182153
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#176853 Fincsi esős idő van, mindenki kék gumikon van. Remélem, zsír futam lesz
Hopp, Perez a gridre kiálló körén kitette magát, megünnepelvén a jövő évi ülését...
Utoljára szerkesztette: sure, 2021.08.29. 14:32:46 -
#176852 Mikro jelenti be Toto Wolff,hogy Hamilton visszavonul?
-
#176851 russel legkésőbb az eurouge után már harmadik lesz, onnantól legfeljebb újra összeakad ham és max ... Vagy esetleg jól kapja el a rajtot Russel és Max rácsukja kívülrő laz ajotót az egyes kanyarban ahogy szokta... :) -
ToxiMaxi #176850 Na, lehet tippelni, hogy ezúttal melyik merci motoros üti ki a 33-as autót az első kanyarban. -
#176849 Köszönöm! :) -
#176848 Az elmult hónapokban azt vettem észre, hogy a verseny napján ismétlik, közvetlenül a futam előtt.
Utoljára szerkesztette: mcmoha, 2021.08.28. 17:34:47 -
#176847 -
#176846 Sziasztok! Nem tudjátok, ismétlik az időmérőt? sajnos lemaradtam róla.. :( -
#176845 Mikor igazolták le Russelt a Merciék? Ez nekem új.
Más.
Azért ennyire szar Ferrari motor már rég volt. Q2ben esőben! nem is tudom mikor esett ki utoljára a Ferka?! Van ezeknek bármiféle feltekerhető motormódjuk.
Kimi b+ ...
Az Alfa a Haas mellett a legokádékabb továbbra is. Még a Williams is ellépett előlük, nem is kicsivel. Hogy honnan jött a powa, azért azt megnézném! Főleg, hogy a Mercis Toto elkezdett a Willamosnál kavarni ...
Norris b+ ...
A vége jó volt. De úgyse ez lesz a vége holnap.
-
#176844 Egyet ertunk en is ezt irtam, annak oltozik aminek akar.
De ha hermafrodita bohocnak oltozik akkor annak oltozott, vagod?
De a brit biradolom lovagi cimet azert rendesen be arazza :) -
#176843 Előttem az utódom.
Ennyi. -
#176842 Nem olvastam hogy csodálkozna.
Ahogy írtam nem azzal értek egyet amit és ahogy visel, hanem azzal hogy szabadon öltözködik, a mondanivalód vége meg már megint csak a szokásos sz@rdobálás.
Majd ha lesz értelmes téma újra idesassantok. -
#176841 Szerintem már nincs sok a comming out-hoz, muszáj trendinek maradni. -
#176840 Nem, a feltunesi viszketegseg az latszik rajta, mint mondtam mentalisan ep ember ilyen szettet nem vesz fel, valszeg penzt sem kapott erte, tehat onszantabol ezt erezte kenyelmesnek :)
Mert ha leszarna akkor egy kinyult mackogatyaban kez orostival lejtene be a boxucaba.. -
#176839 Termeszetesen tolem a klozet ajtot is magara akaszthatja , csak aki kurvanak all nr csodalkozzon ha ba....!
Remelem ezt igy kinagyittatod es poszterkent a falra akasztod :) :)
Azzal sincs baj hogyha valaki homoerotikus bohocnak oltozik , csak ha jol emlekszem meg nem comming outolt, vagy az jovore jon?
Nekem szemelyesen nincs bajom veluk csak hat vallalja :) -
Stockbauer33 #176838
Végre nem a mentál sérült mihelisz szakért -
#176837 Sztem meg ez rosszindulatú feltételezés, semmi más.
Világszerte ismert ember, amúgy is beszélnének róla...tök mindegy mit csinál, ő a regnáló világbajnok a sportág rekordere, és a bajnoki címért harcol. Minden híroldalon több cikket lehoznak arról amit mond. Nem látok logikát abban amit feltételezel, abban viszont igen hogy bármit megcsinál amihez kedve van, zenél, filmez, motogp motort csapat....na és ez látszik az öltözködésében is. -
#176836 "Hamilton láthatóan leszrja hogy mit gondolnak erről."
Dehogy szarja, azért veszi fel, hogy megbotránkoztassa az embereket, mindenki róla beszéljen. Ezt hívják nárcisztikus személyiségzavarnak, de tök jó, hogy tudsz azonosulni vele. -
#176835 Érdekes ez a kanyar. Nem ez az első hasonló ... -
#176834 -
#176833 "..mert ő azt gondolja ez milyen jó, de amit itt látható arról épelméjü ember nem gondolja hogy jó menő, kényelmes stb. indokolhatatlan a cucc"
na látod pont leírtad a lényegét annak ha valakit nem érdekel mit gondolnak mások. Nemzetköileg ismert figuraként, sokszoros világbajnokként, rekorderként, lovagként..vagy akár egyszerű tesco árúfeltöltőként, tök mindegy, úgy öltözködik ahogy akar. -
#176832 Én arról beszélek hogy ilyen öltőzködésű emberrel biztos nem akarok azonosulni sem szurkolni neki, mint írom én!
Másnak bejön lelke rajta, az öltözködést nem lehet külön választani az embertől mert ő azt gondolja ez milyen jó, de amit itt látható arról épelméjü ember nem gondolja hogy jó menő, kényelmes stb. indokolhatatlan a cucc, kivéve hogy a viselője azt hiszi ettől lesz uniqum hogy mcdonald-es bohocnak öltözik. Ettől maximum kreténnek látszik :D -
#176831 féloff:
Nem gondolom hogy bárknek is az öltözködéséről ítélkeznem kellene, akkor teszem meg ha megbotránkoztat, teszem azt 80éves mami/papi bevágott cicanaciban. De az is csak a gyerekeim jelenlétében.
Alapvetően Hamilton öltözködési stílusa totálisan idegen az enyémtől, ellenben nálam külön van véve hogy valaki hogy öltözik és hogy mer öltözködni, azaz mennyire szabad. sokan öltözködnek tök átlagosan, sokan öltözködnek totál ízlésesen, ...egyik sem feltételezi hogy totálisan leszrják hogy ki mit gondol róluk. annak idején én így toltam, ...sosem gondoltam hogy pl. a narancssárga rövidgatya az passzolt a western csizmához...ellenben egy pillanatig nem is érdekelt...és még csak nem is hiszem hogy ez volt a legmeglepőbb ruhakombinációm.
Hamilton láthatóan leszrja hogy mit gondolnak erről.
Nyilván em ez miatt a kedvencem, de klappol. ...ellentétben azokkal akik az öltözködés alapján ítélnek, nem hiszem hogy azok mellett kellene érvelnem akik korlátok közt élik az életüket, és másokat is azon korlátok közé szorítanának azáltal hogy gúnyolódnak az eltérő választásukon.
-
#176830 Ez a kép akkor lett volna tökéletes ha a tüközben fénykélpezkedik és kitakarja a fejét a telefon és kurvára beccsillan a vaku a tökrün, olyan igazi low FB feeling . -
#176829 Kemeny volt a rock és punkbandákkal való össze hasonlítás, semmi gond kinek a pap kinek a papné :D Jó szurkolást ehez a förmedvényhez:D :D :D
Vicces hogy szerinted ahogy öltözik valaki az nem ő, akkor személyes kis kedvenced hazudik? Vagy azt hiszi hogyha bohócnak öltözik akkor uniqum? Muahaha
Mert semmi baj ha az unokaöccse szülinapjáról tart haza fel, de én csak azt látom hogy még fater is inkább távolságot tart hogy nem vele vagyok :D :D :D :D
Meg gondolom Nicole is áll a fényképp láttán hogy hű bazz mit úsztam meg :D
Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2021.08.28. 12:09:59 -
#176828 -
#176827 -
simonl #176826 Semmi extra, csak a szokásos....első kanyarban kiütni mindkét red bull -t.
Már be van gyakorolva, menni fog. -
#176825 -
#176824 negatív? hát én szakadok a röhögéstől, akárhányszor meglátom az új szettet. szerintem ez pozitív. -
#176823 aztakurva!
https://twitter.com/i/status/1431287323384324101 -
#176822 ja, tiszta szégyen :))
...szerencse hogy a rockbandák, punk bandák még idejekorán kinevelték belölem ezt a faxságot hogy valakit azért ítéljek meg ahogy öltözik..
akkor már inkább legyen egy olyan kép ami nem negatív előjellel jön:
Utoljára szerkesztette: b-type, 2021.08.27. 16:55:27 -
#176821 -
#176820 Focializmusban élünk, mit vársz?
-
100pole #176819 Bekapcsolom a TV-t és mit látok: DVTK magazin? wtf? :(( -
#176818 Már csak egy strici kupa kéne a kezébe. -
ToxiMaxi #176817 Apja is inkább lesüti a szemét a háttérben :D -
#176816 Értem én hogy útkeresés meg a stressz nade :D És akkor erre fanboykodnak :D Igazi macho man :P -
#176815 -
#176814 vér nem válik vízzé :D