182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
http://www.powersex.ru/
innen szedték volna a ruszki csajt e -
Aspyrin #54205 Az apáé, hagyd bent!
-
Ha ilyen nok lesznek benne, en koszonom nem kerek abbol, mert eppen ebedelni keszulok. :D -
találtam a hűtőbe 1 Becks sőrt ugyhogy BMW GO! -
-
valahol lesz f1-es puncigaléria akkor linkeljétek ide beeeeee -
az lehet:) -
Az valami ukran maffiozonak volt a lanya tuti, a mai helyzetben siman elkepzelheto:D -
Aspyrin #54198 APA KEZDŐDIKKKKKKKKKKK 
-
A középső ott van a szeren!
magyarországon vannak szinte a legszebb nők, ezeket honnan szalajsztották?
Valaki olyan kancsal volt, hogy hátán folyik a könnye, már aki kiválasztotta őket
-
Aspyrin #54196 Valamihez nagyon kellett értenie
-
Amelyik a Magyar zászlót tartota bűn ronda
-
Énis azt néztem ott középen ájájj:D -
ilyen régi f1 videok vannak vhol? 1950-85-ig
mist a ferrari reklám -
Nah, mjad futam után jelentkezek, most egy az egybe bekajálva végignézem :) -
Micsoda nok!!! :D -
bazzzmeg 
-
biztos vmi fejes lánya ezért került oda
luk luk mind1 -
nekem csak ilyen a képminőségem tv tuneren itt jól nézki -
úristen -
Aspyrin #54187 Arról beszéltem
-
itt vannak e a puncik
-
lol a német rtlen késik a közvetítés a himnusz alatt:D -
G_ArchAngel #54184 vazze, rosszak a fények, erősen zenész családból származik a magyar zászlót tartó gáré?:) -
Aspyrin #54183 Basszus, láttátok milyen bűn ronda csaj tartotta a zászlónkat?
-
-
madmanic #54181 Ha Hamilton így "meg tudja zavarni" egy csapat működését, akkor halkan megkérdezném, miért vannak ott az okosok?
Annyi lett volna, hogy szólnak Alonsonak, hogy jó gumit kaptál b@szd meg, de takarodj ki a boxból, mert a csapattársad borította a menetrendet, lassan gurulj ki a boxutcából, ugyanúgy tiszta pályád lesz... -
Akkor olvasgassal kicsit:
""A csapat és két versenyzője között lezajlott rádiókommunikáció azt bizonyítja, hogy Hamiltonnal 14:56.44-kor közölték: 'boxkiállás ebben a körben', valamint arra utasították, hogy 'keményen nyomd a gázt a boxba befelé', 32 másodperccel később mégis rászóltak, hogy 'kicsit vegyél vissza a tempóból, veszíts néhány másodpercet a kör végéig, mert Fernando előtted áll ki a boxba'" - szólt a sportfelügyelők közleménye."
Szoval errol annyit kit hivtak ki eloszor. -
Aspyrin #54179 Szegény Erdei ismét hozta formáját :D -
raph: szép pálya jó pálya nyerni akarok és optimista vagyok de szép pálya jó pálya -
Vegyél már vissza a nagy arcodból és ne zavarjon az a tény se, hogy Hamilton elismerte nem engedelmesekedett a csapatutasításnak. Ez tény. Nem ártana egy két büntetőpont, akkor talán visszavennél -
"A pálya térképével kapcsolatos információk tanúsága szerint amikor Alonsóval közölték, hogy 20 másodpercig kell vesztegelnie a boxban, mindössze négy autó tartózkodott a pályán: a sajátja, valamint Fisichelláé, Hamiltoné és Räikkönené. Räikkönenét leszámítva valamennyi úgy hajtott be a boxba, hogy Alonsót nem kellett volna 20 másodpercig bent tartani, ha kényelmes helyet akartak biztosítani számára a forgalomban." -
magyar ringyok hol vannak mutassák már őket -
ahogy elnézet itt mindenkit a balhé érdekel csak -
? -
Aspyrin #54172 Nemrég magyarázták el a tévében, hogy miről is szólt a történet (hosszú) :D
Hamilton kezdte a balhét.
Ettől függetlenül Alonso remélem megszívja :) -
FLÉM OFF vagy röpködni fognak a pontok! -
arra lenné kiváncsi hogy 2éve hogyan rajtoltak a rönok olyan jól? vmi trükk volt az biztos - rejtettrajtelektronika -
Mar jott is egy :D
Mindegy hadd eljenek tovabb a mesevilagukban, aminek a valosaghoz semmi koze.
De azt legalabb jol megmagyarazhatjak es a korlatoltsagukban veres 10 korommel ragaszkodjanak.. -
En korlatolt ?
Baratom nem latsz a szemfestektol.
Eleve minek vart az Alonso a boxban ?
Erre mar nem tudsz magyarazatot adni, ugyanis nem volt senki a palyan aki zavarhatta volna.
4 auto volt a palyan 3 ebbol a boxutcaba jott koztuk Hamilton.
Raikonnen volt egyedul kint de o, ha kijott volna idoben Alonso akkor is mogotte marad.