182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
DJ BP #52047 Azt mondta hogy semmi sem változott
Attól hogy azt mondta, úgy is van? :) Én is azt mondhatom, hogy fogytam, közbe mégse :D -
háát,ha belegondolsz igaza van:) most kimi előtte massa jó ez így:) -
Azt mondta hogy semmi sem változott, de most Nick eddigi csillaga kezd elhalványulni főleg, ha Kibica következő futamon is ennyire biztosan előtte végez.. -
azért tegnap Massa, ma pedig Kimi volt a leggyorsabb. Csak maradjon is így. -
G_ArchAngel #52043 Kubicának elborult a baleset óta:)
Szerintem minden-mindegy alapon vezet: ha azt túlélte, akkor innentől már mindent túl fog:) -
G_ArchAngel #52042 Teszteredmények:
Spa-Francorchamps - harmadik nap:
Poz Pilóta Csapat Idő Kör
01. Räikkonen Ferrari (B) 1:47.042 69
02. Kubica BMW-Sauber (B) 1:47.265 78
03. Alonso McLaren-Mercedes (B) 1:47.645 75
04. Webber Red Bull-Renault (B) 1:47.699 44
05. Fisichella Renault (B) 1:47.724 76
06. Wurz Williams-Toyota (B) 1:48.437 76
07. Trulli Toyota (B) 1:48.491 76
08. Bourdais Toro Rosso-Ferrari (B) 1:48.585 91
09. Szato Super Aguri-Honda (B) 1:48.610 99
10. Barrichello Honda (B) 1:48.704 81
11. Klien Spyker-Ferrari (B) 1:49.119 63 -
nem tudtad :O -
Volt tegnap este bankrablás?
-.- -
:DD Ja én sose loptam, különösen nem tegnap 22:15 kor, amikor a bankrablás történt:D -
hát ezen beszrtam :DDD
A5.. kémesbotrányos:
"Tudomásom szerint soha, különösen az utóbbi hónapokban, nem használtuk fel mások szellemi tulajdonát.."
-
Erre már csak azt lehet mondani hogy TAKARODJ BÖRNI NYUGDÍJBA. Indy egy legendás hely, nem lehet kivenni!!!4 és még jó kis verseny is volt ott idén. -
G_ArchAngel #52036 Indianapolis nem rendez futamot 2008-ban
Miután az Amerikai Nagydíj szervezői nem tudtak megegyezni a Formula-1 kereskedelmi jogait birtokló Bernie Ecclestonnal, 2008-ban a száguldó cirkusz nem látogat majd az Egyesült Államokba.
A versenypálya elnöke, Tony George nemrégiben kijelentette: amennyiben ezen a héten sem sikerül megyezeniük, a következő szezonban nem lesz futam Indianapolisban.
A tudósítások szerint a pálya szóvívője, Ron Green megerősítette a hírt, így az indianapolisi futam jövőre minden bizonnyal kimarad a versenynaptárból.
Ez egyébként nagy csapás lehet a csapatok számára, hiszen az amerikai piac nagyon fontos volt azon autógyártóknak, melyek a királykategóriában képviseltetik magukat. -
-
És mi ebből a tanúlság? Nem szabad sok gumicukrot enni mert nem lesz belőled F1-es pilóta. 
-
Gyula mondta ez legyen és kész:)) -
G_ArchAngel #52032 Igen, de az Alonso-s, nem a Hamilton-os... -
ez a reklám volt a futam elött.... :D
Csak nem angolul hanem magyarul :D -
Vucli #52030 Mentségükre legyen szólva lehet Magyarországon a fekete ember nem igazán célközönség. Habár itt is van sok fekete, csak ők egy kicsit másképp azok...
-
G_ArchAngel #52029 nem az a nem reális, hanem az, Kimi fizetése a legmagassabb 37 millával, ennyi volt MS-é is...
Alonso 24 millára írt alá, furcsa lenne, hogy a "semmire" megduplázná Ron, ő nem az a fajta...
reklámokból befolyt pénzekkel lehet 43milla, az 60 felett volt Schuminak is...
Ja, és ezt miért nem nyomják? Mert fekete? Szemét rasszista RTL Klub!
-
WNW #52028 Hogy van az a reklammondat..?: Ha iszol ne vezess..!
Vagy valami ilyesmi...
-
Vucli #52027 Nem biztos hogy bulvár, szerintem simán igaz lehet ,hogy egy világbajnok tizszer annyit keres mint egy újonc:) -
G_ArchAngel #52026 már a HVG is bulvárosodik? -
Vucli #52025 Érdekes cikk a hvg online ról:
"A fiatal brit versenyző olyan megállapodást kötött csapatával, a McLarennel, amelynek értelmében 400 ezer dollárt biztosan kap az istállótól, s további 10 ezer dollárral gazdagodik minden megszerzett világbajnoki pont után."
"További bonuszokat kaphat attól függően, hogy hol végez a pontversenyben, s ha a fennmaradó versenyeken is jól teljesít akár 4 millió dollárt is kereshet. Amennyiben ez sikerül a színesbőrű versenyzőnek, fizetése megközelítheti csapattársa Fernando Alonso keresetének tizedét, aki további pontok nélkül is 43 millió dollárt kap az idén a McLarentől." -
G_ArchAngel #52024 ott az autó mögött a gyepen:) -
nem értem mit ugrálnak, a dobogót hozta, most nem jött össze minden. szerintem még mindig ügyes a srác....
majd meglátjuk mi sül ki. -
G_ArchAngel #52022 -
vagy massa :))))) -
Dodo55 #52020 Poroltó? -
Vucli #52019 Úgylátszik az angol sajtó még a magyarnál is nagyobb bulvár -
Igazi , teszt Spa ...
-
ez tényleg igazi vagy fotósopp?:D -
-
angol sajtóban mindenki buzi[és ez ritmusosan,legalább anyian minta monyon le :-C] -
G_ArchAngel #52014 Különböző angol újságok meglehetősen élesen fogalmaztak Hamilton szigetországi szereplése kapcsán, véleményük szerint az újonc "gyenge" teljesítménye több tényezőnek köszönhető úgy, mint a tapasztalatlansága, a sok szponzoresemény, és egy Nicole Baker nevű bokszcica.
Úgy tűnik a közismerten maximális elvárásokkal bíró angol sajtónál "betelt a pohár", miután Hamilton egymás után kétszer végzett a harmadik helyen, ráadásul legutóbb hazai közönsége előtt.
The Guardian's:
"A silverstone-i verseny azt juttatta a Forma-1-es közösség eszébe, hogy mennyire tapasztalatlan pilóta is Hamilton. Még csak a kilencedik versenyén van túl, érthető tehát, hogy rosszul választott a bokszkiállásakor."
The Times:
"Hamilton kezd fáradni, ezért talán a McLarennek újra kellene gondolnia versenyzője pályán kívüli programjait, hogy azok ne menjenek a verseny közbeni teljesítmény rovására. Hamiltonnak is meg kellene fontolnia, hogy vajon megéri-e a versenyek között popsztárokkal lógni, ahelyett, hogy energiáit a futamokon való küzdelmekre őrizné meg"- utalt utóbbival az újság arra, hogy a 22 éves pilóta a Brit Nagydíj előtt Puff Daddy amerikai rapsztárral találkozott egy szponzoreseményen.
The Sun:
"Lewis számos hibát elkövetett a futam alatt, de mi feltártuk ennek okát. Nicole Baker bokszcica teste volt az utolsó, amire az újonc a verseny előtt rápillantott."
Lewis Hamilton a jelek szerint alaposan visszavágott az őt kritizálóknak, hiszen a Belga Nagydíj helyszínén rendezett hivatalos teszt első napján ő bizonyult a leggyorsabbnak. A fenti idézetekből viszont az is egyértelművé vált, hogy az angol sajtónak nem egyszerű, sőt talán nem is lehet hosszútávon megfelelni...
http://www.officialnicolebaker.com/ -
G_ArchAngel #52013 F1: százmilliók nézhetik a Lánchidat augusztus 2-án
A tavalyi sikeres bemutatkozást követően ebben az esztendőben is megrendezik a Formula–1-es versenyhétvége előtti csütörtökön a száguldó cirkusz utcai bemutatóját.
Ezúttal új helyszínen és még a tavalyinál is színesebb műsorral készülnek a szervezők, akik abban bíznak, hogy a rendezvény még az egy évvel korábbinál is nagyobb érdeklődésre tarthat számot. Szakértők szerint a Formula–1-es bemutatónak az országimázsra és a turizmusra is igen jó hatása van.
Az utcai bemutatót az idén az alagút–Clark Ádám tér–Lánchíd–Roosevelt tér útvonalon rendezik meg, augusztus 2-án – mondta lapunknak Palik László, a Hungaroring Sport Zrt. elnöke.
A körülbelül egyórás program autós-motoros felvonulással kezdődik, ahol a 2007-es Dakar-rali résztvevői mutatják be járműveiket, a motorosok között az idén első helyet szerzett Cyril Despres vezetésével. Ezt követően veterán F1-es autók hajtanak át Budapest legrégebbi hídján. A helyszínre kilátogató rajongók láthatják többek közt Gerhard Bergert is a korábbi versenyautójában.
A programot egy a tavalyihoz igen hasonló show zárja, amikor is a Toro Rosso- és a Red Bull-istálló egy-egy autója száguld együtt Besenyei Péter műrepülő világ- és Európa-bajnok gépével.
Tavaly az esemény minden előzetes várakozást felülmúlt. Az utcai bemutatót – amelyet akkor a Hősök terén rendeztek meg – a helyszínen mintegy harmincezren, a televíziók előtt pedig világszerte 73 országban több mint kétszázmillióan látták – mondta Palik László. Hozzátette: mivel most az egy esztendővel korábbinál sokrétűbb lesz a program, úgy véli, az idén akár ezeket az igen impozáns nézettségi adatokat is túlszárnyalhatják.
Szakértők szerint egy ilyen rendezvény amellett, hogy turisztikai szempontból előnyös, jelentősen növelheti Magyarország ismertségét is. Niklai Ákos, a Magyar Turizmus Zrt. elnöke lapunk kérdésére elmondta: az utcai bemutatónak – figyelembe véve a különböző televízió-csatornák reklámtarifáit – több millió eurós hírértéke van a főváros számára.
Hozzátette: bízik benne, hogy minél több csatorna készít összeállítást Budapestről a közvetítés előtt, s különösen örül annak, hogy az idén a rendezvényt új helyszínen tartják, hiszen így a Formula–1 rajongói Budapest újabb nevezetességeit ismerhetik meg.
Turisztikai szempontból az utcai bemutatónak, illetve a hasonló, nagy érdeklődésre számot tartó műsoroknak elsősorban a környező országokból érkező vendégek jóvoltából lehet kedvező hatása. Az esemény idején ugyanis Budapest a régió központjaként működik. Niklai Ákos elmondta: ezek a rendezvények jelentősen hozzájárultak ahhoz, hogy az elmúlt években megugrott a szomszédos államokból érkező turisták száma, Romániából például tavaly ötödével több, az idén pedig eddig közel másfélszer annyi vendég jött Magyarországra, mint egy évvel korábban.
-
három éve várok arra, hogy Bourdais-t végre beültessék :) -
és különben is DC kapott egy év szerződést Silverstone-ban :) -
ne rugják ki DC-t.Szerintem eléggé jó pilóta :) -
Ha DC félti az állásást akkor a Red Bullal repül :DDD -
G_ArchAngel #52008 Bourdais-t minimum Red Bull-ba, Renaultba vagy Williamsbe kellene ültetni, hogy megmutassa mit is tud...
lehet 1 évet kap az STR-ban, aztán ha belejött, akkor a nyugdíjas DC helyére beültetik...:)