FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bercy
Én is ezen gondolkodtam. Furcsa volt látni, hogy menetiránnyal szemben tolat vissza a pályára. Az is furcsa, hogy ezt nem is vizsgálták és nem is említették a kommentátorok sem.
AnuluWork
Az egyik azért kapott büntit, mert nem előzött vissza ...
Raikkönen abszurd büntetés miatt bukta pontjait
"Raikkönen ugyanis kicsúszott a hármas kanyarban, még a safety car mögött, mikor a piros zászlós szünetet követően újra a pályára hajtottak. A finnek még az első safety car-vonal előtt vissza kellett volna vennie eredeti pozícióját"

... a másik meg azért, mert visszaelőzött ...
Csalódott magában Perez, jogosnak tartja a büntetést
"Perez már röviddel a rajt után visszaesett a negyedik helyre, Max Verstappen, Lewis Hamilton és Charles Leclerc mögé, majd a biztonsági autó mögött, nedves pályán hibázott és kiszaladt a pályáról. Ezzel Daniel Ricciardo és Pierre Gasly mögé esett, akiket az aszfaltra visszatérve rögtön visszaelőzött. Manőverével szabályt szegett"

Remek szabály! Kb. olyan okos, mint ami azt okozta, hogy 1x Montrealban Hamilton nem vette észre a piros lámpát a boxutca kijáratánál! 😄

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
Kimi pontjait is milyen faszság miatt vették el! Majdnem ugyanezért meg másnak stop and got adtak. 😄

Max ha megpörög nincs vigyor.De gratula neki.Lesznek még horror futamok

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

lac coo
Itt mindenkinek szerencséje volt, kinek bal kinek jó .... 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

repvez
Azért milyen ez már, hogy kicsuszik vesztegel vagy 1 percet a soderben nyom egy lükvercet és még igy is behozza másodiknak.
Amugy csak nekem furcsa, hogy nem vizsgálták , hogy hogy jött vissza a pályára?
Tudtommal nem lehet tolatni a pályán egy métert sem.
Ö meg ugy jött vissza, hogy jöttek mögötte és semmi bunti vagy viszgálodás.

Emlékszem, hogy valakit meg azért buntettek régebben, mert a kijelölt helyen jött vissza a pályára csak épp valaki elé és emiatt butették. itt meg semmi.
Sőt olyan is volt, hogy pár méterrel a box után valami gond volt a kocsival és egy teljes kört kellett mennie mert nem tolathatott és a box kijárata után meg már nem nyulhatnak a szerelök a kocsihoz, akkor most hogy is van ez ?
Bemákolta az über idős +1 pontot is 😄DD janem

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2021.04.18. 17:24:02

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

oneal1
nem 😊

!Forza Ferrari!

PLaci
Tehát nem vagyok egyedül....

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Hamilton ha nyugdíjba vonul, megtriplázhatja majd a vagyonát lottózással. Ilyen szerencse, mint ennek az embernek van, egyszerűen nem létezik.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

És fura módon a piros zászló kiváltó oka egy másik Mercedes?
De lehet csak öreg vagyok és mindenben összeesküvést vélek felfedezni....😊

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

PLaci
Csak nekem van olyan érzésem, hogy Bottas nyomott egy Petrov -ot?

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Sippie
na de látszik milyen szar is a mercedes... szegény alig tudott feljönni a 2. helyre. Míg Perez ezzel a csoda redbullal simán ott hagyta Vettelt... csak kellett neki vagy 10 kör hozzá.
szépvót kimi <#eljen><#taps>

oneal1
gyerekek ez a mák faktor megint! 😄 komolyan már beszarok! Az évtized bénázását mutatta be Hami de azonnal jött neki a piros zászló hogy minden rendben legyen 😄

!Forza Ferrari!

desigo
Pedig Bottasnak micsoda nagy versenye volt ma
janem
RatBaG
bottas a kocsiból középső ujj, russel meg sisak koki. ez classic jelenet lesz. <#taps>

Per Aspera Ad Inferi.

jégember 8 😄

A Merci nagy versenyt fut.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hajrá szerdzso.SC on.Roncsderbi on

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Sippie
hogy legyen valami amivel elcsalhatják hamiltonnak a győzelmet
repvez
Majdnem jó, de szerintem Russelnek meg le kéne lógnia a képről egy kicsit, mert ö a legmagasabb a mezőnyben azt hiszem .
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

repvez
Sajnálom, hogy Landonak elvették a körét, jó lett volna ha bejön másodiknak.
És kiváncsi vagyok holnap is lesz majd kanyarlevágás miatt valami szankcio.
Nem értem miért kell naponta változtatni , miért nem lehet már folyamatosan az eslő szabadedzéstől ugyan azokkal a feltételekkel menni.
A pilotáknak sem mindegy, hogy egyik nap még mehettek kivulre máskor meg nem, igy hogy szokják meg a pályát vagy a kocsit .
mcmoha

nearo
Apa kezdődik... megint van egy kanyarkombináció, ahol nem nézik a pályaelhagyást. Csak tudnám akkor minek van a fehér csík. Hogy felszívják?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

mcmoha

mcmoha

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

AnuluWork

HTS s3rg1nh00
ezért kell jó helyről tájékozódni<#wink>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

nearo
Silverstoneban lesz először sprintverseny
Érdekes ötlet... a sprintversenyek végeredménye beleszámít valahogy majd a bajnokságba, jár értük valamennyi pont? Vagy kizárólag a vasárnapi rajtsorrendről dönt csak?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

nearo
kicsit off... ahogy ezt néztem, eszembe jutott a kommented 😄

LatiF1 - még csak most esik le 😄

racingarena.hu | gokartsopron.hu

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Magnum PI
Valamint ezen a pályán gyakran meglepetés befutók voltak és izgalmas versenyek. Ezt eddig annak tudtuk, hogy ez volt az 1. futam de szerintem a pálya karakterisztikája volt a kulcs. Az elmúlt 8 versenyt 6 különböző pilóta nyerte. És Hamilton 2015ben tudott itt nyerni utoljára. Lehet ezért kellett átalakítani <#banplz>

Sajnos én is láttam már angol lapon ezt a cikket korábban.

Szerintem butaság az egész..... Miért kell minden jó pályát elrontani?? Ez a két pont eddig is potenciális előzési pont volt. Erre most az egyikből lesz egy ív... (Az az kis átvezető ív eddig is ott volt) A másikon pedig pont az volt a jó, hogy vagy kitudtad fékezni addig vagy nem, erre azt egy picit kintebb tolják....

Ezt a szöveget meg hagyjuk már, hogy kiszélesítik a kanyarokat hogy több íven lehessen venni. Nagyon ritka esetben lehet ezzel előzést elősegíteni, emlékeim szerint.

Az előzéshez, nem gyors többívű kanyarokra van szükség, meg hogy hú milyen jó már a pilótáknak ide oda íveket bevenni. (lásd pl COTA első szekció). Hanem hosszabb rövidebb egyenesek, legalább derékszögű vagy hajtű kanyarok kellenek, lehetőleg úgy, hogy előtte és utánna ne nagyon legyen "zavaró" törés ív a pályában.

Magnum PI
Ezért is mondom, hogy utálom. Mert nagyon gyakran nem lehet eldönteni mi igaz és mi kamu. Mivel Melbourne jó része közút nem gondoltam az F1 miatt jól átépítik. Szóval nekem simán kinézett egy tréfának.

nearo
biztos, hogy tréfa? február közepi cikkeket is találok erről... <#szomoru1>

Magnum PI
Hatalmas 😄

__Jacek__

így jobb😄
Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2021.04.01. 19:26:49
HTS s3rg1nh00
Massa hosszabb ideig volt világbajnok,mint amennyit Mazepin versenyzett<#banplz><#banplz>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

adam46
Mondjuk a német nagydíjon is egyedi boxbejáratot használhat. 😄
Magnum PI
De utálom Április 1-t 😊

b-type
..akkor már tavaly óta nem értik, hiszen annyi a különbség hogy idén az időmérőn figyelték,
..

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

repvez
hamár ugy is levágja a kanyarokat akkor minek hagyjanak benne sikánt .
Már ilyen szinten is segitik 😛 nehogy valaki kifékezze