182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
uhh, németül még nem hallgattam semmit sztem :))
olasz és angol ami jöhet, pl. ez most kicsit aktuális is, bár ide term. off
és szeretném ha a magyar közvetítés is egyre jobb lenne, Czollner igyekszik, nézi a köridőket, próbál is okosakat mondani, vmint hajlandó elengedni magát...szal nem bánnám, ha mindezt egy kicsit jobban csinálná, alapvetően őt sem igazán kedvelem, de sztem ő egyre jobb lesz.
spect16:
Én Dávid Sándort nagyon nem szeretem :)
Igaz még a MotoGp közvetítések alatt alakult ki bennem, de most sem igazán jön be amiket mond...vhogy nem találja a helyét sztem.
-
Ez már szánalom, hogy ti itt a kommentátorokkal fogalkoztok... semmi baj nincs Czolnerrel, Palik is olyan amilyen , bár Gyula állandó basztatását befelyezhetné már -
Azért az elmult 2 évi San Marinoi nagydíj Palik nélkül nem lett volna az igazi...
Emlékeztek, órdítja hogy "AZ UTOLSÓ KÖR"!!! ( 2005 Alo vs Sumi ) -
G_ArchAngel #51683 azért néha a német kommentátorok is viccesek, pedig tudjuk, hogy "német romantikus vigjáték" nem létezik, mert a krautok sem a romantikáhozs, sem a poénokhoz nem értenek, de legalább megpróbálták...
igaz az Ő céltáblájuk elsősorban Massa volt és a gyeprács melletti fű kapcsolata...
sajnos a finomabb árnyalatokat nem értem, de mindenesetre nehezményezték, hogy Massa első szárnya túl magasan van, mert hamár harmadszor is elhagyja a pályát akkor legalább a fűvet nyírná le rendesen:) -
spect16 #51682 Na várjál, Sípos jópár évig tekert, meg itt van a Tour' is, kezdődik a móka neki:)Az biztos, hogy neki van jó humora.
Dávid Sándor is jó volt közvetíteni. Palik iskola meg, hagyjuk...
Palik1
Palik2
Palik3 -
felirat van hozzá?:) -
Én inkább megnézem a futamokat angolul is azokbol kizárólag Martin Brundle és James Allen az az "ideális" nekem. -
jefferson83 #51679 A műsorvezető menesztésével egyetértek én is :) Én is szoktam nézni a kerekes közvetítéseket néha és csakis a riporterek miatt, mert jól nyomják. Azért ott is megy a melléduma rendesen, de ez érthető és számomra ezért nézhető, mert amúgy nem szeretem :) -
Nekem a Palik + Gyula kombó az megfelelne, legalább palik leoltja gyuszit ha hülyeséget mer mondani:D Gyulai Balázs asszem, na hát ő egyértemlműen pakoljon inkább tüzifát TV zés helyett:) -
ez egy jó irás!:) -
Egyre jobbak sztem, én is nagyon ki vagyok sokszor bukva, de Palik nélkül sztem egyre jobb a közvetítés. Igazából azt érzem hogy mindenki tud fejlődni, egyedül Palik Laci az aki valahogy megragadt a 10évvel ezelőtt is lökött közvetítésnél.
..és én sem vagyok kiváncsi arra hogy Czollner-t hogy ugratja, alapvetően a futamra vagyok kiváncsi, nem bánom ha néha ugratják egymást (bár ez elég egyoldalú szvsz), de legalább 80-90%-ban az F1 közetítés legyen.
Számomra pl. a kerekes közvetítések iránymutatóak, több órákat leközvetítenek úgy hogy közben szórakozom,...jó nem igen lehet összehasonlítani a kettőt, de Síposék rögtön vágják kiről van szó, ha az egyik téved akkor a másik javítja...és ott sokkal nehezebb felismerni a versenyzőt, vmint jóval kevesebb akció van.
Itt arányaiban kevés infót kapok és annál több önjelőlt humorizálást, és ez zavar, pláne hogy nekem Palik humora nagyon ritkán jön be.
Amikor pedig versenyzőn gúnyolódnak attól a bicsak kinyílik a zsebemben.
Szal Palik nélkül sztem fejlődőképes a közvetítés, vele viszont mindig egy színvonalon mozog, és Czolner is visszasűlyed a rá kiosztott szerepre.
Wéber Gabi akarja érteni, ő jó szvsz, Szabó Robi is rendben van...viszont a músort vezető csávesz (aki az autós műsorukat is viszi) az megint katasztrófa szvsz. -
nekem is! Ne közvetitsen!:) -
Dodo55 #51674 Az a Gyula volt, arról is megvan a véleményem. -
igen, meg tanuljon meg értelmezni a feliratokat ( lásd: francia gp ) -
mert nem tudod értelmezni:))
Ja az meg másik h vakok! Nagyon jó példa rá a francia nagydij a massa-raikönnen helycserés. Simán, de olyan simán ki lehetett szúrni h massa ott fordul rá a háttérban a célegyenesre erre gyula, már biztos elment..mondom jóvan..
vagy legalább a pálya nyomvonalát ismernék..röhejes volt amikor mondta h most egy bal kanyar következik, erre jobbra volt...
Nézz eurosportot ahogy közvetitik ott a futamokat! Kiválóan! Minden elismerésem! és ők nem "profi" versenyzők. -
Gyulát meg megtanitanák összeadni, meg rákevernének a hangjára kis basszust és jó lenne:D -
jefferson83 #51670 Én nem tudom, de a minap ismételtek egy kajak kenu VB-t asszem és ahogy a Vitrai suttogva kijelentette, hogy: "... és világbajnok a magyar együttes" (ismétlem ezt olyan hangsúlyal mondta, hogy majdnem elaludtam).
Ha választani kell akkor inkább maradjon ez a stílus :) -
Dodo55 #51669 Én meg úgy vagyok, hogy Palik közvetítése a jó, a külföldiek szarok.
Azok csak mondják, amit amúgyis látok, mintha vakoknak szólna a műsor.
Palikék meg nem azt mondják, hogy a képernyőn most látható autó piros, és Ferrari F2007 a neve, és egy Kimi Räikkönen nevű Finn versenyző vezeti, hanem olyan információkat, amiket a kép alapján nem lehet, vagy nehéz megállapítani. Meg amikor azt mutatják, hogy Speed az 5. próbálkozásra sem bírja megelőzni a 18. helyen álló Sutilt, akkor szívesebben halgatom a hülye vicceiket, minthogy és most Speed megint próbálkozik, és megint nem sikerült, és most átvált a kamera az egyik Williamsre. Ehhelyett konkrétan szívesebben hallom a rendező összehasonlítgatását a Maláj rendezővel, meg ilyesmi.
Meg amikor a külföldi mondja, hogy és Räikkönen ott van Alonso mögött, és most próbálgatja megelőzni, és itt majdnem meg is volt, de visszajött, és most sikerült, addig Palik már üvölt, ami valahogy sokkal jobban illik a helyzethez. Azt én is látom, hogy mikor próbálkozik, meg hogy mikor sikerül, de azért én nem üvöltözhetek ilyen miatt, szóval jó hogy Palik megteszi helyettem :D -
láttad te az előző futamokat?:) Volt ott azért esemény! Nem olyan sok, de volt. Beszéljenek másról , ezermeg egyszáz másik f1 téma van. -
Ha az F1 végig eseménydús lenne akkor nem kellene ilyenekkel foglalkozni, de mivel elig van előzés és akció miről beszéljenek? csak a boxban való előzés hoz némi izaglmat ott meg csak találgatni lehet... -
megmagyarázzák és nem találgatnak ez a szomorú.
És akkor jön a wéber gabi és alájuk tol egy papirt h na akkor Massa 21. körben kijön tankolni, ha nem, húúúúú akkor itt bukta a Ferrari vagy hasonló..undoritó:( -
Nem magyaráznak csak találgatnak szvsz. -
De ne magyarázzák meg hogy ki milyen taktikán van, és ha már másképp van akkor elrontották. Sokkal de sokkal okosabb emberek ülnek ott mint Ők vagy én, vagy úgy ámblokk az átlag. -
ez amit mondasz f@szság már bocs. Ami nem tetszik akkor nem mondjam el?! Hát lol. Számomra undoritó ahogy Palik közvetiti a Forma 1-et. Nem a futammal foglalkozik, hanem azzal h Gyulá(ma)t hogy tudja megszivatni. Közvetitse a futamot, ahogy a német rtl vagy bármi más. De nem igy! -
Dennis a pole ellenére dühös
Noha Lewis Hamilton kiharcolta a Brit Nagydíj pole pozícióját, a McLarent irányító Ron Dennis olyan nyomorúságos ábrázattal járkált a silverstone-i paddockban, mintha legalábbis a Spyker csapatfőnöke lenne. Kiderült: azon füstölög, hogy sokan még mindig a McLaren felelősségét firtatják Nigel Stepney és a wokingiak főtervezője, Mike Coughlan adatlopási botrányában. Dennist annyira kiborította az eset, hogy a Mercedes sportigazgatójának, Norbert Haugnak kellet helyre tennie. "Félórája alapos fejmosást kaptam Norberttől, amiért olyan fancsali képet vágok. Őszintén szólva még mindig felháborít az eset" - mondta újságíróknak Dennis. - "Még mindig erős vágy mutatkozik a McLaren megbüntetésére olyan körülmények miatt, amelyek teljesen a befolyásán kívül álltak. Ez mindenre árnyékot vet. Még inkább dühít a reakciója olyan embereknek, akik évek óta ismerik a csapatot és engem, mégis boldogan táncolnának a sírunkon." Miként megírtuk, a ferraris Stepney április végén technikai dokumentációt csempészett ki csapatától, amiket Coughlannek is átadott, mielőtt közösen állásért kilincseltek a Hondánál. Az ügyet az FIA vizsgálja.
Dennis egyébként elismerően szólt pilótái szombati teljesítményéről, de kínosan ügyelt rá, hogy a 3. rajtkockát megszerző Fernando Alonsót is megdicsérje. "Ha valakit méltatni akarok, Fernandóval kezdeném. Kétszeres világbajnok, aki remek munkát végez, nagyon koncentrált, és borzasztóan vágyik a győzelemre. Lewist könnyű méltatni a teljesítménye miatt, hiszen újonc az F1-ben. De én kiegyensúlyozott akarok maradni" - hangsúlyozta. -
jefferson83 #51661 Jó én abszolúte nem értek hozzá. Azt tudom, hogy Clio kupa, meg Palik terepen nyomja, de ez meg a F1. Mindegy én élvezem ha Palik közvetít :)
Most versenyez valahol a Laci? Azaz lesz holnap vagy nem, tudja valaki? Gyula egyedül uncsi :P -
Mindegyik vágja, "profi" versenyzők bele látnak a dolgokba és abban mozognak, van amikor hülyeséget beszélnek, ez idegesítő de ezvan. -
jefferson83 #51659 Én bírom őket, mert ők legalább annyira értenek hozzá mint én :)
Meg különben is ott van Wéber Gábor sztem ő vágja a témát, legalább is úgy adja elő. -
Ha valaki utálja és nézi akkor megérdemli, de ne legyen felháborodva. Ha a magyar nemtetszik nézze németül, angolul vagy akármilyen másik nyelven, senki sem kényszerít rá az embert hogy pozsgait, palikot vagy gyulánakt halgassuk. Nem attól lesz egy verseny jó hogy a kommentár ordibál vagy hülyeséget beszél hanem a versenytől amit a képen látsz... én legszívesebben kommentár nélkül néznémcsak a motorhangokkal ugyan ugy élvezem és látom mi folyik ott, nemkell ahhoz más hogy magyarázza. -
Tipikus magyar mentalitás mindig mindennel elégedetlenek vagyunk... -
Mi lenne??? ha valaki szabálytalan dolgot csinál akkor azt megbüntetik ha nem akkor at nem fogják... 2 lehetőség van, majd elválik mi fog bebizonyosdni.
Vagy te tudod hogy csináltak valamit? mondjuk a Ferraritől indult ki az üógy a Hondán keresztül jut a Mekiig vagy a Mekin a Hondáig meg ki tudja még mi van a háttérben, idővel minden tisztázódni fog. -
nem őt kéne erőltetni az tény, meg az összes rtl klubos kommentátor lemondhatna Palikkal az élen. -
Kiváncsi lennék mennyire lennének a mekisek felháborodva, ha ez fordítva történt volna.... -
Most valahogy ez nemizgat, ugysem lesz pont levonás, inkább az hogy most kinek akarta átadni a Honda milyen szerepet játszott benne és egyátalán a Mekihez kerültek e adatok, Ront szerint nem... októberbe megutdjuk. -
Dodo55 #51652 Bajba kerülhetnek a McLaren-Mercedes versenyzői a nemrégen kirobbant kémbotrány miatt, hiszen a legújabb hírek szerint a Nemzetközi Automobil Szövetség akár az ő pontjaikhoz is „hozzányúlhat".
Az FIA szóvivője, az autosport.com-nak adott nyilatkozatában arról tájékoztatta a nyilvánosságot, hogy egyelőre minden kérdés nyitott, tehát nem csak a konstruktőri pontok kerülhetnek veszélybe. A Forma-1 mindenható ura, Bernie Ecclestone korábban kijelentette, hogy legrosszabb esetben a McLaren elveszítheti konstruktőri pontjait, ugyanakkor a versenyzőket nem érintheti az ügy. A szóvivő azonban cáfolta mindezt.
Arról pedig, hogy mikor születhet döntés a nagy port felvert ügyben, a szóvivő a következőket mondta: "Még nem tudjuk pontosan mikor kerül pont az ügy végére, de nagy valószínűséggel még az évad vége előtt lezárulnak az akták." -
mindegy zárjuk le a témát -
igenám de nemtudok belépni és eddig kise írta -
katt a nevedre -
:)) -
igen de hogy nézzem meg mikor a pontok miatt nemlehet bevolt ixszelve mind a 2 cucc a keresőnél és mégse találta