182273
  • b-type
    Ez vmi rendelkezés lehet, ha jól tom.
    Vhol volt egy sikeres petíció a nézők részéről, miszerint a kommentátorok ne szövegeljenek bele a motorhangokba belső kameránál, ezért ezt a kérést továbbították a helyi közvetítők felé is.
  • Istencsászár
    Nekem lehet orosz vagy kínai közvetítés is mert azért nézem amit a képernyőn látok és eltudom dönteni mi folyik ott, a verseny miatt nézem a sportot semmi másért.
  • DJ BP
    "Az a Gyulám" elég komoly szerkesztő a tv-ben ...Neki köszönhetjük az első magyarországi autósporttal foglalkozóü műsort is, maga is aktiv versenyző ...
    Aki szereti az F1-et az miért arra hegyezi a fülét amit Gyula mond vagy nem mond vagy rosszul mond ???

Lesz*rom, kommentálni nem tud, ezt kár cáfolni, üvöltözik a sipákoló hangján, amikor én már tudom, hogy nem az van, amiről ő beszél. (ez most nem önfényezés, triviális dolgok, amiket más is észrevesz). Versenyenként 2 ilyen biztos van Nem tudok mit csinálni, idegesít

Jah aktív versenyző, Leon kupában idén Hungaroringen folyton kiforgatják valahogy, aztán meg a végén méltatlankodik az interjúban. Valahogy mindig vele fordul elő :DD
  • Bucser
    na látod?? mi elsírjuk itt hetente. Neked nem tetszik hát nem olvasod... ez még mindig a Forma-1 topic és a magyarországi Forma-1 közvetítés is ebbe tartozik egy részről.

Totti: mikor kritizálom a Palik - Czollner kettőskabarét nem azért teszem mert magamra gondolok hisz én is németül nézem.

Hanem azok miatt akik nem ismerik annyira az egész cirkuszt, csak jól akarnak szórakozni és másnap nem akarják, hogy hülyén nézzenek rájuk mikor felböfögik a Palik valamelyik hülyeségét... (mondjuk valszeg minden átlagtévés ezt a baromságot fogja hallani.)
  • Count Adyn
    Nemis, a focihoz többen értenek
  • gettobuxa
    amúgy engem nem zavarnak, inkább csak jót mulatunk az elszólásaikon :)
  • lac coo
    Ok, ezt várnátok el, nem ez van, (bár szerintem semmi baj velük ), de mi a frásznak elsírni ezt hetente ötször ????

Akinek nem tetszik vagy nem nézi, vagy máshol nézi, vagy lehalkítja, vagy ha nem tudja máshol nézni akkor mégiscsak ezt nézi .... Ennyi ....
    Ha valakinek nem jön be, vagy szerinte jobban ért hozzá ( ebben az országban a legnagyobb a népességre jutó F1 szakértők száma ...) egyszerűen nem nézi , de elég uncsi, hogy telesírják a topikot az egyéni szocproblémákkal !!!
  • Istencsászár
    Újat nemtudnak mondani, itt a gépen megy a lájv timing, tvben az adás, mindent látok ami kell és érdekel, attól hogy ők néha más mondanak nekem nem lesz roszabb mert tudom hogy rosszat mondanak, és nem visznek el a zsákutcába.

Wéber mint kommentár nem egy hűde, mert nem képes magát beleélni meg nem is olyan tipus, azt csak Palik tudja közölük.
  • Bucser
    Ja ez Palik szokás.... "Hallgassuk csak a motort!! MIlyen szép hangja van a Hondának!! Hát még a Ferrárinak. Ja hogy ez egy Minardi..."

• Bucser
    Miután meghatározó egyéniségei a hazai versenyéletnek elvárható lenne, hogy élő egyenes adásban a toppot nyújtsák nem? És ne csak a felirat alapján tudják megmondani kit látunk a képen. (vagy még akkor sem) Vagy éppen belülről ne tévesszenek már össze egy Toyotát meg egy Super Agurit.

ugye?

Vagy csak én érzem úgy, hogy ennyi erővel baromkodni én is bemehetnék a stúdióba egy kis rákészüléssel. Ráadásul mivel elég sokan nem kötnek kábel-TV-t (mert nem tudnak, lehetőség sincs rá) vagy UPC directet mert kúrva drága) és ha bármilyen formában nézni akarják a versenyt azt csak a RTL-klubon lehet akkor elvárható némoi színvonal a kommentátotorknál... Hogy a drága kommentelők, ne azon törjék a fejüket, hogy kit láttunk az előbb...

jobban járnánk, ha a Lapaj meg a Wéber ülne a fülkében a Palik meg irányítsa a Hungaroringet a Czollner meg versenyezzen.
  • Count Adyn
    Én csak azt nem vágom hogy gyula miért szokott egyedül közvetiteni, mikor általában 2 ember szokta. Ha van melette valaki százszor normálisabb:D
  • Istencsászár
    Persze ez igy megy, Palikot is sokan lehordják, amikor sikeres autóversenyző, és szakember ért ahhoz amit csinál, persze mikor a Dakaron mennek akkor nemszámít hirtelen az ország sztárja lesz mindneki szemébe, mert ugye a többi év közbeni terep rallyt senki sem figyeli ahol ők indulnak.
  • gettobuxa
    attól még, hogy komoly szakemberek, jó sok hülyeséget szoktak mondani
    ez azért kerül elő minden héten, mert minden héten jó sok hülyeséget mondanak :) a nagy melegben ma különösen sok hülyeséget fognak mondani a legjobb, mikor a fedélzeti kamerát mutatják, olyankor szép csendben vannak :)

• Istencsászár
    Ez inkább no comment, neharagudj de már túlmentél azon a határon amit tűrük, ha mindenáron fanboy topikot akarsz akkor menj máshova, nekem meg ne mond ilyeneket mert azt se tudom kivagy.

Persze mikor Sumi ment akkor nem ordítottak mi? annyi nonszensz ez az egész és annyira elhiszik az emberek hogy ott a Gyula Alonso drukker? ja akkor a k..va annyát...

• lac coo
    "Az a Gyulám" elég komoly szerkesztő a tv-ben ...Neki köszönhetjük az első magyarországi autósporttal foglalkozóü műsort is, maga is aktiv versenyző ...
    Aki szereti az F1-et az miért arra hegyezi a fülét amit Gyula mond vagy nem mond vagy rosszul mond ???

Javaslom a sok idiótának nyisson topikot Gyulának, és ott aztán lehet nyomni a sok gyerekes hülyeséget ész nélkül, innen jó lenne lekoptatni ezt a Gyulám-Palik témát , mert rohadt unalmas hetente elolvasni ugyanazt !!!

Uff.....
  • pauly
    "Nézd más csatornán vagy halkítsd le, senki sem kötelez önkínzásra, ha neked Gyula az"
    Ekkora baromságot is csak te tudsz mondani!
    1.Nem mindenki tudja másik csatornán nézni,meg sokan nem tudnak más nyelven...
    2.Lehet hogy neked hang nélkül is jó,de egy normális embernek nem.
    3.Csak azért mert valaki nem szereti Gyulát,azért ne nézze az F1-et ha azt szereti?
    Pff te is ritka baromságokat tudsz mondani az egyszer biztos...Mondjuk nem is csoda,aki ilyen nevet választ magának...
  • Sysfox
    "Palik meg a Gyula szerintem csak azért fényezi Alonsót, mert ő a világbajnok, és mindig azt szeretik, aki éppen a legsikeresebb."

Ott a pont, anno ugyanez volt Hakkinennel és Schumacherrel is.
  • lac coo
    De sok idióta ember van itt .......Néha tiszta vicc ez a topik .
  • dienesoft
    Akkor kommentek alapján én igénytelen forma1-néző lehetek, mert engem semmilyen szinten nem zavar se Gyula, se Palik közvetítése.:D
  • Bucser
    Számomra minden egyes közvetítés csúcspontja, hogy még akkor sem képesek megmondani kit látunk a képernyőn mikor alá van írva a neve...
  • Zóanagyvarázsló
    Palik meg a Gyula szerintem csak azért fényezi Alonsót, mert ő a világbajnok, és mindig azt szeretik, aki éppen a legsikeresebb. Ettől még lehet, hogy Gyula neki is drukkol, de szerintem ez nem egyértelmű, mást is dícsért már hülyeségében. A probléma vele az, hogy kommentátornak gyenge közepes, a Formula-1-hez pedig egy átlag fórumozó (most nem célozva senkire, csak a professzionalizmusát vonom kétségbe) is ért annyira - ezt jól mutatja, hogy hozzá képest még Palik is kevesebb butaságot mond. Lehet, hogy Palik szakértelmét kiemelni került oda? :)
  • a_n_d_r_e_w
    azért véded ennyire lelkesen (és nem vagy hajlandó mégcsak meg se hallgatni szinte a másik véleményét) mert azonos a preferenciátok. Kíváncsi vagyok ennyire kardoskodnál-e, ha mélyen tisztelt Gyulánk teszemazt elvetemült Massa fan lenne...

Az meg nem válasz senkinek, hogy ne nézze. (nézném én is máshol, de nem tudom, lehalkítanám, de akkor semmilyen zajt sem lehetne hallani, néma forma1 meg nem az igazi...)
  • Freedom88
    ez igaz...
  • Istencsászár
    Akko tegyé pártatlanná egy páros embert :DD
  • jefferson83
    Pártatlanság azért egy íratlan szabály. Kivételek vannak, példáúl ha honfitársról van szó.
  • Istencsászár
    Hamiltonra térve pedig te egy falba állt autóról mit vonsz le? hogy hibázott... persze ez is baj hogy mondta, de mond már meg mit mondjon ilyenkor? várjon és malmozzon? persze hogy ez az első reakció, nekem is azvolt meg mindenkinek... azt mégse igy lett, de ettől függetlenül a TE REAKCIÓD IS BIZTOSAN AZ VOLT HOGY HAMI HIBÁZOTT, ezen gondolkozz el.
  • Istencsászár
    Az a bajotok ( tok mert ez országosan igyvan ) hogy belebeszélitek a hülyeséget. Magyarázd már el hogy egy riporter, ujságíró, vagy kommentár miért kell hogy pártatlan legyen? ő nem ember? vagy nekik tilos?

Amikor Kimi hibázott akkor is ugyan igy volt mint hogy most Alonsonál, tudom nektek ( tek ) az lenne a legjobb ha Alonsot lefikáznák meg lenéznék miden sarkon, csak azt nem értem hogy miért kell a gyűlöletet a kommentárra ráhuzni. Ismétlen multkor Kimi hibájánál is igy reagált akkor Kimi rajongó volt nemde?

Mi a francnak kell fikzáni mindent, ahelyett hogy fél oldalon keresztül írod a magad és a többiek ( ek ) elmebaját attól neked jobb lesz?

Ha nem tetszik nézd máshol, senki sem kényszerít semmire.
  • Sidewinder
    Gyula szánalmas ezzel az Alonso iránti elfogultságával.egy kommentátornak pártatlannnak kéne lennnie.Ő nem az. Nem zavar ha a haverjainak elmodja h Alonso drukker és magánemberként ha f-1 et néz akkor őt dicsőiti össze visssza ha kell ha nem. De amikor már egy egész ORSZÁGNAK KÖZVETÍT ahol egyrészt ő ekkor már nem magánember,nem viheti be személyes érzelmeit a közvetítésbe,másrészt sztem még az Alonso szurkolók egy része sem bírja már ezt a megállíthatatlan rajongást. Egyszerűen tönkreteszi vele a közvetítést.plusz az a kibaszott prekoncepciózása amikor láttuk, hogy szegény Hamilton a falban van akkor rögtön rámondta,hogy Ham óriásit hibázott.Meg sem várta hogy vissszajátszák a felvételt ami a baleset okára választ ad.Amikor meg a felvétel alapján rájött hogy nem Ham baszta el mint ahogy ő várta akkor rögtön csak a hümmögés ment.Bezzeg Alonso megcsúszását tökéletesen kimagyarázta a végén az jött ki a mondanivalóból,hogy a hibával bizonyítva lett hogy Alo volt a legjobb mert,HA nem csúszik meg akkor megnyerte VOLNA... Szánalom,lol.
  • jefferson83
    Csak eccer, csak eccer :DD
  • [Walaki]D`Lair
    Te láttad? :D:D:D
  • Istencsászár
    Jó-jó, de a pilóta is lehet ennyivel gyorsabb, egy jól belőtt kör is lehet ennyivel gyorsabb, nem csak a kocsi, habár maxot hozzák ki, de azért nem gépek hál istennek:)
  • jefferson83
    Nem tudom, de én abba a hibába egy másodpercet is láttam. Az nem egy egyszerű korrigálás volt. Hatalmas kör lett volna.
  • Count Adyn
    Hát ha nem könyebb akkor a meki 3 tizeddel gyorsabb ferrarinál, szóval valószínűleg könyebb:D
  • Istencsászár
    a5-ön az vagyon hogy első szektorban már -2 tizede volt, majd közvetlenül azutáni kanyarban rontott, állítása szerint 5 tizedet, vagyis maradt végig az a + 3 tized, igy ha nem hibázik akkor 2-3 tizeddel nyer és ha a kocsija könnyebb feltéve ha akkor azonnal Kimi elé kell kerülni mert a taktika semmit sem fog számítani ha nem tudja kiautózni az előnyt, feltéve ha könnyebb.
  • passatgt
    ezt nem olvastam, ezesetben tényleg nagyon jó kört ment
  • jefferson83
    Akkor Gyula a szükséges rossz :P
  • Istencsászár
    Nézd más csatornán vagy halkítsd le, senki sem kötelez önkínzásra, ha neked Gyula az.
  • baxxterboy
    Ahogy elnézem nemnagyon értetted meg... Imádom a Forma1et és Gyula miatt nemfogom nem megnézni! :D
  • Istencsászár
    Sose értem minek nézik azt az emberek amit nem szeretnek? NE NÉZD és kész.
  • baxxterboy
    Nemtom hogy ti hogy vagytok ezzel a Gyulával, de engem annyira idegesít ahogy beszél, meg amiket mond, hogy az hihetetlen...