182279
  • bardocz
    szerintem a tegnap megahlt csávót ették meg a betegek vagy az étterem tulaj valamelyik meghalt rokonát
  • Kikoki
    Még fél ora és kezdödik:DA Kedvenc kommentátorainkkal...most mér tök vicceske és jol csináljaák szerintem.
  • Count Adyn
    Én durvább lettem volna azt hiszem:DD
  • Kikoki
    Itt a linken olvastam h nem szerezhetnek konstuktőri pontokat...egyéniket szerezhetnek csak ne medják oda a csapathoz?
  • Kikoki
    :DJok:D
  • G_ArchAngel #54129
    Hamilton Dennisnek: Fordulj fel!

A Daily Mail nyilvánosságra hozta azt a rádióbeszélgetést, amit Lewis Hamilton és Ron Dennis folytatott a Magyar Nagydíj időmérő edzésének leintése után. Emlékezetes: a McLaren újonca néhány másodperccel elszalasztotta a lehetőséget utolsó gyors körére, miután csapattársa, Fernando Alonso feltartotta a boxban kerékcseréje után. Hamilton zokon vette a McLaren bakiját és/vagy Alonso viselkedését, és a pillanat hevében - szabad fordításban - azt mondta csapatfőnökének: "Ezt többé ne merjétek megcsinálni velem, ba..d meg." (Don't fucking do that to me again.) Dennis erre így válaszolt: "Te meg nem merj így beszélni velem, ba..d meg." (Don't fucking talk to me like that.) Hamilton frappánsan így zárta le a csevelyt: "Fordulj fel, ba..d meg." (Go fucking swivel.)

A 22 éves versenyző később elkésett a McLaren sajtótájékoztatójáról, elmondása szerint azért, mert a GP2-t nézte, és elfeledkezett róla. Dennis az újságíróknak így foglalta össze a beszélgetést: ""Én elég keményen fogalmaztam vele a rádión, és ő hasonlóan keményen válaszolt. Ilyen az élet. Önök most nyilván valami hangzatos szalagcímet akarnak hallani." Hamilton végül a pole pozícióból rajtolhat, miután Alonsót megbüntették a feltartásért.

Angol úriemberek egymás közt így társalognak:
    - Kérsz egy szivart, bazd+?
    - Nem, köszönöm, ehhez a kibaszott skót whiskeyhez a pipa illik, bazd+...
  • Bandee1987
    Nem nagyon bírom az indexet, de ebben most egyetértek velük
  • bujcsik555
    nem tul profi de mostmár röhög kimi:)
  • a.carkey

• G_ArchAngel #54125
    Tömeges ételmérgezés a Hungaroringen
    [Belföld] 2007.08.05 11:40

Tegnap óta 12 embert vittek a kórházba ételmérgezés gyanújával a Hungaroringről, és a betegek száma folyamatosan emelkedik. Valószínűleg egy kínai étkezde lehet a ludas.

A Hungaroringen tömeges ételfertőzést okozott egy kínai étkezde. Több mint egy tucatnyian kerültek ételmérgezés gyanújával kórházba. Az ÁNTSZ már tegnap este bezáratta a megbetegedéseket okozó helyet. Azt még nem lehet tudni, hogy mekkora pénzbüntetést szabnak ki a helyre, illetve hogy indul-e az ügyben büntetőeljárás.
    [Forrás: OrientPress]

Romlott volt a sült blöki?
  • Kikoki
    Jaja
  • Kikoki
    Télleg a 2006 os év utolsó versenye nincsne fent?Mert az télleg izgalmas volt...má lejjeb kérdezték csak senkisme válaszolt rá.
  • G_ArchAngel #54122
    vagy Biatore:)
  • Kikoki
    Nemkapott nyalokát ugy néz ki
  • Kikoki
    Ez nagyon jo kép még a háttérbe kéne egy nevető Hamilton vagy Kimi:D
  • Aspyrin
  • a.carkey
  • Aspyrin
    Eh, kecseg Alonsonak valaki lehervaszthatná a mosolyt az arcáról végleg.
    Hajrá Hamilton.
  • a.carkey
    "A News of the World [4] angol bulvárlap úgy tudja, hogy Hamilton és Dennis között a következő párbeszéd zajlott le.
    - Eszetekbe ne jusson, még egyszer így kibaszni velem, mint most - ordította Hamilton.
    - Eszedbe ne jusson még egyszer ebben a kurva életben így beszélni velem, mint most - ordította válaszként Dennis.
    A tiszta ideg Hamilton ezek után elküldte a fenébe Dennist."

[URL=http://www.newsoftheworld.co.uk/story_pages/sport/sport2.shtml]The 22-year-old Brit then swore at Dennis over the team radio, blasting: "Don't ever f****** do that to me again." Dennis hit back, blasting: "Don't ever f****** speak to me like that." [/URL]
  • Count Adyn
    Szép, pont tegnap büszkélkedtek a tv be a fogyasztóvédők hogy húde leellenőriztek mindent...:/
  • a.carkey
    Aki hazudik, az lop ...?
  • a.carkey
    Na ezért tilos ott vásárolni, itthonról kell kaját vinni!
  • Kikoki
    A Ferrarinak meg tök ciki lehetett a Massás ugy:D
  • spect16
    Ez melyik szezon?
  • a.carkey
    2000 ft egy pár virsli/kolbász a ringen ...
  • Kikoki
    Azt akarjátok mondani hogy most Hamilton a bűnbak mert ne mengedte el Alosot?Hát istenem másokat sem engednek el mások...meg van ilyne de olyna h még vár 11 másodpercet és direkt feltartja a csapatársat...lolÉn elöször azt hittem hogy Ron azért megy oda h segitsen Hamiltonnak de hogyha még mindig Alonso a kiskedvenc...Pedig Hamilton ujonc és gyepálja agyon a krumplifejet
  • a.carkey
    9. volt, aztán 1., majd rögtön megdöntötte Hamilton, és jött az a bizonyos köre ...
  • passatgt
    a5-ön
  • Bandee1987
    gp2 futam király volt 10-kor. most élőben eurosporton: porsche szuperkupa a ringről
  • BaliBoy
    Ez kitől jött? Itt írta vki?
  • DJ BP
    Szokásos zseni:

,,Na jó, elindult a szokásos "Világbajnokot a Ferrariból, bármi áron!" címû FIA projekt.:DDD Csak nem tudom minek az a huzavona? Oda kell adni nekik a csapat vb-t, mondjuk akár már a hétvégén is. Az egyéni vb-t meg eldönthetné Raikkonen és Massa mondjuk szkanderben, vagy virsli evésben"

NO COMMENTT
  • [Jakuza]
    Annak semmi koze a feltartasos bunteteshez.
    Az csak arra vonatkozik, ha a palyat a versenyzo leroviditti, elhagyja hogy elonyt szerezzen a mert koren, tehat ez nem lehet indok.
  • passatgt
    Lehet, hogy a gyorskörét nem veszed Alonsonak, akkor 6. lenne.
    Bár köridőket nemtudom, csak tipp:)
  • [Jakuza]
    Kerdes honnan vettek az 5 rajtkockas buntetest.
    Ilyen szabaly NEM letezik tehat kiszabhato se lenne.
    Gondolom Fisconak is azert adtak ezt a buntetest, hogy ne terjenek el Csalonzo buntijetol.
  • passatgt
    kénytelen leszel
  • Firerock
    akkor most mivan a MEki ügyben?nem akarok visszaolvasni annyit
  • a.carkey
    Egy F1 rajongó és neje.

*Na jó nem, ez a kőröshegyi völgyhídon készült, de akár ide is beillene ... :)
  • Count Adyn
    Épp akartam kérdezni hogy és fiszkó megússza e a nagy kavarodásba:)
  • WNW
    A MacLaren kamuzik.. De ez hagyjan, allitolag Briatore is beszall a kemugybe a MacLaren ellen, olvassatok el az NS-ben mit mond...
  • a.carkey
    Mellesleg Fiscot is elmeszelték 5 pozícióval hátrébb. :) Yamamoto feltartásáért, aki így is tök utolsó lett, és a csapi társától is 1 mp-re végzett. Persze Winkelhock meg pont Yamamoto miatt nem indulhatott ... Nevetséges!