Játékmagyarítások fóruma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ugyis folyamatos javitas alatt all a magyaritas a lelogo szoveg reszletek, gepelesi es egyeb hibak miatt.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Raadasul az X3 nem megy 2 napja igy meg a weblapodon se tudom megnezni az Email cimedet.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Ép most töltöm....
De ez csak trial-van, hozza crack???
AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,
Azt, hogy esetleg megprobaljak atfogalmazni, azt meg vegkepp nem szabad tölük elvarni :-)
Sajna, azért így is megteszik emberkék - mutogatás nélkül is tudjátok szerintem kikre gondolok. Leginkább a "lefordítom és menõ leszek" (persze a NeuroTran2000-el) emberkék... sulisok, akik barátok, meghódítani kívánt felsõbb éves csajszi vagy a rokonok elõtt menõzni akaró pisisek.
Épkézláb ember ne akarja használni - okulva az azt kipróbálok véleményébõl!
-----------------------------------------
Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
------------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Hidd el nekem, a jatekosok minden kis hibat eszre fognak venni es nehanyan majd elkezdik emiatt ocsarolni, meg akkor is, ha mindenhol piros nagybetükkel kiirod, hogy ez nem vegleges verzio es lehetnek benne hibak :-)
Hala istennek ilyen csak elvetve akad, de azert eleg rosszul tud esni :-)
En irtam nekik levelet, amiben kifejtettem a velemyenyemet a programjukrol!
Elöször neked kell megtanitani a szavakra, hogy tudjon forditani es akkor is silany!
Kerdem en, akkor minek a progi, ha elötte tudnom kell egy idegen nyelvet, hogy megtanitsam neki?
En elkezdtem annak idejen egy nemet-magyar szotart hozza összefabrikalni, amivel aztan sikerült eleg epkezlab mondatokat fordittatni vele, de aztan beleuntam. Nehogy mar en csinaljam meg a munkat, ök meg kaszirozzanak....
http://info.babylon.com/cgi-bin/search.cgi?layout=sr_new.html&cat=1
AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,
Es meg nekem se jott elo a szovegben azert nem tudom, tobb mint 18000 mondat van a TCM 2004 szoveges modjaban, es ezzel meg nem talalkoztam.
Ugy nez ki kesz az aom + titans. Methos most rakja fel az oldalra (gh).
mas: Elkezdte mar valaki csinalni az Etherlords 2-t?
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
De azt kell mondanom, hogy nem volt semmi esélye arra, hogy észrevegye, hogy mi történt a védõ elött
But you have to say, he didn't have any chance of seeing the defender beforehand
Kellemes böngészést
Nos, a pontos e-mailcím, amin jelentkezni lehet: [email protected], a primlista belsõs levlista, fordítóknak.<br>
Hunnenoeking: Jelentkezz hozzánk, szívesen látunk(azt hiszem, kaptam tõled levelet, de nem mernék megesküdni, viszont csak pár nappal az e-mailcímem behalása elõtt, úgyhogy választ már tuti nem kaptam)<br>
MuciLaci: Ennek az az oka, hogy a fájlban nem csak a szövegek találhatóak meg, hanem a Sound Resource-k(hogy az adott szöveghez melyik hangfájlt játsza le) és az úgynevezett Flagek, amelyek azt tárolják, hogy az adott szöveghez mik tartozzanak(legyen-e hang, megjelenjen-e a szöveg ésatöbbi, szóval finomhangolás 😊 ).<br>
A progit a TLKEditorral és a 2rdapatcherrel fordítjuk, és minden jelentkezõt nagyon szívesen látunk!😊
inkább jelentkezz mailben a kotorhun.primlista.com-on (nospam 😉 ) fordítónak. ott részleteket is kapsz
Másik, KI SZERETNÉM BONTANI A THE THING RUSSIAN TELEPÍTÕJÉT ÉS ABBOL KIVENNI A SZÖVEGEKET ÉS ÚTÁNA VISSZA RAKNI EGY MÁSIK TELEPÍTÕFÁJLBA ÉS KÉSZ IS A A MÛ. VALAKI SEGÍTHETNE ÉS KÉNE A LENT EMLÍTETT PROGRAM. Csak azért írtam nagy betüvel, hogy olvassátok el amit írtam.
Hexeditork nem ernek semmit. Azt tartogasd a legvegere.
Itt a link a patch letöltesehez a blizzardnal:
http://www.blizzard.com/support/?id=mdt0387p
Az 1.10-es patchet letöltheted a blizzard oldalarol!
Andie honlapjan van hozza link.
http://free.3x.hu/d2hun
Valahol a magyaritas linkje alatt.
nagyon kár, hogy még mindig csak 40%-os, kb 2-3 hónapja is az volt...
mind1, thx még1X
Az oldal, amire emlékszel: Magyarítás Portál...
A Rise of Nation továbbra is csak 40%-os...
Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t!
>> Max Payne 2 MAGYAR MOD telepítési infók a honlapomon! <<
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
AoM magyarítás asszem van a GameHunter-en.
Elég már a lusta emberekbõl!
>> Max Payne 2 MAGYAR MOD telepítési infók a honlapomon! <<
Amig a kiadótól nem keresnek meg kissé morcosan, addig fenn marad...
Krob meg mindenki: A magyarításaim linkjei.
Outcast
Requiem: Avenging Angel
Conflict: FreeSpace
FreeSpace 2
Mortal Kombat 4
Final Fantasy VIII (1 megás manuális változat)
Remélem így mindenki megtalála azt, amit nálam keres. A menüt pedig át fogom szerkeszteni ha ennyi embernek nem mûxik. Türelem. Nagyon sokminden össze van jönve. Csinálni kéne az FF7-et is és azzal is le vagyok maradva, bár az indulás mindíg nehéz 😊 Most vettem egy új hangkártyát és nagyon megszívtam vele, 1 napig azt bütyköltem (3 Winows reinstall végül kiderült, hogy egy másik PCI helybe kellett volna tenni 😊)))
\"Nem vagyok élő, nem vagyok holt. Ott létezem valahol a szörnyű valóság és a rideg halál határán. Mindenemet elvette. Egyetlen dolog maradt számomra, a bosszú. Csak ezért létezem.\"
PREBENDÁRCSIK ZOLTÁN