182273
  • edeleny
    Igazábol a kákán is csomót keresek,de meg tudná nekem valaki mondani,hogy honnan tudta Alonso,hogy pontosan hány másodperc van még az edzésböl?
    nézte a kezén az órát,mert a boxutcában sehol sincs óra,egyedül a rajtvonal feletti pilonon,de azt semmiképp nem láthatta az autóból.
  • a.carkey
    Itt a megoldás! :)
    11 fotós van a képen. Durván 11 mp-et állt, az fotósonként kb. 1 mp/kép. Na ezért ...

• a.carkey
    Ez sem rossz lehetőség. :)
  • INeedspeed
    "A csapat közölte Hamiltonnal mit kell tennie, de ő nem követte a csapat utasításait. Ez okozott problémát a csapatnak. Ron mérges volt mert ő (Hamilton) nem fogadta el a csapat egy utasítását, amelyet az első kör során többször megismételtek."
    ALONSO-------
    "Emiatt a csapat minden tőle telhetőt megtett, és megpróbálta nekem adni azt az extra kört (az üzemanyag fogyasztásra), de emiatt nem sikerült. Egy újabb körre kaphattam volna üzemanyagot, de legalább az első rajtkockát sikerült megszereznem."

Nem sokkal később Dennis is Hamiltont okolta a történtekért, és megerősítette Alonso állítását, miszerint nem követte a csapat utasítását.
  • edeleny
    Az valyon hány embernek jutott el a tudatáig,hogy Alonso a Q3-ban az elsö kerékcsere után is látszolag értelmetlenül állt a boxban,vagy fél percet.
  • BaliBoy
    Sztem összeszámolta, hogy életében hányszor volt becsületes.... 10mp-re volt szüksége...
  • MrTressy
    Ebböl látszik mekkora egy tetü pontosan tudta hogy mennyi idö van még hátra és mikor kell elindulni hogy ö még pont beérjen Hami meg nem.És azt is tudta hogy Hami ott áll mögötte és vár a kerékcserére.Bár majdnem nemjött be a számitása mert 2 mpen múlott csak
  • dienesoft
    Nem hiszek én már senkinek :D. Szerintem amúgy a közönség volt a hibás, mert Hamiltont megzavarták avval, hogy a... ^^
  • a.carkey
    Lehet, hogy óvatos volt. Vagy volt a lelátón egy jó csaj, őt nézte a tükörben. Vagy simán csak elaludt. Vagy a japán fotósok kérték meg, hogy: várj Fernando! 10 sec, míg kártyát cserélek, és utána egy jó fotó rólad és a boxteamről a Cosmopolitannak. Vagy meglátta Győzikét csíkos zakóban, és 10 mp-re ledermedt. Vagy meglátta Bejá asszonyt is. Esetleg akkor szúrta ki azt, hogy a Ferrari alján 0.0000001-el eltér a padlólemez a megengedettől, sőt hajlik. Vagy a tökét vakarta. Vagy beleszorult a kincstári (McLarenes) alsógatya a tűzállójába, azt próbálta kihúzni. Vagy elgondolkodott, hogy itt győzött először, és akkor is pont ilyen idő volt (10 mp elmélkedés a régi élményeken, felidézte a régmúltat). Vagy egyszerűen csak jött Kimi és jó lett volna feltartani őt még a gyors köre elején ...

Ki tudja? Sok a variációs lehetőség. De inkább Ron Dennis keze lesz a dologban.
  • DJ BP
    :DDDDD
  • DJ BP
    Mai esti csapatértekezlet:

Ron: ,,Elkúrtuk..."
  • b-type
    :)))
    Ezért vették le korábban a gumimelegítőt...az meg túl meleg volt :)
    szvsz sika.
  • jefferson83
    Továbbá ugye a nyalókással együtt a többi is hallja a csapatrádiót nemde?
  • DJ BP
    Ez az ember a bizonyíték arra, hogy ez bizony Alonso magán akciója volt, hiszen a szerelők tanácstalanul, semmit téve álltak az autó mellett.

Jaja, forgatták is fejüket néhányan
  • dienesoft
    Nah mostmár mindenki hibás, szerintem fogjuk a miniszerelnökre :DD
  • jefferson83
    Nem én találtam ám ki :)))

Cikk
  • BaliBoy
    Megkaptad a választ!

Egyébként is hülyeség az egész! A nyalókás ember azért van ott, hogy figyelje, hogy a pilóta mikor indúlhat el! A pilóta az autóból nem látja, hogy tiszta-e a terep. Tehát ha tegyük fel Alonsonak tényleg bent kellett volna maradnia csapatutasítás szerint akkor a nyalókás hibázott, de akkor is el kellett volna indúlnia mikor felemelik előtte. Amit csinált azt nem lehet szó (büntetés) nélkül hagyni mert saját belátása szerint indúlt el. De egyébként ez az egész ott bukik, hogy a 10mp alatt - ha tényleg a nyalókás emelte fel hamarabb a pálcikát - lett volna ideje azt visszaengedni Alonso elé, mert gondolom azért elég hamar rá lehet jönni, hogy nem most kellett volna. Ez az ember a bizonyíték arra, hogy ez bizony Alonso magán akciója volt, hiszen a szerelők tanácstalanul, semmit téve álltak az autó mellett.
  • a.carkey
    Magyarázkodás. Naná, hogy nem szeretné Ron, hogy egy semmiségből McLaren +10 hely, vagy boxutca legyen.
  • DJ BP
    11 mp, nem 2
  • DJ BP
    és ha áll tovább a menet után bemelegszik? :OOO
  • a.carkey
    Miért? Volt már olyan, hogy a nyalókás felemelte a táblát, a versenyző meg átment egy-két szerelőn, mert a nyalókás felemelte a táblát ...
  • jefferson83
    A lényeg, hogy megkapták amit kellett, mert ez volt a szabály.
  • jefferson83
    "Alonsónak azért nem indították el korábban, mert az autója nem érte el az üzemi hőfokot, tehát Hamilton hiába volt ott, nem kerülhetett előbb sorra, mondta a csapatfőnök."

LOooooooooooooooool
  • DJ BP
    akkor most? Most is büntessenek
  • DJ BP
    és??

Mert Alonso ma született bárány?
  • DJ BP
    akkor se értem miért nyalókafordítás és felemelés után várakozott Alonso, ilyet sose csinálnak
  • lampard99
    Na de sc. nem csak tavaly versenyzett és elötte is tett undoritó dolgokat!!!!!!
    de az egész nem tiszta álítolag zsenik ülnek ott nem gondolták azt hogy max 2 mp elöbb elkéne engedni alonsot hogy hamilton is be érjen?
  • DjDano
    Dennis Hamilton miatt volt annyira dühös? Ez kizárt! Teljesen logikátlan lenne...

Szerintem Ron most orbba szájba próbálja védeni Alonsot, nehogy büntetést kapjon! Nem tudom melyik a gerinctelenebb Alo vagy Ron
  • edeleny
    Bizonyitotta e valaha valaki,hogy Alonso feltartotta Massát?
    Kb ugyan annyian.
  • DJ BP
    Jézus...
    De Hamilton akkor ért oda, amikor Alonsoval ,,végeztek". Akkor?

Ja hogyha már Hamiltonn nem cserélt helyet, rohadjon el?
    De akkor Ron miért volt dühös? Hamilton ,,büntetésül" 2. lett...

Valami nem tiszta
  • jefferson83
    Így van, ezzel én is kiegyeznék most is.
  • passatgt
  • edeleny
    Akkor itt van a cikk:
    Alonso: Hamilton hibázott!

Akárcsak a tavalyi, az idei Magyar Nagydíj időmérő edzését sem kerülték el az incidensek. Lewis Hamilton tíz másodpercet várakozott Alonso mögött a boxban, így utolsó nekifutásra nem tudott gyors kört futni.

Egyes sajtóértesülések szerint a csapat arra kérte Hamiltont a harmadik etap kezdetén, hogy cseréljen helyet Alonsoval, ám az újonc versenyző nem követte az utasítást. Ez azonban továbbra sem ad magyarázatot arra, hogy Hamiltonnak miért kellett várnia.

"A csapat közölte Hamiltonnal mit kell tennie, de ő nem követte a csapat utasításait. Ez okozott problémát a csapatnak. Ron mérges volt mert ő (Hamilton) nem fogadta el a csapat egy utasítását, amelyet az első kör során többször megismételtek."

"Emiatt a csapat minden tőle telhetőt megtett, és megpróbálta nekem adni azt az extra kört (az üzemanyag fogyasztásra), de emiatt nem sikerült. Egy újabb körre kaphattam volna üzemanyagot, de legalább az első rajtkockát sikerült megszereznem."

Nem sokkal később Dennis is Hamiltont okolta a történtekért, és megerősítette Alonso állítását, miszerint nem követte a csapat utasítását.
  • jefferson83
    Persze csak szerepelni akarsz a világsajtóban, azt már nem :P
  • Anders
    bizonyították-e tavaly, hogy schumi a monacoi nagydíjon szándékosan parkolt le a kanyarban? vagy csak úgy gondolták, hogy igen, és azért büntették meg? elárulom, az utóbbi.
  • lampard99
    hol mikor kik te miről beszélsz?
    De a ha schumi csinált ilyet akkor JAJJJJ nem történt semmi szabálytalanság ügye!!?? akkor kéne pampogni ha mindenkire vonatkoznának a törvények!!!

Nem alonso tehet róla lehetett látni hogy a mérnökét figyelte és beszélt hozzá hogy mért nem mehet mehet!! és azonnal alonso mérnökével beszélt Denis ennyi!!! NEM ALONSO A HIBÁS!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Attila889
    Jah és mellesleg érdekelne tovább is.Mert én íjászversenyen votlam és nemtudtam onnan nézni :D
    Szóval valaki tegye be please a Hungaroringi időeredményeket most Szombatról!
  • Attila889
    alaki betenné az időeredményeket ide? :D
    mert sajna csak az első 4-ig tudom :S
  • passatgt
    nemár én akaroook a hibás lenni
  • G_ArchAngel #53852
    Nagyon úgy tűnik, hogy az egész mezőnynek és a régi pilótáknak is elegük van a McLarenből, az eddigi vazallusok is inkább hallgatnak...