182273
  • gercse

hatalmas ez a csattanó :)
  • desigo
    tök poén :)))
  • b-type
    sztem is laza :), és jól példázza hogy van mosoly a médiaálarc mögött :)
    Pont abból csináltak humort, amiből a média lapszámot/kattintást akar elérni...a versenygésből, és ez tetszik.
  • Count Adyn
    áááá:DDDDDDD kész:D
  • Istencsászár
    Ez hatalmas :DDDD Mika a végén, két állat az elején ahogy mutogatnak :D
  • b-type
    linkelte már valaki?

Sztem frankón rendben van :)))
  • 0ppika
  • WNW
    A masodik edzesen 5. lett a kis Ralfi, ha jol emlekszem az utolso kiirasra...
  • DJ BP
    Kimi úgy látszik felőrli Massat
  • nearo
    ki ez a Winkelhock? Albers helyett van?
    és ralfsumi mit keres a hetedik helyen? :)
  • WNW
    A masodikat is felrakhatna valaki.. Erdekes volt, ugytunik a Ferrarinal Massa ert a kocsihoz, mar megint O nyomta a hosszutavu tesztet, es akkor hozta kemeny gumin azt az idot, amivel 3.-let....
  • 0ppika
    nem vettem észre :S de nem is teljesen ugyan az ...
  • M@TriX
  • 0ppika
    A McLaren fülest kapott a Ferrari padlólemezéről
    na igen ...
  • guardian hero
    A Renaultnak nem fekszik a pálya? Az viszont jó lenne, ha a BMW-k legalább itt odaérnének a két élcsapat közelébe.
  • 0ppika
    első szabadedzés:
  • Count Adyn
    Én alapból nem olvasok kommenteket ilyen helyeken manapság, mert nagyon veszélyes:DD
  • Istencsászár
    IGEN, de nyugodtan másolj, számomra miért lenne égő a véleményem? amugysem szoktam oda írni csak nagyon ritkán, akkor sem altári stílusba, max egy megjegyzése, azt hagyom ott őket fikázni meg anyázni, mert ugyis ott olyen okos emberek vannak hogy ajjaj, nem is tudom hogy működhet nélülük az F1.

Ha neked a te véleményed égő vagy az enyém hát az a te bajod, nem tud felizgati különösebben:)
  • WNW
    Nem egyenlo, de minnel tobben tudtak rola, annal egyertelmubb, hogy a tizedet se tudjuk annak, amit csinaltak.. Ugyanis ahogy egyre tobb nev kerul szoba (akikre konkretan van info), egyre elkepzelhetetlenebb, hogy ezeket az infokat ne hasznaltak volna fel csapatszinten is, es egyre hiteltelenebb az hogy maganyos buli volt az ugy.. Az mas kerdes, hogy vegul hogy fogjak eltusolni az ugyet a FIA-nal.....
  • G_ArchAngel #52228
    formula.hu-n Te égeted szénné magad "Totti" nickkel?:)))
  • passatgt
    "Úgyse lesz belőle semmi, de jó látni milyen ötletek születnek büntetésre:)
    Szvsz pár embert kirúgnak és ennyi, pénzbüntetésre sem számítok. Hasonló a helyzet, mint amikor valamelyik biciklis doppingol, a csapat úgy tesz mintha nem tudna róla..."

[gecyokos]
  • Istencsászár
    Valaminek kell lennie. Stepney új gyanúsítottakra akarja felhívni a figyelmet

Mindenki a másikra mutogat:))) szerelmi háromszög.
  • Count Adyn
    Úgyse lesz az egészből semmi kb:/
  • DjDano
    A Mclaren egyenlő 3 emberrel? Egyébként egy vagy több újság találgatását nem szabad tényként elkönyvelni...
  • Istencsászár
    Van egy jó hsz, de a debilsége miatt nem akarom berakni, de a legjobb fikagép amit ma olvastam, 1szerűen zseni minden kérdésre megtalálta a választ és beleszőtt mindent:)

Július 26-a után visszatérhatünk erre amikor az FIA hivatalos közleménye szerint ... történt és ... határozatra jutott, mondjuk tök mind1 lesz, legalábbis a média tett róla hogy egyik variáció se legyen kielégítő a csapat számára.
  • G_ArchAngel #52222
    A McLaren-Mercedes mégis tudott mindenről?

A kémbotrány az utóbbi évek egyik legsúlyosabb ügye a Formula-1-ben. A kirobbanása óta valamennyi napon újabb és újabb információ jelent meg.

A brit 'Autosport' magazin értesülései szerint Nigel Stepney (Ferrari) és Mike Coughlan (McLaren) között nemcsak a 780 oldalas dokumentum cserélt gazdát, hanem egyéb információk is megtárgyalásra kerültek.

Jelen esetben a szezonkezdetkor kirobbant fenéklemezbotrányról van szó, melynek következményeként megtiltották a Ferrarinak az akkor használatban lévő elem további bevetését. Az FIA megszigorította a fenéklemez-teszteket, ami ugyan minden csapatra egyaránt vonatkozott, azonban kétségkívül az olasz gárdát érintette a legjobban az új előírás.

Számos szakértő megdöbbent azon, hogy a McLaren-Mercedes szabad szemmel meglátta a szóban forgó elem flexibilisségét. Az 'Autosport' állítása a következő: Stepney az évadnyitó futam előtt egy elektronikus levelet küldött Coughlan-nek, melyben felhívta honfitársa figyelmét csapata fenéklemezére. Coughlan ezután a csapat képviselőihez fordult és arra kérte őket, hogy kezdeményezzenek egy vizsgálatot az FIA-nál.

Az ügy további érdekessége, hogy Coughlan felesége egy fénymásoló üzletben a 780 oldalas dokumentumot lementette 2 CD-lemezre. A kinyomtatott dokumentációt azután a brit szakember saját kertjében égette el. A kérdéses két adathordozót a házkutatás során találták meg.

Az olasz média arról tudósított, hogy Jonathan Neale mellett más McLaren-alkalmazottak is tudtak az ipari titkokat tartalmazó adathalmazról. A 'Gazzetta dello Sport' konkrét nevekkel állt elő: Martin Whitmarsh (üzleti igazgató) és Patrick Lowe (mérnök).

Bizonyára több kérdésre választ kaphatnak az érintett csapatok a július 26-án megrendezésre kerülő tárgyaláson, azonban az, hogy fény derül-e valaha a teljes igazságra, még kérdéses.
  • Punker
  • JGTC
    Az sem nagyon számítana, kapcsolatok attól még nem vesznének el!
  • Istencsászár

• G_ArchAngel #52218
    'stencsaszi csak azt látja, hogy MS-sel volt kapcsolata, szóval BŰNŐS!
    :)
  • a.carkey
    0-ról kezdte anno.
    Jó menedzser, mert még Ralfot is becsempészte a F1-be ... :)
  • Istencsászár
    Az ilyeneknek nem elég semmi sem? annyi pénze van hogy úszhat benne... nem a börtönbe kell zárni, hanem megkopasztani hogy kezd 0áról öcskös.
  • G_ArchAngel #52215
    Tíz év börtön is várhat Willi Weberre

A koblenzi állmaügyészség vádat emelt Willi Weber ellen, melynek eredményeképp akár tíz éves börtönbüntetést is kiszabhatnak rá. Az ügy hátterében egy 2001-ben felszámolt vállalat, a Pole Position Merchandising GmbH áll. Mintegy 100 alkalmazott veszítette el munkáját, majd később kiderült, hogy a cég 4,5 millió eurós adósságot halmozott fel.

Willi Weber viszont az akkor már csődbe ment vállalattól mintegy 1,5 millió amerikai dollár értékű Michael Schumacher relikviát próbált "kimenteni". A szakembert különösen nagy anyagi hátrányt okozó hűtlen kezeléssel vádolják. Információink szerint több személy is érintett az ügyben.

"Mr. Weber tagadja az általa alaptalannak nevezett vádakat" - nyilatkozta Weber ügyvédje.

Stepney-vel és Coughlan-nel csinálhatnának egy Prison Racing F1 Team-et:)
  • BaliBoy
    Véletlenül nem a Blikknek dolgozol? :))
  • DjDano
    A Merci javulása tényleg szembetűnő, de azt hiszem náluk is legalább olyan jó szakemberek dolgoznak mint a Ferrarinál... nincs szükségük a Ferrari segítségére. :)
  • WNW
    Arrol mar nem is beszelve, hogy a Ferrari epitette az egesz kocsit a Mercinek, hogy legyen mar valami ellenfel.... Csak mostanra meguntak, hogy meg fejleszteni is nekik kell, igy krealtak egy kemugyet...
  • [Jakuza]
    Nem ot, hanem a feleseget. :D
    Biztos valami Ferraris mernokkel hetyeg. :DDDDD

Szemet Ferrari fuj, hogy hagyta ellopni az iratait, sot felhivta Todt biztos a Mercedes tulajat, hogy a feneklemezunk nem szabvanyos buktassatok le.
    Aljas Ferrari. :DDDDDD
  • DJ BP
    ügyes, attól hogy valaki rosszabb nálam, én még nem leszek jó :)
  • DJ BP
    Ebből is a Ferrarit hozzák ki mocsoknak, gondolhattam volna :DDD Hogy merészeltek szólni? Vagy becsempészték Coughlan lakására, és a fénymásolásra is kénysszerítették? :D
  • DjDano
    Nekem ez az ügy kicsit bűzlik, azon se lepődnék meg ha a Ferrari álna az egész balhé mögött... ugyanis most jól megy a Mekinek, valahogy be kell hozni a lemaradást