182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Jajj... ezer egy nagy baleset volt ami után a kocsi rongyá tört mégsem tiltották el a pilótákat, tudom nehéz de ezvan, Kubica ebben az évben magasan a legnagyobb bukást produkálta és a kocsibol sem tudott kiszállni, de Hamilton igen. -
Mehetsz vissza ahonnan jöttél, légyszíves 1 szót ne irj nekem a jövőben legyél oly kedves, vagy ha a fikázzunk mindent nevű mozgalomhoz tartozol akkor menny másik fórumra. -
De a furcsa za Hami viselkedése volt, nem nézett ki túlzottan egészségesnek, mégha saját lábán is szállt ki, nameg a lekötözött hordágy... Szerintem is csak símán nem akarták bevállalni, hogy rajtuk múlljon a VB. -
En meg osszehasonlitom, ugyanis az volt ami miatt visszatartottak Kubicat a versenyzestol, hogy nincs semmi baja, de ha esetleg baleset erne, akkor mar komolyabb kovetkezmenyekkel is jarhat.
Ez Hamiltonra nem vonatkozik ?
Ugyan, egyszeruen Hamilton egy felfujt lufi, ahol dolgozik a diplomacia, amig a masik vesenyzonel kozel sem. Ennyi a fama. -
"Ez inkább no comment, neharagudj de már túlmentél azon a határon amit tűrük, ha mindenáron fanboy topikot akarsz akkor menj máshova, nekem meg ne mond ilyeneket mert azt se tudom kivagy.
Persze mikor Sumi ment akkor nem ordítottak mi? annyi nonszensz ez az egész és annyira elhiszik az emberek hogy ott a Gyula Alonso drukker? ja akkor a k..va annyát..."
Mondanám hogy mást vártam, de nem. Én már lezártnak tekintem ezt az egész témát, csak egyszerűen tudtam, ha valaki megint szidni meri, te leszel az első aki idevágtat. Ja mondjuk igazad van, aki nem ért veled egyet, az
1. idióta, aki hallott valahol valamit, és azt ismételgeti
2. fanboy
3. mindkettő
tényleg no comment... -
jefferson83 #52441 Azért én sem hasonlítanám össze a két esetet. Ott azért azon izgoltunk, hogy él e még itt meg azon, hogy beütötte-e a lábát. Hami mindvégig magánál volt a baleset alatt, Kubi szerintem jó időre (ez relatív) elveszetette az eszméletét. Ha baleset után rögtön kipattant volna a kocsiból szerintem senki nem lepődött volna meg. Nem tűnt nekem olyan hatalmas esésnek. -
hát igen...és Kubicánál volt még egy hét pihi, de mégsem mehetett... -
Sokan azt várták hogy Hamiltont lekapcsolják egy időre, ez namjött be páran csalódottak, azért Kubica balesete a szaltókkal sokkal nagyobb volt látványra is, mint Hamilton tegnapi akciója, ha nem hordágyon viszik el óvatosság miatt akkor se induljon? szvsz ne zavarjon meg a tegnapi óvintézkedés, csak elővigyázatosságok voltak, nemvolt súlyos, de amig nem Ctzik meg és nem röntgenezik meg stabilzálni kell mert kitudja milyen baja van, ezért volt a nagy óvatosság... -
Sztem itt több dolog is közrejátszik.
Legfőképpen az orvosi dolgok, azaz egy agyrázkódást mindig komolyan vesznek..akkora a sebesség, a nehézkedési erő hogy a fejnek rendben kell lennie.
Másfelől a Bmw szvsz ki akarta próbálni Vettel-t.
Pedro a McLaren-nél nem az a probléma mint Vettel a Bímernél. -
Nem is vartam mast, itt latszik, hogy pl. egy Kubica nem azonos korulmenyek kozott versenyezhet az F1-ben, mint Hamilton.
-
De a negyedik a legjobb előzési pont, a boxutca :)))) -
Nakajima nem gyenge anyag, jókat csinál itt-ott.
Mondjuk ez kicsit meredek volt külső ívről...ráadásúl ekkora ívről bepróbálni, de legalább mutatta magát.
De nagyon álmos futás volt. :(
Kiváncsi vagyok, mert ha a GP2-ben kevés az előzés az adott pályán, akkor mit csinálnak az F1-ben?
Ralf 3 lehetséges előzési pontot említett meg, a célvégi, a dunlop kanyar, és az utolsó sikán fékjét. Ebből leginkább a célvégit használták a Gp2-s verdák. -
2 japó szép próbálkozásán kívül csak buta lökdösődések voltak... monduk ha ilyeneket csinálnának az F1ben akkor nemtudom milyen médiabotrány lenne:)
Majd minjá lesz a Porsche kupa az remélem jobb lesz. -
Uncsi volt a GP2 :(
remélem nem hasonló lesz az F1 -
Mondom, hogy idő kérdése... Nekem sokszor filmekre sincs időm. -
jefferson83 #52431 Magyar rádió is lehozta szóval Hami versenyezni fog, ez érdekes lesz. Pech, hogy bekerült a tízbe, mert így a taktikáját nem változtathatja meg. -
Hamilton elindulhat a versenyen -
jefferson83 #52429 Nemtom mennyire valós: Hamilton -
Ez nem idő kérdése:), ha van kis idő akkor ujra megnézi az ember , vagy néhanapján előkapja és nézegetni, nekem F1en kívül Motogp, Nascar, ChampCar, DTM, Wtcc, Btcc futamok is vannak, sőt a Brazil Kamion versenyek is, az valami állat:)) próbálom mindig szedni őket:) lehet más filmek előtt tölti el ezt az időt én inkább ezekre:) -
Evileg az iTV-s ripek több hangsávot is tartalmaznak, multkor tök véletlenül vettem észre hogy lehet választani 2 kommentár és natural hangok közt. -
Hát akinek erre van ideje... Nekem bőven elég egyszer megnézni a futamot. -
Van futam rendesen, "kívülről " is mindenféle komment nélkül ... -
Kova'-nak uez volt Malaysia-ban, sőt ott még hozzá is nyúltak vmi alkatrészhez.
Áttették a motort+vátót a tartalék autóba, és suhi..semmi büntetés. -
Naja, megvan minden futam origi angolba + onboardba, de onboard az igazi, csak sajna nem mindig azt látjuk ami érdekes:) -
A McLaren-Mercedes istálló hivatalos közleményében bejelentette, hogy az FIA orvosa Dr.Gary Harstein és a pálya főorvosa Dr. Klaus U. Zerbian is zöld utat adott Lewis Hamiltonnak a futamon való részvételre. -
Hm akkor majd jobban körülnézek, thx:) -
WNW #52421 Hat ez jo kerdes.. Mondjuk vicces lenne, ha igy ki lehetne kerulni a buntetest..
Bar nem hiszem hogy a motor meguszta volna.. En legalabbis nem kockaztatnam.. Ekkora utodes utan, ilyen erzekeny elesre csiszolt technikanal, nem hiszem hogy minden oke lenne a motorban..
-
Torrent .... -
Ée ezt honnan teszed?:) -
Megnézem én Palikékat , semmi bajom velük, aztán rögtön le is töltömm a versenyeket , edzéseket full onboard, az az igazi . -
:DDDD -
McLaren Mercedes reklám ( jó felbontás ) -
Naja, érdekesen szokott reagálni :), multkor mikor le kellett vágnia a kanyar és Dqzták, azt "ordibálta" a kamerába hogy Alonso is ugyan igy levágta de őt mégse dqzták Monacoban:)) -
:)
Nézd inkább a GP2-t :) -
Inkább mint kommentátor problémás, múltkor sztem szépet versenyzett a HunRing-n.
De az tény hogy az izgalom nincs rá jó hatással :))))
Már az első Clio kupás kiforgatásánál és kész volt ahogy nyilatkozott, ..sztem majdnem sírt.
..és most is a Leon-s Hunringes futása után is elég érdekes dolgokat mondott (mármint hogy a nézők szeretik hogy ő ilyen sokat előz a végéről, de neki már kicsit unalmas :) ).
De mint versenyző sztem rendben van, jóval könnyebb dolga van mint sok más versenyzőtársának a szponzoráció területén, de azért egyre jobb, és az utolsó futáson tényleg kifejezetten jó volt.
Az izgalmak nem tesznek jót neki szvsz :) -
Gondolom az véletlenül maradt ki, hogy te biztos benne lennél az első 5-ben ? :))))))))))))))))))))))))
Egyszó mint száz : akinek nem tetszik ne nézzze és ne szemetelje tele állandóan a topikot a hülyességgel !!! Vagy a további rimánkodást címezze az RTL Klub felé ! -
DJ BP #52411 17-ből tizedik
3 futamon nincs pontja a 6-ból
Olyannyira aktív versenyző, mint a Szujó a Swift kupában... Mondjuk őt inkább hallgatnám -
Hát pont ezért elég ritkán olvasom a topikot .....Hetente háromszor , futamok után-alatt az a téma , hogy mit mondott Gyula-Palik ....Rosszabb mint a gumiszoba .... -
ahogy Hofi mondta :)))
..az egy főre jutó F1 szakértők száma az országban két fő. :) -
DJ BP #52408 akkor ezzel elismered hogy Gyula nem oda való?