FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
!Forza Ferrari!
Igy mindenféle pálya átalakitás és mesterséges DRS és KERS nélkül is több elözés lenne egyszerüen csak amiatt, hogy elférnek a kocsik egymás mellett akár a kanyarban is, ha a pálya megenged több ivet is használni.
Ma ez nincs igy, hiába van több iv ha biztonságos távolságban nem lehet 2 autó egymás mellett
10 évvel ezelötthöz képest 1,5x akkorák lettek a kocsik, mind sulyban ,mind méretben.
És ezzel egyidöben a v10 helyett v6 lett , az uzamennyiség csökkent, az anyagok fejlödtek és könynebbek ,de erősebbek is lettek, akkor mi a magyarázat arra, hogy ekkora autoknak kell lenni?
miért nem lehet visszatérni a 2007-8as időben lévő méretekhez ?
Mondjuk a rendező jól elintézte, hogy ne lássuk 😄
Az nem a pálya baja, hogy ilyen batár nagyok a kocsik és hogy taktikáznak állandóan. Jelenkori forma1 inkább egy endurance futamhoz hasonlít. Akinek ez nem tetszik, nézze az F2, F3 vagy a FormulaRegional sprintfutamokat (ahogy én is teszem), ott van izgalom, és előzés is (nem csak DRS-sel!!)
Amúgy jól emlékszem, hogy csak két előzés volt az F1-es futamon, ami nem a boxban történt?
(Schumi-Mazepin meg Perez-egyikAlpine az első körben.)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
És persze hogy Hamilton 7. lett <#idiota>#idiota>
"Nulla tenaci invia est via"
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Az "öregek" közül Vettel ötödik helye szép teljesítmény az Astonban, ráadásul Stroll is pontot szerzett.
Isten nem bottal, hanem VMware.
racingarena.hu | gokartsopron.hu
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Most ezzel megmentettük a jegesmedvéket és a bébifókákat??
(kérdezem naívan)
Ez szerintem az volt aminek látszott, Leclerc nagyon játszott a határokkal aztán túllépett rajta és nem adta ki.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Ennek ellenére van egy olyan érzésem, hogy káosz futam lesz SC-vel, piros zászlóval tarkítva, és meglepi végeredmény lesz, tippem a befutóra Sainz - Vettel - Perez.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
\"If in doubt, flat out!\"
Ha Leclerc nem kap büntit, én tartok tőle, hogy a két kiskakas (LEC, VER) kiüti egymást mindjárt az elején, onnantól Hamilton már csak egy csésze teát kér...
Utoljára szerkesztette: sure, 2021.05.22. 21:05:47
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
!Forza Ferrari!

KMAG akkor már sokkal télapósabb, mint RAI.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Utoljára szerkesztette: sure, 2021.05.17. 19:29:50