FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Azonfelül nem vitatom hogy nagyon gyors pilóta, elõzni viszont egyáltalán nem tud, ami a világ állítólag egyik legjobb pilótájától szánalmas. Ha nem hozzák be alá a kékzászó szabályt akkor most sehol sem lenne. Amikor hátulról indul és nem lengetik az elõtte menõknek a zászlót akkor egy középszerû technikát/pilótát se tud megelõzni, vagy nagyritkán összejön 10-15 kör után.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Faludi Zoltán, 2005. május 8. vasárnap <16:29>16:29>
Talán valami törmelék okolható, mondja
A világbajnoki cím tartója, Michael Schumacher teljesen zavarban van, amiért a Spanyol Nagydíjon két kör leforgása alatt két defektet kapott Bridgestone abroncsa, és ezzel befejezõdött számára a futam.
A német versenyzõnek rémálmaiban fog visszatérni a mai futam, ahol két defektet is kapott pár kör leforgása alatt, pedig már szépen felzárkózott a mezõnyre a Spanyol Nagydíjon. A Ferrari versenyzõjének ez volt az elmúlt öt verseny alatt a harmadik kiesése, mely nem jellemzõ rájuk. Ennek tetejében csapattársa Rubens Barrichello már a futam féltávjánál kört kapott az élen álló Kimi Raikkönentõl, így a Scuderia kétségkívül minél elõbb el szeretné feledni a hétvégi viadalt.
A gumiproblémákkal füstbe mentek Schumacher azon tervei is, hogy beállítsa a rekordot Barcelonában, és sorozatban ötödször nyerjen a katalán ringen. Egyébként Ayrton Senna nevéhez fûzõdik egy ilyen jellegû rekord, aki 1989 és 1993 között mindegyik évben gyõzedelmeskedett Monacóban.
„Véleményem szerint valami törmeléket szedhettem fel a pályáról, ez lehet az egyetlen magyarázat arra, hogy mind a bal elsõ, mind a bal hátsó abroncsom defektet kapott.” – magyarázta Michael a kiesését követõen. „Nem volt gondom a gumikopással, mindegyik abroncsom jó kondícióban volt, és erõsek lehettünk volna a futam végén."
„Az lett volna az ideális, ha a z elején, és a végén is ugyanolyan jók vagyunk, azonban ez nem mindig megoldható.” – folytatta Schumacher.
A mai versenyt követõen Alonso és Michael között 34 pontra nõtt a különbség a világbajnoki pontversenyben.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Ma már sok tehetséges fiatal van a mezõnyben és mégtöbb tehetség kopogtat az ajtón(GP2)!
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Asszem ha meg kellene nevezni az F1 legundorítóbb pillanatát, akkor legtöbben ezt a momentumot jelölnék meg.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Mission Impossible 2010: PRO Class
1.A Ferrari-bol MiSchu csinált élcsapatot!
2.Ezt más csapatok is tudják(Pl a Toyota szinte üres lapot rakott elé,hogy nevezze meg a segítõit a fizetését csak írjon alá)!
3.Mischu 1-1.5 másodpercel jobb bárkinél úgyanazzal a technikával a szakértõk szerint!
Másik: ha megbízható marad a McLaren, Kimi valószinûleg agyonveri idén az egész mezõnyt. szerintem. És ha venné a fáradtságot a kamubajnok kolumbiai, akkor kemény hátvédje lehetne, és sorozatban nyerhetnének kettõs gyõzelemmel. szerintem.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Én csak anyit mondtam(és Barichello szereplésével igazoltam is),hogy nem vol jobb a Ferrari a többi élcsapat kocsijánál!
Én például azt remélem,hogy Békésmegye lassan de biztosan fejlõdik és 5 éven belül az ország fejlett térségeihez fog tartozni!<#ravasz1>#ravasz1>
"csata" mint az...
jó lenne ha csinálnának már egy rendes gumit ami nem megy szét és gyorsabban bemelegszik!!!
meg megint a felétõl lódult meg a sumák...
!Forza Ferrari!
Na végre McLaren gyõzelem!!!!<#worship>#worship><#worship>#worship><#vigyor2>#vigyor2> Sokat kellett rá várni az már biztos, de nyert 😊
Most nem nagyon lennék a Bridgestone igazgatója helyében :/
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Szóval lehet, hogy az aerodinamika is ludas a dologban...
http://gaborszantai.co.uk/
Úgy legyen!
Utána átmegy a kamera Alonsora, aki csak idegesen rángatózott és tördelte a kezét - úgy tûnik kivette Kimi megfontolt szavaiból a lényeget😊))
Szerintem az év felétõl az elsõ helyért Ferrari vs. McLaren, míg a 3. helyért Toyota fog küzdeni a Renault-val...
Bár Ferrari drukker vagyok,de szeretnék látni végre egy jó idényt!
Amire meglenne most a lehetõség,mert van 5-6 jó pilóta és 3-4 jó csapat!
Erre most a Ferrarinál a gumival,a MClarennél a technikával van baj!
eddig kusoá volt...meg amúgy is divat renaultnak szurkolni nem ?😄
<#nyes>#nyes>
Én Ferraris vagyok de nem támadom a Mercit, fogjunk össze<#hehe>#hehe>
A divatszurkoló nem vész el csak átalakul. <#nyes>#nyes>
Amúgy MS mondta, hogy törmelék a felelõs nem a gumi - ennyit a "kenjük a Bridgesonra" elméletrõl.
Tavaly a McLaren-nek volt olyan konstrukciós hibája, hogy ette a gumikat, tehát karosszéria tervezési gondok merültek fel - a FIAT-nál ez ugye fel sem merülhet...
Jó, hogy a Ferrarisok az összes fórumon nekiestek a McLareneseknek, közben pedig a Renault, aki idén mindent vinni fog...
Az sem semmi, hogy elõkerültek mostanában a Renault-fanok - eddig hol voltak?