182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
13.30 rajt ceremonia -
Fiszikella - én nem voltam hibás nem tartottam fel senkit direkt
-
Nah ez azért durva dolog, mennek itt az anyázások ezerrel :D Haminek amúgy tökre igaza van én is anyűztam volna :D -
kicsit barna már a nyelvük. -fogalmazzunk finoman
-
Azabaj most majd megin jönnek ide a vérpistik vergődni ezen:D -
"Ne haragudj de te nagyon korlatolt vagy.
Nem Hamilton nem fogadott szot.
Egyertelmuen kiderult a radio kommunikaciobol."
Először is a jó édes anyádat nevezd korlátoltnak, másodszor nézz utána a dolgoknak mielőtt sértegetsz! Láma
"Az újonc versenyző elismerte, hogy a csapat arra kérte engedje maga elé Alonsot, ahogyan azt is, hogy nem engedelmeskedett, és a boxutca kijáratánál Alonso elé sorakozott fel. "Nem akartam kockáztatni, hogy Kimi is elém kerüljön, mert az valóban egy plusz kört jelentett volna."
"Ez volt az első alkalom, hogy ellenkeztem, pedig már többször is megkértek arra, hogy engedjem el." - jegyezte meg Hamilton." -
BMW hajrá -
LoL egy vicc az RTL Klub most megmagyarazzak, hogy Hamilton volt a bunos mindenert. :DDDDD
Erdekes a 4 hazugsagra mar nem emlekeznek, amivel probaltak eltakargatni a valosagot.
Az utolso verzio pedig az, hogy Alonso azert vart mert nem tudta milyen gumit akarnak feltenni :DDDDDDDDDDDD -
megint az villan be hogy jobb volt a 4*3 körös időmérő, ott nem hőzöngött senki ha másik ember kiment kocsikázni bezavarni :) -
sato is mindig nyerni akar SŐT még ralf is!
-
ron szinvonala mindig is ott volt.....lásd kimi mióta kiszabadult feszt vigyorog :) -
azt viszont nagyon értékelem benne hogy mindenáron nyerni akar
-
MrTressy #54155 Kiminek ez most jól jött :) -
G_ArchAngel #54154 emléxem, hogy sokan nem kedveltük MS-t, de a németnek ennek az ellenszenvnek a kivívásához évek kellettek...
Alonsonak rekordsebességgel sikerült majdnem az egész F-1 kedvelő világgal megutáltatnia magát...
Mióta nincs a Renaultnál teljesen emberbarát, normális csapat lett és most a McLaren erkölcsi szintje süllyed a zéró felé... -
ralf jó lenne kilőkné alonsot -
madmanic #54153
-
BIZ0906 #54152 Egyetértek!
Alonsonak=
-
G_ArchAngel #54151 ...kilöki Massa-t és fekete zászlót kap, majd visszaesőként 3 futamról eltiltják - más kívánság nincs?:)
-
zotja #54150 remélem alonso kiesik -
nekem Plik szimpatikus mert mindig feldobja az unalmas versenyeket:-) -
nagyot röhögtem ezen:-) -
G_ArchAngel #54147 szvsz Wéber ért hozzá legjobban a három marha közül és ha hibázik nem keres kifogást, hanem elismeri...
hülyeséget akarok hallgatni, akkor ott a Hofi összes... -
palik+gyula páros a legjobb mert gyulát mindig kicikizi vhogy a palik -
Gyulával nincs semmi gond csak nem tudja magát úgy elengedni mint Palik :D
De a Wéber...akkor inkább legyen csönd :) -
DJ BP #54144 Dehogy, Wéber még inkább jó, de Gyula egyszerűen engem idegesít, a fontoskodó sipákolásaival, meeg buta beszólásai néha.
Palikon legalább néha lehet röhögni és nem idegesít -
hÁt ez a gyula nem semmi......Palik gondolom nagyban intézkedik, nincs ideje ilyenkor közvetíteni...legalább 60% - kal unalmasabb a kommentár...sajna. ez van...... -
német rtl néztem, höhö, micsoda magyar csajok:O -
wéber (vagy hogy hivják)még gyulánál is rosszabb
-
palik nélkül hallgatni azt a gyult, ahh borzalom:(:(:( nincs valami fikázós topik gyuláról?:D -
Kikoki #54139 Jol van na elzéztem az orát...szegényemnek lemerult az eleme:( -
G_ArchAngel #54138 német RTL előbb kezdi - az öreg Lauda ilyenkor mondja a legnagyobb baromságokat:) -
G_ArchAngel #54137 Hamilton kezd hasonlítani Kimi-re, igaz Kimi jégkorong miatt szokta elfelejteni a csapatutasításokat:) -
DJ BP #54136 komoly :D -
még másfél óra... -
szerintem a tegnap megahlt csávót ették meg a betegek vagy az étterem tulaj valamelyik meghalt rokonát
-
Kikoki #54133 Még fél ora és kezdödik:DA Kedvenc kommentátorainkkal...most mér tök vicceske és jol csináljaák szerintem. -
Én durvább lettem volna azt hiszem:DD -
Kikoki #54131 Itt a linken olvastam h nem szerezhetnek konstuktőri pontokat...egyéniket szerezhetnek csak ne medják oda a csapathoz? -
Kikoki #54130 :DJok:D -
G_ArchAngel #54129 Hamilton Dennisnek: Fordulj fel!
A Daily Mail nyilvánosságra hozta azt a rádióbeszélgetést, amit Lewis Hamilton és Ron Dennis folytatott a Magyar Nagydíj időmérő edzésének leintése után. Emlékezetes: a McLaren újonca néhány másodperccel elszalasztotta a lehetőséget utolsó gyors körére, miután csapattársa, Fernando Alonso feltartotta a boxban kerékcseréje után. Hamilton zokon vette a McLaren bakiját és/vagy Alonso viselkedését, és a pillanat hevében - szabad fordításban - azt mondta csapatfőnökének: "Ezt többé ne merjétek megcsinálni velem, ba..d meg." (Don't fucking do that to me again.) Dennis erre így válaszolt: "Te meg nem merj így beszélni velem, ba..d meg." (Don't fucking talk to me like that.) Hamilton frappánsan így zárta le a csevelyt: "Fordulj fel, ba..d meg." (Go fucking swivel.)
A 22 éves versenyző később elkésett a McLaren sajtótájékoztatójáról, elmondása szerint azért, mert a GP2-t nézte, és elfeledkezett róla. Dennis az újságíróknak így foglalta össze a beszélgetést: ""Én elég keményen fogalmaztam vele a rádión, és ő hasonlóan keményen válaszolt. Ilyen az élet. Önök most nyilván valami hangzatos szalagcímet akarnak hallani." Hamilton végül a pole pozícióból rajtolhat, miután Alonsót megbüntették a feltartásért.
Angol úriemberek egymás közt így társalognak:
- Kérsz egy szivart, bazd+?
- Nem, köszönöm, ehhez a kibaszott skót whiskeyhez a pipa illik, bazd+...