182274
  • b-type
    gyönyörű autók, a Ferka összerakhatna a prototipus osztályba is a Le Mans 24h-ra, és MS vezetné....az még nagy dolog lenne. :)
  • Kit--Kat
    hidd el ismerem:)
  • Istencsászár
    Nekem ez is egy legenda ugy mint a Ferrari:

• b-type
    Nem egy darab autó :))
    Csak piszok drága, vannak akik versenyeznek is vele, az FIA-GT-n is mentek még régen.
    elég régi tipus már (ha jól tom a 80-s évek végén jött ki), de nem sok ellenfele van.
  • Kit--Kat
    Jól mondod, nem az egyenesben derül ki, hogy 1 versenyautó milyen jó.
  • Kit--Kat

• Istencsászár
    Jaja, csak egy készült de az lenyomja a Ferkákat:)9 Vidi, persze ez izig vérig sport kocsi a ferka nem pont erre lett hegyezve.
  • Kit--Kat
    McLaren F1?
    Nekik biztos elég is:D
  • Istencsászár
    300 spártai is elég volt minek kell egy hadsereg?:DDDD
  • Kit--Kat
    1 darab autó?:o
    Mi van vele?
  • Istencsászár
    McLaren F1 csak dísznek készült:), de nem is a McLarennel való összehasonlításra irtam, sőt én fel sem hoztam:DDD
  • Kit--Kat
    :D
  • a.carkey
    No igen. Valahol a topic alján van egy nagyon állat poénos angol "jellemzés" a F1 jövőjével kapcsolatban, Coulthardra kihegyezve. Valami olyasmi volt, hogy még Schumacher lánya, Hugo Hakkinen és mások gyerekei alatt is versenyez, és minden évben azt hajtogatja, hogy idén ő nyer. :)
  • b-type
    ohhh ez mekkora isten nekem :)
  • Kit--Kat
    elég soványka:D
  • Kit--Kat
    Na jó, de azért ő volt a leader 97ben kétségtelenül senki sem Mikatól várta, hogy a McLarent győzelemre vezesse.
  • a.carkey
    Azért ismerik őt is! :)
  • a.carkey
    5 ponttal verte meg. Messze az még az agyontól.
  • Kit--Kat
    Nem viszont másképpen megközelítve igen, Rallyban is versenyzett a Ferrari, mégpedig 308 GTS-ekkel.
  • Kit--Kat
    Lehet fáj, de így van a Ferrari névre mindenkinek ugyanaz jut az eszébe, a McLarenre meg hát nem tom, F1en kívül senki nem ismeri. Nem versenyezhet vele. Ez van elkell fogadni.
  • a.carkey
    A Párizs-Dakart is? :)
  • Kit--Kat
    Mondjuk 97 után nem járt messze az igazságtól mert a McLarené lett a legjobb autó 98ra és 97ben Coulthard agyonverte Hakkinent.
  • Istencsászár
    Akkor jóvan:) turmikszgép rlz:D
  • Kit--Kat
    NEm nem ezért 1szerűen a ferrari a legnagyobb név az autó sportban, a Ferrari a legenda, az alap, az etalon, ha csak a 3. legjobb autó a mezőnyben akkor is uugyanannyira kívánatos, mert 1xűen nincs még 1 ilyen márka ami így összeforott volna a sportal és a szép sportkocsikkal. Ezért vezet Hakkinen is Ferrarit a szabadieejében pl. A legtöbb nagy versenyző mind megfordult a Ferrariban. És a Ferrai nem csak az F1ben versenyez és versenyzett, megjárt mindent olyan versenyt amit autóval kell csinálni.
    Ezzel nem tud versenyre kelni pl. 1 McLaren, ha 10x gyorsabb kocsikat csinál 1 adott évben, akkor sem tudja a Ferrari glóriáját csökkenteni.
  • a.carkey
    1984-ben inkább Prost volt a hülye, nem Lauda az okos!

Tudomásom szerint, ha Prost Monacoban hagyja nyerni Sennát az esőben a Tolemannal, és a Mekivel csak második lesz, vsz a futamot sem intik le, és a verseny végén nem 4.5, hanem 6 pontot kap, és így a szerzon végén pontegyenlőséggel Prost veri meg Laudát több győzelemmel. Lauda "okosságának" semmi köze nem volt a 84-es VB címéhez ...
    Lauda amúgy néhe volt olyan okos, hogy pl. 1998-ban a szezon előtt Coulthardnak jósolta a VB címet. :)
  • Istencsászár
    Szvsz a Ferrari utóbbi éveit nézve nemhiszem hogy bárki dalolva menne oda... talán a Sumi érában álom volt hogy a legjobb csapatba versenyezzenek de ennek 2005 óta vége szakadt vagy megcsappant. ( légyszi ne fikázz ha Ferka ellenes eme hsz, csak tény és szvsz )
  • Count Adyn
    Na akkor mennék McLaren szurkolónak
  • guardian hero
    Jah, csak Hamilton kicsit belerondított ebbe az álomba... Massával talán könnyebb dolga lenne (bár Kimi is ebben a hitben mehetett a Ferrarihoz...)
  • Kit--Kat
    Alonso nyilatkozta még Renaultos idejében VB előtt, hogy a Ferrari lenne az álma, mint minden éppkézlább versenyzőnek.
  • Istencsászár
    Érdekes lenne... és akkor Alonso mit mondana, életem vágya egy Ferka volt?:D pedig Meki volt neki ha jól emlékszem:))))
  • guardian hero
    Szerintem inkább Alonso menne a Ferrarihoz, van egy olyan érzésem, hogy nem lenne nehéz most átcsábítani :D (és talán a meki is elengedné, minek nekik két dudás egy csárdában? és hát Hamilton 10 ponttal jobb jelenleg, népszerűbb, és angol...)
  • Istencsászár
    Akarod mondani megy haza:DDDD
  • desigo
    Ralf meg megy a Ferrarihoz
    pöpec csere lenne
  • spect16
    néhány tanulságos eset
    3:50-l az otthagyott fül:(
    2:50-3:00-l a Krosnoff, Moore esetek is(sajnos)

Lauda
  • Istencsászár
    Kimi Raikkönen válthatja Ralf Schumachert a ToyotánálÁltalában az átigazolásokról a versenyévad utolsó részében esik szó. Azonban az utóbbi években a nyári szezonban is felröppent néhány vad híresztelés.

Az f1total.com internetes portál munkatársa az utóbbi idők egyik legkülönösebb hírével állt elő. Információi szerint 2008-ban Kimi Raikkönen a Toyotához igazolhat Ralf Schumacher helyére. A hír azonban teljesen nyitott, hiszen arról nem szól, hogy ebben az esetben mi lenne a német pilótával, illetve ki kerülne Kimi Raikkönen megüresedő helyére. Ha ez valóban igaz, akkor nehéz megmondani az átigazolás okát illetve azt, hogy Raikkönen miért lát nagyobb lehetőséget a Toyota csapatban, mint a jelenlegi munkaadójában, a Ferrariban.

Bizonyára ezen a nyáron is hallhatunk illetve olvashatunk még néhány ehhez hasonló hírt.

Kimi nem 2v3 évre irt alá? nem 1re az tuti... amugy a hír
  • Istencsászár
    Biztos szól... nem vagyok mérnök, de azért van különbség a motrok közt, van erős van kevésbé erős... attól hogy a fordulat szabályozott attól nem szűkült le minden, de azért az mégis jobb mint hogy valaki diadalmasan elfüstöljön... persze láttuk idén is hogy a Toyota ebben most vezet, mert az jópárszor tönkre ment.
  • INeedspeed
    Hát igen....Azok a drága v10-esek
  • Kit--Kat
    De attól még a motorokról is szólnia kéne, nem csak a kasztniról, ez így nem F1...
  • Count Adyn
    Én a poénfelelősük vagyok:)
  • INeedspeed
    Neked hiszek, te vagy a Merci Főmérnöke el is felejtettem,bocsi