FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oneal1
a hétvégén a Ferrari kiosztja a cumit az egész bandának!!!!
majd lessétek csak!!!:)
<#boxer><#worship><#boxer>

!Forza Ferrari!

M@TriX
ralf sztem aztán nem érdemli meg. ahogy én láttam az F1-et szinte semmit nem tett le az asztalra, csak a 2. legnagyobb gázsit szedi föl, mert úgy hívják ahogy.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Semmi, gond nyerjen, szerintem is már megérdemli Ralf...
Ugye Te is Rá gondoltál?:)))

http://gaborszantai.co.uk/

rezsofiz
Miután igy leírtátok Schumachert gondolom nektek sokkal jobb látni ahogy szenved a mezõnybe szal nem értem miért erõltetitek ennyire ezt az elmenés dolgot..

sazl : c

jo nembánom 3.lehet.
de szerintem nemrugnak labdába megint.

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

Zsoltika 007
Ha küzdelemben felkerül a dobogóra az engem nem zavar, de legyen már VERSENY elõl is!! Persze most Kimit és Alex-et várom oda. De 3. még lehet. <#banplz>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

nem de nemszeretném dobogon látni.

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

Te tényleg egy nagy felfedezõ lehetsz<#action>

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Azé ha nyerni fog Sumi,nem fakadsz sirva remélem

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

hétvégén remélem a ferrari megint ugyfog remekelni mint idáig tette!<#nyes><#nyes>(merci a legjobb)

Marki
Én meg attól tartok, ugyanúgy Alonso árnyékában lesz, mint Coulthard volt Kimiében. Pedig Fisi sokkal jobb versenyzõ lenne.

KoЯn

Zsoltika 007
De szeretném már Raikkönen-t is fikázni. <#hehe>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Punkerwork
pedig egyértelmû mindig azt szidják legtöbbet aki éppen vezet.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Laffite
szerinted ez tényleg ennyire egyszerû? egyébként van aki alonsot kedveli jobban, van aki montoyát, van aki schumachert, kinek ezért, kinek azért szimpatikus valamelyik vagy éppen egyik sem... de ígérem neked, ha fisichella vagy trulli valaha is az élen lesz (ahogy te mondod) nem fogok "fikázni", mint ahogy most se tettem, csak véleményt mondtam, a saját véleményemet, amivel lehet egyetérteni és lehet nem érteni egyet, érvelni és ellenérvelni, de a "mos megin mé ke fikázni?" stílussal sokra nem megyünk... :)

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

Punkerwork
õ különleges tehetség :)

Punkerwork
lehet hogy érzi hogy idén nem fog nyerni és akkor jövõre vissza tud vágni <#banplz>

látod, Montoyának oda sem kellett kerülnie, mégis mennyien fikázzák:)

Felfedezõ
Schumacher tárgyal a hosszabbításról!

Még meddig akar versenyezni, remélem idén elmegy a kedve az egésztõl..<#eplus2>

AnuluWork

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Punkerwork
már vártam hogy elkezdjék fikázni Alonso-t, az emberek nem változnak ha valaki az élen van akkor rögtön elkezdik fikázni :)

Laffite
mostanában egyre jobban menedzselik a srácot.
mikor is kezdõdött ez a mélyrepülés a tárgyalásai terén...?
na ugye, no comment...

Laffite
remélem Fisichella összeszedi magát és megeszi reggelire a spanyolt, mert nekem se jön be igazán a hozzáállása...

Nekem az Alonso vs. Ferrari jobban tetszik:

Alonso:
- õ lesz a világbajnok
- õ a legnagyobb tehetség
- a Renault a legjobb
- a Renaultnak idén a Toyota az ellenfele
Ferrari
- MS visszavág
- Kimi jobb, mint Alonso
- A McLaren, Ferrari egy-két versenyen belül behozza a Renault-t
- Alonso el van szállva magától... (ezt Button is mondta)

Ramore
egy élmény látni és hallani, amikor bzs segget csinál a szájából! ott pitizik a Minardiéknál a pénteki állás ügyében, holott korábban jó alaposan lefikázta a korábbi csapatát.

õ egy igazi magyar mentalitású fickó! <#eljen>
Laffite
Gil De Ferran mióta fõnök a BAR-Hondánál? Én komolyan le vagyok maradva az eseményekkel... Lehet jobban járnának, ha inkább versenyezne nekik :)

Punkerwork

Zsoltika 007
Igen az volt az igazi mikor a végén mindenki kijött. Ott legalább egymás ideje ellen is versenyezhettek.

M@TriX
ez már régi, ezek az okok már felvetõdtek, szerintem a régi idõmérõ volt jó amikor mindneki kijött aztán sanyi. szerintem :)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Random work
Szombat:
12:40 Forma-1: San Marinói Nagydíj
Az idõmérõ-edzés közvetítése Imolából

Vasárnap:
09:45 Forma 1: Idõmérõ edzés 2.

13:30 Forma-1: San Marinói Nagydíj
A futam közvetítése Imolából

Csak mert nekem ezek az idõpontok nem voltak egyértelmûek.

Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random work
Na jó nem vágom megnézem a TV mûsort és kész.

Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Zsoltika 007
Persze. Én nem mondtam hogy nem adja, de a második idõmérõt nem teljes egészében, és nem élõben.

Random work
Versenyt biztos adja magyar is itt csak az idõmérõ a kérdés

magyar kommentátorok feat. Palik vs. német reklám? nem kérdéses:)

Zsoltika 007
Hát azért német Rtl-en szoktak reklámozni mért kör alatt is. De ha nincs más, jó az. Fõleg hogy néha vannak olyan klippek is hogy csak nézek.

Random work
Persze mert 5 autónként van szünet amit a magyaron studió beszélgetéssel töltenek ki az se jobb mint a reklám.
A németen se maradsz le semmirõl és legalább élõ.

Felfedezõ
Német RTL-en 10 percenként reklámokat nyomnak a közvetítésbe ... akkor inkább az összefoglaló..ott nem maradok le a lényegrõl

Zsoltika 007
Igen.

Random work
Német RTL adja nem?

Punker
a 2. idõmérõ vasárnap délelött van azt nem adja csak 1-2 csatorna.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Random work
Gondolod? Nekem határozott meggyõzõdésem, hogy 3 idõpont van: 1. idõmérõ 2. idõmérõ és a verseny. Azt, hogy ezek helyi idõ szerint mikor vannak nem figyeltem még soha csak a TV mûsort és kész.

Punker
edzés 1 futam 2 óra így van évek óta nem?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Random work
És akkor most tudnom kéne az idõpontokat? :)
Na jó rákeresek magam.

Punker
nem lesz idõeltolódás.

Random work
Most hétvégén én is utazok haverokkal Orfûre, de ott is lesz TV. :D Nagyon nem akarom kihagyni az idõmérõket és a versenyt. Valaki nem tenné be ide a programot?

Laffite
ez a kép közveszélyes... <#zavart2>

dodgecharger
De ha az autó tényleg annyit fejlõdött, mint ahogy mondják, a dobogóra talán esélyes lehet.
Persze ahhoz végig is kellene mennni.

See Your Local Dodge Dealer

Lol szerintem még egyenlöre gyQzni nem fog de azért <#eljen>

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

dodgecharger
Fu, ki az a 2 másik pasas?<#vigyor>
Remélem Button gyõz Imolában. A tesztek bíztatóan alakultak a BAR számára, itt az idõ hogy elkezdjék a bajnokságot.

See Your Local Dodge Dealer