182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Kimi mint aki alszik:DDD -
Szép volt Kimi, így tovább, és egész izgi évünk lesz a végére:) -
Vagy Hamilton volt ma a lassabb. -
hát vb cím az nem lesz kiminek hiszen egy örök vesztes!!!!attól függetlenül grat neki!!!
yess 2 pont!!sok kicsi sokra megy !!! -
dav1d #51762 Aloooonso! 
megjegyzem grat kiminek is
-
Kimi!!! Fantasztikus versenyt futott... irány a VB cím 

-
buktam hamiltonot:-( -
Hamilton mérnökei valamit nagyon benéztek... -
Hálisten Kimi elrontotta a pole-t, mert akkor nagyon unalmas lett volna:D -
raikonen
-
Ezek mielyen idiotak istenem. 3 masodpercel rovidebb ideig tankoltak es ezek meg hu de gyors volt :D -
azért 1 eső dobna a futamon :) -
massa kicsit átment a mezőnyön:D -
Ma Massa az előzésfelelős:) -
Amugy a versenynyel kapcsolatban , szerintem a Mercedes lenyegesen konnyebb mint a Ferrari a kevesebb uzemanyag miatt.
De majd kiderul. -
hopp megöleli hátul ról :-) - palik:-) -
egyik játékos lesérült a rajtnál - palik
eze mekkorát röhögtem
-
gettobuxa #51749 palik mért nem tud soha köszönni?
-
érdekes lesz a gumi, Meki keményebb = talán nehezebb? hmm, vicces lenne az elmult futam után. -
Ebben az ugyben maximum ferditenek. Viszont nem az o asztalukon talaltak a Mercedes tervrajzait.
Ne csinaljunk mar bunost azokbol akiket hatrany ert.
Ez olyan Magyar politikusi mentalitas. -
Freeeee #51746 Damon Hill visszakérdezett hogy hol a magyar "driver" ,de lekeverték:)) -
Ja es termeszetesen., a Ferrari a Monacoi futamon becsempeszte sajat tankjaiba azt a bizonyos feher port, hogy bemarthassa "Szent" Rodney-t es bukjon par pontot. -
A többiek is hazudhatnak, nem csak ő. -
Na persze hogy nem kovette el.
Inkabb kitalalta azt, hogy megromlott a viszonya a Ferrarival es az ahelyett, hogy kirugta volna, inkabb honapokon szervezte szamara azt, hogy ilyen ipari kemkedessel gyanusitsak. :DDDDDD
Arrol nem is beszelve ugye, annyira megromlott a viszonya a Ferrarival, hogy ahelyett hogy kirugtak volna, inkabb megemeltek a fizeteset.
Szoval ez a pali ugy hazudik es akkora marhasagokat krealt, hogy az eleg vicces mar. -
Persze,hogy azt mondja,amit az ügyvédje a fülébe rágott,ha nem akar rács mögé kerülni vagy hatalmas pénz büntetést kapni,bár ebböl a dumából csak a hülye nem tudja, hogy "mindentmegkelltennemhogytisztáramossammagam" valamennyire dumákat kell fokozatosan elejtenem szindróma "játszik" :) -
Értsd, akkor a kedvedért eléteheted, hogy ha elkövette:D -
És mit ismerjen be amit lehett elsem követett? vagy mondjuk a Ferrari is hibás volt benne, mert amit elmondott abban lehet igazság és akkor már nem olyan egyértelmű... majd ki fog derülni, mert Stepney, Coughlan, Todt, Dennis és még Fry is a saját igazát állítja igy mindegyik lehet ártatlan s bűnös is... -
Hát ha beismerné akkor tuti meglincselnék valahol, szóval érhető:D Még így se lehet nyugodt:D -
Hihi, a pali mit ossze-vissza hazudozik :P
Beallitja, hogy az osszeeskuves aldozata o, kozben meg egyutt latjak azzal, akinel a dokumentumokat megtalaltak. :D -
fölveszem XD -
Valamely ezévi versenyen amit közvetített őrjöngött, hogy Kovalainen feltartja az őt lekörözni akaró Raikönnent aztán kiderült, hogy raikönnen bezsorul Fisichella mögé és versenyhelyzetben nem tudta megelőzni pár körig.. (vagy Massa vagy Alonsó volt nem melékszem már) -
hogy ne lenne akkora vinyó... -
jefferson83 #51734 A kamerás dolgot már valaki megmagyarázta nekik régebben, de nem ragadt rájuk :) -
G_ArchAngel #51733 A közvetítésekre visszatérve:
Palik az F1 magyar "főkommentátora", mondjon hülyeségeket, szívassa Gyulát, na de könyörgöm: 22 embert nem tud megjegyezni?
Ők is látják a TV adást, kiírják az autó alá, hogy Trulli, akkor nem Ralf-ot kell mondani!
Vagy olvasni sem tud?
Minden csapatnak 2 autója van, 2 pilótával - ha nem látszik a rajtszám, vagy a pilóta sisakja, akkor is ottvan a fejük feletti kamera, ami piros vagy sárga: Hamilton sárga, Alonso piros, Räikkönen sárga, Massa piros...stb, stb...
Ha nekem megy a TV előtt, neki miért nem sikerül a monitorokkal megpakolt liftben? -
Kicsit ovodás duma :))))))))) -
Doksik lehetnek nála nem vitatom, csak mik? és mennyire titkosak? -
G_ArchAngel #51730 Fry-t a dokumentumokkal keresték fel, Coughlan látta a papírokat - sokan hazudnak, vagy Stepney?:) -
Érdekes... vagy hazudik, vagy a Ferka járatja le, kiváncsi leszek mostmár. -
G_ArchAngel #51728 sorry, csak az érdekesebb képeket szúrtam be, autókról, pilótákról találjon mindenki magának:) -
G_ArchAngel #51727