182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
jólvanna nem kell lebecsülni azért mert iszik... 
én is szoktam ilyen állapotban lenni...
-
Nem egészen. De Todt-nál kell keresni a csalafintaságot. :DDD
#51863 vs. #51881 -
nem massa ül todt mellett?:d -
Csak ovatosan, a Story magazin cimplapon fogja hozni, hogy Fodor Zsoka Beckham uj csaja :) -
Gulp... -
KIZÁRÓLAG csak neked, egy műmell nélküli verzió, reklamációt nem fogadok el...
-
Én is szolgálnék egy képrejtvénnyel:
Hol van a képen a szarka... khm - kakukk tojás?
-
Lol, Victoria kolcsonadhatna a plasztikai sebeszeit a hondanak :D -
WNW #51879 Ha spice girl-nel merfoldekkel jobb, pedig azon aztan hegesztettek annyit, mint amennyit a Hondan kene, hogy utolerjek az elmezonyt...
-
WNW #51878 Vaaaaa, ez sokkal jobb.....:)) -
Az ilyen kinaiirasjeles-tetkos-mumellu csajokat is utalom, bocs :) -
-
így megfelel? ;)
-
Én is benyomok már pár képet. 
-

Álltalában egyetértek veled, de ez a megszólalás most... Lehet, hogy Raikönen vezette a futamot úgy, hogy a saját tempóját tudta futni?!
-
Ezt az ocsmany Victoriat nem lehetne hogy elusse egy uthenger vagy valami? -
az a régi Kimi aki úgy volt vele hogy 5-ből 4x úgyis szétesik a kocsi, de azt az egyet végig nyomom keményen? :) -
Akit Masa szinten megelozott, amikor lagy gumin volt.
Egyertelmu, hogy csak azert nem tudta Kubicat is megelozni, mert erre a palyara a lagy gumikevereku gumi jobb volt.
Na marmost Kubica volt a lagy kevereken, mig Massa a kemenyen.
Ha mindket auton azonos abroncs lett volna Kubicana szemernyi eselyese se lett volna 12 kor alatt a pozicioja megtartasara. -
Mindenki a maga VB címének a kovácsa...egészen addig míg a csapatérdekek közbe nem szólnak. :)
Alapvetően a csapaton belüli harcról van szó,...a többi versenyző magától érthetődően nem fogja hagyni :DDDD
-
"Alonso-nak ebben nem kell segítenie." vagy inkább ebben kell segíteni h minnél nehezebb legyen neki. meghát nem csak alonsonak hanem kimi-nek és massa-nak is. -
Sztem sem kellene segítenie Alonso-nak Hamilton-t. Még akkor sem ha pedig már indokolt lehetne.
Vhogy úgy gondolom, hogy ha a tanulóévében, kerül oda vki hogy van esélye harcolni a VB címért, akkor kaparja ki magának keményen.
Pláne ha a csapattársa a második a pontversenyben.
Kifejezetten tetszik ahogy vezet Hamilton, és örülnék ha megnyerné a VB-t, de ez ne legyen neki egyszerű. Azt vhogy nem érezném jónak.
Kűzdjön-kaparjon-akarjon, mert az ember a tanulóévében nem nyer világbajnokságot...ha megcsinálja, akkor csinálja meg maga.
Alonso-nak ebben nem kell segítenie. -
G_ArchAngel #51866 -
G_ArchAngel #51865 -
G_ArchAngel #51864 Stepney-t ne keressétek a képen, azért nincs rajta, mert Ő fényképezett:))) -
G_ArchAngel #51863 -
tehen_m #51862 Massa is. megcáfolni nem tudod. -
fogadjunk a hungaroringen megint kiesik az összes éllovas, és majd ilyen sosem látott emberkék lesznek megint a dobogón:D:D:D
emlékszme tavaly hogy örültem amikor alonsonak elbánáztak valamit és ki kellet álnia.... aztán mikor sumi is:DDDDDDDDD -
G_ArchAngel #51860 Alonso spórolt, Massa nem...
lehet sokan sajnáljuk, hogy eltűnt a régi Kimi, de úgynézki visszanézte MS futamait és rájött, hogy jobb a biztos kevés, mint a bizonytalan sok...:) -
G_ArchAngel #51859 Kimi 0,220 ezreddel volt gyorsabb a leggyorsabb körében Massánál - mi is egyezik meg? az autó színe?:) -
tehen_m #51858 az utolsó 10 körben alonso leszakadt az üldözöttjértől. massa nem. -
Gabor_(HSF) #51857 Akkor látom megtaláltuk a közös nevezőt.. -
Baromira nem érdekel mennyire vannak hypeolva. Az év eleje óta látszik, hogy egyforma teljesítményű versenyzők. Csak kimi régebb óta van az F-1-ben. Ennyi.
A Mai verseny végén mutatták a versenyen elért leggyorsabb köröket. Kimi és Massa leggyorsabb köre századra megegyezett míg Alonso és Hamiltoné is.
mind a mClaren mind a Ferrari talált egy nagyon jó versenyzőpárost. és ennek az eredménye, hogy jelenleg 4 embernek van esélye a VB-re. Éve k óta nem volt ilyen az F-1ben. -
Gabor_(HSF) #51855 Te azért jársz tévuton,mert egészen mások lennének az elvárások..
Mig Kimi pl Senna-hoz hasonlitható,azaz születetett tehetség,addig Massa olyan mint pl Mansel,vagyis megtanulta..
A kettő elvileg nem ugyan az és migis szinte ugyon ott tartanak mind2en.. -
Összefoglaltad a gondolataimat:) -
Gabor_(HSF) #51853 Sztem mostmár nyugodtan leszögezhető,hogy a mostani mezőnyben van 8-9 szinte egyforma képességű nagyon jó versenyző..
Egyiküknél sem látni (egyenlőre) azt,hogy kiemelkedne a többiektől...
Nincs az,hogy minden pályán,minden körülmények között a legjobban teljesítene,ezért megjosolhatattlan a vb kimenetele...
Massára egy rossz szót se lehet szólni,nagyon sokat fejlődött,már végig tudott jönni a mezőnyőn hiba nélkül...És igen,sztem is meg volt ma a taktikája,az autója ahoz,hogy itt nyerjen...
Tulajdonképpen nekem csalódás ez az év,én azt vártam,hogy Alonso vs Kimi,öldöklő csatát viv egész évben,ehelyett mi van?van 4 jó verda és sorsolással el lehet dönteni,melyiküknek aznap épp hogy jön ki a lépés.. -
Ertem, szoval szerinted Raikkonen es Massa ugyanugy vannak hypeolva, es gondolom a fizetesuk is eurora megegyezik. -
Massa-t? Nem igazán.... mikor tudták, hogy Schumi visszavonul már akkor hosszútávú szerződést ajánlttak az ifjú Brazilnak. Nem 2. barrichello-t akartak cisnálni belőle...
És azért Schumi mögött is megmutatta az utsó évadban, hogy mire képes valójában és a teszteken is látszott hogy egy szinten van Kimivel. sőt előnyben is.
Úgyhogy ne maszatoljuk a szart. Köszi:) -
De Massarol senki nem is mondta, hogy a vilag legjobb versenyzoje, meg hasonlokat. Schumacher kifutofiujanak szerzodtettek, kozben kinotte egy kicsit magat. -
Nem is tudom kik harsogták itt a leghangosabban itt nemrég, hogy kimiből kiveszett a tűz mikor biztos pontra ment nem dobogós helyen....
Az a fránya kettős mérce.... -
Masreszrol meg az elozo futamon Alonso egyszeruen beengedte az autojat a lassitoba lesz ami lesz alapon. Ha Heidfeld nem menekul ki a palyan kivulre akkor osszemennek. Evvel az erovel Massa is beengedhette volna az autot, de inkabb legyen otodik minthogy ne szerezzen pontot.