182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Megszólalt Nigel Stepney, a Ferrari kegyvesztettje -
G_ArchAngel #51725 -
G_ArchAngel #51724 -
G_ArchAngel #51723 -
Igen én is vhogy így látom, nem akar feszültséget a közvetítésben.
Pedig ezt Harmati Árpi elég frankón megoldotta egy régi MotoGp-s közvetítésen (4T 2T együtt). A két szakkomentátor (Böröczky úr (rendben van), Várhegyi úr (nincs rendben)) együtt kántáltak vmit, akkor Árpi egy az egybe megmondta hogy hülyeség (ezekkel a szavakkal, jáj de tetszett :)) ), és megmondta a frankót.
Ha vki úgy érzi hogy félrevezetik a nézőket, akkor határozottan közbe kell(ene) szólni, nem pedig hagyni.
Szvsz Gabi elég vékony szállon került ide az RTL klub F1 brancsába, ezért is olyan tébláb néha sztem.
Pedig sokat tud tényleg. -
G_ArchAngel #51721 azért Wébernek vannak jó meglátásai, csak ha 3 hülye mond valamit előtte, nem mer velük ellentétes véleményt felvállalni... -
WNW #51720 Amugy Lapaj hozzaertesben megeszi az egesz bandat Palikostol, Weberestol, stb... Csak mar oreg...
-
G_ArchAngel #51719 (bulvár)Sajtó: Button és Alonso a Renaultnál
Brit sajtóértesülések szerint a Renault az elkövetkezendő esztendőben a Fernando Alonso - Jenson Button párossal vesz részt a Formula-1 futamain. A spekulációk szerint Flavio Briatore vissza akarja kapni a versenyzőket a jövőbeni siker érdekében. Alonso két bajnoki címet szerezett a csapatnál, míg Button a Benettonos korszakban bizonyította rátermettségét.
-
[i]Räikkönen csalódott második rajtkocka miatt
A Brit Nagydíj pénteki és szombati szabadedzésein végig kimagaslóan jól szereplő Kimi Räikkönen csalódott kvalifikáción elért második helyezése miatt. A Ferrari pilótája legutóbb a szezonnyitó Ausztrál Nagydíjon tudott az első sorból indulni.
A finn rontott az utolsó kanyarban, ennek ellenére az élre került, de a még gyors körén lévő Lewis Hamilton elcsípte előle a pole pozíciót.
"Jó volt az időmérő, de sajnos az utolsó kanyarban kisodródtam egy kicsit, ami miatt időt veszítettem, de ezen most már nem tudunk változtatni"- mondta Räikkönen a kvalifikációt követően.
"Egy kicsit csalódott vagyok, de jól kell rajtolnunk és a verseny hosszú. Meglátjuk, hogy mit tehetünk"- folytatta beletörődve második helyébe a finn.
Räikkönen azt is hozzátette, hogy a szél megint megnehezítette a vezetést, bár a pénteki edzésnaphoz képest a szombati időjárás jobb volt valamivel. A Ferrari másik versenyzője, Felipe Massa negyedik helyről várhatja a vasárnapi futamot. -
Sziasztok!
off:
már miért ne lenne,nekem is 500-as van (WDigital) a a gépemben 2 db full tele zenékkel(nem xaros mp3),viszont már létezik a WD-nél 750-es is..
On:

-
tzsoltika #51716 lol! aszem 1 évig kellene küldje folyamatosan :)
meg még nincs is akkora winyó :) -
:d -
-
Gyula úgy indult neki az egész Alonso dolognak, hogy figyeljétek meg, Alonso nagy pilóta lesz. Igaza lett, nem vitatom, de azóta a tenyerén hordozza, mint a saját iagzságának bizonyítékát. Nem tipikus belemagyarázás, amit valaki kiatlált, és az egész ország fújja, már általában sz***k az ország véleményére. Ha objektíven figyeli az ember nagyon sokszor előjön, hol apróbb, hol nagyobb méreteket öltve. De ha eddig nem vetted észre, akkor szerintem hiába magyarázom.
Nem, arról konkrétan nem beszélt, hogy kinek szorít, de erősen észrevehető, mintahogy Palikon is meg-meg látszik hogy éppen kit favorizál.
(egy ilyen, kisebb apróság, mai időmérő edzés utolsó szakaszában elhangzott egy olyan mondat tőle, hogy Alonsót nem lehet megverni, majd kicsit később módosított nem valószínűre. Egynek elmenne szó nélkül, de már a sokadik) -
Miféle Alonso elfogultság? Speed miatt sikítson mert kiesik vagy hibázok? nem... Alonso miatt sikítson, ahogy Kimi miatt is vagy a többiek miatt, az más kérdés hogy eddig Alonso csinálta a műsort legtöbször. Te láttál már elfogultságot? akkor nézd a motogp... 1szóval nem beszélt arról gyula hogy kinek hogy szorít, amihez a joga megvan persze... tipikus belemagyrázás amit valaki kitalált és az egész ország fújja. -
akkor nem Knézy vitte egyedül a közvetítést? -
Dodo55 #51710 Tényleg, régen ki volt Palikkal?
Azt tudom, hogy Dávid Sándor a 90-es években, de 2000-2001-ben ki?
Vagy még akkor is a Dávid Sándor? -
Hamár közvetítés: Palikot szeretem, bár néha rohadtúl nincs képben, de ezt számomra kárpótolja a stílusa, Czollner viszont szörnyű, legalább annyira nincs képben mint Palik, viszont mégcsak nem is szórakoztató, az elvetemült kappan hangjáról izgalmi állapotában nem is szólva. Emellé társul valami olyan színtű Alonso elfogultság, hogy nem biztos, hogy ez jót tesz a közvetítésnek. Még az RTL-es kezdeti időkben volt valami Juni György (sorry ha rosszúl írtam), na ő sokkal jobb volt szvsz. Wéber és Szabó is oké, Gyulai viszont mintha totál nem lenne képben, képes olyan dolgokat feldobni mint kérdés, hogy az ember csak értetlenül bámul maga elé.
Szóval Gyulát csak akkor tudom elviselni, ha nem egyedül közvetít, de egyébként évek óta azon a véleményen vagyok, hogy ő az, akitől mielőbb meg kellene válni. -
Börni azon van :))))) -
Ezért lenne jó minél hamarabb a segédszárnyak és társaik betiltása, felesleges ez ide.
Max ugy nézzen ki egy kocsi mint az idei Honda, de még azok a lapátok sem kellenek az oldalára. -
Aeodinamika , az a gyilkos .Alig hagy levegőt a kocsi mögött. Nincs már az , mint ezelőtt 15 évvel, hogy oda-vissza előzték egymást a kocsik, mert jóval gyorsabb volt mindig a hátsó a szélárnyékban... Ma is gyorsabb , csak épp leszorító erő nincs, azt felszáll ha nagyon tolja neki :))) -
Ez összetettebb, nem a motor miat nem előznek, az meg mind1 hogy v8 vagy v10... az kell kiiktatni hogy ne a boxban előzzenek, mert akkor a pályán kényszerülnek rá, 2005ben ez sikerült el is törölték, persze a gimira fogták, de jobb volt hogy nem a boxban dölt el egy verseny.
2005ös Silverstoni verseny? Alonso-Monty csata az első helyért... azok a szép régi idők... -
Szal 2006ban az Ausztrál futam nem volt izgalmas? hogy csak az elsőt említsem, ha nem akkor rofl:) -
Dodo55 #51703 Néztem most ezeket a videókat, és mind a V10-esek idejéből való.
És azt vettem észre, hogy sokkal közelebb voltak egymáshoz az autók, és sokkal jobban lehetett előzni -> izgalmasabb volt.
Szóval én azt mondom, hogy vissza a V10-esekkel.
Amúgy az eddigi legunalmasabb év talán a 2006-os volt, mióta nézem. Talán a Brazil futam volt egyedül izgalmas. 2004 se volt valami izgalmas, de volt 1-2 jó verseny. 2002-re már nem emlékszem annyira, talán abban az évben ki is hagytam pár versenyt. Aztán 2003-ban kezdtem el úgy nézni, hogy azóta 1 futamot sem hagytam ki. Az elég jó év volt, talán a legjobb eddig. 2005 az olyan átlagos volt, kicsit talán átlag feletti. -
ezek nagyon jók:D 2. hatalmas:D -
spect16 #51701 Bocsánat, elírtam a becenevét(
).
-
én bírom palikot nem tudom mi vele abajotok:) ha hülyeségeket mond úgyis észreveszem,és tudom hogy nem úgy van,néha durva amikor premie plánba nem is fel egy autót,de az nem anyira gyakori hogy le kéne lőni:) -
MS elrontotta a pálya felénél lévő sikánt szvsz,...ha az nincs akkor talán..talán, de sztem akkor sem :)
Ja ez egy jó futam volt, és itt Palik is jó volt, meg még van egy csomó hisz elég régóta közvetít.
De sajnos ritkán jó (szvsz!). -
Nem nagyon hallottam, zaj volt ahol néztem, a Pozsgay-nak vannak jó húzásai, pl most én is hallottam vmi -pöffös szélről- :D meg a görönygös útról amiről talán Kimi beszélhetett :))
De azért leveszem hogy mi is akar lenni, és sztem sem kis teljesítmény szinkrontolmácsolni.
Azé' a 'pöffös' az frankó volt :D
-
tzsoltika #51697 http://tottif1.extra.hu/lastlap.avi
nekem engedi
lol, ezt a futamot le kell töltsem mert Palik ki van bolondulva :) az elejétől ilyen vagy csak az UTOLSÓ KÖR-ben? -
http://tottif1.extra.hu/lastlap.avi
extráról nem neged linkelni elfelejtettem, sorry. -
G_ArchAngel #51695 szerk: Q1 végén mondták -
legjobbak. :D Lehet állandóan hülyeségeket mond, de az a hangulat amit teremt az pótolhatatlan. Egyébként aki már évek/évtizedek óta néz F1-et az úgy is pontosan látja mi van a pályán. A kommentátorok meg azért vannak, hogy ne az unalmas motorhangot kelljen 1,5 órán keresztül hallgatni. Mert pl én Istencsászárral ellentétben nem szereném úgy nézni. Az úgy uncsi lenne.
Pl. Lapajjal nem bírtam. Nagyon monotonon közvetített. Nekem egyedül - mint már említettem - csak Pozsgay-val van bajom. Egyetértek G_ArchAngel-el, hogy jobb lenne, ha inkább előbb szépen lefordítanák mielőtt leadják. -
404 :S:( -
Van humoruk a hondásoknak, "michael is behind you":D -
spect16 #51691 Talán az ragadt meg bennem, hogy Paja az elsők között volt aki magyar nyelven kezdte közvetíteni az F1-t. Csak az ö-ö-özései voltak furcsák. -
spect16 #51690 Csak várjuk már a holnapi futamot:) -
G_ArchAngel #51689 nekem még ez a Pozsgay-s megoldás nem tetszik - legyen vége a versenynek, majd a nyilatkozatok helyet kapjon 5 percet a stúdió, addig rendesen lefordítják és beadják a felvett kép alá, ezt a németek korrekt módon megoldották...
(Q2 végén irónia volt, vagy komoly amit Barrichello-nak mondtak? "Great work, you're living on the edge":D) -
Na ittvan Az utolsó kör by palik ( 2005 Imola )
Mikor megnézem kiráz a hideg:), Paliktól is meg a látványtól is... ilyen befutó kellene már az F1nek idén is, mondjuk holnap. -
A motogp közveítés az ahol aztán lehetne ordítani, de ezek ott ketten elbeszélgetnek, vagy max felemli a hangját, de néha unalmas már amit ott dumálnak ketten, mert elhiszem hogy magyarok és Talmának szorítanak, de lényrgében arról van szó hogy neki mi a jó... nekem ez nem tetszik, mert nem ott kellene ezen filózni meg nem nekik, persze énis Talmáért szorítok kimásért, de nekem ezt szabad mert nemvagyok kommentátor, egy külföldi közvetítés a motogpnél meg azt a qurva szint:))