182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
DJ BP #51573 ne haragudj, de sztem te viselkedsz paraszt, tenyérbemászó módon elég gyakran. Ezt más is alátámaszthatja -
De zöldfülü vagyok!:O a Média jobban tud,mindent mint maga az érintett csapat.Aztaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 

-
Akár vélt vagy valós a vád a McLaren-nel szemben, a védekezés uolyan profi kell legyen.
A védekezés az nem igazságfüggő, arra épül hogy ha nem lehet rájuk bizonyítani, akkor nem történt meg.
Ebből a szempontból tök mindegy hogy megtörtént vagy sem, hogy ismerték a Ferrari titkos adatait.
Ezért mi nem igaz fogunk megtudni semmit, sztem a botrány nem hiányzik a sorozatnak, egy kis cirkusz még oké, de hogy kivegyék netalántán a McLaren-t a csatából, az nagyon nem.
A Ferkát sajnálom ebből a szempontból, mert ők csak veszítettek.
de majd megbékélnek. -
Igen Denis a szent, ezt mindjart be kell latni.
Mint ahogy Hitler is ezt allitotta magarol :D -
VAgy egyre parasztabbak, és beképzeltek a 35-40 körüliek, vagy csak "fake" az életkor,az adatlapon. -
Es ?
Attol ok meg nem kezdemenyezhettek hazkutatast Coughlannal, hogy mert elment a Hondahoz "allitolag".
Maximum gyanujuk lehetett arrol, hogy valami nem stimmel.
Ellenben a Mercedesnel tudhattak az egeszrol, foleg miutan ugye az a kosza szobeszed, hogy Coughlannak szoltak semmisitse meg az iratokat, mielott baj nem lesz az egeszbol. -
igy jártam,azonban lehet h egy tök marhaságot irtál amit a média elferditett......
"Túl sok ember nagyon gyorsan ítélkezett és kritizált. Mint a legtöbb esetben az igazság most is ki fog derülni. Kétlem, hogy azután bocsánatot kérnek-e, azonban az biztos, hogy minden napvilágra kerül." -
Dennis azonnal felhívta Mosley-t és Todtot
"Azonban e procedúra alatt korrekt akarok maradni. Az első, amit cselekedtem, amikor értesültem a problémáról, egy hívás volt a Ferrarihoz, Jean Todtnak telefonáltam. Azután Max Mosley-t hívtam fel és kezdettől fogva együttműködőek voltunk. Független szakértőket hívtunk magunkhoz azzal a céllal, hogy vizsgálják meg a helyzetet."
"Úgy gondolom, hogy fontos, hogy példát statuáljunk és korrektek legyünk, hiszen a McLaren hírneve a tét, illetve bizonyos értelemben, nem mindenben, sportszerűtlen módon bántak a csapattal.
Egyedül is képes lennék egy részletes leírást adni, ami az elmúlt néhány hónapban történt, azonban ez egyszerűen helytelen lenne. A valóság nem sokára napvilágra kerül." -
Tudod itt mindenki okos, csak te vagy fiatal es iskolazatlan. :DDDDD -
Dennis: "Az adathalmaz nem az érintett személy házában volt. Ezt egyértelműen leírtuk a sajtóközleményünkben. A szerzői jogok egy másik csapat tulajdonában vannak, és egyetlen elem, szellemi tulajdon sem található az autónkon, amely egy másik csapattól származik. A mi életünkben nagyon magas elvárásaink vannak. A saját szervezetünkön belül egy igen részletes eljárásért felelek, így teljesen bizonyossággal kijelenthetem, hogy a következő néhány nap folyamán az emberek megértik, hogy ez a McLaren számára egy súlyos tapasztalat volt." - Á lá Ron Dennis -
jefferson83 #51563 "Ugye a Honda azt allitja hogy mar Aprilisban ertesitette errol a Mercedest."
Onnantól érdekes, hogy a Ferrarit is értesítette (cikk szerint). -
okos vagy. sok okos embert ismerek még, van 1 barátom az is nagyon okos, sosem tudom leállitani nagyon sokat beszél, még a semmiről is tud beszélni sokat-sokat. -
Fantazia ?
Ehhez nem kell fantazia csak jozan esz.
Ugyanis miutan 4 napja kiderult hogy a titkos adatok vannak nala utana bocsatottak el az allasabol.
Addig jol jovedelmezo allasa volt, o volt a fotervezo. Minek ment volna a Hondahoz allast keresni Aprilisban ?
Ugye a Honda azt allitja hogy mar Aprilisban ertesitette errol a Mercedest. Tehat az allitas nem lehet helytallo hogy a Mercedesnel nem tudtak semmirol. Ez is ellent mond az egesz allitasuknak.
Mar pedig ha tudtak az egeszrol es csak most bocsatottak el az azt jelenti, hogy minimum 3 honapon at tisztaban voltak vele.
S mit adj isten csak most bocsatjak el, amikor botrany kerekedik belole.
Badarsag azt gondolni, hogy nem kivancsiak a legnagyobb ellenlabas technikai es strategiai infoira. Mikozben azt hozza kell tenni, hogy a Mercedes "mindossze" a 3. szamu csapat volt az F1-ben.
Ebben a sportban sulyos milliardokrol van szo, eppen ezert egy ilyen info oriasi anyagi megtakaritast vagy bevetelt eredmenyez a masfajta elonyokrol nem is beszelve.
Emlekezzunk csak nem olyan reg arra, amikor a Ferrari nagyon a mezony elott tartott es az ellenlabasok mernokei ott koricaltak kameraval a kezukben a boxuk elott vagy vica versa. Nem veletlenul vedtek anno a csapatok meg a radiofrekvenciajukat is verseny kozben. Igaz az meg belefer a megfigyeles kategoriajaba, de a szabotazs es a nyilvanvalo lopas nem.
Szoval egy eleg ledegradalo az effele elonyszerzes, nem beszelve arrol, ha kiderul akkor a sportrajongok szamara nagyon nagy csalodast okoz.
-
G_ArchAngel #51560 Nos, igen...
Bejelentette egy fénymásoló alkalmazottja
Bejelentette Fry, aki felhívta a Ferrarit és a McLarent is
Fry felhívta a McLarent, de Coughlan-t, csak a héten jelentették fel, addig dolgozhatott tovább?
Fry-t egy McLaren alkalmazott és egy Ferrari alkalmazott kereste fel a Ferrari dokumentumaival, holott a McLaren-ét is könnyűszerrel vihették volna
A McLaren nem tudott az ügyről, de tanácsolták Coughlan-nak, hogy semmisítse meg a dokumonetumokat.
A McLaren kivizsgálható, de véletlenül most kezdett visszaesni, mintha hiányoznának belőle bizonyos alkatrészek.
stb... -
De nagy a fantáziád hallod........ -
Hát én tudok helyesen irni magyarul ha akarok, de mivel te nem is ismersz azt se tudod,hogy ki vagyok ezért, ne itélj meg. ok? -
nem szeretem a német nyelvet, de német helyett tudok franciául és románul is. -
Fotervezo sry elirtam. -
Hat ez a cikk egy nagy rohej.
Akkora kamu hogy csak na.
Majd a McLaran ugy tisztazodik az ugy alol, hogy kijelentik, hogy a fomernoke a Hondanal akart allast, ezert a Mercedesnel nem tudhattak semmit.
Mikor is fuggesztettek fel Coughlan-t ? 3 napja, de aprilisban elment a Hondahoz, hogy ott szeretne dolgozni, persze lopott adatokkal a zsebeben. :P. LOL
Latom szepen akarjak a Mercedest tisztara mosni, de itt egy akkora ellentmondas van, hogy ez nyilvanvalo hazugsag.
-
-
-
Megy futkosás , jól van ... A McLaren meg bele sem nézett, ott sem volt, persze....
Kiváncsi leszek, hogy mossák tisztára a csapatokat, igazán nem kéne az F1-nek ez a balhé ....Nem is fogják hagyni, főkép hogy a Ferrari egyetlen ellenfele kiessen a versenyből .....
Tiszta politika . -
jefferson83 #51551 A ferka nem küldő informátorra hivatkozott? Ez nem hinném, hogy az lenne. Mondjuk én már nem követem a részleteket. -
Érdekes Ron Dennis és Jean todt is tudták az igazságot, mégis arról cikkezett a sajtó hogy a McLaren felhasználta a Ferrari domumentumokat...
rohadjon meg a szenzációhajhász média, ezek után kinek lehet egyátálán hinni.... műbalhé a köbön -
Erre inkább no comment:) -
Na ok. De az egy munkahely volt. Én csak általánosságban beszéltem. Tehát ha csak úgy kirándulsz egyet vagy netalátán még egy hosszabb ideig is kint tartózkodsz, elbodogulsz az angollal. :) -
G_ArchAngel #51547 gondolom ezért a Honda nyilatkozatért Fry megkapta a McLaren könyv fénymásolatát:))) -
Érdekes... várom a további fejleményeket. -
G_ArchAngel #51545 én a McLaren egyik szponzoránál, a Schüco-nál dolgoztam, magasról letojták, hogy én az angolt vágom keményen, hiába világcég, igencsak kiverték belőlem a németet, de még a CAD programokból is csak germánt kaptunk...:) -
MrTressy #51544 F1-botrány: tisztázódott a McLaren -
Figyelj! Te ne olts már le senkit addig, amíg magyarul sem tudsz helyesen írni. (ez most nem a rövidítésekre értem)
Egyébként abban egyetértek veled, hogy sztem is lehet az angollal bárhol boldogulni. Még a németeknél is. Saját tapasztalat. -
DJ BP #51542 Láma vagyok németből de nem is zavar,mert én az angolt vágom keményen....
Na ezen akadt fenn a szemünk. Nem érzed a hatalmas arcot? Inkább tudnál németül is, na arra tényleg büszke lehetnél. -
Én nem tudom,h mi van arrafele de én csak pozitivumként érzem az angolnyelvtudásomat.Evvel bárhol érvényesülhet az ember. Szerte az egész világon, de cáfoljátok meg hát leszarom én tudom amit tudok. -
WNW #51540 Persze, a nemetek ha muszaj hirtelen tudnak angolul...
A franciak meg nacionalistak, csak az O kulturajuk van.......... Multkor volt valami konnyuzenei koncert EU-s evfordulo alkalmabol... Nos voltak francia, aztan belga, aztan francia, aztan belga zenekarok.. Csak mutatoba egy-egy egyeb szerencsetlen EU tag zenekara...
-
Az te vagy az ien ember felfogásuak nem realizálnak semmit az életben. -
Tapasztalatból mondom,hogy nem!.Szinte egész németország vágja az angolt a franciák is értik csak elitélik az angol nyelvet,máskülömben ne mondd már nekem h előnyösebb ha németet tudsz mint angolt......Ez kész lol ha ezt mondod...... -
DJ BP #51537 Satot meg beültetjük :DD -
És erre most fel kéne festeni a Földet, és akkor megkapnánk a 2008-as Hondát :DD -

-
de a bémevék se:(