182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
én nem tom, de a meki is csak azóta hazudik, mióta ott van Kiszel spanyol alteregója.
előtte a renault hazudott égbe-világba.
van összefüggés a kettő között? -
jefferson83 #53850 Juhéééé :) Mik fognak még itt kiderülni :D A végén még én leszek a hibás :P -
"A szerver foglalt. Kérlek frissíts! A kellemetlenségekért elnézést kérünk!
Formula.hu"
hehe :DD Picit leterheltek. :D -
Persze..... mégsem ment oda Hamiltonhoz mikor beparkolt a parfemébe, hogy ejnye-bejnye.
Nem tudom ki, hogy van vele de ebből a csaló, hazudozó meklárenből mostmár nekem nagyon elegem van. Mindenkinek bele hazudnak az arcába. -
edeleny #53847 Denis:Hamilton hibázott.
Egy ujabb adalék a nagy bablevesbe. -
G_ArchAngel #53846 Egy kérdésem van Mr. Ron Dennis és Senior Fernando Alonso - ha egy Forma-1 istálló, ahol mindent az IDŐ határoz meg, akkor miért kellett 11mp-ig parkolni a csapatutasítás ellenére hibázó Lewis Hamilton előtt, aki így VÉLETLENÜL lekéste a gyors körét...??? -
G_ArchAngel #53845 Alonso: Hamilton hibázott!
Akárcsak a tavalyi, az idei Magyar Nagydíj időmérő edzését sem kerülték el az incidensek. Lewis Hamilton tíz másodpercet várakozott Alonso mögött a boxban, így utolsó nekifutásra nem tudott gyors kört futni.
Egyes sajtóértesülések szerint a csapat arra kérte Hamiltont a harmadik etap kezdetén, hogy cseréljen helyet Alonsoval, ám az újonc versenyző nem követte az utasítást. Ez azonban továbbra sem ad magyarázatot arra, hogy Hamiltonnak miért kellett várnia.
"A csapat közölte Hamiltonnal mit kell tennie, de ő nem követte a csapat utasításait. Ez okozott problémát a csapatnak. Ron mérges volt mert ő (Hamilton) nem fogadta el a csapat egy utasítását, amelyet az első kör során többször megismételtek."
"Emiatt a csapat minden tőle telhetőt megtett, és megpróbálta nekem adni azt az extra kört (az üzemanyag fogyasztásra), de emiatt nem sikerült. Egy újabb körre kaphattam volna üzemanyagot, de legalább az első rajtkockát sikerült megszereznem."
Nem sokkal később Dennis is Hamiltont okolta a történtekért, és megerősítette Alonso állítását, miszerint nem követte a csapat utasítását. -
... és a minden idők legerinctelenebb F-1-es versenyzője díjat kapja: lássuk csak... FERNANDO ALONSO!!! nagy tapsot a nyertesnek! -
Kimi 7tizedre van a pole-tól. ..meg ha feltartották volna már verné a Ferka az asztalt.
Dennis szvsz semmilyen botrányt nem akar, most is azért harcol hogy ne legyen negatív megítélése a csapatnak.
A két versenyzőt sztem semmi értelme egymásnak ugrasztani, ha maguktól nem ugranak, a csapatnak az nem jó.
Hamilton meg leszrta hogy mi van, nagyon jó időket autózott, érzi hogy megvan a csomagja.
Sztem trükközés volt, lehet hogy elbaxtak valamit...mert a lehetőséget fent kell tartani, de Dennis dühös volt,..és sztem azért volt dühös mert valami nem elkeffentelődött.
Magánvéleményem az hogy Hamilton ellen ment a dolog, mert most már nem lehet mit csinálni, meg van a boxtaktika, és ha Alonso megvédi a pozicióját akkor már tudja hogy jön ki jól ebből az egészből. -
"1, Alonso és Hamilton lazán kezet fogtak a mérlegelés alatt, semmi problémát nem jelentett egyiknek sem a másik jelenléte;"
Persze, hogy kezet fogtak, de szerinted örömmel tették meg?
-
Igy van Kimi moge erkezett Hamilton.
Na de gondoljunk mar bele, hogy Alonso Hamilton elott ment ki a palyara.
Na mar most ha Kimitol akartak nagyobb teret, akkor ha hamarabb jon ki, akkor lenyegesen nagyobb ur lesz kozottuk.
Tehat hazugsag amit allit a Csalonzo. -
VO101 tvr #53840 Azért azt is látni kell hogy Alonso nehezen viseli, ha gyors/gyorsabb csapattársa van. 2004-ben sikerült gyorsan kicsinálnia és eltávolítania a Renault-tól Trulli-t... -
Nem vagyok oda Alonsoért, az tény, védeni sem akarom, nem is fogom, de van itt pár jel ami miatt a dolognak műbalhé szaga van:
1, Alonso és Hamilton lazán kezet fogtak a mérlegelés alatt, semmi problémát nem jelentett egyiknek sem a másik jelenléte;
2, Alonso később kerülte Dennist, mint a szart;
3, Alonso pont Kimi elé jött ki, AKI ÉPPEN GYORS KÖRÖN VOLT, és pont annyit kellett lassítania, hogy az a pole-jába kerül(hetet)t.
Szóval nem tudom valójában mi történt, de ez a két jelenet elgondolkodtató volt. Mintha Dennis direkte keverné a szart, pl. úgy mozgatván a szálakat, hogy:
A, befeketíti, a mostanra már elég ellendrukkert szerzett Alonsot úgy, hogy szar alakot kreál Alonsoból, pl. hogy magától lépjen le, és neki ott maradna Lewis, mint bajnok, fillérekért;
B, vagy minden cirkusz azért, hogy ne legyen olyan feltünő, hogy pont Kimi elé jött ki Alonso, akinek ez nem tett túl jót, mert a végén még elmeszelik őket, vagy némileg negatív hatással lenne a kémügyre, persze számukra, szóval beszéljen erről a boxutca;
C, vagy másról? elterelni minden szót pl. az állandó kérdéseket jelentő "kémügyről", amivel ugye Dennis szerint "nem szerzett előnyt a McLaren", sőt a Ferrari csalt Melbourneben, szóval beszéljen a boxutca másról (ne arról, hogy vajon mit profitálhatott egy évekig Michelines csapat egy főfő Bridgestoneos csapat adataiból ..., stb, és valóban, még felhasználni sem kellett semmit az idei autó építése során a McLaren tereiből - na szóval ezt bizonyítsd Ferrari! :));
D, összeugrasztja a két pilótáját, egy baromság kapcsán, mint Senna és Prost esetében tette lassan 20 éve ...
Szóval lehet, hogy Alonso mégis igazat mond, és Dennis a főfő-szarkeverő, persze Dennis mindezt teátrálisan is teszi, mert ezzel minden képzelődést eloszlathat (-"Geci kis mérnök, hát mit tettél?! Ejnye, bejnye!") -
A fitneszedző a hunyó
:)) -
az hamilton volt nem? -
Ez a duma :D
Csalonzo: "„A csapat visszatartott. Azt szerettük volna, hogy nagyobb terem legyen Räikkönen Ferrarijával szemben”"
Akkor lehet en egy masik adot neztem, de pont igy kerult hozza kozelebb Kimi. -
jefferson83 #53835 Mondjuk tegyük fel így volt, ez is benne van a pakliban azonban akkor is a pilótát kellene megbüntetni szvsz (igaz most normál esetről beszélek, mert a boxutcai helyzet bekavarhat) -> Gondolok itt arra, hogy ha Fisico is azt mondja, hogy szóltak neki a boxból, hogy a célegyenes előtt lasítson a kellő lendület miatt és ezért feltartott valakit akkor is ő a hibás. -
Valaki tudna adni egy linket a csütürtöki Forma1-es, repülős dologról, ami a Lánchídnál zajlott?
Szívesen megnézném mostmár h mi miatt szoptam pár órát a dugóban! Köszi! -
HA a Mclaren ennél sokkal nagyobb balhét megúszott szerinted ezért megcibálják a bajuszukat?? nem hiszem... -
Ebben van valami... Ezért meg kell vizsgálni a beszélgetéseket, hogy kiderüljön az igazság! -
no comment... -
jefferson83 #53830 Azért Ron sem szeretné, ha egyik versenyzője utolsó helyről indulna, szóval érthető a nyilatkozat bármi is történt. -
jól hangzik :) -
Én mán nem is értem ezt az egészet. :DD -
Ron Dennis az ügyről. -
tzsoltika #53826 :S mi lehet a baja a firefoxomnak? (kép) Esetleg valami
jöhet
-
ferrari szindróma? a vezető csapatot nem büntetik? :) -
MrTressy #53824 Jogos bünti lenne de nem hiszem hogy megteszik ezt a lépést... -
Én látom.Mozillával nyomom. -
jefferson83 #53822 Én se védeni akartam Schumit csak az a hozzáállás nem tetszett akkor, hogy kijelentették ő nem hibázhat ilyet. Objektíven nézve benne lehet a szándékosság, de akár a hiba lehetősége is szvsz. Az más kérdés, hogy nagyon nem lassított akkor sem Alonso :) -
csak te :)) -
tzsoltika #53820 Ez lenne, csak nemhiszem hogy eszükbe jut a tavalyi monacoi nagydij...
Ti sem látjátok a bannert vagy csak én vagyok a vak? -
DJ BP #53819 Akkor Alonso szája volt a legnagyobb, szerinte ki kellett volna zárni Sumit.
Na igen -
pontosan!!!!!!!!!!!!! -
Na várjunk csak. Tavaly, amikor Schumacher Monacoban elrontotta Alonso gyors körét, hiába védekezett azzal, hogy ez baleset volt (idén láttuk, hogy Raikkonen ugyanott állt meg, de mert ő összetörte az autó orrát is, nem kapott büntetést. No comment.).
Akkor Alonso szája volt a legnagyobb, szerinte ki kellett volna zárni Sumit. A német büntetése végül az lett, hogy a mezőny után a boxutcából rajtolhatott.
Ma Alonso elrontotta Hamilton gyors körét egy rendkívűl szemét módon. A "csapatutasítás" látványosan nem Ron Dennistől jött, arra meg nem gondolom, hogy Alonso mérnökeinek felhatalmazása lenne, hogy ezt meghúzzák Hamiltonnal. Sőt, a döntő momentum: a nyalókás ember elemelte a stopptáblát.
Naszóval, Alonso elrontotta Hamilton lehetőségét a gyors körre. Mit kell ilyenkor csinálni?
Bizony, bizony. Boxutcai rajt. Ez lenne az igazságos döntés. -
én is bízom benne!! -
jefferson83 #53815 Tényleg nem, de ha komolyan vizsgálják az ügyet akkor én bízok a büntetésben, mert csak aki vak az nem látta a dolgot. -
nah semmit nem mondtak... :( -
áááh nem mondtak semmit........:D -
jaja pont most megy remélem alonzó büntit kap