182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
campy #52327 #52315: Ha nem tetszik akkor ne nézzed ennyi!!! am kezdő honlap szerkesztő vagyok ennyit tudok ez van am. sok ötletem van még mit tehetnék fel csak most nyár van kevesebb időm van szerkeszteni! Nem rég kezdtem el! lehet hogy te prof.. szerkesztő vagy attól még nem kell "jo legagyizni!" kiváncsi lennék a tiedre! ha ekkora a szád -
Azis lehet, modjuk mind1, ha gyorsabb legalább akkor a pályán előzze meg Kimit, olyan csatában mint amit Nickel ment. -
Ez nem igazsagossag kerdese, hanem orvosi;) -
"...poleba lehettem volna de hibáztam...", vagy inkabb: "... de megcsusztam valamin..." :)))) -
campy #52323 jo izgalmas lesz a VB mondjuk azért sajnálom Hamiltont! az viszont igazságtalan lenne ha engednék a futamhoz! ennyi erővel Kubicát is eengedhették volna! -
Naja
Kimi: Tökéletes 7vége, jó a kocsi jó a csapat, örülok a polnak holnapp bízok a jó taktikában
Alo: Erősek vagyunk, poleba lehettem volna de hibáztam, bízok a holnapi taktikába, szoros verseny lesz
Massa: Erős a csapat, holnap akár nyerhetünk is, / sejtelmes mondatok mintha több benzinje lenne / megj: amit kétlek -
Minek riportot nezni?! En sosem nezem meg;) Te elhiszed amit mondanak?! Amugy is, sablon az egesz... -
Dodo55 #52320 Fehérvár. -
Felpakoltál, berakták az autóba és bevitták a korházba, közbe mutatta hogy jólvan. -
hol laksz?
nálam is ue a szitu:) -
Dodo55 #52317 Valaki elmondaná mi volt azután, hogy odavitték azt az ágyat?
Mert a gyáva E-On nekiállt ki-be kapcsolgatni a rendszerét, mert félt, hogy a túlterhelés miatt baja lesz, de olyan agresszívan csinálta, hogy sikerült gyönyörűen kinyírnia a helyi UPC rendszerét, úgyhogy fél óráig se net, se TV nem volt, közben meg 3 percenként kapcsolgatta, és folyamatosan durrogott minden elektromos eszköz.
Aztán amikor visszajött a kábelben az adás, akkor Héder elköszönt, és semmit nem tudtam meg. -
Nah szerintem Alonso és Kimi kb egyszerre jönnek majd, Massa meg 3-4 körrel később. -
dav1d #52315 jó gagyi g-portál 
-
Kötött a műsoridő, lehet hőbörögni, de Hamilton balesete miatt komoly csúszás volt, nemhalsz bele, pár perc múlva olvashatod a nyilatkozatokat, még egy olyan csatortnán mint az Eurosport is vannak ilyenek ha valami csúszás van. -
baxxterboy #52313 Szép volt Kimi!
-
a Fórum oldalon ajánlom a chatet
-
és nem mutatnak riportot:@@@ minek mutatták akkor az időmérőt, mutassák két hét múlva. -
uh alonso mekkorát hibázott:O -
Alonso milyet drifttelt
-
Jó kis rajt lesz holnap. -
tök jó ha TV Tuner is van a gépbe mert igy egyből tok ide irni
BMw hajrá -
ki tud gyorsabban alkalmazkodni? kiderül 2 perc múlva -
hamilton nekem is a kedvencem + raikönnen
BMW Power csapatnak drukkolok -
baca01 #52304 köv versenyen énis szeretném látni legkésőbb itt a hungaroringen, hogy élőben is láthassam micsoda teljesítményt nyújt!:) ő a kedvencem -
A McLaren információi szerint a csavarpisztoly sérthette meg a kereket hamilton utolsó kiállásakor, ezért kapott defektet az abroncs.
Ha Hamilton nem indulhat a vasárnapi versenyen, helyét egyik tesztpilótája, Pedro de la Rosa, vagy Gary Paffett veheti át a hétvégi futamon. -
Szegény Hami, kamatostúl kapta meg a balszerencse adagját :(
Mondjuk azt sajnálom, hogyha így meg is verik, sajnos már nem derül ki, hogy mi lett volna ha... (előre félek a vérfanatikusoktól, akik majd ha esetleg nem Hami nyeri a vb-t, akkor csak erre fogják fogni, és tulajdonképpen igazuk is lesz) Remélem a köv. versenyre visszajön, az lenne a legjobb, így érdekesebbé válik a vb -
De ne okoskodjon már
majd mikerül,hogy mi volt és kész
mit pattog itt? -
Mert szeretné mutatni, de ha nem oda tekerik amit te kérsz már 10 perce akkor mit csináljon, talán nem ő hibás nem? majom. -
vb nek lehet vége:-( -
:s -
Mindenki látta hogy füstölt!!, hogy mitől azt most itt senki nem tudja, talán még a Mekinél sem. -
De idegesítő ez a majom Héder
tekerd vissza, neoda ,ott ott,előrébb nem azt ,neoda
grrrrrrrrrr -
nagh mit mondtam fűstölt már elötte jo szemem van az ilyenekhez -
Igazatok lehet ... lábra se tudott állni szegény :(. Pápá, világbajnoki díj ;(. -
ÉN már törtem el a kezem (mind2-t egyszer-egyszer:D), igazából amíg nem mozgatom nagyon, addig nem is fáj igazából, inkább egy fura érzés van, hogy nem kóser valami. A lábmozgatás az inkább egy a stressz levezetése, idegességébe rángott sztem. Ő ott nemigen érzett fájdalmat az adrenalin miatt szerintem amig az autóban volt. -
nyugodtan rázogathatod egy ilyen ütközés után.
Az adrenalin sok dologra képes, még talán szaladnál is. :)
-
Abban a pillanatban nemhiszem hogy érzi ezt, nekem nemtört még el semmim, de a családban igen és az első pár percben az ember felsem fogja hogy mi történt, azt utána kezd fájni és tudatosulni... lehet a lába tört, lehet nem majd kiderül, mivel mutatta hogy minden rendben szvsz annyira rosszul nem lehet, és nemkell a legroszabbra gondolni, hogy a mentő jött hogy infúziot adtak neki, ezek lehetne elővigyázatosságok, ami jó dolog és igy kell csinálni. -
hát ha nincs én akkor is összevisza mozgatom, hogy "jajjjajjj :D"
nah szerencsétlen rtl, 15 perc mulva foyltatják, plusz 5 perc ők meg csak 15:30-ig akarátk adni az f1-et... -
eddig nem hibázott hamilton most se
durva az az imfuzió -
De ha eltörik a lábad (vagy fáj) akkor rázogatod? Ebben kételkedem.