182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Még nem! (Approximately US $53,563.15) -
már annyit tuti ráraktak:) -
DJ BP #50525 sztetek 60.000$-t megéri rátenni? :DD -
-
és a fejlsztés elrontja az autót 
-
A McLaren elnöke, Martin Whitmarsh a csapat három győzelme után hangsúlyozta, az igazi csomagfrissítés még csak most jön, mivel az MP4-22 számos új elemmel felszerelve érkezik Magny-Cours-ba. -
Ha lenne pénzem rá akkor először egy pályát építetnék magamnak:DDDDDD -
Prost úgy véli a McLaren rossz úton jár
Alain Prost úgy véli a McLaren-Mercedes veszélyes játékot űz azzal, hogy összeereszti a pilótáit. A négyszeres Forma-1-es világbajnok szerint a vezetés jobban tenné, ha felállítana egy sorrendet, ez a fajta hajsza ugyanis még veszélyessé válhat.
„Nem túl jó dolog két egyforma autót biztosítani a versenyzők számára." -mondja Prost, aki szerint mindez nagy feszültséghez vezet a csapaton belül.
A volt Forma-1-es versenyzőt különben lenyűgözte Hamilton teljesítménye, ám mint mondja, mindezt a McLaren szimulátorának is köszönheti az újonc, aki sokkal több időt töltött a gép előtt, mint a kétszeres bajnok Alonso. „Rendkívül kifinomultak ezek a szimulátorok. Érzékelik az időjárást, és az egyéb körülményekre is reagálnak. Hamilton több időt töltött a szimulátorban, mint Alonso, s talán ezért a vezetési stílusa is kifinomultabb." -
Ien gyenge kartert nem erdemes licitalni -
G_ArchAngel #50518 kinek van egy kis pénze? lehet Lewis gokartjára licitálni:) -
Keménykedés helyett inkább valami hasznosat:)
-
szeretsz odamondogatni dolgokat, majd kiderül, csak nehogy a visszájára forduljon -
nemvagyok jós, csak a ténykere tudok támaszkodni
-
"mivel a Ferrari nem jelent semmi veszélyt a számukra." nagy a szád, még várd meg a szezon 2. felét. -
jefferson83 #50513 Egyáltalán nem hirdetnek:
"...hamilton pedig folyamatosan 2. lesz, ő a világbajnok." hm? -
Ezért szar az F-1 pontrendszere.. milyen már, hogy a szezon felénél bajnokot hirdetnek? -
Jó akkor 10:DD -
most számolgattam, ha kiesik alonso egyszer, hamilton pedig folyamatosan 2. lesz, ő a világbajnok:) -
spect16 #50509 Legyen igazad. -
igen tudom.Jó barátok.Igazából legalább ők igazi sporttársak.Mondjuk ha kigyulladnak mondjuk Alonso autója és benn égne Hamilton biztos hogy segítene.De ha Hamiltoné gyulladna ki akkor valyon Alonso segítene?Ha igen nagyon nagy cimborák,és nem igazán a versenyszellem hajtja őket.Ha mondjuk én versenyeznék akkor én tuti kipattanék a barátomért..engem nem a verseny hajtana. -
26 de szerintem jot tesz az h ketten 1 csapatnal erossek ez izgalmakat iger nekunk nezoknek es en nem feltem alonsot megegyszer hangsulyozom, nem fogja megemeszteni a media, es hamilton teljesitmenye sem. ido kerdese h mikor all talpra....... -
G_ArchAngel #50506 nézed amúgy az idei szériát?
csak mert a legutóbbi futamon 10-re nőtt Hamilton előnye... -
spect16 #50505 Nem akarok/akartam flémet índitani.
Ad 1: van egy 2x VB cím tulajdonos.
Ad 1: van egy ifjú titán .
Ad 3: Mind a ketten egy csapatban. Ráadásul egy olyanban ami végre ütőképes.
Ad 4:Gondok vannak mert az ifjú nagyon jó, a VB tulaj megcsak néz és nem szokott az ilyen eseményekhez. Ráadásul latin és azok enyhén:) heves érzelműek. A csapat angol és már ez is egy sajnálatos FA szemszögéből, hogy esetleg nem kapja meg a kellő bizalmat a csapaton belül.
Ad 5:Bizonyítania kell, várható a még jobban a határon való autózás. A történelemben jó néhány példa van és volt rá, hogy mi is várható(de inkább ne).
A visszavonulást nem értem(hány éves?).
-
Most hírtelen okés a csapatsorrend? 8 pont... Hami sem lesz mindig a dobogón hama eltünhet... nemkell itt senkit segíteni, mert egyik sem szorul rá mivel a Ferrari nem jelent semmi veszélyt a számukra. -
G_ArchAngel #50503 A McLaren a tűzzel játszik
Alain Prost szerint a McLaren vezetőinek lassan el kellene dönteniük, melyik versenyzőjükkel szeretnék megnyeretni a világbajnoki címet, máskülönben Fernando Alonso és Lewis Hamilton hamar meggyűlölheti egymást. Forrás: Mobilpress
A korábbi négyszeres Forma-1-es világbajnok francia pilóta és egykori csapattulajdonos szerint nagy hibát követ el Ron Dennis csapatfőnök, ha ugyanannyi esélyt ad Fernando Alonsónak és Lewis Hamiltonnak is.
- Az elején ez még működik, egy idő után viszont ellenségeskedésbe csaphat át a rivalizálás és meggyűlölheti egymást a két pilóta. Ugyanez történt Ayrton Sennával és velem - mondta Prost, utalva arra, hogy amikor mindketten a McLarennél versenyeztek 1988-ban, akkor a 16 futamból 15-öt ők nyertek, ám a rivalizálás miatt megromlott kettejük viszonya, amelynek következtében később versenykörülmények között többször is kiütötték egymást.
- Alonso nagyszerű pilóta, de Hamiltonban sokkal több lehetőséget látok. Szerintem a McLarennek a britet kellene támogatnia - tette hozzá a "Professzor".

-
szabensz #50502 kemény volt most az amerikai nagydíj -
es megis szerinted mit fog csinalni ha nem birja? arra celzol,hogy visszavonul vagy mi,mert kezd bolhabol mar megint elefant lenni -
Nézd, amíg Felipe Massa menedzserét Nicolas Todtnak hívják, szerintem sok Felipe-Kimi csatára ne számítsunk. Amióta ezt az apró részletet is tudom, máshogy állok a Raikkonen-Massa csatákhoz ... -
szegény heidfeld:(:( és ami vettelt illeti én többet vártam tőle:S -
Honnan esett ki? nemtudom hogy előzött e, majd megnézem ujra a futamot holnap:) -
DJ BP #50497 Mert Rosberg előzött egyáltalán? :) -
Wurz igyse tudott semmit kezdeni az STRel, habár sokkal erősebb kocsiban ül... de erre gondoltam végig hogy mekkora pojáca, hogy nemtudja megelőzni... jobb a kocsija? az nem jelent semmit... oda is kell tanni magát... és bezzeg Rosberg alat megy szét aki használja is valamire... -
DJ BP #50495 STR meg Williams a Renault ellen, azért kicsit nagyobb különbség, könnyebb a dolga Fisconak... De erre te nem gondolsz? -
A Fisco meg a többiek biztos éltévedtek
-
DJ BP #50493 mondjuk csak ott lehet szinte a mai F1-ben :) -
Azt az előzést is az egyensre állított Ferkával csinálta meg szélárnyékból... de fejlődő képes mer előzött! -
Az a pilót aki a kocsit vezeti?:))) Minden pilótának van egy verseny csapata tehát 2 külön team dolgozik ott a grázsba... -
jefferson83 #50490 Az tény, hogy a tavaly felállított elvárásaimnak nem felel meg :)) -
Gabor_(HSF) #50489 Ezt kár erőltetned! Én is ezt ugatom már év eleje óta,de hiába...
Kiminek kötelező lenne minden futamon,minimum a dobogó,vagy garázs,mást nem tudok elfogadni tőle...
De itt mindenki azzal támad,hogy fikázom... Meg milyen faxán megy és ügyensen megelőzte Heifeldet,aki kicsuszott..
Nálam ez ugy jön le,hogy nagy kinlódással visszaszerezte a rajtpozicióját,azt annyi,ez volt a nagy menet megint..
Aztán meg ha beprószál egy furcsa boxtaktikát,akkor tudja is kiautózni,de amikor gyorsan kellett volna mennie,akkor nem tudott,igy számomra semmit nem csinált,csak elbénázta ismét a rajtot... -
spect16 #50489 He-he:)))