182153
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
Stockbauer33 #177016 -
#177015 :D -
#177013 De, jogos, köszi! -
ToxiMaxi #177012 Az nem a kanadai volt? -
#177011 Russellnek kétszer is hatalmas mákja volt, először, hogy Cunami körét törölték és mégis tovább ment a Q2-be, másodszor meg, hogy az a nyúl épp átért előtte és nem csapta el... -
#177010 Jaja, Norrist vagy Ricciardót nem fogja meghatni, hogy VER a VB címért megy
OFF
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Bocsi, csak a nickedről most beugrott ez az idióta képvicc és felröhögtem :)
Utoljára szerkesztette: sure, 2021.09.10. 20:04:42 -
#177009 Perezt rendesen beáldozták ma. Hacsak verstappen nem nyom egy brutális rajtot holnap lehet megeszik páran az egyenesekben -
#177008 Már hallom lelki füleimmel holnap a sprinten a rádiózást, ha az első kanyarban Hamilton nem nyomja le Bottast : "Valtteri, it's James. Lewis is faster...."
Bottas mindenképp boxutcából indul vasárnap, cseréltek nála szinte mindent, rengeteg rajthely büntit kapott érte, viszont holnap onnan indul, ahova ma kvalifikálta magát.
Utoljára szerkesztette: sure, 2021.09.10. 19:14:14 -
#177007 -
#177006 Vettelt engedték rá Hamiltonra, bár talán volt ott több unsafe release is, a fele mezűnyt lebüntethetik, + mindenkit, akik outlapon partiztak a Parabolica Alboreto előtt. -
#177005 Ez a kvali izgalmasabb volt, mint az előző 2 "futam" együtt! -
#177004 Kíváncsi leszek a kiengedések miatti büntikre. A Ringen Kiminek szétqurták a versenyét vele. Itt világoskékek követték el. Körmömet rágva várom a súlyos büntiket! :D -
#177003 -
#177002 Na ez tényleg meglepő fordulat lenne, gondolom akkor Mazepin papa innentől nem a Haasnál mosatná a pénzét, lehet, hogy csak 9 csapat lesz jövőre?... -
#177001 Állitolag Mazepin megy Gio helyére. -
#177000 Raikönnent megint Kubica helyettesíti Monzában. Hátha valami elképesztőt csinál, és ő kapja Bottas mellett a másik Alfa ülést jövőre -
#176999 Horner: "Számos fiatal srác megy a Formula 2-ben, akik megérdemelnék a lehetőséget, és jelenleg nincs elég ülés. Szóval így mindenki arra vár, hogy Kimi [Räikkönen] visszavonuljon, hogy ezzel megnyíljon egy hely valakinek."
Erre odakerül Bottas az Alfához. :D -
#176998 -
#176997 -
#176996 Én azt várom mint Leclerc első ferraris évében. -
#176995 100 %-os :)
Ha egyforman jol mennek abbol soha nem sul ki jo dolog szerintem... -
#176994 Nem gondolnám, hogy inasnak viszik oda RUS-t, de bizonyítania kell, kvázi azonnal, és hosszabb távon, mint egy egyszeri beugrás. Ha HAM hasonlóan el tud húzni RUS-től is, mint BOT-tól, akkor nem kérdés, hogy be fogják állítani HAM mögé, akár tetszik neki, akár nem. Az érdekesebb szitu lehet, ha RUS húzna el jelentősen mondjuk a nyári szünetig, hiszen ha HAM magától nem áll be mögé, szerintem a csapat nem fogja, talán nem is tudná erre kényszeríteni. Ha nagyjából pariban lesznek, HAM jövő évi motiváltságát nagyban befolyásolja majd, behúzza-e idén a VB-t vagy nem.
Amúgy mi az a 100-5os pilóta? -
#176993 Amúgy sose mondd, hogy sose :), és jövőre akár az is előfordulhat (én legalábbis titkon nagyon bízom benne), hogy esetleg a Ferrari vagy a McLaren adja a "bajnokesélyes" pilótát/pilótákat, illetve az ehhez szükséges autót alájuk. -
#176992 Hát jó de ezt melyik épeszű csapat engedi ? :D Lehet russelt egy vagy két évre inasként ( kettes számúként ..) alkalmazzák , hogy mire Hamilton visszavonul 100-5os pilóta legyen ... -
#176991 Attól függ, kinek mi a jó - nekem (és biztos, hogy sok más nézőnek is) az ilyen a legjobb felállás :)
Garantáltan izgalmas szezon, főleg, ha esetleg a túlzott kakaskodás miatt egy nevető harmadik húzza be a címet végül.
Utoljára szerkesztette: sure, 2021.09.07. 20:48:11 -
#176990 És akkor hogy lesz Mercinél, én úgy tapasztaltam két nagyon gyors , bajnokesélyes pilóta egy csapatban sose jó dolog ... -
#176989 Alpha Tauri is bejelentette, hogy marad a felállás, Tsunodateheti magát jövőre is. -
#176988 jajj... :D -
-
#176986 -
#176985 -
#176984 repvez, tényleg ne az legyen már, hogy téged mindig csak basztatlak/mindig csak téged basztatlak - szoktad nézni a Laptimingot?
A gumik eltúlzott fontossága, kavicsos pályák témája is feljött. Nekem ők a kedvenceim F1 összefoglaló-kielemző témában:
-
#176983 Hány vélemény van ebben a topikban a futam leintése és a #176981 között a leggyorsabb kört érintő Hamilton- és Bottas- nyilatkozatokkal kapcsolatban?...
Utoljára szerkesztette: sure, 2021.09.06. 16:58:31 -
#176982 Ez az a történet, ami tényleg totál érthetetlen egy olyan csapattal kapcsolatban, mint az Alfa. Kimit megértettem, miért ment oda. Aztán ott ragadt, sajnos két éve egy kalap szar az autó, de ez van. Még a Williamset megérteném, Russel-Bottas csere. Értelme is lett volna. De ez valami mánia a finnekkel kapcsolatban, hogy Hakkinent-Raikkonenre, Raikkonent-Bottasra kell cserélni? Anno Kimi feltörekvő titán volt, de most Bottas mi? Kiégett titán a mezőny második leggyengébb csapatában? :D -
#176981 Érdekes , mások is hasonlo vélemyénen voltak mint én , nekik valahogy nem soikerül beszologatni ? csak nekem ?
Hmmm érdekes. -
#176980 https://www.formula1.com/en/latest/article.breaking-alfa-romeo-announce-valtteri-bottas-to-join-the-team-in-2022-on.6Ezs9zhh2jV1ceMcHs3e4S.html -
#176979 Pedig egyszerű, csak nyitottnak kell lenni. Egyfelől megnézed az onboard-t az egy qva nagy kör volt.
Más kérdés hogy a Red Bull még így is gyorsabb, de ha valaki a Q3-ban az utolsó futáson még 3tizedet(0.345) javul, az nem gyenge. A 23 miniszektorból 4 volt ami nem zöld vagy lila volt. Azaz szinte mindehol gyorsabb volt a korábbi teljesítményénél.
..és erre egész nyugodtan lehet mondani hogy 'odatette'.
-
#176978 Nekem is kibaszta a biztosítékot, de már nem akartam belekötni. Katasztrófa, ahogy itt egyesek fényesre políroznak dolgokat. -
#176977 :) persze, Hamilton abban az esetben nem bánta volna ha Verstappen vitte volna azt az egy pontot. akkor természetesen csinálja Bottas és a csapat...maga a versenyző nagyon keveset tud az éppen zajló futamról nagy totálban.
Tök jó megnézni onboard-ból néha a futamot, sokkal magányosabb érzés, annyi infőja van amit kérdez, és amit rá bíznak...de azt is lehetőleg oylankor amikor egyenesben megy, mert egyébként feszülés van koncentrációban egy ilyen futamon mint a tegnapi.
Amennyiben tényleg odapörkölt volna Bottas egy izom leggyorsabb kört, úgy okkal lehetne rá qvára berágni, de nem ez volt, a végét elvette. :) -
#176976 Már megint ki vannak szegénynek a szavai forgatva; nem ezt a részét nem érti, hanem az a baj, hogy Hamilton gyilkos. Igen. Hiszen nyilvánvalóan hazudik, hogy nem bánta volna, ha Bottasé a leggyorsabb kör, és hát mint tudjuk, aki hazudik, az csal (szintén igaz Hamiltonra, szerinte legalábbis), aki csal, az lop, aki lop, az meg gyilkol.