182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Halál a Hungaroringen -
Hülyeség, előre gurul. Mikor elindul még símán befér egy autó.
Alonso tapló volt és kész. -
emléxik még valaki asszem 2005-be volt hogy a BMW 1db mini sárga Coppert adott a Ferrarinak évközepén azzal a feltétellel hogy ha futamot ha a BMW nyer, akkor vissza kell adniuk
év végén a BMW +is nyerte az utolsó futamot
csak azt nem tudom, hogy mi lett visszaadták az autót vagy nem? -
ott csak 1 verda fér el
vagy trabiból 2 -
Na de azt kérdezem, nem lehet előrréb gurulni, hogy a másik is rá tudjon állni a kijelölt részre ? :)))))) -
a bejelölt részen belül le7 kereket cserélni
max ráugrat a másikra mert felfele nem írnak korlátozást :-) -
Egyébként végszükség esetén nem lehet kicsit előrrébb állni, hogy a csapattárs is kaphasson új kereket? Ha már várakozni kell a forgalom miatt .... -
Köszi de szerintem elég. -
-
-
mekkora feje van ennek az alonsonak -
nem szemben állnak érdekes
-
Ja, bocsi :D
#54026-ra ment a válasz! -
niki itt 1 esély hogy +mutasd
-
Ezt most nem értem, a kettőnek mi köze egymáshoz ?
Uttóbi eset szerintem megint egy Alonso féle dühöngés volt... -
http://www.f1-live.com/f1/en/index.shtml -
CSALÓ-NZÓ!
-
Nemkéne hogy úgylegyen, mert ha Alonso nem csinálja ezt és Hamilton is rendesen eltudja kezdeni a gyorskörét akkor nem kell megszabadulniuk a konstruktőri pontoktól. Szóval lehet hogy Hami "nem fogadott szót", de abból még nem lett volna ekkora ügy, mert az ki sem tudódik. -
jefferson83 #54030 Remélem Massa hamar megérkezik Alonso mögé, úgy sincsenek jóban
-
Na de az ezévi teljesítmények alapján miért tolják mindenáron Alonsot???? -
jefferson83 #54028 Ezen felröhögtem:
"A kérdésre, hogy miért várt 10 másodpercig az indulással, miután már megkapta rá az engedélyt, Alonso azt felelte, hogy arról érdeklődött, a megfelelő gumikat tették-e fel az autójára" - írták. - "Amikor megkérdezték, hogy ez a párbeszéd miért nem abban a 20 másodpercben zajlott le, amíg az autóján dolgoztak, azt állította, hogy akkor nem tudott kommunikálni a rádión, mert azon éppen visszaszámláltak neki." -
No ne félj attól, hogy a kém-ügyben nem lesz hasonló, kíméletlen büntetés..
Az F1 az autómotor csúcsa ...Volt eddig...Nen hagyják , hogy ilyen negatívan gyondolkodjon róla a közvélemény...
Ez a büntetés jelzés értékű számomra, hogy megelégelték a sok zsiványságot ... -
Szerintem ez bőven elég és megérdemelt büntetést! Az hogy Hamilton nem "fogadott szót" a csapat belügye, de amit ezután műveltek az szándékos kibaszás Hamiltonnal.
Azért abban is biztos vagyok, hogy Ron szemében most még inkább Hamilton lesz a bűnbak... aki miatt pontokat vesztenek -
jefferson83 #54025 Kevés... :) -
Dodo55 #54024 Én először úgy értelmeztem, hogy kizárták teljesen a konstruktőri versenyből, persze sejtettem, hogy nem, de a megfogalmazás alapján azt lehetett értelmezni.
Aztán tovább olvastam, és bebizonyosodott, hogy tényleg csak most nem szerezhetnek pontot.
Kár. Volt egy pillanat, amikor azt hittem végre eljött az igazságosság ideje. De sajnos valójában csak félig. -
Fernando Alonso az időmérő után arra panaszkodott, hogy Lewis Hamilton a csapat utasítása ellenére sem engedte el a harmadik etapban, emiatt nem tudott egy extra kört futni, ami üzemanyag pótlás miatt fontos lett volna.
Hamilton viszont úgy véli, hogy Alonso "lemaradt. Ha követett volna, lett volna ideje arra plusz körre."
Az újonc versenyző elismerte, hogy a csapat arra kérte engedje maga elé Alonsot, ahogyan azt is, hogy nem engedelmeskedett, és a boxutca kijáratánál Alonso elé sorakozott fel. "Nem akartam kockáztatni, hogy Kimi is elém kerüljön, mert az valóban egy plusz kört jelentett volna."
Brit sajtóértesülések szerint az edzés után komoly vita alakult ki Dennis és Hamilton között, mire a csapatfőnök azt mondta védencének "így nem beszélsz velem!"
"Ez volt az első alkalom, hogy ellenkeztem, pedig már többször is megkértek arra, hogy engedjem el." - jegyezte meg Hamilton.
Miért van megint olyan érzésem, hogy megint menekülnének apilóták a McLarentől ??Szokás szerint... -
végre van valami esélye a BMW-nek az 1. helyre
sajnos ez nem verseny így -
az a durva hogy ilyenkor 0óra36perckor döntötték el
A McLaren nem szerezhet pontot a Hungaroringen -

Na végre valami szankció .....Hamiltont sajnálom, de tényleg kéne egy kis vasszigor az F1-be, elég sok a zsiványkodás .
-
micsoda
jó akkor hogy nem fogadtam a mekire -
Azta, erre nem számítottam. Alszok is rá egyet:)
-
tzsoltika #54017 jah :) -
Konstruktőri pontot nem kapnak, egyéni világbajnokit igen. Egyébként ha nem kapnának egyáltalán pontot, akkor is indulniuk kéne, a szponzorok miatt. -
Reklámszerződés mond valamit? -
tzsoltika #54014 lol, akkor miért indulnak? -
Alonsot megbuntették, 6. helyrol kell indulnia, a Mclaren csapat, akarhol is futnak be az autoik nem kapnak pontot. a5.hu vezercikk. -
súlyos fej:D -
Ezeknek a pillanat-fotoknak sose dőlj be ...Az emberekrő lelég érdekes képek készíthatők így "kimerevítve" elég érdekes arcokat tudunk vágni :)))
-
VO101 tvr #54010 maszkat jool ki kellene moderalni
-
A kép tanulsága szerint tényleg Hamiltonra volt mérges Dennis