat tettek fel. Azért õk sem hülyék.

b-type
Oks :)
Mindenesetre sajnálom hogy ez az eset befolyásolta a futamot, és Kimi évkezdetét, helyezkedését a Vb tabelláján :(, Monty egyenlõre 7 ponttal elõrébb van a csapaton belül, tehát Kimi a következõ futamon oda kell hogy figyeljen, hogy faragja a hátrányt.
Szó esett Wéber Gábor F1 szakkommentátorról is....
Wéber Gabi pályafutása:
Wéber Gabi Clio Kupa

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type