182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
-
simonl #177217 Schumi azért összerak(a)ta azt a ferrarit.
És ha jól emlékszem hamilton mercijének az alapjait is Schumi rakta le...
Hamilton csak beleült
-
ToxiMaxi #177216 Érdekes döntés, mert ebből nekem az jön le, hogy fontosabb nekik az egyéni, mint a csapat vb, holott a pénzt a csapat vb hozza nekik. Furcsa, de taktikailag ez is egy opció. -
Mekkora szánalom egy csapat. :D -
Ő is lehet, de úgy hogy útáltam mikor ment a cípőfüzőjét nem kötheti be a sir... most is látszik nyomás alatt mit teljesít :D
De a legalja hogy már hátra küldik a kutyulit kamu büntetéssel hogy kicsapja Maxot :D Ennyire tele a gatya a nagy 7x-es lovagnál? :D :D :D :D :D
Ez szánalmas lol
Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2021.09.26. 10:05:06 -
Az a Schumi, nem ... , :D -
Mondjuk szerintem Hamilton már bármit tehet, akkor is egy nagy nulla marad sokak szemében. Alig várom, hogy visszavonuljon a picsába, aztán menjen el függönyökkel bohóckodni. -
pr3cious #177211 Ez a komment már az ilyen átlag F1 Facebook-os oldal komment szekciót idézi ami nagyon nem idevaló...
Nem azt írod ami a pályán történik de még köszönőviszonyba sincs. A felsorolt 3 pilóta közül pedig egyikben sincs akkora alázat, hogy szabadidejében is gyakoroljon. Massát simán verte Alonso, Max feladná a leckét még Alonsonak is. Ostoba dolgot írtál.
-
ez kurvajó! :D :D -
ToxiMaxi #177209 Azért az beszédes, hogy Gasly, Albon és most Perez se tudta hozni a szintjét. Szerintem, amit most nyom az a régi F1-et idézi, nekem a pollkorrektség a finomkodás nem tetszik legyenek kemények, merjenek kockázatot vállalni és ha ütköznek, na bumm. Nagyon elpuhult az F1 az utóbbi időben. Lehet utálni nincs azzal semmi gond, de színesíti a sportot az biztos és kellenek az ilyenek (mármint színesítő egyéniségek). Leclerc tehetséges pilóta viszon színtelen-szagtalan számomra. Norris jó arc, nagyon csíptem a Norris-Sainz párost. -
Stockbauer33 #177208 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amit nemlátok Verst-nél azt látom Lecl és Norris-ál.Nagyon remélem hogy felspanolják Norris-t arra a szintre h igen nemsokára te mész a vb címért és be is huzza.Ha nem szopatná agyon magát a ferrari már Lecl lenne a pontverseny elején.Alonso mikor jó autót kapott körbehugyozta Schumit.Ami addig nemnagyon sikerült (Hakkinen) senkinek.Na az ilyen kiemelkedő teljesítményt nemlátom. -
-
ToxiMaxi #177206 Ha nincs antihős, akkor nincs ki ellen drukkolni :) -
Szerintem is a mezőny előtt évekig autókázni egy űrhajóban az az igazi megsüvegelendő teljesítmény :D -
simonl #177204 Kinek a Vatikán, kinek az FIA, tudod.....
Apropó, a feleségem kérdezi: még nem zártak ki senkit, hogy mégiscsak hamiltoné legyen a pole? -
hopika! hogy fog fájni az a nyak...
https://streamja.com/AKZLn -
Beakadt a függönybe a lába...
-
Stockbauer33 #177201 Hamilton már bármit megtehet.Megáll holnap a célegyenesbe kiszáll és odaszarik akkor is ott marad a 7vb cím.Verst amit az elmúlt évekbe csinált az vmi katasztrofa volt. / CrashMax / De komolyan.Megnem erősített forrásból már össze akarták hívni a vatikánt hogy 10-15 ördögűző kezelésbe vegye.Lekellett szedálni azt a holland [email protected]án bezárhatták volna mint hanibál lecter-t.Tisztán látszik hogy mentális kondicionálásra szorul. Ennyi. Nálam Nagyon Nagyon nagy jóindulattal Massa Button Rosberg mögött kullog
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2021.09.25. 17:28:52 -
Az ilyen lutri esős eseményeket sose értékeltem igazi teljesítményként, inkább csak érdekesség ... -
Azért azt látni kell, hogy a williams a mezőny végére való ,a Ferka meg jo esély az celső harmad hátulja... Egyedül a McLarennek van tempója, de félek ide kevés lesz ... szerintem Hamilton behúzza.. Vagy elrontja :)
-
Na mi volt az időmérőn, vagy fordított rajtraccsal indulnak holnap
-
kurcsipista #177197 Az éven még nem hibázott.Függönyös hányszor? -
-
Végül csak lett, nem is akármilyen -
Stockbauer33 #177194 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!még mindig ő a crashmax csak raktak alá egy bajnokesélyes autót
-
Van ez így :))
Ahogy nézem nem igen lesz itt ma időmérő ..... -
Így szokott megállni. ÉS? :D -
-
a mai program
Utoljára szerkesztette: HTS s3rg1nh00, 2021.09.25. 09:59:24 -
Bar ahogy most olvastam olyan ido van most ott , sok minden nem lesz ma megrendezve .... -
Minek, holnap úgy is összeakad megint valakivel VER.... :) Közepén már nehéz lesz előznie, és ő azt sose tudja se elengedni se mogoldani ... Erre raknék egy ksiebb összeget... :) -
Pereznek illene lenne már villantania valamit.
Legalább beérni a harmadik helyre,aztán felöklelni Hamiltont a rajtnál... -
Meglépte a Red Bull a hetek óta levegőben lógó motorcserét Max Verstappennél
Még mindig szánalmas,hogy a Merci által lezúzott autó miatt hátrányba kerülnek! -
-
-
Legalább lesz pénze javíttatani a 30 millás BMW-jét, nem kell sírva koldulnia yt videóban. :D Annyira irritáló szegény gyerek. -
Egyáltalán nem! Én nagyon drukkolok neki, hogy ne ragadjon be még 2-3 évre abba a fostalicskába és tűnjön el a süllyesztőben, hanem kapjon lehetőséget csak egy fokkal jobb technikában, mint a mostani, mint ahogy annak is, hogy az idei szezon további részében és jövőre főleg kicsit javuljon a viszony közte meg Nikoletta között,
Ez csak a személyes véleményem, hogy "Schumacher fiának" a menesztésével sokkal óvatosabbak, a névnek szerintem bizony van pénzben mérhető PR-értéke, amit nem feltétlen akarnak elveszteni, ha egy Gipsz jakab vezetne náluk Mick helyett és akasztotta volna össze a bajszát a főszponzor fiával, szinte biztos, hogy jövőre nem kapott volna ülést. A Haasnál biztos nem. -
Stockbauer33 #177181 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

-
Ja mert az ide év után úgy gondolod a család neve miatt van helye az F1be? -
Járhatott volna sokkal rosszabbul, gyanítom, ha nem az lenne a családneve, ami, akkor nem ő lenne Nikoletta csapattársa jövőre.
Steiner meg összeszedhetné magát és kicsit szétcsaphatna közöttük, amit művel egymással a két pilóta, az a (F1) világ szégyene...bár Grószjanival és Mágusszemmel sem tudott mit kezdeni évekig, lehet, hogy inkább egy kevésbé káromkodós és "vagány", de az emberekhez jobban értő csapatvezető kéne oda. Bár, az ő helye tulajdonképpen nincs megerősítve, lehet, hogy az ajtókeret mellé selyemzsinórt is küldött neki Don Mazepin, és inkább az ajtót fogja használni, mint hogy esetleg egy "véletlen" autóbalesetbe vagy egy novicsokos szendvicsbe fusson bele.
Utoljára szerkesztette: sure, 2021.09.23. 19:36:56