182273
  • DJ BP
    Azt mondta hogy semmi sem változott

Attól hogy azt mondta, úgy is van? :) Én is azt mondhatom, hogy fogytam, közbe mégse :D
  • bardocz
    háát,ha belegondolsz igaza van:) most kimi előtte massa jó ez így:)
  • Istencsászár
    Azt mondta hogy semmi sem változott, de most Nick eddigi csillaga kezd elhalványulni főleg, ha Kibica következő futamon is ennyire biztosan előtte végez..
  • leoon
    azért tegnap Massa, ma pedig Kimi volt a leggyorsabb. Csak maradjon is így.
  • G_ArchAngel #52043
    Kubicának elborult a baleset óta:)
    Szerintem minden-mindegy alapon vezet: ha azt túlélte, akkor innentől már mindent túl fog:)
  • G_ArchAngel #52042
    Teszteredmények:
    Spa-Francorchamps - harmadik nap:

Poz Pilóta Csapat Idő Kör
    01. Räikkonen Ferrari (B) 1:47.042 69
    02. Kubica BMW-Sauber (B) 1:47.265 78
    03. Alonso McLaren-Mercedes (B) 1:47.645 75
    04. Webber Red Bull-Renault (B) 1:47.699 44
    05. Fisichella Renault (B) 1:47.724 76
    06. Wurz Williams-Toyota (B) 1:48.437 76
    07. Trulli Toyota (B) 1:48.491 76
    08. Bourdais Toro Rosso-Ferrari (B) 1:48.585 91
    09. Szato Super Aguri-Honda (B) 1:48.610 99
    10. Barrichello Honda (B) 1:48.704 81
    11. Klien Spyker-Ferrari (B) 1:49.119 63
  • bardocz
    nem tudtad :O
  • nearo
    Volt tegnap este bankrablás?
    -.-
  • Count Adyn
    :DD Ja én sose loptam, különösen nem tegnap 22:15 kor, amikor a bankrablás történt:D
  • b-type
    hát ezen beszrtam :DDD
    A5.. kémesbotrányos:
    "Tudomásom szerint soha, különösen az utóbbi hónapokban, nem használtuk fel mások szellemi tulajdonát.."

• Istencsászár
    Erre már csak azt lehet mondani hogy TAKARODJ BÖRNI NYUGDÍJBA. Indy egy legendás hely, nem lehet kivenni!!!4 és még jó kis verseny is volt ott idén.
  • G_ArchAngel #52036
    Indianapolis nem rendez futamot 2008-ban
    Miután az Amerikai Nagydíj szervezői nem tudtak megegyezni a Formula-1 kereskedelmi jogait birtokló Bernie Ecclestonnal, 2008-ban a száguldó cirkusz nem látogat majd az Egyesült Államokba.

A versenypálya elnöke, Tony George nemrégiben kijelentette: amennyiben ezen a héten sem sikerül megyezeniük, a következő szezonban nem lesz futam Indianapolisban.

A tudósítások szerint a pálya szóvívője, Ron Green megerősítette a hírt, így az indianapolisi futam jövőre minden bizonnyal kimarad a versenynaptárból.

Ez egyébként nagy csapás lehet a csapatok számára, hiszen az amerikai piac nagyon fontos volt azon autógyártóknak, melyek a királykategóriában képviseltetik magukat.
  • a_n_d_r_e_w
  • BaliBoy
    És mi ebből a tanúlság? Nem szabad sok gumicukrot enni mert nem lesz belőled F1-es pilóta.
  • Istencsászár
    Gyula mondta ez legyen és kész:))
  • G_ArchAngel #52032
    Igen, de az Alonso-s, nem a Hamilton-os...
  • Attila889
    ez a reklám volt a futam elött.... :D
    Csak nem angolul hanem magyarul :D
  • Vucli
    Mentségükre legyen szólva lehet Magyarországon a fekete ember nem igazán célközönség. Habár itt is van sok fekete, csak ők egy kicsit másképp azok...
  • G_ArchAngel #52029
    nem az a nem reális, hanem az, Kimi fizetése a legmagassabb 37 millával, ennyi volt MS-é is...

Alonso 24 millára írt alá, furcsa lenne, hogy a "semmire" megduplázná Ron, ő nem az a fajta...

reklámokból befolyt pénzekkel lehet 43milla, az 60 felett volt Schuminak is...

Ja, és ezt miért nem nyomják? Mert fekete? Szemét rasszista RTL Klub!
  • WNW
    Hogy van az a reklammondat..?: Ha iszol ne vezess..!
    Vagy valami ilyesmi...
  • Vucli
    Nem biztos hogy bulvár, szerintem simán igaz lehet ,hogy egy világbajnok tizszer annyit keres mint egy újonc:)
  • G_ArchAngel #52026
    már a HVG is bulvárosodik?
  • Vucli
    Érdekes cikk a hvg online ról:
    "A fiatal brit versenyző olyan megállapodást kötött csapatával, a McLarennel, amelynek értelmében 400 ezer dollárt biztosan kap az istállótól, s további 10 ezer dollárral gazdagodik minden megszerzett világbajnoki pont után."
    "További bonuszokat kaphat attól függően, hogy hol végez a pontversenyben, s ha a fennmaradó versenyeken is jól teljesít akár 4 millió dollárt is kereshet. Amennyiben ez sikerül a színesbőrű versenyzőnek, fizetése megközelítheti csapattársa Fernando Alonso keresetének tizedét, aki további pontok nélkül is 43 millió dollárt kap az idén a McLarentől."
  • G_ArchAngel #52024
    ott az autó mögött a gyepen:)
  • M@TriX
    nem értem mit ugrálnak, a dobogót hozta, most nem jött össze minden. szerintem még mindig ügyes a srác....

majd meglátjuk mi sül ki.
  • G_ArchAngel #52022
  • Istencsászár
    vagy massa :)))))
  • Dodo55
    Poroltó?
  • Vucli
    Úgylátszik az angol sajtó még a magyarnál is nagyobb bulvár
  • lac coo
    Igazi , teszt Spa ...

• bardocz
    ez tényleg igazi vagy fotósopp?:D
  • lac coo
  • bardocz
    angol sajtóban mindenki buzi[és ez ritmusosan,legalább anyian minta monyon le :-C]
  • G_ArchAngel #52014
    Különböző angol újságok meglehetősen élesen fogalmaztak Hamilton szigetországi szereplése kapcsán, véleményük szerint az újonc "gyenge" teljesítménye több tényezőnek köszönhető úgy, mint a tapasztalatlansága, a sok szponzoresemény, és egy Nicole Baker nevű bokszcica.

Úgy tűnik a közismerten maximális elvárásokkal bíró angol sajtónál "betelt a pohár", miután Hamilton egymás után kétszer végzett a harmadik helyen, ráadásul legutóbb hazai közönsége előtt.

The Guardian's:
    "A silverstone-i verseny azt juttatta a Forma-1-es közösség eszébe, hogy mennyire tapasztalatlan pilóta is Hamilton. Még csak a kilencedik versenyén van túl, érthető tehát, hogy rosszul választott a bokszkiállásakor."

The Times:
    "Hamilton kezd fáradni, ezért talán a McLarennek újra kellene gondolnia versenyzője pályán kívüli programjait, hogy azok ne menjenek a verseny közbeni teljesítmény rovására. Hamiltonnak is meg kellene fontolnia, hogy vajon megéri-e a versenyek között popsztárokkal lógni, ahelyett, hogy energiáit a futamokon való küzdelmekre őrizné meg"- utalt utóbbival az újság arra, hogy a 22 éves pilóta a Brit Nagydíj előtt Puff Daddy amerikai rapsztárral találkozott egy szponzoreseményen.

The Sun:
    "Lewis számos hibát elkövetett a futam alatt, de mi feltártuk ennek okát. Nicole Baker bokszcica teste volt az utolsó, amire az újonc a verseny előtt rápillantott."

Lewis Hamilton a jelek szerint alaposan visszavágott az őt kritizálóknak, hiszen a Belga Nagydíj helyszínén rendezett hivatalos teszt első napján ő bizonyult a leggyorsabbnak. A fenti idézetekből viszont az is egyértelművé vált, hogy az angol sajtónak nem egyszerű, sőt talán nem is lehet hosszútávon megfelelni...

http://www.officialnicolebaker.com/
  • G_ArchAngel #52013
    F1: százmilliók nézhetik a Lánchidat augusztus 2-án
    A tavalyi sikeres bemutatkozást követően ebben az esztendőben is megrendezik a Formula–1-es versenyhétvége előtti csütörtökön a száguldó cirkusz utcai bemutatóját.

Ezúttal új helyszínen és még a tavalyinál is színesebb műsorral készülnek a szervezők, akik abban bíznak, hogy a rendezvény még az egy évvel korábbinál is nagyobb érdeklődésre tarthat számot. Szakértők szerint a Formula–1-es bemutatónak az országimázsra és a turizmusra is igen jó hatása van.

Az utcai bemutatót az idén az alagút–Clark Ádám tér–Lánchíd–Roosevelt tér útvonalon rendezik meg, augusztus 2-án – mondta lapunknak Palik László, a Hungaroring Sport Zrt. elnöke.

A körülbelül egyórás program autós-motoros felvonulással kezdődik, ahol a 2007-es Dakar-rali résztvevői mutatják be járműveiket, a motorosok között az idén első helyet szerzett Cyril Despres vezetésével. Ezt követően veterán F1-es autók hajtanak át Budapest legrégebbi hídján. A helyszínre kilátogató rajongók láthatják többek közt Gerhard Bergert is a korábbi versenyautójában.

A programot egy a tavalyihoz igen hasonló show zárja, amikor is a Toro Rosso- és a Red Bull-istálló egy-egy autója száguld együtt Besenyei Péter műrepülő világ- és Európa-bajnok gépével.

Tavaly az esemény minden előzetes várakozást felülmúlt. Az utcai bemutatót – amelyet akkor a Hősök terén rendeztek meg – a helyszínen mintegy harmincezren, a televíziók előtt pedig világszerte 73 országban több mint kétszázmillióan látták – mondta Palik László. Hozzátette: mivel most az egy esztendővel korábbinál sokrétűbb lesz a program, úgy véli, az idén akár ezeket az igen impozáns nézettségi adatokat is túlszárnyalhatják.

Szakértők szerint egy ilyen rendezvény amellett, hogy turisztikai szempontból előnyös, jelentősen növelheti Magyarország ismertségét is. Niklai Ákos, a Magyar Turizmus Zrt. elnöke lapunk kérdésére elmondta: az utcai bemutatónak – figyelembe véve a különböző televízió-csatornák reklámtarifáit – több millió eurós hírértéke van a főváros számára.

Hozzátette: bízik benne, hogy minél több csatorna készít összeállítást Budapestről a közvetítés előtt, s különösen örül annak, hogy az idén a rendezvényt új helyszínen tartják, hiszen így a Formula–1 rajongói Budapest újabb nevezetességeit ismerhetik meg.

Turisztikai szempontból az utcai bemutatónak, illetve a hasonló, nagy érdeklődésre számot tartó műsoroknak elsősorban a környező országokból érkező vendégek jóvoltából lehet kedvező hatása. Az esemény idején ugyanis Budapest a régió központjaként működik. Niklai Ákos elmondta: ezek a rendezvények jelentősen hozzájárultak ahhoz, hogy az elmúlt években megugrott a szomszédos államokból érkező turisták száma, Romániából például tavaly ötödével több, az idén pedig eddig közel másfélszer annyi vendég jött Magyarországra, mint egy évvel korábban.
  • Anders
    három éve várok arra, hogy Bourdais-t végre beültessék :)
  • Attila889
    és különben is DC kapott egy év szerződést Silverstone-ban :)
  • Attila889
    ne rugják ki DC-t.Szerintem eléggé jó pilóta :)
  • Istencsászár
    Ha DC félti az állásást akkor a Red Bullal repül :DDD
  • G_ArchAngel #52008
    Bourdais-t minimum Red Bull-ba, Renaultba vagy Williamsbe kellene ültetni, hogy megmutassa mit is tud...

lehet 1 évet kap az STR-ban, aztán ha belejött, akkor a nyugdíjas DC helyére beültetik...:)