182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
jajj talán áthelyezték nemde? -
OFF:A *********************************** nyitok 1 témat amilyen nincs törlik úgy hogy kise írja hogy volt ilyen megint megnyitom jön a bünti és megint törölték úgy hogy most se találja,ja a téma egy formula-1 es szólánc lett volna
ON -
jefferson83 #51644 Jó, de akkor azt is vegyük figyelembe, hogy nem mindenki autózza ki magából a maximumot csak azt amivel biztosra bemegy a 16-ba, 10-be. Azért szerintem így nem lehet összehasonlítani.
Emlékszem, mikor Schumi is biztonsági időkkel néhol épphogy átevickélt az utolsó körig, ahol meg alázta a mezőnyt. -
Adler #51643 maradjunk annyiban, hogy az edzésen a leggyorsabb kört Alonso futotta....voltak szép idők, amikor tényleg azé lett a pole, aki a leggyorsabb volt abban az egy órában, biztos csak nekem fáj ez, de az volt a jobb.
Ez igy baromság. -
Nem mindig azt modja ,amit hall
...
Igazából nem is értem ,miért nem úgy oldják meg,ahogy a Német rtl-en...ott mindig késöbb kezdik valamivel,de már le van fordítva rendesen. -
Jaja. Én azt elhiszem hogy Pozsgai megérti amit hall, de hogy visszaadni nem tudja az is biztos. -
jefferson83 #51640 Azt én sem értettem, hogy mi akart lenni :) -
WNW #51639 Gyula volt a legjobb.. Sose tudta ki mikor milyen gumin volt, ki mikor ment ki a box-ba, es ebbol meg megprobalt kombinalni is... Palikot akarom, az legalabb viceeeees... 
Amugy szerintem az uzemanyag taktika fog donteni... Gyanus, hogy az Alonso/Massa paros tobb uzemanyaggal korozgetett...
Forever kis Schumi...:) Mondjuk a 2.-3.-4. kanyarkombinacioban ugyis leradirozza a fel mezonyt....
-
Dodo55 #51638 Amúgy valami olyat is mondott, hogy pöfös szél fúj
-
Hamilton is elcseszte az egyik kanyart,ettöl függetlenül én is azt mondom, hogy ha egyikük sem hibázott volna,akkor Kimi verte volna a mezönyt,mert többet ott hagyott ,mint H... -
A "nagyon magabizó vagy"-ot pl múlthéten is így mondta. Erre már akkor is felfigyeltem. Pozsgaitól amúgy sem kell senkinek eldobnia az agyát. Vannak rajta kívűl is nagyon jó szinkron tolmácsok szerintem. -
Pedig az a hiba biztos többe került Kiminek, mint 0.102 másodperc. -
Legyszives forditsd le televzion keresztul hallva, hogy mit mond folyekonyan angolul beszelo. Ha nem hibazol, kritizalhatsz masokat. -
Már tök mind1, az a mult, holnap bizonyíthat. -
Szerintem kar josolni, ez van ami van, megha nem is vagyok Hamilton fan, azert az egyertelmu, hogy a srac hatalmas tehetseg, es remekul tudja magabol akkor kihozni a teljesitmenyt, amikor kell. -
Dodo55 #51631 Alonso 1-2 éve itt a Hungaroringen csinált egy hasonló hibát az időmérő végén, és nagyon sok helyet vesztett.
Akkor ő csak kiment a fűre, Kimi viszont utána csúszkált, és a gázt is elengedte, amikor visszatért az aszfaltra, szóval megvolt az az 5 tized hidd el. -
Persze HA Hamilton is hibázok akkor lehet... nem egyértelmű. -
holnap is ezt várom tőle! -
-
A pole akkor is meglett volna Kiminek, ez szerintem egyértelmű. -
"egész jól telesítettünk" - tolmács
-
raikönnen mit ment de én hamiltonra fogadtam (3000Ft)remélem nyerek holnap
"nagyon magabizónak tűnsz" - tolmács -
mert semmi versenyszellem sincs benne -
5 tized? azért túlzásokba ne essünk, itt 1-2 tizedről van szó, de láttad Hamilton is rontott a végén szal ez a sohasemtudjukmegmilettvolnaha.
1szerre jöttek ki a boxba, én nemlátok bele nemtudom mennyi benzinük van, sőt mivel mult heti futam előtt a Meki verte hátba a Ferrarit ennyi erővel most a Meki verheti ujra, de lehet hogy a Ferrari fogja én nemtudom te sem tudod mert teljesen kiszámíthatalan. -
Hát a Pole akkor is elúszott... na mindegy majd lestartolja Kimi Hamiltont -
Dodo55 #51621 De, Kimi azt elég rendesen elrontotta, szerintem legalább 5 tizedet dobott ott.
Hamilton meg szerintem direkt kevés benzinnel ment, hogy megnyerje, szóval szerintem holnap a Ferrarik simán lerajtolják a McLareneket.
Én azt mondom, hogy továbbra is 5 tized előnyük van a Ferrariknak, illetve inkább Räikkönennek. -
Ez a Pole Kimié lett volna ha a végén nem rontja el. :(( -
vááá Hamilton egy UFO csak mosolygós négernek álcázták,hogy kedvesebbenk tünjön az embereknek -
Durva vereny lesz, Kimi azért a gázt nem vette el, annyira nemvolt vészes hiba, de HAmilton durva mit össze hozott és ő is csúszkált a végén és ellen kormányzott, szóval holnap szoros versenyre számítók és remélem csata lesz és nem vonatozás. -
Nem értem,hogy ALonso miért nem ment egy gyors kört?
Volt még 10 mp amikor átment a célvonalon... -
Adler #51617 Hamilton megcsinálta, nem semmi. -
Szerintem a toyota is kapott pár oldalt 
-
Lehet benéztem azt a pole időt:DDD -
remélem jégeső
-
Juj milesz itt:DD -
Kimi 1:19.252 
Alonso 1:19.152
-
Jah, sztem 19.6-7 lesz a pole -