182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
igen minimum onnan kéne indulnia azt érdemelné meg -
jee megtalűltam linket hát megérdemli,bár nem csak 5 helyet kéne kapnia -
Mondjuk azt azért még vizsgálnám, hogy miért nem a boxból indul - mint korábban Schumacher Monacoban -, de legalább már elkezdték elmeszelni őket. -
Pedig de, csak Alonso ott tesz be neki, ahol tud. Lásd Kimi feltartása kombinálva Hamilton kibaszásával. Erre csak Alonso képes. Ebben tényleg profi. -
5 helyel hátrébb sorolták alonsot?:O nincs kedvem olvasgatni -
G_ArchAngel #54083 nekem ez az ügy és Monaco kapcsán nem az jut eszembe, hogy Lewist szeretnék bajnoknak... -
úgy legyen!!méghozzá Kimi javára:) -
Szép. Kimi feltartásának indult, aztán közben a bírók szerint Alonso betett Hamiltonnak, majd elmeszelték Alonsot 5 hellyel hátrébb, sőt, még pontokat sem kapnak ...
Szép volt RON!
Remélem szopsz egy nagyot a kémügy kapcsán is!
Mindezt miért? Mert minden áron Hamiltont akarják bajnoknak.
Ennek ellenére még mindig azt mondom, hogy Fernando és Kimi közt fog eldőlni a VB ... -
igyekszem-igyekszem, de mégis folyton lemaradok mások mögött :))) -
Csak nem te írod az Összeesküvés elmélet második részét? :DDDD -
Hogy tudna már Todt pénzt dobni az FIA-nak...A Mergának (pláne a Chrysler-l) nagyságrendekkel több pénze van, mint Todt-nak/Ferrari-nak/Fiat-nak.
Mert biztos így megy, hogy dobunk kis pénzt az FIA-nak.., dehogy is. -
A francba... ezt én akartam írni. :DDDDD
Üdvözlöm a végre megfelelő döntést produkált FIA-át! -
DeToX17 #54076 Mibe? nincs vip-m :) -
DeToX17 #54075 Ha te tudod, akkor ők tuti biztos 1000% nem tudják... -
beleszerkesztettél?
Akkor sry, én az enyémet már nem tudom. :) -
ááá..kész vagyok az ilyen dumától :)
Jean Todt pénzt dob az FIA-nak :)))
Egyébként Nicholas Todt (Jean Todt fia) volt a csapatfőnöke Hamilton-nak a GP2-ben (az ART csapatnál).
Tudod aki egyébként McLaren nevelés, szal micsoda szövevény :))
Jean Todt nagyban keveri a kártyákat, zsebében van az FIA, és még Hamilton is bár ezt ők nem tudják :) -
DeToX17 #54072 köszönjük szakértő úr... -
Hat, szerintem ez nem lehet magyarazat, mert olyan szabaly nincs ha a csapattarsadat tartod fel sportszerutlenul, akkor megfelezzuk a 10 helyes buntidet :DDDD -
G_ArchAngel #54070 Alonso a pálya poros részéről indul, mellette a tiszta sávról Ralf - győzzön a jobbik:) -
lehet azért nem sor vége mert csapaton belül történt. -
DJ:
Hallottal mar ilyen buntetesrol ? :DDDD
En ugy emlekszem, hogy masokat ezert sokkal sulyosabban buntetnek, ha feltartanak valakit.
10 hely vagy boxutca, vagy a mezony vegerol indulhat csak.
De persze Csalonzoval megint kiveteleztek.
-
Ne haragudj de te nagyon korlatolt vagy.
Nem Hamilton nem fogadott szot.
Egyertelmuen kiderult a radio kommunikaciobol. -
DJ BP #54066 Nah mindegy Alonso megkapta a büntetését, kész. Talán visszavesz magából -
DJ BP #54065 :DDDDDDD -
Persze hogy nem szemben allnak.
Nem vetted eszre amikor odalepett Csalonzohoz a merlegeles utan Ron Dennis egybol leforditotta a fejet es gyorsan ellepett ne kelljen beleneznie a szemeben es beszelni vele ? -
na mind1, legalább van valami:) -
Vagy utolsó hely!
Én sem értem.. -
na végre komolyan már....jogos a bünti, de ezt a 6. helyet nem értem...
boxutca kellett volna a srácnak sztem! -
:D -
ne is, csináld tovább az összeesküvés elméleted de van 10rúgóm arra hogy Alonso ezért a huzásáért és a mclaren a kémügy miatt semmiféle büntit nem kap majd. s figyeld meg hogy igy lesz...akkor majd rájösz :)
Utalhatod azt a 10 rúgot az SG péztárába
-
Én emlékszem egyszer a két ferrarin egyszerre cseréltek kereket:) -
pauly #54057 
-
DeToX17 #54056 Mit lehet látni? 2 kanyart, tvben, vagy ott kivetítőn többet látsz :) Én ezért is nem mennék ki semmi pénzért. -
DeToX17 #54055 Csak 5 hellyel büntették? Schumacher tavaly monaco-ban ilyenért indult utolsóként :/ -
Helyes így kell ezt. Talán most Alonso észreveszi hogy nem róla szól a F1 és visszavesz az arcából :). -
Na hát, ezen meglepődtem, hogy büntit kapott. Megelégelte a FIA a dolgot, ennyi zsiványkodás után megérdemli Alonso.Lewis indul az élről,nagyon örülök neki.;) Remélem Alonso ebből tanult egy jó adagot! -
gabor1968 #54052 Nemsoká indulunk a Ringre! Kíváncsi vagyok hogy mit lehet látni a Club tribünről!? Valakinek tapasztalata?
-
ha csak 1 ismeretlen akkor max 1 hír lesz -
ha 1 versenyző hal meg akkor mindenki felkapja a fejét pedig az is ember:-( mint mindenki -
tzsoltika #54049 tuggyuk és sajnáljuk