FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
fiatalon harcias? akkor már majdnem 30 volt 😊
Kit--Kat
na ez szánalmas.....

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Akkor lehetne maximum vitatható ha egyszer fordult volna elõ. De kétszer játszotta meg, ott már egyértelmû minden. Mint ahogy az is hogy csalt alatta a csapat, sorban buktak meg (szûrõ kispórolása a tankolócsõbõl, rajtolóautomatika, satöbbi).
Azonfelül nem vitatom hogy nagyon gyors pilóta, elõzni viszont egyáltalán nem tud, ami a világ állítólag egyik legjobb pilótájától szánalmas. Ha nem hozzák be alá a kékzászó szabályt akkor most sehol sem lenne. Amikor hátulról indul és nem lengetik az elõtte menõknek a zászlót akkor egy középszerû technikát/pilótát se tud megelõzni, vagy nagyritkán összejön 10-15 kör után.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

ÁjjLe BoBBi
mennyire régen? mert 4-5-6 éve mika zúzott mint a gép

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Magic Boy
Régen így volt ezt te se tagadhatod,de azt elismerem,hogy ma már szerintem sincs így!

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Magic Boy
Michael nem érti a defektek okát
Faludi Zoltán, 2005. május 8. vasárnap <16:29>
Talán valami törmelék okolható, mondja
A világbajnoki cím tartója, Michael Schumacher teljesen zavarban van, amiért a Spanyol Nagydíjon két kör leforgása alatt két defektet kapott Bridgestone abroncsa, és ezzel befejezõdött számára a futam.
A német versenyzõnek rémálmaiban fog visszatérni a mai futam, ahol két defektet is kapott pár kör leforgása alatt, pedig már szépen felzárkózott a mezõnyre a Spanyol Nagydíjon. A Ferrari versenyzõjének ez volt az elmúlt öt verseny alatt a harmadik kiesése, mely nem jellemzõ rájuk. Ennek tetejében csapattársa Rubens Barrichello már a futam féltávjánál kört kapott az élen álló Kimi Raikkönentõl, így a Scuderia kétségkívül minél elõbb el szeretné feledni a hétvégi viadalt.
A gumiproblémákkal füstbe mentek Schumacher azon tervei is, hogy beállítsa a rekordot Barcelonában, és sorozatban ötödször nyerjen a katalán ringen. Egyébként Ayrton Senna nevéhez fûzõdik egy ilyen jellegû rekord, aki 1989 és 1993 között mindegyik évben gyõzedelmeskedett Monacóban.
„Véleményem szerint valami törmeléket szedhettem fel a pályáról, ez lehet az egyetlen magyarázat arra, hogy mind a bal elsõ, mind a bal hátsó abroncsom defektet kapott.” – magyarázta Michael a kiesését követõen. „Nem volt gondom a gumikopással, mindegyik abroncsom jó kondícióban volt, és erõsek lehettünk volna a futam végén."
„Az lett volna az ideális, ha a z elején, és a végén is ugyanolyan jók vagyunk, azonban ez nem mindig megoldható.” – folytatta Schumacher.
A mai versenyt követõen Alonso és Michael között 34 pontra nõtt a különbség a világbajnoki pontversenyben.

ÁjjLe BoBBi
3. nagyon beteges 😄:AS_D?A_S😄:AS?D😄:😄D

Kit--Kat
az vitatható volt, mindenki ilyen harcisa fiatalon, kinõtte, és voltak ilyenek régen is.... ez nem vesz el semmit a tudásából

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Magic Boy
Ez mondjuk igaz!
Ma már sok tehetséges fiatal van a mezõnyben és mégtöbb tehetség kopogtat az ajtón(GP2)!

Zsoltika 007
Azért gondoltam a renault-ra mert köztudottan másképpen viselkedik mint a többi autó.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Zsoltika 007
Meg mindíg azzal jönnek hogy azonos technikával 1mp-et verne bárkire. Ugyan már! Ezt csak akkor hinném el, ha õ és a másik összehasonlítandó fél átmenne pl a renault-ba (persze csak akkor ha elõtte nem azon versenyzett a másik fél). Mert akkor mind2 embernek a 0-ról kéne ismerkednie a géppel. És kéne vagy fél év mire belejönnek. Na ha akkor veri az ellenfelét, akkor el is hiszem hogy MS tényleg jobb attól az embertõl. De addig csak röhögni tudok ezen.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

JA. Az akkor keményen csítelõ Benetton csapatnál (akitõl el is vették ezért késõbb az elsõ helyet, Sumák persze megtarthatta), úgy, hogy az utolsó futamon szándékosan kilökte Hillt az elsõ kanyarban. Késõbb ugyanezzel próbálkozott 97-ben is, csak akkor Villeneuve ellen nem vált be.
Asszem ha meg kellene nevezni az F1 legundorítóbb pillanatát, akkor legtöbben ezt a momentumot jelölnék meg.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

petesilver
Azt azért régen mondták igazából róla, ahol a lehetséges igazi ellenfele a mezõnyben mindössze a kutyaütõ Hakkinen volt, és a mezõny innen lefele folytatódott tehetség tekintetében.

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
Amúgy a bridzssztonék nagy bajban lehetnek, mert hamar melegedõ gumit soha nem tudtak gyártani. Ugye eddig voltak a quali gumik, az már ment nekik úgyahogy, de az csak arra a pár körre kellet. A versenygumik mindíg is 1-3 körig bezárólag melegedtek fel. És hát a mostani szabályok szerint már csak versenygumik maradtak. Szóval lesz itt gáz még bõven! Hasonlít kicsit a tavaji honda malõrre. Nem volt elég gyors a motor, felküldték a világba a fordulatszámot, attól meg szétment a motor verseny vége elõtt.

Magic Boy
Ne temesd még a királyt!<#ravasz1>

Magic Boy
MiSchu:
1.A Ferrari-bol MiSchu csinált élcsapatot!
2.Ezt más csapatok is tudják(Pl a Toyota szinte üres lapot rakott elé,hogy nevezze meg a segítõit a fizetését csak írjon alá)!
3.Mischu 1-1.5 másodpercel jobb bárkinél úgyanazzal a technikával a szakértõk szerint!

Felfedezõ
Ugye ezt te sem gondolod komolyan? Ha igen akkor nagyot tévedsz... Barichello gyenge szereplése nem bizonyíték... Na mindegy szerinted Schumacher az isten, szerintem meg "meghalt" a király, éjjen a király!! <#eplus2><#vigyor1><#vigyor1>

petesilver
Mindjárt végig olvasom mindet, aztán reagálok, de elõtte pár lényeg szerintem: Monaco durva lesz, jók az autók az élcsapatoknál, mindegyiknél legalább egy nagyonjó pilóta, és szinte lehetetlen ott elõzni, hacsak nem lesz pár forrófejû akció.

Másik: ha megbízható marad a McLaren, Kimi valószinûleg agyonveri idén az egész mezõnyt. szerintem. És ha venné a fáradtságot a kamubajnok kolumbiai, akkor kemény hátvédje lehetne, és sorozatban nyerhetnének kettõs gyõzelemmel. szerintem.

Punker
ma pont nem mert már nem olyan megbízható......

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Kit--Kat
de azért jóval jobb volt, magasabb színvonalat képviselt, ahogy ma is

Magic Boy
1 szóval se mondtam,hogy szar volt a Ferrari!
Én csak anyit mondtam(és Barichello szereplésével igazoltam is),hogy nem vol jobb a Ferrari a többi élcsapat kocsijánál!

SLICK
de akkor miylen volt a technika.... meg ma milyen

Magic Boy
Ja-ja!

Kit--Kat
94ben jóval szarabb kocsival lett világbajnok

Magic Boy
Remélni sokmindent lehet!
Én például azt remélem,hogy Békésmegye lassan de biztosan fejlõdik és 5 éven belül az ország fejlett térségeihez fog tartozni!<#ravasz1>

Felfedezõ
Mondod te.... Azt nem kétlem hogy Schumacher jó versenyzõ, de szar kocsival õ se tudna az élen végezni.. csak erre akartam célozni...

SLICK
remélem sosem :/

Magic Boy
A Ferrari szereplésével kapcsolatban csak az a kérdés,hogy a Bridgestone mikorra tud kifejleszteni egy versenyképes gumit ill. a Ferrari mérnõkei mikorra tudják ehez a pocsék gumihoz igazítani a kocsit!

Kit--Kat
nem csak az autó volt jobb...

Magic Boy
Nem volt az a kocsi toronymagasan jobb(lásd Barichello szereplése)csak MiSchu anyival jobb a mezõnynél!

Felfedezõ
Szerintem kissé lebecsülöd a Renault-t... Ha Ferrari igy folytatja, nemhogy az elsõ helyért de még a dobogóért se fog harcolni..

Felfedezõ
Nem is tudom ki volt az aki évekig egy toronymagasan jobb autóval alázta a mezõnyt... szerintem Schumachernek hívták.... vagy tévednék? Ez még mindig nagyobb
"csata" mint az...

oneal1
hát jah!
jó lenne ha csinálnának már egy rendes gumit ami nem megy szét és gyorsabban bemelegszik!!!
meg megint a felétõl lódult meg a sumák...

!Forza Ferrari!

SLICK
Hajrá ferrari csak így tovább!!!!!!!!!!! 😄DDDDD
Na végre McLaren gyõzelem!!!!<#worship><#worship><#vigyor2> Sokat kellett rá várni az már biztos, de nyert 😊

Most nem nagyon lennék a Bridgestone igazgatója helyében :/

robotnyk
attól a szövegtõl feküdtem 😄
Punker
BMW-t se kéne elfelejteni 1-2 futamon tuti ott lesznek BAR is visszatérhet, különben a Honda morcos lesz 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

olyan karosszériát kell gyártani, ami jó a gumihoz - ezelõtti években lehet, hogy lassú volt a Bridgestone, de nem is volt annyi defekt, mit a Michelin-nek, és szerintem idén is több volt a Michelin-defekt...
Szóval lehet, hogy az aerodinamika is ludas a dologban...

http://gaborszantai.co.uk/

Alien
"Szerintem az év felétõl az elsõ helyért Ferrari vs. McLaren, míg a 3. helyért Toyota fog küzdeni a Renault-val..."

Úgy legyen!

Magic Boy
Így legyen!

Magic Boy
Ja-ja csak eddig Schumi és a technika elbírtaí,de most annyira szar a gumi,hogy már nembírják el!

Komoly volt végén Kimi, szokásos zombi-arccal: "Nem akartam nagyon nyomni neki, inkább kiméltem a gumikat és a motort - tartalékolnom kellett Monacora"
Utána átmegy a kamera Alonsora, aki csak idegesen rángatózott és tördelte a kezét - úgy tûnik kivette Kimi megfontolt szavaiból a lényeget😊))
Szerintem az év felétõl az elsõ helyért Ferrari vs. McLaren, míg a 3. helyért Toyota fog küzdeni a Renault-val...

oneal1
ez már tavaly elõtt is szart volt bocs

!Forza Ferrari!

Magic Boy
Ez így igaz!
Bár Ferrari drukker vagyok,de szeretnék látni végre egy jó idényt!
Amire meglenne most a lehetõség,mert van 5-6 jó pilóta és 3-4 jó csapat!
Erre most a Ferrarinál a gumival,a MClarennél a technikával van baj!

Alien
😄DD

ÁjjLe BoBBi
lol kiragadta mindenki a lényeget 😄😄D

ÁjjLe BoBBi
"Az sem semmi, hogy elõkerültek mostanában a Renault-fanok - eddig hol voltak?"

eddig kusoá volt...meg amúgy is divat renaultnak szurkolni nem ?😄

Alien

<#nyes>

Én Ferraris vagyok de nem támadom a Mercit, fogjunk össze<#hehe>

Zsoltika 007
A divatszurkoló nem vész el csak átalakul. <#nyes>

ÁjjLe BoBBi
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD:ASD?:ASD:ASD:😄😄😄😄::SD:SD:S😄:SD😄:😄😄😄😄😄😄😄

Massa gumijait is a Bridgestone gyártotta? Nem ugye...
Amúgy MS mondta, hogy törmelék a felelõs nem a gumi - ennyit a "kenjük a Bridgesonra" elméletrõl.
Tavaly a McLaren-nek volt olyan konstrukciós hibája, hogy ette a gumikat, tehát karosszéria tervezési gondok merültek fel - a FIAT-nál ez ugye fel sem merülhet...
Jó, hogy a Ferrarisok az összes fórumon nekiestek a McLareneseknek, közben pedig a Renault, aki idén mindent vinni fog...
Az sem semmi, hogy elõkerültek mostanában a Renault-fanok - eddig hol voltak?