182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
szerintem a tegnap megahlt csávót ették meg a betegek vagy az étterem tulaj valamelyik meghalt rokonát
-
Kikoki #54133 Még fél ora és kezdödik:DA Kedvenc kommentátorainkkal...most mér tök vicceske és jol csináljaák szerintem. -
Én durvább lettem volna azt hiszem:DD -
Kikoki #54131 Itt a linken olvastam h nem szerezhetnek konstuktőri pontokat...egyéniket szerezhetnek csak ne medják oda a csapathoz? -
Kikoki #54130 :DJok:D -
G_ArchAngel #54129 Hamilton Dennisnek: Fordulj fel!
A Daily Mail nyilvánosságra hozta azt a rádióbeszélgetést, amit Lewis Hamilton és Ron Dennis folytatott a Magyar Nagydíj időmérő edzésének leintése után. Emlékezetes: a McLaren újonca néhány másodperccel elszalasztotta a lehetőséget utolsó gyors körére, miután csapattársa, Fernando Alonso feltartotta a boxban kerékcseréje után. Hamilton zokon vette a McLaren bakiját és/vagy Alonso viselkedését, és a pillanat hevében - szabad fordításban - azt mondta csapatfőnökének: "Ezt többé ne merjétek megcsinálni velem, ba..d meg." (Don't fucking do that to me again.) Dennis erre így válaszolt: "Te meg nem merj így beszélni velem, ba..d meg." (Don't fucking talk to me like that.) Hamilton frappánsan így zárta le a csevelyt: "Fordulj fel, ba..d meg." (Go fucking swivel.)
A 22 éves versenyző később elkésett a McLaren sajtótájékoztatójáról, elmondása szerint azért, mert a GP2-t nézte, és elfeledkezett róla. Dennis az újságíróknak így foglalta össze a beszélgetést: ""Én elég keményen fogalmaztam vele a rádión, és ő hasonlóan keményen válaszolt. Ilyen az élet. Önök most nyilván valami hangzatos szalagcímet akarnak hallani." Hamilton végül a pole pozícióból rajtolhat, miután Alonsót megbüntették a feltartásért.
Angol úriemberek egymás közt így társalognak:
- Kérsz egy szivart, bazd+?
- Nem, köszönöm, ehhez a kibaszott skót whiskeyhez a pipa illik, bazd+... -
Nem nagyon bírom az indexet, de ebben most egyetértek velük -
nem tul profi de mostmár röhög kimi:) -
-
G_ArchAngel #54125 Tömeges ételmérgezés a Hungaroringen
[Belföld] 2007.08.05 11:40
Tegnap óta 12 embert vittek a kórházba ételmérgezés gyanújával a Hungaroringről, és a betegek száma folyamatosan emelkedik. Valószínűleg egy kínai étkezde lehet a ludas.
A Hungaroringen tömeges ételfertőzést okozott egy kínai étkezde. Több mint egy tucatnyian kerültek ételmérgezés gyanújával kórházba. Az ÁNTSZ már tegnap este bezáratta a megbetegedéseket okozó helyet. Azt még nem lehet tudni, hogy mekkora pénzbüntetést szabnak ki a helyre, illetve hogy indul-e az ügyben büntetőeljárás.
[Forrás: OrientPress]
Romlott volt a sült blöki?
-
Kikoki #54124 Jaja
-
Kikoki #54123 Télleg a 2006 os év utolsó versenye nincsne fent?Mert az télleg izgalmas volt...má lejjeb kérdezték csak senkisme válaszolt rá. -
G_ArchAngel #54122 vagy Biatore:) -
Kikoki #54121 Nemkapott nyalokát ugy néz ki
-
Kikoki #54120 Ez nagyon jo kép még a háttérbe kéne egy nevető Hamilton vagy Kimi:D -
Aspyrin #54119
-
-
Aspyrin #54117 Eh, kecseg Alonsonak valaki lehervaszthatná a mosolyt az arcáról végleg.
Hajrá Hamilton. -
"A News of the World [4] angol bulvárlap úgy tudja, hogy Hamilton és Dennis között a következő párbeszéd zajlott le.
- Eszetekbe ne jusson, még egyszer így kibaszni velem, mint most - ordította Hamilton.
- Eszedbe ne jusson még egyszer ebben a kurva életben így beszélni velem, mint most - ordította válaszként Dennis.
A tiszta ideg Hamilton ezek után elküldte a fenébe Dennist."
[URL=http://www.newsoftheworld.co.uk/story_pages/sport/sport2.shtml]The 22-year-old Brit then swore at Dennis over the team radio, blasting: "Don't ever f****** do that to me again." Dennis hit back, blasting: "Don't ever f****** speak to me like that." [/URL] -
Szép, pont tegnap büszkélkedtek a tv be a fogyasztóvédők hogy húde leellenőriztek mindent...:/ -
Aki hazudik, az lop ...? -
Na ezért tilos ott vásárolni, itthonról kell kaját vinni! -
Kikoki #54112 A Ferrarinak meg tök ciki lehetett a Massás ugy:D -
spect16 #54111 Ez melyik szezon? -
2000 ft egy pár virsli/kolbász a ringen ... -
Kikoki #54109 Azt akarjátok mondani hogy most Hamilton a bűnbak mert ne mengedte el Alosot?Hát istenem másokat sem engednek el mások...meg van ilyne de olyna h még vár 11 másodpercet és direkt feltartja a csapatársat...lolÉn elöször azt hittem hogy Ron azért megy oda h segitsen Hamiltonnak de hogyha még mindig Alonso a kiskedvenc...Pedig Hamilton ujonc és gyepálja agyon a krumplifejet -
9. volt, aztán 1., majd rögtön megdöntötte Hamilton, és jött az a bizonyos köre ... -
a5-ön -
gp2 futam király volt 10-kor. most élőben eurosporton: porsche szuperkupa a ringről -
Ez kitől jött? Itt írta vki? -
DJ BP #54104 Szokásos zseni:
,,Na jó, elindult a szokásos "Világbajnokot a Ferrariból, bármi áron!" címû FIA projekt.:DDD Csak nem tudom minek az a huzavona? Oda kell adni nekik a csapat vb-t, mondjuk akár már a hétvégén is. Az egyéni vb-t meg eldönthetné Raikkonen és Massa mondjuk szkanderben, vagy virsli evésben"
NO COMMENTT -
Annak semmi koze a feltartasos bunteteshez.
Az csak arra vonatkozik, ha a palyat a versenyzo leroviditti, elhagyja hogy elonyt szerezzen a mert koren, tehat ez nem lehet indok. -
Lehet, hogy a gyorskörét nem veszed Alonsonak, akkor 6. lenne.
Bár köridőket nemtudom, csak tipp:) -
Kerdes honnan vettek az 5 rajtkockas buntetest.
Ilyen szabaly NEM letezik tehat kiszabhato se lenne.
Gondolom Fisconak is azert adtak ezt a buntetest, hogy ne terjenek el Csalonzo buntijetol. -
kénytelen leszel -
akkor most mivan a MEki ügyben?nem akarok visszaolvasni annyit -
Egy F1 rajongó és neje.
*Na jó nem, ez a kőröshegyi völgyhídon készült, de akár ide is beillene ... :) -
Épp akartam kérdezni hogy és fiszkó megússza e a nagy kavarodásba:) -
WNW #54096 A MacLaren kamuzik.. De ez hagyjan, allitolag Briatore is beszall a kemugybe a MacLaren ellen, olvassatok el az NS-ben mit mond...
-
Mellesleg Fiscot is elmeszelték 5 pozícióval hátrébb. :) Yamamoto feltartásáért, aki így is tök utolsó lett, és a csapi társától is 1 mp-re végzett. Persze Winkelhock meg pont Yamamoto miatt nem indulhatott ... Nevetséges!