182273
  • G_ArchAngel #50488
    Chuck Norris
  • spect16
    A Mekinél melyik pilóta állítja be versenyre a kocsit?
  • spect16
    1. Attól függ, hogy milyenek az esélyei annak, hogy tudja tartani az első helyét vagy diktálni a tempóját.

2. Igazad van, csak arra lettem volna kiváncsi, hogyha puhával jött volna ki mit tudott volna rajtolni. Utána meg csak loholt Massa után.

3. Szép volt Massától, hogy így tudta tartani Kimit aki puha gumival próbálkozott.

4. Őstehetség, csak el ne bízza magát.(A verseny végén mi volt ez az üdvözlés, vagy így szokta megköszönni a gratulációkat?)

5. Állítólag a mekinél van egy íratlan szabály, hogy aki elsőként fordul az nyer. Nem hinném, hogy egyfajta csapat ukáz lenne.
    Jópár versenyen már előfordult ilyesmi és a vége tragédia lett. Nem hinném, hogy Alonso sokáig bírja ezt a nyomást és mellé a saját csapatán belül kapott egy ellenfelet.
  • Count Adyn
    Yum-yum:)
  • jefferson83
    Különbség annyi, hogy Massától nem várok sokkal többet, míg Kimitől igen. Kimit sokat nem mutatták a futamon, de én nem láttam rajta az erő feletti akarást,ettől függetlenül tévedhetek.
  • WNW
    Mivel a motorfejlesztest befagyasztottak (igy kb. egyformak), es a gumik egy gyartotol vannak, igy szinte csak a kaszni mechanikus, es aerodinamikai tenyezoi befolyasoljak a sebesseget, vagyis a gyorsasag egyenlo a kocsi stabilitasaval, tapadasaval, es a hasonlo tenyezokkel..
  • bardocz
    pedig nekik voltask a legjobb felfüggesztésük egy időben,ha 30 centiről esett a kocsi(volt ilyen suminál kerékvetőnél)akkor sem pattant visza
  • DjDano
    "2. Számomra Kimi nem volt meggyőző ezen a futamon sem. Nagy csalódás, egyáltalán nem teszi oda magát, ha vannak előtte akkor inkább vonatozik."

Massa mit csinált az amerikai futamon? Tartotta a 3. helyét (épphogy). Kimi a 6. helyről jött föl és látszott rajta a küzdelem. Amugy a Ferrari vezethetősége megmutatkozott az időmérőn, akinek van szeme láthatta, hogy mennyire instabil a verda. Tehát a Ferrarinál nem csak a gyorsasággal van baj.
  • WNW
    Persze, remelem a 2 het alatt sikerul valamit butykolni a Ferrarikon, elvegre Massa szurkolo vagyok, es tenyleg csokken a kulonbseg, ugyhogy van remeny... Az elobbi hozzaszolasomban arra utaltam, hogy egy Alonso kaliberu pilotanak a mostani Mercivel nem erdem a dobogon lenni, es egy kezdo hatat bamulni, ez a minimum.....
  • passatgt
    Ha megnézed az utolsó felében a versenynek tartani tudta a tempót a ferrari a maclerenekkel, sőt...
    Nemhiszem, hogy azért, mert visszavettek volna a tempóból elől, hiszen ott is verseny volt, "majdnem" megelőzte alonso hamiltont

Reméljük franciáknál már az elejétől fogva tartani tudják a tempót, és ha raikonnen is feljavul, jókis négyes, vagy heidfeldel ötös lehet elől:)
  • Kit--Kat
    pfff
  • WNW
    Vazze, amilyen elonyben most a MCLaren van, meg egy idomitott majom is a dobogon lenne vele... Jo, azert egy majom nem, de szinte barmelyik pilota a mezonybol versenyben lehetne vele a dobogoert, szoval ez nem erdem...
  • Istencsászár
    LOL
  • Kit--Kat
    nekem direkt:)
  • G_ArchAngel #50474
    neked sem sikerült:)
  • Istencsászár
    Sumi az Sumi mi a baj vele? escéháumacher... irogasd ki ha akarod... nem irtam olyat nem ismerem el csak nem szimpatukis, de kötekedjé mert megláttad a topikot hogy most lehet hajrá
  • INeedspeed
    Bagoly mondja verébnek h nagy fejü....
  • Istencsászár
    Csak vicc, vót az én írásomra vagy nem? -.-
  • Kit--Kat
    Kivéve Shumachert nem ismered el, akinek a nevét sem tudod rendesen leírni direkt, de emlékszem annó milyen jelenetet rendeztél a csabi meg a csalonzók után, hogy mekkora bunkók az emberek, nem tisztelik meg a pilótát azzal, hogy rendesen leírjál a nevét.:DD
  • G_ArchAngel #50469
    hagyjad, Hamilton már rutinos pilóta, hiszen ez már a 7. futama volt, ráadásul pénteken már ment a pályán, tehát jól ismerte:)))
  • Bucser
    .... Látom te is nagyon okosan tudtál beleszólni és abszolút nem a lényegre koncentrálni.
  • nearo
    bizonyára nem lehetsz túl jó matekból, ugyanis a számok nem növekednek, hanem csökkennek-.-
    :D
  • Istencsászár
    Nem, Hamilton fékpora
  • DJ BP
    a többiek a gyenge autó miatt vannak jobban elkenve, de Alonsot Hamiltonon kívül mi veri meg? Az Isten bottal? :)
  • INeedspeed
    Ez a kép úgy gondolom,hogy ábrázolja a jelenlegi szitut..
  • Istencsászár
    Senki nem mondta hogy nem ismeri el... én minden F1 pilóta képességét elismerem, láthattuk Liuzzi is mit tud ha a kocsi is akarja... láthattuk Fisco is tud ha nagyon akar sé sorolhatnám... csak mostanában előszeretettel mondják Hami csapattárásra az elkent, szar, lealázott szót... de akkor a többiekre mit lehet mondani?
  • INeedspeed
    Nem vagyok elvakulva....Mindig vannak az embernék okosabb emberek akik a semmiből is kimagyaráznak valamit..elfogadtam h hamilton jelenleg jobb de ez változhat, nem kell leirni még senkit!
  • DJ BP
    1-et hibázott szabadedzésen, na bumm, Alonso is csúszott már ki szabadedzésen, csak ott nincs fal, ezenkívül sokkal többet, meg az a 10 pont se véletlenül van ott. Hamilton eddig keni Alonsot, és mindenkit stabilitásban, el kell ismerni, jobb, tudom ez nehéz, Kimi rajongók közül (köztük én is) is elismerik egyre többen a gyengeségét, ha így megy tovább egy-két versenyig, ti is ezt teszitek :D
  • DJ BP
    ,,Úgy gondolom,hogy ez csak jelenlegi állapot, alonsonak sosem feküdt az indianapolisi pálya errefel most dobogón van. igazán örülhet...de még azért vannak neki tartalékai......Én nem féltem alonsot ien szempontból,hogy a nyomás majd lenyomja...felfogja szivni magát..."

mi köze ehhez, hogy mi lesz később? Eddig jobb Hamilton, ennyi, én nem vagyok szurkolója, nem érdekel mi lesz később különösebben. Nem unod ezt az elvakultságot? :) Ha Alonso nyer minden happy, ha nem, később úgy is ő nyer, fárasztó

• Bucser
    Ha ránézünk a számokra csak nekem látszik úgy, hogy Hamiltonnál folyamatosan növekszenek az értékek, míg Alonso olyan mintha szívszélhüdést kapott volna? Hol jobb hol rosszabb...
  • INeedspeed
    neked minden kifogás......
  • passatgt
    már megint a kifogás:D
  • INeedspeed
    Nem áll jól alonsonak az a sapka....
  • G_ArchAngel #50456
    Már a futam előtt leolvasható volt a végeredmény az arcukról:)
  • Istencsászár
    Mihez mérten?

HAM : 3, 2, 2, 2, 2, 1, 1,
    ALO : 2, 1, 5, 3, 1, 7, 2,

2 "rossz" futama, volt annyi Haminak is lesz, vagy nem de az lol lenne:)
  • INeedspeed
    Úgy gondolom,hogy ez csak jelenlegi állapot, alonsonak sosem feküdt az indianapolisi pálya errefel most dobogón van. igazán örülhet...de még azért vannak neki tartalékai......Én nem féltem alonsot ien szempontból,hogy a nyomás majd lenyomja...felfogja szivni magát...
  • Bucser
    Na ja.. csak míg Hamiltonnál egy folyamatosan javuló teljesítménnyel számolhatunk addig Alonso-nál ez ingadozik nem-e?
  • Istencsászár
    "Hamilton meg nem hibázik" Nem régen volt Monaco ahol össze törte a kocsit... ő si hibázik és sokat hibázott, az utobbi két futamon viszont össze jött neki, ahogy Alonsonak Monacoban és Malájba is összejöt... persze erre nemkell emlékezni a lényreg hogy Hamilton sose hibázok...
  • INeedspeed
    Várjuk ki a szezon végét!
  • Count Adyn
    Viszont Kimi megelőzte Heidfeldet a pályán!!! hohó!:D