182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
DJ BP #51607 riporter: az emberek szerint a fű többnyire zöld
Dennis: mindenki megnézheti hogy az ég kék
:DD -
G_ArchAngel #51606 P Diddy és Hamilton testi-lelki jóbarátok lettek
2007. július 07.
Ahogy az várható volt, igazi Lewis Hamilton-őrület tombol Angliában a Forma-1-es Brit Nagydíj idején. A vb-pontversenyt vezető McLaren-pilóta az elmúlt napokban annyi protokoll-felkérést kapott, amennyit még soha életében. Egy ilyen parti során rendesen összehaverkodott az általa eddig rajongott sztárrapperrel, P Diddyvel.
Aligha van manapság népszerűbb ember Lewis Hamiltonnál Nagy-Britanniában. Az idei Forma-1-es világbajnokságot újonc létére vezető pilóta társaságát szinte mindenki keresi, még elismert sztárok is. A 22 éves titánt azonban így is el tudta kápráztatni valaki. Történt, hogy még a héten Woking melletti otthonában golfozgatott, amikor megcsörrent a telefonja. Egy kedves hang a világ egyik legjobb rappere, P Diddy meghívását tolmácsolta neki egy baráti vacsorára. Hamilton el is ment az összejövetelre, és egy hangulatos kerti partiba csöppent, ahol csak úgy hemzsegtek a zenészek és ismert közéleti személyiségek. „Egyik sztár a másik után jött oda hozzám, hogy elkérheti-e a telefonszámomat. Hihetetlen, új érzés volt, de nagyon jó!” – áradozott a McLaren ifjú csillaga. „De a leghihetetlenebb mégiscsak az volt, hogy annak az idolnak, akit pár nappal korábban még a kocsimban hallgattam az iPodomon, most ott virít a száma a saját mobilomban!” – tette hozzá gyermeki örömmel Hamilton, aki állítólag nagyon összehaverkodott P Diddyvel. -
Naná, minimum :)))))) -
Adler #51604 R. Dennis:
két elkeseredett Ferrari szerelő segitségünket kérte, mert akadtak bizonyos problémáik eddigi munkahelyükön, mi segitettünk, külsős tanácsadói állást szereztünk nekik, az természetes, hogy tudásukkal mostmár minket támogatnak.
Memoriájukat kitörölni nem lehet, igy biztos emlékeznek sok dologra a Ferrarival kapcsolatban...........
ez életszerűbb:) -
Ron Dennis:
Öszintén bevallom, hogy minden használható adatot felhasználtunk,arra vonatkozólag, hogy a versenyen a mi csapatunk legyen az elsö minden téren.
Éppen ezért mivel öszinte becsületes embernek tartottam magam mindig, akit nem érdekel különösebben a pénz ,csak is a sport tisztasága ,ezért tettünket öszintén megbántuk és jövben ilyen-ha rajtam múlik-sosem fog többé elöfordulni.
Kérem mindenki bocsásson meg eme megbotlásunkért és tisztelettel elviseljük majd a megérdemelt büntetésünket!
brühühühü"
Valami ilyesmire számítottál
-
G_ArchAngel #51602 Lewis az utolsó körben, mikor nem volt üres a pálya, akkor ment lágy gumival, addig többkörös etapokat futott kemény gumin... -
Élete versenye lesz, itt a lehetőség először megverheti Trullit kvalin:)) -
Ott schumákol:D -
ralf?:D -
Dodo55 #51598 -
Nem most kezdte az ipart:D -
jefferson83 #51596 Ebből az edzésből az derült ki, hogy jó meccsre számíthatunk :) -
HEHE...
"....Riporter: Azt mondta, hogy semmi más csapat általi tulajdon nincs az autójukon. Ha az információink helyesek, amit két nappal ezelőtt kaptunk meg, akkor az Önök egyik technikusa kezében van az adathalmaz, amely a tank méretét, a gumik használatára vonatkozó adatokat és beállítási információkat tartalmazza. Április óta volt pár versenyünk. Nem gondolja, hogy ebből hasznot húzott a McLaren?
Dennis: Nagyon gyorsan áttért a részeltekre. Ahogyan már mondtam, érthető, hogy az emberek kombinálnak, azonban az eset április végén történt. Az információk részét képezi az, hogy az FIA rendelkezésére bocsátottunk részleteket az autónk fejlesztéséről, nem csak az április végétől számított periódusból, hanem a hónapokkal azelőtti időszakból. Semmi jel vagy fejlesztés nem utal arra, hogy más versenycsapattól származna."....."
Még jó , hogy a kérdésekre válszol :)))) -
Dodo55 #51594 És ha jól látom Alonso is ment egyet a végére üres tankkal. -
Dodo55 #51593 Ami érdekes, hogy Kimi megint fél másodpercet ver Massara.
Szerk: Visszavonom, mostmár csak 2 tizedet, Massa ment egy jobb kört. -
Ron Dennis: Eljön az igazság pillanata -
jefferson83 #51591 Nem szótam :DD -
Ahhoz képest, hogy többet nem írsz ide, írtál még két hozzászólást. Örömmel látom, hogy valaki segített betartani az ígéretedet.
Várjuk az alreged. -
Kimi agyonveri a Merciket, csak o kerul 1.20 ala -
WNW #51588 1.19.7XX, Kimitol.... -
jefferson83 #51587 Alonso ment egy jó kört: 1:20.168 -
Nem rossz ötlet:DDD -
jefferson83 #51585 Jó csak azon a Hondás interjún nem csak a mercis csóka volt ott, hanem Stepney is állítólag. Ővele a ferka elbeszélgethetett volna. No mindegy majd meglátjuk mi lesz, sok változást nem várok az ügy kapcsán, sajnos.
Egyébként is elkezdődott az edzés :) -
DJ BP #51584 Érdekes mindig csak djbp,g_archangel,count-adyn, meg jakuza vagy,hogy hivják.
Felsorolod az egész topictársaságot? :DD Szóval mindenki hülye, csak te nem, értjük :D -
Na , lol, már enyiért is ban jár ?
-
Az mindegy hogy minek köszönhetik, ők vesztettek.
Az hogy Stepney nem lett kinevezve oda ahova ő szeretett volna kerülni, az már így innen nézve tökéletesen érthető.
Igazolta hogy miért nem.
-
Ellenkezőleg örömet okozok sok embernek vele, örömet szerezni mindig jobb érzés,mint örömhöz jutni. 
-
Milyen sorscsapassal buntetsz minket o, draga uram.
Belegebedunk, ha nem szolsz hozzank, megfosztva minket fenkolt tarsasagodtol.
ROTFL -
irj magyar karakterekkel mert nem lehet érteni mit irsz.apuci! -
utálom ezt a topicot.azért is irok kibaszott ritkán ide, mert mindig folynak a spekulációk, meg az anyázás meg a minden szar.Érdekes mindig csak djbp,g_archangel,count-adyn, meg jakuza vagy,hogy hivják. Szar a topic társasága ez az igazság pár ember mindig elbassza, többet nem irok ide többet mert sokan elveszik a kedvemet, a forma1-től. LOL -
Te tenyleg ekkora balfek vagy ?
Mutass mar nekem olyan embert, aki bevallja egy ilyen botranynal, amikor ellehet kendozni, hogy beismerne, igen en loptam csaltam, karositottam meg dollarmilliokkal a nezoket, szponzorokat, csapatokat.
Milyen kis naiv gyermek vagy.
Majd megkockaztatjak, hogy kizarjak oket es pereljek 100 milliokra a szponzorok es a reklamcegek, illetve a konkurens csapatok.
-
Hát h a ferrari vesztett azt nem a mercinek köszönhetik, hanem Stepney és Coughlan esetleges közös kis akciójuknak.Szerintem ha ezek ketten összeálltak, akkor nem csak a ferraritól ment volna anyag a hondához, hanem a mekitől is,ezért szerintem két vesztese van feka-meki. -
Visszavehetnél az arcodból kicsit, már bocs. -
WNW #51574 Hat itt nem tisztazodott semmi, legfeljebb az, hogy uj munkat kerestek a fickok, es errol szoltak egymasnak a fonokok.. A Ferrarinal lathatoan ebbol kovetkezoen elkezdtek figyelni a sajat alkalmazottjukat, a McLarennel meg nekem ugy tunik nemigen zavartattak magukat.. Gondolom nagyon elegesettek voltak a fotervezo eldasos munkajaval, melynek koszonhetoen hirtelen elkezdtek javulni...
-
DJ BP #51573 ne haragudj, de sztem te viselkedsz paraszt, tenyérbemászó módon elég gyakran. Ezt más is alátámaszthatja -
De zöldfülü vagyok!:O a Média jobban tud,mindent mint maga az érintett csapat.Aztaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 

-
Akár vélt vagy valós a vád a McLaren-nel szemben, a védekezés uolyan profi kell legyen.
A védekezés az nem igazságfüggő, arra épül hogy ha nem lehet rájuk bizonyítani, akkor nem történt meg.
Ebből a szempontból tök mindegy hogy megtörtént vagy sem, hogy ismerték a Ferrari titkos adatait.
Ezért mi nem igaz fogunk megtudni semmit, sztem a botrány nem hiányzik a sorozatnak, egy kis cirkusz még oké, de hogy kivegyék netalántán a McLaren-t a csatából, az nagyon nem.
A Ferkát sajnálom ebből a szempontból, mert ők csak veszítettek.
de majd megbékélnek. -
Igen Denis a szent, ezt mindjart be kell latni.
Mint ahogy Hitler is ezt allitotta magarol :D -
VAgy egyre parasztabbak, és beképzeltek a 35-40 körüliek, vagy csak "fake" az életkor,az adatlapon. -
Es ?
Attol ok meg nem kezdemenyezhettek hazkutatast Coughlannal, hogy mert elment a Hondahoz "allitolag".
Maximum gyanujuk lehetett arrol, hogy valami nem stimmel.
Ellenben a Mercedesnel tudhattak az egeszrol, foleg miutan ugye az a kosza szobeszed, hogy Coughlannak szoltak semmisitse meg az iratokat, mielott baj nem lesz az egeszbol.