182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Néztem és nem nagyon láttam 1-2 erőltetettet leszámítva. -
Hát persze azért az élete nagy részét road pályákon töltötte. De ugye az indycar-t sem szabad elfelejteni. Azért ovalon nagyon sok gondja van még, de majd bele jön. Végülis tehetséges. Csak nekem nem szimpi, de ez az én bajom. -
Roadon előnybe van a többihez képest, de nagy szó hogy ott is sikeres! -
kár hogy már nem az F1-ben van :( -
Montoya megnyerte első nextel cupás versenyét tegnap.
Igaz Road pály volt nem oval, de ez az értékéből semmit nem von le.
Grat neki. Igaz én nem örülök neki nem szeretem a tagot. -
G_ArchAngel #50768 Más akkor mosolyogni, mikor természetesen jön, s más, mikor Ron Dennis mondja:) -
Mert nem nézegettél Kimis képeket a McLaren Pr rendezvényekről. -
Életemben nem láttam ennyi mosolygós képet Kimiről a Ferrariba igazolása előtt. Mondjuk nem csodálom, a Ferrari más világ:D -
Pl. Kanada-ban, ahol volt is SC bőséggel, az utolsó nemhogy körön belül volt, de 30valamennyi másodpercre volt az elejétől, és Alonso McLaren-jét megelőzte Takuma Sato.
Ezt teszi egy SC, és ezért taktikáznak is vele, Monaco-ban volt a legnagyobb sansz hogy lesz SC, erre nem lett. ..lett viszont Kanada-ban több is mint kellett volna :) -
?
csak Raikkonen kapott kört, de ő az összetört verda miatt hátulról rajtolt.
Massa körön belül volt.
De ha azt nézzük hogy csak az első 3 van körön belül, akkor azért ezt lehet egy nem szokványos helyzetnek tekinteni,...több csapat SC-re taktikázott. -
A nyomozók, a Stepney lakásában történt házkutatás során, gyanús
anyagra bukkantak. A bűnügyi technikai szakértők jelenleg is vizsgálják, hogy a Stepney lakásában talált por azonos-e, a Monacóban, a Ferrari pilóták autóinak üzemanyag tartájában felfedezettel.
Akkor ezért kaptak kört? szerintem a többiek is indíthatnak nyomozást mert őket is lekörözték
-
Folyton csak ünnepelnek ahelyett,hogy dolgoznának:) -
:DDD -
G_ArchAngel #50760 [URL=http://formula.hu/galeria/17542Luca%20di%20Montezemolo%20and%20Kimi%20Raikkonen_resize.jpg]Kimi: "Ki az a Todt?":)[/URL] -
spect16 #50759 Ne felejtsd el azért a pénzt se. -
Látszik ki ül Todt mellett 
Todt a kis komisz A Ferrari vezetője válaszolt Stepney nyilatkozatára , magyarul semmit sem mondott, viccesek:) -
G_ArchAngel #50757 A Ferrari ünnepségének pillanatai
-
Mázlimalac erre már nem is emlékeztem:DDDDDDDDDDDDDD
Massa pedig 2x került Schumi elé 1. törökben, ha emlékezetem nem csal Safety car miatt felborult a versenytaktikája Schuminak, aztán Brazilt nem kell taglalni. -
dav1d #50755 hát persze nyilván massa is csak azért került párszor elé mert le volt már körözve :D -
dav1d #50754 "Bezzeg ha mi mondjuk ezt :DDD " a MI az többes szám és 2006ban meg 2005ben végig azon ment a hiszti a topikban hogy jaj mázlimalac csalonzo stb ... és ne mond azt hogy te nem tudsz ilyenről mert minden második hszben alonsot fikázták. dehát konkrétan nem a te hszdre értettem hanem azokra akik képesek beemesélni maguknak hogy ő ettől már nem is ér semmit. Arra akartam rávilágítani hogy mindegyik amelyik eljutott oda hogy F1ben vezesen szerencsés fickó de pusztán annyi h szerencsé valaki nem elég a vbhez. -
Énse tudom hogy mi a bajuk, ez olyan, mintha valaki aztmondja, hogy "Lopni csúnya dolog", erre elkezd mindenki mentegetőzni, hogy ő sose lopott:D
Szóval hülyeséget beszéltek, mert senki nem mondott semmi olyat amit reklamáltok és ez rohadt vicces szerintem, ti magatok sugalljátok azt a csúnya dolgot, ami miatt fel vagytok háboroda:D Szóval hajrá, csak így tovább:D -
WNW #50752 21.-et, es lekorozte volna a masik minardist, aki a 22. lett volna..
-
DJ BP #50751 most mi bajod van? Szerencséje volt, ez tény nem? Ő maga is mondta. Ennyi
Most ki az úristen beszélt arról, hogy nem érdemelte meg? Ki? Üldözési mánia... -
aaz az év speciel pont nem róla szólt de mind1:)
-
Most végül is kivel vitatkoztok?
Alonso és MS is lenyilatkozta hogy kell szerencse is.
Viszont ahogy olvasom, senki nem írta hogy csak a szerencse miatt lett Alonso VB.
-
jaja,én is ezt mondtam a | #50740 hsz-ben.Akkora hülyeség hogy a szerencséje miatt nyer VB-t.Ez nem a szerencsén múlott hanem Micheal mondjuk 2005-ben későn kapta meg az autóját,és már nem volt jó a 2004-es,megkapta akkor se tudott jól teljesíteni.És így nyerte Alonso a VB-t.Nah mind1. :D -
dav1d #50747 konkrétan nem írtad de "És nyertél, látod jönnek magyarázkodni sorba:D" sorra írtam ezt mert az én szövegemben pedig ott van h nem a szerencséje miatt lett vb és te erre reagáltál mint ha hülyeséget fröcsögnék...hatalmas poén volt -
"javíts ki ha tévedek de szerintem itt nincs olyan sor hogy csakis a szerencsém miatt lettem vb... ez már dupla szöveg értelmezési hiba miután se ezt se az én szövegemet nem tudtad megérteni :D"
Javits ki, de ki mondott itt ilyet, hogy csak a szerencséje miatt lett VB, most?:)
tripla hiba nállad akkor?:D
amugymeg tulajdonképpem poén volt vazze, ien késő van?:D -
dav1d #50745 na mind1
ajánlom figyelmedbe a benetton botrányok és alonso című részt!
,,Alonso magát is szerencsésnek vallja. "Konstans teljesítményre és szerencsére is szükség van, mint nekem 2005-ben, amikor Kimi motorja rendszeresen meghibásodott, vagy 2006-ban, amikor az utolsó két futam egyikén Michael motorhiba miatt kiesett. Most Hamilton oldalára pártolt a szerencse."
javíts ki ha tévedek de szerintem itt nincs olyan sor hogy csakis a szerencsém miatt lettem vb... ez már dupla szöveg értelmezési hiba miután se ezt se az én szövegemet nem tudtad megérteni :D -
:DDDD Legrosszabb esetbe idősebb lehetsz nállam egy évvel, de ebből a stílusból itélve te vagy a kisebb kettőnk közül:D -
dav1d #50743 semmi baj túl kicsi vagy még hogy ezt megértsd menjél inkább nintendózni Forma 1 nézése helyett :) -
És nyertél, látod jönnek magyarázkodni sorba:D -
dav1d #50741 és ez most mit von le az érdemeiből? semmit xD gondolkoz elmondtam már párszor ha egy Mclaren technikus elront valamait a motorban és amiatt esik ki a pilóta ok h balszerencse de igazából a motor\kocsi építés ugyan olyan verseny mint ami a pályán zajlik!!!van aki hibázik van aki nyer! remélem már világos és nem kell leírnom még kismilliószor Alonso megérdelemeten szerezte mind 2vb címét a megbizható Renaultal mint ahogy Scumi meg a többi vb az éppen aktuális kocsijával ami ugyanugy hozzátartozik az F1hez mint a pilóta tudása!
Scumacher mit hozott volna ki egy minrdiból? tartósan hozzta volna a 22dik helyet xDDDDD -
szerintem ez nem szerencsén múlik.Ez akkora hülyeség.......ahogy van :D
Amúgy ez igazából a vezetői tudásból fakad az egész.És ha nem megy jól az idén akkor nem megy jól,ez van.Most Hamiltonak jól megy...ez van. :)
Majd talán jövőre jobban megy neki.Tanul úgyis.Most sokat hibázik,meg azért más a MCLAREN is mint a Renault.Emlékezzünk vissza a Renault-al is inkább a pontszerzésért küzdött.És birkozott az autóval..megszokta és 2 VB-t nyert vele.Most a Mclarent szokja,és majd ezzel is VB-t szerez :)
Amúgy bocs hogy beleszóltam de ezt nem hagyhattam ki :D -
Formula1fan #50739 helo
léccci ha valaki tudja honnan szerezhetek meg régebbi futamokat írja le vagy ha valaki tudna nekem eladni dvd-n az isérdekelne : -
WNW #50738 Jesszus, tenyleg ne nyilatkozzon, meg azt talalom hinni, nem csak nagy az arca, de hulye is..... -
WNW #50737 Alonso ne ontogessen, vezessen...!!!
-
Nekem felesleges megmagyaráznod azt amit Alonso nyilatkozott. -
Talán annyiban szerencsés volt hogy Suminak is elszállt a motorja ugyan ugy mint őneki is... Akinél nincs szerence az nem lesz világbajnok, de ezek a szerencsék olyan apró dolgok mint Sumi visszatolása 2003ban vagy Kimi 1-2 hibája 2003ban amik ha nem történnek meg máshogy alakulna minden... -
De az elvakult fanjai azért kitudták magyarázni, hogy nem volt szerencsés:DDD