Játékmagyarítások fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Természetesen, a skac (mindegy, fiú lesz vagy lány, sõt akár mindkettõ ) 4 nyelven fog tudni.
Szerintem, mire megszületik és PC-hez ül a "rohadt régi" No One Lives Forever 1-hez (ami akkor majd csak PC x86 emulátorral fog menni a 25GHz-es 128 bites PC (?) környezetben...) már lesz euro nyelv is (a jó öreg német meg satubbi pedig háttérbe szorul... az angolt meg gyûlölni fogja minden Euro-állampolgár )...
De ha mégse, angolul tuti tudnia kell!

-----------------------------------------
Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

------------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MIMACSKA
Mindenesetre -és visszatértünk a topic témájához - a fordításaidat ne add a kezébe, hadd tanuljon meg angolul.
Így talán méltó követõd lesz.
Hiszen tudod a cipész maradjon a kaptafánál
Remélem jól tudom a mondást- ilyenekkel szoktam bebukni

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
Ne haragudj de szerintem totál félreérted IMYkét. Fejtegethetjük amíg csak akarjuk de szerintem .:i2k:.
csak azt szeretné, hogy ne legyen gépfüggõ a kiskölyke majd ha lesz. És higyjétek el látni ilyet rengeteget. Ti biztosan mind jó szülõk vagytok és ezt õszintén gondolom de a saját BARÁTI körömben szinte csak ilyen példát látok. Pedig nincsenek rossz ember barátaim. Csak valószínûleg nem olyan egyszerû ez a dolog mint ahogy gyerek nélkül elképzeli az ember.
Húúú de belemelegedtünk

www.extragyongy.hu

IMYke2.0.0.0
Persze. Sõt, tovább megyek:
Én a gyerkõceimnek már most begyûjtöttem az összes, elérhetõ Magyar népmesék (video) és rajzfilm sorozatokat, meg nekik gyûjtöm a mai szuper színészek filmjeit (Robert De Niro az isten)... stb. stb.
Természetesen, mindenkinek igaza van akkor, amikor azt állítja, az Élet nem fenékig tejfel, és kell az egészséges mennyiségû erõszak is a gyerek nevelésébe (nem õt bántani, hanem nem elfordíttatni a valóság elõl - persze, nem Face of Death videokat bámultatni velük... ). Gondolom, észrevettétek, még magam sem találom a hangom ebben a témában, de hát még nincs is porontyom...
Az tuti, amikor eljöttnek vélem az idõt, akkor a fiam mindenképpen végig fogja nyomni az apu kedvenc gémjeit... És összemérjük mit tudunk ... én ugyanis a mentéseimet, statisztikáimat külön is el szoktam tenni...

Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

CarajoEsp
Jah és még egy dolog. Messze a legdurvább(de mégis a legjobb mesék) a Magyar népmesék.
"És akkor Matyi úgy fejbekólintotta a farkast ,hogy az menten kimúlt."
"-Ugye királyfi ha átadom az aranygallyat nem ölsz meg.
-Persze ,te 3 fejû sárkány.
A 3fejû sárkony átadta az aranygallyat, majd Jancsi a legkisebb fiú megforgatta a kardját és egy csapással levágta min a 3 fejét."
Ezek is brutálisak ,de ki akarja megfosztani gyerekét Szabó Gyula mesteri mesélésétõl?

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

CarajoEsp
De ugye ez nem azt jelenti ,hogy megvonod gyerekedtõl a Tom&Jerryt. Ha ezt megteszed gyermekedet egy örök élménytõl fosztod meg.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

nagykispeter
Bocs hogy beleszólok! Nekem 12 éves lányom van és igenis szeretik a horrort az ilyen korú gyerekek és nem csak az enyém hanem a vele egy korú gyerekek is!A lányom elsõ kedvenc játéka a Drakula 1-2 volt és végig is játszotta!Az viszont igaz hogy a rázósabb jeleneteknél elfordítják a fejüket mert gondolom azért csak félnek tõle!Az pedig hogy érdeklõdnek az ilyen dolgok irán5t az szerintem azért van mert a világ korántsem abbol áll mint aminek mi hisszük hanem annál sokkal másabb és õk sokka l jobban fogják ezeket a dolgokat!lásd pl:Halálközeli élmények

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

MIMACSKA
Nagyon örülök, hogy legalábbis a terveinket illetõen egy véleményen vagyunk, bár én továbbra is hangsúlyozom, hogy az elvesség szerintem nem vezet jóra. Nekem megvannak a terveim de szeretném ha ez majd a gyerkõcömmel közösen formálódna mindannyiunk örömére. ( ez azért nem is olyan kis kívánság)
Viszont visszatérve éppen arra a tanulmányra tudod mire jöttek rá végül is? Arra, hogy a gyerekeknek igenis szükségük van a kegyetlenkedõ mesékre. Gondolj csak a mi meséinkre. Én nem értek hozzá de szerintem a gyerek nem tud éles határt vonni a valóság és nem valóság között. Ezért is hiszi ha eltakarja a szemét és nem látja miképpen pusztul el a gazella a gepárd fogai között, nem is történik meg.
Így vagy úgy de a gyerekeknek szükségük van rá mert tágítja a tudatot és a fantáziát.
És szerintem a H.P éppen azért nem egy rossz mese ( bár én csak az elsõ részt láttam ) mert olyan gyerkõcök ültek le olvasni, akik különben könyvet kezükbe nem vesznek.

www.extragyongy.hu

nagykispeter
·Olvastam a Far Cray-ba hogy nem indul a game neked sem:Én is pont úgy jártam ahogy Te!Hiába tettem fel a legújabnb drivert akkor sem!Abba bízok hogy a végleges majd elindul mert a Commandossal is így jártam a demó nem indult el a full pedig megy rendesen!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

IMYke2.0.0.0
Nos, visszatértem a Mátrix-ba... ööö, akarom mondanki a Virtual Reality-be... vagy hátha ez jobb: megjöttem, kérem, a meleg bitjeimet
Sikerült beludnom kemény és közel 4 órára. Nappal sosem alszom, tessék hát elképzelni mennyire fáradt voltam (vagyok).
e57: Én sem akarlak bántani, esküszöm. Sõt, aki ismer tudja rólam: senkit sem szoktam bántani (és ezt csak én teszem hozzá: ok nélkül). De! Szerintem nem értettük meg egymást.
Kicsit olyanok vagyunk, mi, gyerekes szülõk és gyereknélküli családra vágyók, mint az elvarázsolt kastélyban, a görbe tükör elõtt álló, egymás tükörképén vihogó gyerkõcök: mindent másképp szemszögbõl látunk véresen komolynak és hasfakasztóan homorosnak.
Én egyáltalán nem tartom lehetetlennek azt, hogy egy gyerek egyáltalán ne ismerje 10 éves koráig a PC-t, mint élvezeti eszközt. Szerintem ez nevelés kérdése, de ezt már írtam.
Az, hogy a PC beépült - mesterségesen, a fogyasztói társadalom nagyszerû "áldásaként" - a mindennapjainkba nem jelenti azt, hogy a gyereknek is odakell adjuk, mint annak idején a járókában a csörgõt... "Kicsim, itt egy kis Harry Potter, hisz te még csak 6 éves vagy..."
Mellesleg a legdurvább Játékok és rajzfilmek a világon pont nekik készülnek. Ki ne emlékezne arra a felmérésre, melyben neves pszichológusok - természetesen Amerikában, egyetemi diákokkal - átnyálaztak egy egész városi TV filmarchívumot, és megállapították, hogy a szórakoztató, 6-11 éves kornak ajánlott filmtermékek mennyire brutálisak...
Tom kilapul, majd tovább megy, Coyote 1000 métert zuhan majd újra látjuk a Kengyelfutó gyalogkakukk következõ epizódjában, a Duck Tales-ben felrobban egy dinamit rúd, és jót röhög a gyermekünk, mert a gonoszok kormosak lettek... sorolhatnám napokig!
Még mielõtt elkezdené valaki: én 11 éves koromban ülhettem elõször TV elé, és nekem nem kellett a "macival" (grrrrrrr püttttty) ágyba bújnom, hanem megnézhettem a komolyabb film remekeket is (Hitchcock, Polip, Angyal-sorozat stb. stb.)
Nem mondom, hogy kockafejû lettem tõlük, mert mindig is tanulógép voltam (lábmûtéteim miatt), szobához kötve, de a TV mindig is szabad volt azután.
Egyszerûen párhuzamot vonok azokból a látott esetekbõl (igen, szociológia, és szociális munka), melyek odáig vezettek, hogy a gyerek(ek) olyan dialógust folytatnak, mint a korábban már idézett utcai búcsúzás pl.
A "finoman adagolom a gyerek nem lesz PC-függõ", meg a "hétvégén megnézzük a Harry Potter-t" stb. hozzáállás önmagunk ámítása...
A Harry Potter a legdurvább mese mindközül, 12 éves kor alatt nem engedném megnézni. Én, sajna, láttam - leendõ kissógornõm, 12 éves múlt, rávett, hogy töltsük le neki az eddigi 2 részt - és szörnyülködtem, mennyire kegyetlen a film... Nem, nem a kép világa: plasztikussága miatt.
Kis sógornõm szerencsés, mert pedagógus édesanyja van, mindent megbeszélnek, feldolgoznak (az édesanya egy születési rendellenességekkel, és szellemileg visszamaradt gyermekeket oktató intézményben dolgozik, fantasztikus eredménnyel és hihetetlenül aranyos, tinikkel - volt szerencsém hozzájuk. Annyi szeretet árad belõlük, istenem!)...
De mi van azon szülõk esetében, akik nem tudnak válaszolni egy olyan kérdésre, hogy mittomén: "Hányas szobában lakott Harry Potter a Foltozott üstben, a 3.kötetben?", akkor beteszik neki majd a DVD-t?

Bocs, a téma továbbtaglalásáért, és tényleg nem akarom rombolni tovább a közhangulatot, csak úgy gondoltam, ezeket - jaj, és mennyit tudtam volna még! - leírtam.
A vélemények közül egyébként MIMACSKA értett meg leginkább.
Én amolyan szintézisét állítanám össze az elmondottaknak, mert azt tudni kell, tényleg nincs recept --- hely, idõ, egyéniség kérdése a nevelés.
Csak féltem a mai gyerekeket, és féltem a leendõimet ettõl a világtól. Ez talán baj?
Persze, ahány ház, annyi szokás, ki így, ki úgy, de felnõtt, és ki így, ki úgy, de felneveli a gyerekeit...

ALCATELGOD
Hát na ja, de azért nem szeretném,ha olyan számitógép "buzi" legyen... mert hát én is megtapasztaltam gyermekkoromban (5éves koromtól van PC-ém) és lásd mi lett velem.... ez van, ha nekem lesz gyermeke én NEM fogok neki venni max 8-9 éves kortól gépet,mert nincs értelme elhihetitek....Igaz csak most töltöttem a 18-at, most probálok értelmesen érettségizni, de majd csak meglátjuk..

Imyke: Igen nekem se jön le, mert nincs még felrakva a fájl (bocsi mindenkinek, de ez van)

AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,

[Jakuza]
Szerintem, meg mindenki azt csinal amit akar.
Ha neki az tetszik, hogy a gep elott ul hat legyen.
Aki horgaszni akar, vagy belyeget gyujteni, az meg csinalja azt.
Masnak semmi koze nincs a masik ember maganeletehez, ha nem az o maganeletet teszi tonkre vele.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

MIMACSKA
Szerintem az ember amíg nincs gyereke egy csomó mindent másképpen lát mint utána.
De ezt úgyis mindenki a saját bõrén tapasztalja meg.
A lényeg, hogy egészséges értelmes kissrácokat adjunk át a világnak.

Egyébként olyat is láttam már, hogy számítogépes szülõk gyereke totál hülye a pc- hez, viszont imád festeni.
Szerintem sokan hibáznak abban, hogy a saját vágyaikat akarják a gyerekekben megvalósítani.

Más!!!!
Max Payne 3-hoz létezik már magyarítás?

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
Mivel? Szociológiával?

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
Nekem sincs gyerekem még, de egyet fogadtam csak meg amit majd szeretnék betartani. Semmitõl nem szeretném eltiltani, azt szeretném ha maga választana jobb programokat. Szerintem ebben is meglehet találni a harmóniát csak valószínüleg ez a legnehezebb éppúgy mint minden másban.
Abban azonban egyetértek IMYkével, hogy amíg nincs gyereke az embernek igencsak ijesztõ látvány, hogy milyen sok hülye kölök van. És a legtöbb közûlük tényleg csak a gép elõtt ül.

Visszatérünk a magyarításhoz még valaha?
Ez ugyanis kimeríthetettlen kérdés

www.extragyongy.hu

Mayday
Hat, meg kell mondjam, hogy szinte minden idot vele toltunk, amikor nem alszik, de igy is sok munka van egy haztartasban, es olykor bekerul egy-egy mese a gepen. (Mastanaban csana Nemo nyomaban, ezt mar olyan szinten lattuk soxor, hogy az orulet!).
De teny, hogy inkabb jatszunk vele, mint gepezunk vele. Es este, ha elaludt, akkor tud apa is kicsit pc-zni 😊 Na meg a melohelyrol, de hat otthonrol kevesebbet is irok a forumba is 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

MIMACSKA
Azért lehet, hogy nehéz az elveket betartani amikor egy gyerek egész évben ps2-ért nyavajog és minden barátjának van.
Én sem szeretnék túl korán pc-t venni, bár valszeg lesz már otthon, de ki tudja mit hoz a sors.

www.extragyongy.hu

IMYke2.0.0.0
Remélem, az Élet úgy alakítja, hogy valóban legyen rá módom.
Addig is, így, gyerek nélkül, csak drukkolni tudok azoknak, akiknek már van, és ott a munka, hajtás, meg a PC...
A véleményem nem változott, s remélem, azért beleültettem a bogarat azoknak a fülébe, akik érintve érezhetik magujat.

MIMACSKA
Ez csak akkor mûködik sajnos ha te is esel és kelsz vele.
Ha olyan örömteli és teljes az életetek, hogy nincs szükségetek pc-re.
Nem túl könnyû a mai világban.
Mert tényleg egyszerûbb berakni a kissrácnak az oroszlánkirályt (rosszabb esetben a dragon ball-t) mint beszélgetni vagy játszani vele.

ÉS EZ TÉNYLEG NEHÉZ MIKÖZBEN TE DOLGOZOL, APA VAGY FÉRJ VAGY
hogy a többit ne is említsem.
Én mindenesetre bízom a sikerben.

www.extragyongy.hu

IMYke2.0.0.0
bocs elgépelések, 4 órát aludtam ma is...

IMYke2.0.0.0
És a legfontosabb: ne engedd 10 éves kor alatt PC közelébe könyörgöm! Kocka feje lesz, és azt sem fogja tudni, ki volt Petõfi Sándot, de majd Linux alatt simán be fog neked mountolni egy újabb DVD-írót, vagy felrakja neked a Windows 2003 Server Enterprise-t 1,5 óra alatt, akár vakon klikkelve is...
Ha nekem lesz, akkor 10 éves kora elõtt, általam, tuti nem fog játszani PC-n, PS4-en, X-Box3-on, vagy mittomén min...!

A gyerek elõszöris essen, keljen, homokózban játszon, futocsgájlon, tanuljon meg bicajozni, rollerezni, meg járjon karate edzésekre meg ilyenek, hétvégén nézheti ahogy apu nyomja a Quake 5-öt a 10 Ghz-es PC-n... és amikor kellõ érettséggel bír, akkor szépen elõ minden rendszertudást és uzsgyi, mert a PC a jövõ...

Lehet, kissé konzervatívnak tûnök, de elhihetitek, nem vagyok az. Csak féltem a mai gyerekeket...

A minap is, állok buszmegállóban.
Az utca két oldalán, az egymástól már elbúcsúzott kis (max. 8 éves) srác:
- Akkor elhozod holnap a DVD-t?!
- Ahham, apukámnak több is van, olyanok mint a sima CD-k csak sokkal több fér rájuk!
- Van sok?!
- Ja, hozzak akkor?!
- Hozzá'!
...

Na, el lehet képzelni...

Mayday
Ez teljesen jogos, es igy igaz! En mostmar, mint szulo, pontosan igy vagyok ezzel, a felesegemmel egyetemben! Jarjon kettannyelvu altalanos iskolaba, sportoljon, stb! Bar egyenlore meg csak bolcsis. De mi is fogjuk probalni tanitgatni angolul is, a magyar mellett!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Hunnenkoenig
Hat mi lenne, ha a gyereket beadnad egy nemzetközi iskolaba, ahol angolul folyik az oktatas? Gyerekek hamar tanulnak. Tapasztalatbol mondom. Egy fel ev es perfekt nyomja az angolt.

Es ha mar ott tartasz, küldd el sportolni is esetleg valamilyen hangszeren jatszani vagy barmi mast. A lenyeg, hogy eld ki rajta a te meg nem valositott vagyaidat. Hidd el felnött koraban halas lesz erte.

(En az lettem volna, ha a szüleim nem szarjak le, hogy mi lesz belölem)

zaki
mit nem értesz azon? elakadtál, nem tudsz továbbmenni? ez a végem, amikor valaki sportjátékokhoz, vagy autós gamekhoz akarnak magyarítást

Imremagdi
bocs,de én egy szót se tudok angolul,és örülnék egy magyaritásnak !

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

IMYke2.0.0.0
Nem bántásként, de a NFS:Underground nem érdemli meg, hogy lemagyarítsák, ráadásul a szövegállománya nem egy Shakespeare-szonett nehézségû ... Középiskolás (kezdõ) angol tudás bõven elégséges hozzá!
S nem utolsó sorban: nincs hozzá editor!

>> Max Payne 2 MAGYAR MOD telepítési infók a honlapomon! <<

KranaZoli
Need for Speed UnderGround magyarítással foglalkozik valaki?
Lesz magyarítás?

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

DE megértem.

Van -e élet a halál elött?

Ksz a választ és sajnálom.

IMYke2.0.0.0
Azok, melyek a nevemhez kötõdnek, és nincsenek az oldalamon, értelemszerûen még nincsenek is feltöltve.
Az Age of Wonders 1 sajna HEX-editoros munka. Bizony, annak idején, sokat dolgoztam rajta, de rájöttem, egyedül soha sem leszek kész vele...
Van ez így, sajna.

sirzollee: olvasd már el az aláírásomat!

IMYke!
A honlapodon azt olvastam, hogy van egy félkész AGE OF WONDER magyarítás.De nem találom.Ha jól emlékszem az is körökre osztott game volt.Mi a helyzet vele?

IMYke2.0.0.0
Én konkrétan a "BloodRayne" le-nem-tölthetõségére gondoltam...

ALCATELGOD
Igen😊), mert jött a haver és csak 2 fájlt sikerült felrakni... de most már megy.

AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,

Aquli
ok

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

IMYke2.0.0.0
Már fenn van... itt!

---- > Köszönet Greco-nak! < ----

Aquli
Imyke: a Rebels Prison Escape fordítás mikor kerül fel? Vagy már fent van?

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Aquli
Az Age of Mithology + Titans fordításhoz:
Aki letölti, és játszott már a játékkal, nem az elsõ pályán van, hanem van állása mondjuk a negyediken, akkor ha azt betölti, lehet, hogy utána nem fog továbblépni az ötödikre! De ez nem mindenkinél van, csak pár embernél. De ha valaki az elsõ pályától kezdi, akkor biztos jó. Esetleg hogyha valaki már elõre van haladva a játékkal, most folytatná magyarul és nem lép tovább a következõ pályára, akkor csinálhatja azt, hogy az egyestõl cheattel átviszi a kívánt pályáig, és akkor menni fog.
A pályaugrás cheatje: THRILL OF VICTORY

Hát ennyi lenne. Jó játékot!

IMYke2.0.0.0
Alcatelgod: az oldallal még mindig vannak gondok... pl. a letöltéseknél (Fordítások)... szerintem, nézzétek át.

ALCATELGOD
A kódokat mostmár elérhetõk a honlapon. Másik a progik csak egy másik progi buherálásához kell😊)

Szóval, ha valaki tud segíteni az kérem siessen, mert enélkül nem iagzán lesz vietcong hungarian toll csak uncensored tool😞((

Bandew
Kérem szépen, én nem sietek sehova, csak azt hittem, hogy a project teljesen leállt. De akkor megnyugodtam.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

IMYke2.0.0.0
OK. Mindkettõ regisztrálva

[Jakuza]
Imike nehany nap mulva keszen leszek a TCM2004 magyaritassal.
Szal lassan postazhatod tesztelesre, a Praetoriant.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

IMYke2.0.0.0
Frissítés a 2. honlapomon!
Felkerültek az alant emlegetett official magyarítások...

zaki
ja jól van, most látom csak, hogy már fent van a gamehunteren

IMYke2.0.0.0
Methos adhat választ... 😊

zaki
AoM mikor kerül fel? 😊

IMYke2.0.0.0
Rendben - ugyis, mindig, átmenetileg teszem fel õket, de ott ragadtak idõközben...
Nagytakarítás lesz ott is.

[Jakuza]
Igen ezeket tedd fel. 😊
Viszont, szvsz a crackeket az oldalrol szed le, mert sohase lehet tudni. Kar lenne ha ezek miatt a magyaritasokat is torolne a szerver uzemeltetoje.

IMYke2.0.0.0
Homeworld 2 Hun
Rebels Prison Escape Hun

IMYke2.0.0.0
Megkaptam 2 magyarul megjelent Játék anyagát. Köszi greco!
Jómagam is átnézem, és megy fel a 2. honlapomra