FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Raikkönen abszurd büntetés miatt bukta pontjait
"Raikkönen ugyanis kicsúszott a hármas kanyarban, még a safety car mögött, mikor a piros zászlós szünetet követően újra a pályára hajtottak. A finnek még az első safety car-vonal előtt vissza kellett volna vennie eredeti pozícióját"
... a másik meg azért, mert visszaelőzött ...
Csalódott magában Perez, jogosnak tartja a büntetést
"Perez már röviddel a rajt után visszaesett a negyedik helyre, Max Verstappen, Lewis Hamilton és Charles Leclerc mögé, majd a biztonsági autó mögött, nedves pályán hibázott és kiszaladt a pályáról. Ezzel Daniel Ricciardo és Pierre Gasly mögé esett, akiket az aszfaltra visszatérve rögtön visszaelőzött. Manőverével szabályt szegett"
Remek szabály! Kb. olyan okos, mint ami azt okozta, hogy 1x Montrealban Hamilton nem vette észre a piros lámpát a boxutca kijáratánál! 😄
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Amugy csak nekem furcsa, hogy nem vizsgálták , hogy hogy jött vissza a pályára?
Tudtommal nem lehet tolatni a pályán egy métert sem.
Ö meg ugy jött vissza, hogy jöttek mögötte és semmi bunti vagy viszgálodás.
Emlékszem, hogy valakit meg azért buntettek régebben, mert a kijelölt helyen jött vissza a pályára csak épp valaki elé és emiatt butették. itt meg semmi.
Sőt olyan is volt, hogy pár méterrel a box után valami gond volt a kocsival és egy teljes kört kellett mennie mert nem tolathatott és a box kijárata után meg már nem nyulhatnak a szerelök a kocsihoz, akkor most hogy is van ez ?
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2021.04.18. 17:24:02
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
De lehet csak öreg vagyok és mindenben összeesküvést vélek felfedezni....😊
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
!Forza Ferrari!
Per Aspera Ad Inferi.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
És kiváncsi vagyok holnap is lesz majd kanyarlevágás miatt valami szankcio.
Nem értem miért kell naponta változtatni , miért nem lehet már folyamatosan az eslő szabadedzéstől ugyan azokkal a feltételekkel menni.
A pilotáknak sem mindegy, hogy egyik nap még mehettek kivulre máskor meg nem, igy hogy szokják meg a pályát vagy a kocsit .
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Érdekes ötlet... a sprintversenyek végeredménye beleszámít valahogy majd a bajnokságba, jár értük valamennyi pont? Vagy kizárólag a vasárnapi rajtsorrendről dönt csak?
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
racingarena.hu | gokartsopron.hu
Szerintem butaság az egész..... Miért kell minden jó pályát elrontani?? Ez a két pont eddig is potenciális előzési pont volt. Erre most az egyikből lesz egy ív... (Az az kis átvezető ív eddig is ott volt) A másikon pedig pont az volt a jó, hogy vagy kitudtad fékezni addig vagy nem, erre azt egy picit kintebb tolják....
Ezt a szöveget meg hagyjuk már, hogy kiszélesítik a kanyarokat hogy több íven lehessen venni. Nagyon ritka esetben lehet ezzel előzést elősegíteni, emlékeim szerint.
Az előzéshez, nem gyors többívű kanyarokra van szükség, meg hogy hú milyen jó már a pilótáknak ide oda íveket bevenni. (lásd pl COTA első szekció). Hanem hosszabb rövidebb egyenesek, legalább derékszögű vagy hajtű kanyarok kellenek, lehetőleg úgy, hogy előtte és utánna ne nagyon legyen "zavaró" törés ív a pályában.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
..
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Már ilyen szinten is segitik 😛 nehogy valaki kifékezze