182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Flavio Briatore: "Nézze, hibát követtünk el, mikor a szélcsatornai munkálatokra koncentráltunk, ugyanis legalább egy hónapot vett igénybe az, hogy beállítsuk a szélcsatornát az új gumiparamétereknek megfelelően. További két hónapot vesztettünk Ron Dennis miatt, aki beperelt minket az ellensúlyos lengéscsillapító használata miatt."
-
Gabor_(HSF) #53927 Eszembe jut Prost-Senna, e cikk kapcsán..
Itt sem csapatjátékos egyik sem,akár csak anno...
Lehet a meki idei vb-be kerűl ez a túlfűtött belharc -
Szerintem tök mindegy ki mit mond, a FIA derítse ki végre az igazságot és hozza nyilvánosságra! -
Persze hogy nem tiszta.
Eloszor azt hazudtak a mernok volt a hibas.
Masodszor, hogy nagyobb teret akartak Kimitol.
Most jon 5 oran belul a harmadik hazugsaguk, hogy most mar Hamilton hibazott.
Ugy tunik a Mc"lie"rennel azt a celt tuztek ki maguk ele, hogy minden oraban ki kell talalni valami hazugsagot. :DDDD -
tököm már a Mclaren be komolyan........ -
jefferson83 #53924 "Dennis maga is tisztázta: csak azért ment oda az edzőhöz a kvalifikáció után, hogy az segítsen lenyugtatni az esetlegesen dühös Alonsót."
Alonso volt dühös, Looool. .. -
jefferson83 #53923 Hami megmondja :) -
Gabor_(HSF) #53922 Naná! mert ez mindenkiben meg van..csak az a kérdés kiről derül ki,vagy ki bukik meg vele..
Ez már hosszú évek óta igy van,szinte minden sportban,csak belülről kell nézni..
És még véletlenül sem Alonsot akarom védeni,főleg mert még mindig utálom,csak tudomásul kellene venni,hogy már legalább 50 éve megőéték mr.fairplayt...... -
ez mellé-duma -
Hát persze, te aki Schumacher stikliejit is elnézted, most miért mondanál mást... -
Nem nagyon néztem az időmérőt, mert dolgom volt, csak oda-oda néztem, de hol kellett volna elegednie Hamiltonnak Alonso-t? -
Alonso megint bemutatta milyen ember! Egy .... alak. Énnél unszimpatikusabb vb sose volt az F1-ben.
Lehet védeni felmenteni de ez már a sokadik gusztustalan huzása volt! Remélem valaki visszadja neki!! -
Kire érdemes fogadni. hamilton? -
jefferson83 #53916 Aki sportolt az tudja, hogy a zrikálás, piszkálás, cukkolás az mindig van, de sohasem a másik rovására. Többnyire a sportolók tiszta versenyen szeretnék legyőzni a másikat. Ez addig lett volna benne a játékban amíg nem okoz kárt a másiknak. Ez olyan mintha egy sprintfutás előtt jól combon rúgom a másikat -> ugyan is így esélye sincs nyerni. -
Ron Dennis felmentette Fernando Alonsót -
Williams ma szépen látszott a monitor rajta....... -
Gabor_(HSF) #53913 Ugye csak viccelsz?,hogy egy olyan kijelzőn ami még azt is kiírja,legútóbb milyen pinába volt és milyen szagú,hogy ne legyen rajta futó óra....
De ettől függettlenűl,maximálisan leszarom,hogy Haminak akart betartani,Kiminek,vagy csak a légüres térre várt...
ennyi taktikázás simán belefér sztem... -
üdv Alex:) -
Sztem az FIA-nak több pénzt adott a Mclaren minta Ferrari ez is benne van.. De a kérdésedre válaszolva igazolvány mert mindenki arra hivatkozik. -
edeleny #53910 Pár éve még ugyan ezeken az oldalakon azt lehetett olvasni,hogy az FIA a Ferrari zsbében van,késöbb meg a Renaultéban volt.
Most akkor micsoda az FIA,zsebkendö,vagy igazolvány? -
De sztem az FIA a MClaren zsebében van. :S Az eléggé fura volt hogy nem büntették meg a Mclarent ezért... -
A MClaren szerintem csak játszik a médiával. Hogy elterelje a kémbotrányról a dolgot. Ügyes majd meglátjuk mennyire sikerül.
-
edeleny #53907 Igen valoben nagyon sok minden van a kormányon,de én nem nagyon láttam még olyan F1 kormányt,amin monitor lenne.
Abban meg egyet érthetünk azt hiszem,hogy világito Led sorral elég nehéz pontos idöt kijelezni!
-ha a jobboldali felsö zöld Led másodpercenként 1-et villan,az 1 perc,ha kettöt az 2 perc.A mellette lévö sárga Led egy villanása 1 másodperc,ha 2 villan az két másodperc.A kék led meg óránként villan,a Zöld évente.
Most akkor számoljuk ki hány villanást kell összeadni a:2007 08 04 14.58-hoz?
DDDDDDDDDDDDD -
edeleny #53906 Na valami ilyesmire gondoltam én is.
Most sokan szidják,okkal és oknélkül Ron-t,és a McLarent,de felteszem a kérdést,mennyire fulladna unalomba ez az év,ha mondjuk Zsótika lenne Alonso csapattársa,vagy hamiltoné?
A médiának szenzáció kell,az már önmagában nem az,hogy McLaren 1-2 az idömérön,valamivel el kell adni a holnapi futamot,minden TV-nek.
Nem olyan rég az irott sjtó prominens képviselöi még azt rótták fel Denisnek,hogy beleavatkozik a VB. kimenetelébe,most meg azt,hogy nem. -
valszeg a kormányán minden adat ki van jelezve (a beleértve a boxuctából kihajtás + 1 kör idejét is) -
edeleny #53904 Elég szükszavú vagy.
Ööööööööööö.
mit is akar ez jelenteni? -
Amúgy milyen érdekes. Most, hogy van ez az ügy, Ronnak nem kell dugdosnia a két srácot a média elől. Ha azok elé kerülnek úgysem a kémügyről, hanem, hogy mennyire utálják egymásról kérdezik őket. Ügyes ... -
np -
Áldás poraira...... -
edeleny #53900 És miért is az.
Kérdeztem valamit,ez messze nem válasz a kérdésre. -
R.I.P. :\ -
Tessék itt vannak az idő eredmények:The Official Formula 1 Website -
hehe..tényleg :D
mind1. sztem vágod, hogy neked ment a válaszom. :D -
Nevetséges lenne, ha sportszerűtlenség miatt Alonsonak boxutcás indulás, Hamiltonnak meg +10 helyes bünti lenne "a semmiért" (vagy esetleg egy motorcsere miatt, ilyenjük még úgysem volt ...).
Na Ron akkor szétverné az összes csapattagot. :) -
kamu -

-
Jéé, két 53889-es hozzászólás van? -
Ajj de naiv vagy......Vakok a semmiben.Az tény hogy lonzi nem volt vami sportszerű de a nigger saját magának köszönheti.......!A FIA kivizsgálja az ügyet és majd kiderül az igazság ami persze nem lesz itt a fórumon úgyse igazság mert mindenki jobban tud mindent mint azok akik ott vannak.Elméletek ezreit fogja leirni mindenki ahelyett h kiirná a szeméT!Hát hajrá! -

Te nyerted a hangszórót.
-
MrTressy #53890 Aha és miért Alonsot kereste a befutókor igencsak mérgesen?:D Nem akarnak büntit és most megy a rizsa.Hami meg majd kap pár ezer eurot hogy tartsa a száját és beismerje hogy ö volt a hibás